Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
190w Vero - Klikni zde pro originální téma
icmond
Zdravim komunitu G
Takze uz je pomalu co fotit takze Vam prinasim dalsi kolo z me zelene skrine :)
Po dokonceni predesleho kola ( 1 ) jsem klasicky z vydensinfikoval skrin, umyl kvetinace, zkalibrovanal ph metr, vypral pre filtr a dal klicit 6kousku. Diky nehode to 2 seminka neprezila, takze misto 6kousku v 6ti litrovych kvetinacich musim jet opet 4ks v 11ti litrovych. Setup zustava stejny jako predesle kolo..
osazenstvo: 2x chocolate mint og (Humboldt Seeds), 2x blue cheese (Dinafem)
hnoje: biobizz
svetlo: vero 29 190W
icmond
Cauko lidicky, takze dnes jsem kytky prepnul a zatim je vse ok :) myslim si ze prostor se mi podari vyplnit lepe nez minule kolo... Co se tyce dotazu tak jsem vsem,kteri tu neco psali jsem odeslal pm takze poprosim Zedyho aby to tady smaznul at je to prehlednejsi... At se dari :)
chocolate mint vepredu a bue cheese vzadu
icmond
cauko, takze je to sice par dni od posledniho prispevku ale ve skrini uz to vypada zase jinak :) prostor uz se krasne vyplnuje a me pohled do skrine dela kazdy den velkou radost... to je zatim ode me vse, mejte se
GrowPlace
Mas to moc pekne :)
icmond
Zdarek, tak dnes to mame tusim 12. den od prepnuti... prostor se vyplnil moc hezky a vsechno je ted srovnane, premyslim ze od ted uz to necham rust tak jak se tomu bude chtit.kdyby nejaka vetev rostla prilis rychle tak ji jeste ohnu. Jinak kytickam nic nechybi, jsou bez deficitu a doufam ze to tak i vydrzi... mejte se :)
icmond
cao, dnes bez kecu... holkam nic nechybi:)
jablickar
Pěkné 👌🏽
icmond
Zdarek, i kdyz kytky na podhled kytky vypadaji moc spokojene a zdrave, po vcerejsi dukladnejsi prohlidce rostlin jsem byl ale nemile prekvapen... Obe kytky chocolate mint hermi :-/ Vyhazovat je nechci protoze by box byl skoro prazdej. Takze jsem vsechny koule ktere jsem nasel otrhal a budu to kontrolovat a trhat i nadale. Je mi jasne ze to asi neuhlidam ale snad minimalizuju pocet semen... mate nekdo zkusenosti s hermenim od banky humboldt? i minule kolo mi Mango saphire udelalo par vacku s koulema. Jejich semena uz asi nepojedu i kdyz maji hezky vyber...Blue cheese od dinafemu je v perfektni kondici :)
Fujtajblus
Vapadji pekne a zdrave 🙂 za me bych ostrihal spodky a at to frci do vrsku 😉
Jinak za me K+rasne to roste
icmond
samozrejme ze spodky, ktere se nedostali nad sit uz tam nejsou :) a dnes uz se mi bohuzel rozthnul jeden pytlik s pylem takze uvidime jake skody to napacha...
Balon
ach jo, hermáči to je největší svinstvo... pořádně to hlídej, snad se další koule/banány objevovat nebudou...
icmond
Caute, takze po otrhani kouli se zatim zadne dalsi netvori... asi jsem neotrhal vsechny, (sit mi to hodne komplikuje) ale ty, co jsem nasel jsem zneskodnil. budu i nadale kontrolovat a pripadne trhat, ale pevne doufam ze uz je s koulema konec :D jinak se kytickam stale dari dobre, nic jim nechybi, zadne deficity nevykazuji. jednomu chocolate mint uz zacinaji cervenat/modrat listky takze se tesim na barevnejsi pheno :)
DrGrinspoon
Semená od HSO mi nikdy nehermili, kde ich kupuješ ? Si si istý, že ti niekde nepresvitá svetlo?
Growoli
Mě už zhermil od Green house seeds kalashnikova, strain hunters 1x money maker,1x glueberry og dutch passion 1x sweet seeds Crystal Candy teď naposled, ale otrhal jsem koule a v pohodě... V celým boxu do 10 semen jsem našel
Growoli
Od humboldtu mám v lednici 3xGreen crack a 3xchemdawg tak doufám že mě to taky nepotká
icmond
Caute lidicky, omlouvam se za mou delsi neaktivitu ale ted nebyl vubec cas tu neco pridavat... Kytky uz jsou jen na vode, a kosa tri kytek probehne nekdy kolem silvestra ta ctvrta bude chtit jeste aspon tyden navic :) blue cheese me nijak svym vzhledem ani mnozstvim neoslnil ale chocolate mint to uz je jina parada. palice krasne obsypane, barevne, tvrde a obrovske :)
icmond
cauko tak ve skrini uz mam jen 2 kytky(viz foto) ktere maji dneskem zacinajici 3 denni tmu... ty ostatni dve jsem seknul na druhy svatek vanocni. az to bude vse suche a nastrihane tak dodam fotky susiny a vahu. Jinak preju vsem stastny novy rok, at se dari :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma