Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
POZOR!!! Stínidlo Secret Jardin Daisy 100cm - Klikni zde pro originální téma
Mr.MEN
Zdravím komunitu,

dnes se mi stala ne úplně pěkná věc. Přijdu ke stanu skoro ke konci jejich dne. A ejhle nic nesvítí. Tak vyšroubuju sodík dám jiný a furt cvaknutí. Takové cvaknutí už jsem slyšel. :D Když jsem špatně došrouboval dráty do objímky a ten se přetavil.
Ale tak říkám si mám nové stínidlo kdo ví co to je. Moje překvapení bylo když sem to otevřel. A dráty byli roztavené. A všechno černé. I když jsem používal jen 600W a teplota nebyla nijak vysoká.

Tak rači upozorňuji kdo má toto stínidlo mrkněte se račí do něj. Jestli tam také nevzniká něco podobného. Možná sem měl jen vadný kus. Ale kdo ví. Nikdo nechce vyhořet.
Delid
Řekl bych, že problém nedotažených šroubů ( nebo také použití ocelových vodičů, namísto měděných - myslím že u Adjust-a-wing ) z výroby má hodně stínítek, zrovna dnes jsem docela hoodně dotahoval azerwing. Hřálo by se to určitě dost..
Mr.MEN
No ono tam dá se říct není co na zašroubování. Oni jsou tam jen takové koncovky na zasunutí. A kabel je měděný. Musel jsem to potom opravovat. :)

Opravdu nevím jak se to stalo ani v growshopu to ještě neviděli. Mám prostě štěstí. :D Až já někdy vyhořím tak budu ve zprávách. S tím co tam všechno mám. :D
cihory
Svorky jsou dobré a v nich problém není ba naopak jsou super tyto tzv. pružinové které stále ten vodič přitlačují a nehrozí zahřívání přechodu. Problém je jednoznačně v použitém přívodním kabelu.. krásně ti přehořel v půli to ukazuje jediní výrobce je nucen kvůli nákladům na výrobu kupovat vodiče, bůh ví odkud... a měď to třeba vidělo jen z rychlíku co projížděl kolem.
Jediné co mohu doporučit je použít vodič o průřezu 2,5 na místo 1,5 co si myslím že tam máš. A konec vodiče opatřit dutinkou o příslušném průměru aby vodič nebyl roztřepen na jednotlivé drátky ve svorce ;-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma