Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Critical +, SCROG, foliak, 2018 - Klikni zde pro originální téma
ZETKO
Ahoj Groweři. Je konec října a většina outdoor groweru teď má usměv od ucha k uchu. Komu se nelení tomu se zelení a i mě se nelenilo a hezky se zazelenalo. Tak že se zde podělím se svím příběhem.

Vše začalo v květnu kdy již tradičně sázím tři kvetináče s autoflowering semenama na parapet za okno. Přeci jen muškáty má každý a nejsou vůbec hezký. To je však jiný příběh a pokud bude zájem založim na toto téma nový tread. Teď však zpět. Na zahrádce už rajčata a kedlubny rostou triskovou rychlostí a já přemýšlím kam bych jen utrousil špetku bylinek. Jelikož jsem chtěl ještě okurky volba byla jasná. Foliák! Sednu na net a koukám a divim se jak je vše dostupné, foliák 2x3,5 m za dvojku je paráda a obědnávam. Menší sranda už byla zrýt uplne vypraženou půdu na který jsem oddělal dva rejče. S kompostem kterým jsem chtěl přihnojit čerstvě zrytý záhon to bylo obdobné. Na ten jsem se nakonec uplne vybod. Vysazel okurky a čekal na červen. Jak většina z vás tuší na červen protože holky ve foliaku rostou jak splašený a nepotřebuji aby mi přerostly a ja je musel stříhat. Proto sázím v červnu. Ted už stačí jen popřemýšlet co zasadím. Jelikož jsem fanda high variet volba padla na critical + (Dinafem) a sehnal si řezi pro který jsem si jel přes půl republiky. A aby nebyly sami vzal jsem jim kamaráda Eagl Bill (Sensiseeds). Po aklimatizaci ve stinném prostředí mého balkónu a řádném zakořenění jdou kytky 6.června ven na sluníčko. Jelikož jsem nedával kompost každý kytce jsem dopřál cca 30 litrů Growmixu od Plagrounu se který používam pokaždý.

Suma sumarum:
Substrát: Plagron Growmix
Hnojka růst: Plagron Alga Grow
Hnojka květ: Plagroun Alga Bloom + Plagron PK
Postřik na listy: Plagron Vita race
insekticid: Rock Effect
ZETKO
6.6.
osazení foliaku v levo Eagle Bill, v pravo 2x Critical + a vzadu pokus o mainlinig Candy Kush (Bohužel jsem kytí nechtíc zlomil tak jsem jí vytrh a pozdeji nahradil Ephorii auto od Dutch Passion)
ZETKO
critical +
ZETKO
jaj to vkladani fotek :-D
ZETKO
critical +
ZETKO
mainlined Candy kush
ZETKO
2x critical +
mainlined Candy kush
ZETKO
foto
ZETKO
druhej critical
ZETKO
proste script fora je omezenej tak sorry za ten bordel nahore ale jsme teprve na zacatku tak se polepsim
ZETKO
15.6
1. foto Eagle Bill
2. a 3. Critical + (low stres training LST)

zalevam destovou vodou bez pridavku hnojiv a strikam jednou za dva dny ridsim roztokem vita race
ZETKO
22.6
holky maj cca 50 cm tak je cas nainstalovat mriz na scrog, Eagle Billa nechavam rust prirozene, stale zalevam destovou vodou bez hnojiv a strikam Vita race obden nizssi koncetraci nez udava navod.
ZETKO
a rajcata se maj taky k svetu
ZETKO
1.7
Critical zacal okupovat mriz, Eagle Bill si hraje na fesaka.
uz se zacinaji obevovat naznaky dusikoveho deficitu tak zacinam pridavat do zalivky Alga grow a stale strikam vita race
ZETKO
5.8
Za ten mesic se toho hodne udalo. Z formovani SCROGu mam depku protoze vetvi je tolik ze nevim kam je naohybat aby si neprekazeli. Eagle Bill pekne povyskocil az mam strach ze se mi do foliaku nevejde. Navic mravenci do kytek roznesli msice tak ze jsem strikal Rock Effect (zabral a jsou fuc). Je takovy sucho ze na zahrade dosla voda a ja musim jezdit kazdej den pro vodu k rece. Uz je dva tydny po slunovratu to znamena ze dny se zacinaji kratit a ja menim zalivku a misto grow davam bloom.
ZETKO
23.8
Rustova exploze je v plnym proudu uz se zacinaji objevovat prvni kvetenstvi. Spodek criticalu striham aby male vetve ktere nedosahnou na slunicko neubirali ziviny. Mezitim jeste dozrala Euphoria automatic je z ni asi 75g. Od ted do zalivky k bloomu zacinam pridavat PK a prestavam s postrikem na listy vita race.
ZETKO
6.9
frci toto frci, Eagle Bill uz ma temer dva metry a ja musim hlavni vetev ohnout ke stredu foliaku.
ZETKO
17.9
uz se zacinam usmivat :-)
ZETKO
26.9 Eagle Bill take chytnul radny drive
ZETKO
4.10
Critical + uz je temer v cili tyden uz zalevam pouze destovou vodou a o tyden pozdeji 100% dozral a sel pod kosu. Vcera jsem vazil a je ho 456g. Pri sklizni se silny skunkovy oder tahl na 100m od zahrady byl tak silny ze pohodine strihani listu me zacala bolet hlava. Ususene kvety nejsou nijak zavratne velke asi jako prumerny palec u nohy, ale je jich tolik a jsou tvrdy jako kamen. Kvalitou neroznatelny od indooru.

Eagle Bill byl venku do 24.10 i kdyz mam pochyb. Typek co mi poskyt rizky to asi pomotal a dal mi jinou genetiku. Ma zemitou vuni po mrkvi s obrima kvetama jak pet lahve. Nakonec jsem ho skosil o neco driv nez bylo v planu protoze jsem zacal mit obavy z plisne.
ZETKO
Zaverem budu rad za jakoukoli pripominku nebo kritiku. A ted jdu varit mast tak nezapomente komu se neleni tomu se zeleni.


P.S.: Pokud chcete videt jak probihal pest Royal Haze Auto doma za oknem dejte vedet


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma