Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
pomoc s výběrem odvlhčovače - Klikni zde pro originální téma
skoroduchodce
zdravím, prišla zima a ja téměř z každé centrální palice vystříhávám ložisko plísně.
tedy jsem se rozhodl ke koupi odvlhčovače. problémem jsou noci, kdy je zavřené okno v ložnici, kde mám stan, tedy se vlhkost splha pres 75% i pri pustenem odtahovem ventilatoru ( nasavá i fouka do mistnosti). potrebuji poradit s vykonem ( kolik ml za 24h bude stacit) a hlucnosti ( budu u nej spat)- odtahovy ventilator vypnu, necham jen cirkulacni. stan 120x60x160. samozrejme se mi chce co nejmene utracet, jen nemam predstavu jak vykonny mam koupit,aby to k necemu bylo. diky za vase rady.
Johnny Blaze
Rastliny odparuju 96% vody. Takze ak denne pouzijes 10l vody tak potrebujes odvlhcit 9,6 litra za den aby si sa dostal na hodnoty ake mas v izbe keby tam nemas rastliny. To za predpokladu ze mas zatvorene okna a dvere a privod vlhkeho vzduchu z vonku je obmedzeny na minimum.
TommyH
Pokud nemusíš řešit hluk, tak doporučuji na tvůj prostor koupit dva klasický stojanový ventilátory, urvat stojany a zavěsit nad kytí. Pokud máš ledky tak ti to zároveň i chladí čipy, což je supr. A ty malé vetracky jsem dával normálně ke květináčum pod kytky. Prostě aby se ti tam vzduch totálně mlátil a "nestál" pak se i při vyšší vlhkostí dá minimalizovat vznik plísně. Klipsi jsou k ničemu. Ono to pri otevřeném boxu hezký ofukuje, ale jakmile zavreš tak statický tlak odtahu sníží účinnost ofuku klidně o 70%. Zkus se někdy zavřít s kyti do boxu a uvidíš že jakmile zavreš, kytky se ani nehnou a to ten ofuk.muzes mít pár centaku od kyti.
skoroduchodce
diky za odpovedi, bohuzel hluk musim resit, protoze vedle stanu spim. posledni velky ofukovy ventilator zabiral spoustu mista a vydrzel 3 mesice. navic bezel pouze za svetla, tedy k nicemu. muj problem je za tmy, kdy musim spat , tedy zadny hluk a zadne omrzle kulky pri otevrenem okne. ma volba padla na SENCOR SDH 1010WH s tichym nocnim rezimem , vykonem az 10l /24h a moznosti pripojeni hadice na trvaly odtok kondenzatu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma