Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Scrog kvôli pestovaniu vyššej odrody ako je box ? - Klikni zde pro originální téma
Keir
Čaute všetci.

Otázka odznela v podstate v názve témy.

Ide o to že by som chcel v boxe 60x60x140 pestovať niektoré odrody, ktoré bohu žiaľ rastú do neprijateľnej výšky pre tento box. Šlo by SCRoGom znížiť rastlinu čo ja viem z jeje predpokladanej veľkosti 150cm na cca 80-100 cm ?
Tutoformuloputo
Podle mě určitě, navíc se rostlina nemusí dorůstat takových rozměrů jak udávají, nejvíc záleží na velikosti květníku =
(ve květináči 20x20x25 ti asi nevyroste 2m strom) a ano, pomocí sítě a ohýbání se dá i velká rostlina dostat pod kontrolu.
Funny420
A taky si můžeš ukončit růst v podstatě kdy chceš :) Do tohoto boxu klidně zasaď i čistou sativu. Zastřihni,ohni,v pravý čas přepni a nevidim problém.
Keir
Tak kvetináče mám 11L len tá výška je ešte okresaná o svetlo+priestor čo musí byť od vrcholov. To mi vychádza maximum nejakých 100cm MAX.
SubFocus
Po přepnutí to vždycky naroste jedenkrát tolik, někdy více, takže si myslím, že pokud by jsi to v 50cm přepnul tak je jedno, protože to nepřeroste. Takže se toho vůbec neboj.

Já pěstoval (jojo, už to bude nějaký čas, rok cca 2006) čistou sativu pod 70w v boxu s výškou 80cm. Přepnul jsem ve 20 centimentrech a výsledná kyti měla 50cm. A to byla čistá outdoor odrůda.

Nejdůležitější je včas přepnout a nemusíš ani ohýbat.
Keir
Ale ja plánujem SCRoG, preto sa pýtam. lebo vlastne ono tie rastliny budú prakticky väčšie akoby, lebo budú poohýbané do horizonrálnej plochy. Neviem či rozumieš :D že ak by som ju nescrogoval tak by bola čo ja viem 50cm vysoká, ale kvôli sieti to bude nižšie napr 25cm. a neviem či sa mi potom vytiahne o 25cm, alebo 50cm ? :D :D :D
SubFocus
Já ti rozumím, proto jsem psal jak je to bez scrogu. Se Scrogem je to fuk, to jen déle budeš proplétat.

Prostě a dobře řešíš, kolik ti to zabere té horizontální plochy :D
Keir
No ale ja potrebujem momentálne riešiť vertikálnu plochu :D že či sa nestane že pekne popreplietam sieťku a potom prepnem kvitnutie a BUM je to v lampe :D
Denytm
Ahoj, šlo by to udělat snížením lampy ke kytkám, kdy se nebudou tak táhnout + zohýbat pod síť.. já k tomu používám ještě kolénka plastové, kdy trénuji holky od mlada)) Jde také hodně o načasování přepnutí.. :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma