Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
440W Vero 29 gen7 / 16ks-Twisted Fruit,Gorila X Amnezia,LarryOG X Thepurps,White Fire - Klikni zde pro originální téma
OGlock
Zdravím přátelé.

Také jsme se po dlouhé době rozhodl podělit se s Vámi o můj výtvor, pro někoho třeba i inspiraci jak řešit pěstební prostory a o mé další kolo. Pro začátek bych rád napsal něco o sobě.
Jsem Vášnivý kuřák a milovník rekreačního konopí,bohužel cena v dnešní době je pro normálního člověka, tak vysoká, že jsme se rozhodl si konopí pěstovat sám. Nejsme začátečník, pěstuji již asi 6.tým rokem a teď poslední kolo pod 600W HPS jsme udělal 575granátů. Hlavní problém je že jsme, ale značně omezen tím, že bydlíme na sídlišti v bytě 3+1 s ženou a dětmi. Tudíž pro mne nepřipadala nikdy možnost pěstebního stanu. Dříve jsem si vykuchal starší skříň z důvodu maskování boxu do ní, poté jsme si postavil skříň pro větší box, pak jsme skříň předělal na čistě pěstební bez potřeby stanu do ní dávat apod... :D
Jednoho dne, se ale v mé vykouřené hlavě zrodil nápad si postavit vlastní groowroom. No takhle to zní asi divně, ale k věci. Máme velkou ložnici tudíž ubrat si v ní 125x110cm(uvnitř growroomu je 115x100cm) bylo bez problémů a žena nic nenamítala. Abych podotkl, nejsem žádný zedník,stavebník ani řemeslník, Takže jsme sedl k internetu hledal co je nejlevnější způsob na výstavbu dvou příček, protože jsem zvolil nejjednodušší prostor což je v rohu ložnice. Bydlíme v pronájmu, tudíž jsem potřeboval řešení bez zásahu do stavby bytu tedy bez stavebního povolení. Majitele bytu jsme naštěstí za dva roky co tu bydlíme neviděl ani jednou,neboť žijí v cizině a komunikujeme jen e-mailem či telefonicky dvakrát jednou,dvakrát do roka.Jak říkám, když se člověk chová slušně,platí vše včas není co řešit... Takže jasná volba byla sádrokartonová konstrukce. Tak jsem se pustil do plánování, nákupů a realizace. Výsledkem by pouze „ growroom“... Postupem času přišla potřeba měnit a upgrade, hlavně se týče vzduchotechniky-konkrétně vývodu teplého vzduchu z roomu a elektroinstalce(přeci jen když bydlíte v bytě s rodinnou a máte 600W světlo+ostatní věci kolem + 800W klimatizace :D chce to mít pojištěné raději). Vzduchotechnika byla původně řešena vyvedením do pokoje z jedné strany, poté do pokoje z druhé strany roomu, dále nastalo kompletní předimenzování vzduchotechniky a tím potřeba vyvést vzduch pomocí cca 7m sonoflexu přímo k oknu. Co se týče elektroinstalce, tak ta byla původně na obyčejných přepěťových ochranách a klasických časovacích hodinách mechanických a digitálních(věčně poruchových samozřejmě zvýšenou indukční zátěží při startu předřadníku s výbojkou i přes používání digi předřadníku...) No nebudeme si lhát, je to prostě slast a radost, někdy úmor a strast mít takovýto koníček jako je growing, neboť co vše jsem se naučil za posledních 6.let při growingu by mne nenapadlo... Ať už to bylo od vzduchařské, malířské, sádrokartonářské práce, až po elektrikářskou prostě člověk se stává takovým Ferdou mravencem, pakliže chce mít radost z vlastnoručně odvedené práce jako třeba já a nechce investovat zbytečně za to co si může udělat sám. Jo abych podotkl jsem učený kuchař číšník... :D No výsledek můžete posoudit sami přátelé.

Teď tedy nějaké specifikace k mému growroomu.
Room je tedy z ½ ze sádrokartonové zdi a z ½ z cihlové zdi, neoť jak jsme psal výše použil jsem roh ložnice. Growroom je opláštěn ze dvou stran. Vnější je z klasického sádrokartonu a vnitřní ze sádrokartonu co se používá do koupelen. Tedy vlhku odolný myslím. Prostor mezi opláštěnímy je 10cm a je vyplněný 10cm polystyrenem(nepoužil jsem záměrně vatu, rockwool nebo něco takového, protože ta práce s tím je na prd... kouše to, svědí to, škrábe...). Takže rozměry roomu jsou š115x h100x v252,2cm. Vnitřek jsem natřel sněhově bílou vodě odolnou barvou :)

V osvětlení jsem dlouhá léta byl zastánce jedině HPS a o nějakých LED jsem nechtěl ani slyšet! Začínal jsem na 250W HPS, poté jsem přešel na 400W HPS kterou jsme používal asi nejdéle a skončil jsem u 600W HPS(s tou jsem byl nejvíce spokejný, neboť s ní byli nejlepší výsledky na m2, první pěst pod 600W bylo 510granátů, druhý bylo něco přes 550granátů a poslední cca 575granátů). Nicméně zvyšující se průměrné teploty planety a tudíž úmorná léta která budou čím dál pravidelnější myslím, zvyšující se cena za elektřinu mě přivedla k myšlence na LED osvětlení a pěsty, které jsem zde na groweru sledoval a četl Vaše thready pod LED mne dovedli až ke zdárné koupi LED panelu s čipy Vero 29 gen7 od firmy LedIdeal. Zvolil jsem model LSVF440W. Je to model LSVF420W který jsem si nechal uzpravit přidáním 6ks Cree red 660nm. Takže můj panel LSVF440W jich má 18ks namísto 12ks jako je tomu u panelu LSVF420W. Spotřeba je tedy 210W růst a 440W květ.

Vzduchotechnika se skládá z Ventilátoru PK 160 MES 2 420/800m3 , filtr CAN 800m3, tlumič hluku CAN 160mm, ofuk na růst malý klipsnový RAM ⌀15cm (kvůli nízkým teplotám) a v květu stojanový cirkulační ⌀40cm. Přítah je v růstu pasivní 125mm a k květu aktivní VKO 125-185m3. Potrubí 1m 160mm combiflex - prachový filtr- ventilátor a zbytek cca 7metrů 160mm sonoflex.

Zvlhčovač používám Supermist 8L.

Květináče mám 5,7L a médium BioBizz Lightmix.

Hnojiva nově třetí pěst zkouším třísložková a to JUNGLE indabox, akorát tentokrát místo složky X použiji Atami Bloombastic.

No a teď něco k holkám. Tentokrát to bylo také takové hektické,neboť původně jsem měl mít od matkáře se kterým spolupracuji, již delší dobu 16ks Gorila Glue X Amnezia Haze předpěstované rovnou na přepnutí. Nakonec bohužel v důsledku úmorného parného léta to neklaplo. Tak to mělo být 16ks twisted fruit. No co čert nechtěl, ani ty neklaply :D Nakonec to dokonce vypadalo, že můj matkář mě tentokrát nezazásobí a já budu muset shánět jinde a taky, že ano... :D Naštěstí den na to se mi ozval můj matkář ráno a řízky po obědě přivezl... :D
Takže tu nakonec mám:
Gorilla Glue X Amnezia Haze
Twisted Fruit
Larry OG Kush X The Purps
White Fire
Počty přesně teď nevím čeho je kolik, neboť jsem v práci, ale celkově se jedná o 17ks a do roomu půjde 16ks(1ks půjde pryč,neboť je navíc, kdyby náhodou a navíc dva řízky se nám podařilo zlomit, jeden mě a jeden matkáři :D takže se možná bude hodit).

Holky jsou teď třetí den 18/6 teplota je nějakých 23,5-24,5°C . Vlhkost 60-70%, neboť výše nemohu jít kvůli teplotě, která je pod 23°C. Jo a teplotou a vlhkost měřím dvěma online čidly které přes řídící jednotku zobrazují reálné hodnoty kdykoliv a kdekoliv v aplikaci, která dělá navíc záznam za posledních 90 dnů.

No myslím, že pro začátek jsem tak nějak snad napsal vše podstatné a důležité. Rozhodně jsem, ale na nějaké věci mohl zapomenout a kdyby někoho cokoliv k sestavě zajímalo, nechť se neváhá dotazovat.

Závěrem Vám všem děkuji za pozornost, pakliže jste dočetli až sem, budu rád za Vaše sledování tohoto threadu a hlavně na příspěvky od Vás k mému prvnímu grow kolu pod LED osvětlením 😉

Foto 1- pohled do ložnice z obýváku
Foto 2- řešení schování 6metrů 160mm sonoflexu do podhledu
Foto 3- aplikace na online zobrazení teplotních a vlhkostních hodnot
OGlock
Foto 1- pohled na vstup do roomu
Foto 2- pohled na otevřený vstup do room zaděláný polystyrenem 2ks oblepenými páskou zdůvodu utěsnění vstupu 👉
OGlock
Foto 1- pohled na můj "technický" koutek
Foto 2- pohled na můj odkrytý technický koutek kde mám elektroinstalaci udělanou takovou spínací řídící jednotku(stykač, jistič, přepěťová ochrana, spínací hodiny a technická zásuvka), barel na roztok a vše potřebné k zalévání jako čerpadlo, hadice apod :)
OGlock
Foto 1- pohled na strop roomu kde je zavěšená na řetězech kompletní vzduchotechnika(hmoždinky jsou raději v díře jištěny chemickou kotvou)
Foto 2- pohled na zavěšené Vero 29 a moje slečny 🤗 😍
Musicos
Paráda!
matko291
pekná práca kamoš dávam k+ za precíznosť

aký máš systém zalievania keď spomínaš čerpadlo? či len na miešanie roztoku?

na koľkom poschodí bývaš?
OGlock
citace:
Původní příspěvek od matko291
pekná práca kamoš dávam k+ za precíznosť

aký máš systém zalievania keď spomínaš čerpadlo? či len na miešanie roztoku?

na koľkom poschodí bývaš?


Děkuji moc hoši 🤗 Prosím Tě to je ono... Systém na zalévání mám auto-ruční 😂 používám přesně toto čerpadlo https://www.conrad.cz/ponorne-cerpa...arch&icn=539082 na něm mám hadici cca 2,5m přidělenou na dřevěnou lištu a tak zalévám... Sice ručně, ale jen spínám ponořené čerpadlo v barelu na zásuvce a ono se to zaleje, přendám na vedlejší květináč, sepnu zásuvku a je zalito. Zabere to 10min.maximálně. Jo a hnojku v barelu mýchám když si vzpomenu ručně. Nicméně právě řeším jak to automatizovat úplně, abych jen doléval do barelu 1x týdně vodu. Nicméně chci zůstat u hlíny a wilma nebo autopot mě moc nebere. Jinak bydlím v 1. patře 😁 a nikdy nikdo nic neříkal jestli míříš svou otázku k zápachu. Filtr měním po každém druhém kole a mám klid. Jo a na botníku v předsíní mám pro jistotu ONA Gel 👉
fikus37
Pěkně jsem si počet. Jak u toho spíš, tak nejde nic slyšet? Já měl kdysi box v obýváku (600 w hps a ofuk + ventilace) a nedalo se u toho spát.
Pěkná práce.
OGlock
citace:
Původní příspěvek od fikus37
Pěkně jsem si počet. Jak u toho spíš, tak nejde nic slyšet? Já měl kdysi box v obýváku (600 w hps a ofuk + ventilace) a nedalo se u toho spát.
Pěkná práce.


Jsem rád, že jsis dobře počet 🤗 Hele jinak to byla další věc co jsem řešil celkové odhlučnění a naštěstí absolutně na 420m3 nic nejde slyšet a na 800m3 je to takové šumění v povzdálí co se odtahu týče. Ofuk končí ve 21hod. Takže na noc jede jen odtah a naprosto bez problémů. Ono hodně udělalo těch 7m 160mm sonoflexu.
matko291
citace:
Původní příspěvek od OGlock


Jsem rád, že jsis dobře počet 🤗 Hele jinak to byla další věc co jsem řešil celkové odhlučnění a naštěstí absolutně na 420m3 nic nejde slyšet a na 800m3 je to takové šumění v povzdálí co se odtahu týče. Ofuk končí ve 21hod. Takže na noc jede jen odtah a naprosto bez problémů. Ono hodně udělalo těch 7m 160mm sonoflexu.


nemas nahodou detail uchytenia pk v boxe?
OGlock
citace:
Původní příspěvek od matko291


nemas nahodou detail uchytenia pk v boxe?


No raději mám room než box 🤣😂🙈 ne sranda. Bohužel to nemám, ale povím Ti to. PK a tlumič drží tři řetězy. Normálně jsem udělal díry do stropu, vyplnil chemickou kotvou (pro jistotu) dal hmoždinky a zašrouboval klasické lustr háky. Počkal až vytvrdla chemická kotva a zavěsil řetěz a na to PK spojené s tlumičem. Ten řetěz je zavěšený na háku, obmotaný kolem a zavěšený druhým koncem na stejným háku jestli mu rozumíš 😉
matko291
vdaka
matko291
citace:
Původní příspěvek od OGlock


Děkuji moc hoši 🤗 Prosím Tě to je ono... Systém na zalévání mám auto-ruční 😂 používám přesně toto čerpadlo https://www.conrad.cz/ponorne-cerpa...arch&icn=539082 na něm mám hadici cca 2,5m přidělenou na dřevěnou lištu a tak zalévám... Sice ručně, ale jen spínám ponořené čerpadlo v barelu na zásuvce a ono se to zaleje, přendám na vedlejší květináč, sepnu zásuvku a je zalito. Zabere to 10min.maximálně. Jo a hnojku v barelu mýchám když si vzpomenu ručně. Nicméně právě řeším jak to automatizovat úplně, abych jen doléval do barelu 1x týdně vodu. Nicméně chci zůstat u hlíny a wilma nebo autopot mě moc nebere. Jinak bydlím v 1. patře 😁 a nikdy nikdo nic neříkal jestli míříš svou otázku k zápachu. Filtr měním po každém druhém kole a mám klid. Jo a na botníku v předsíní mám pro jistotu ONA Gel 👉


a ako to riešiš ked sa prples v boxe? ide do okolia nieco predsa.
Pídžej
Nejsofistikovanější z panelákových roomů,které sem kdy viděl.Klobouk dolů a K+ :D Přeju spoustu bezproblémových kol.
strejda.losos
citace:
Původní příspěvek od matko291


a ako to riešiš ked sa prples v boxe? ide do okolia nieco predsa.


Tak jestli má dobře udělanou vzduchotechniku, tak by nemělo ne?
strejda.losos
citace:
Původní příspěvek od Pídžej
Nejsofistikovanější z panelákových roomů,které sem kdy viděl.Klobouk dolů a K+ :D Přeju spoustu bezproblémových kol.


Tohle se mi taky moooc líbí jako neříkám že né. Hodně povedený a dobrý.
OGlock
citace:
Původní příspěvek od matko291


a ako to riešiš ked sa prples v boxe? ide do okolia nieco predsa.


Hele ne ne, neboť v květu jedu venťak na 800m3. Krásně to pak tahá vzduch z pokoje do roomu a nic nesmrdí nikde v bytě, pakliže nevyndám kytku z roomu to je pak smrad všude 🤣😂
OGlock
citace:
Původní příspěvek od Pídžej
Nejsofistikovanější z panelákových roomů,které sem kdy viděl.Klobouk dolů a K+ :D Přeju spoustu bezproblémových kol.


Sem moc rád, že se líbí. Popravdě dával jsem si záležet trošku 🤗
Časlove
Na tohle jsem zvědavej. Geny jsou parádní. Jen pozor na Larry OG x The Purps, dost se táhne. Ale rozhodně stojí za to - už si našel i své místo v US mezi ostatníma elite clone only.
Máš dost tolerantní ženu btw. Tohle udělat já doma, tak dostanu na prdel :D .
Funny420
Tak tohle je něco úžasného :) Opravdu hodně precizně vypracovaný room :P Posílám zasloužené K+
OGlock
citace:
Původní příspěvek od Časlove
Na tohle jsem zvědavej. Geny jsou parádní. Jen pozor na Larry OG x The Purps, dost se táhne. Ale rozhodně stojí za to - už si našel i své místo v US mezi ostatníma elite clone only.
Máš dost tolerantní ženu btw. Tohle udělat já doma, tak dostanu na prdel :D .


Jo jo matkář říkal, že má tendenci se tahat, takže s tím počítám a snad to bude ok. Jinak osobně mám již zkušenost s twisted fruit, gorilla glue x amnezia a musm říct, že jsou to fakt silné a "uzemňovací" modely 😂 jinak co se týče ženy, tak ano mám, neměnil bych 🤗
OGlock
citace:
Původní příspěvek od Funny420
Tak tohle je něco úžasného :) Opravdu hodně precizně vypracovaný room :P Posílám zasloužené K+


Mockrát děkuji, jsem rád, že jsem se s někým mohl podělit o mou tvorbu, která se evidentně nelíbí jenom mě 😊
comix
Ahoj, aktuálne hľadám vhodnú meteostanicu s aplikáciou pre sledovanie teploty/vlhosti a ideálne aj CO2. Aké používaš senzory? Appka je Conrad Connect? Čo by si odporučil? Díky za tipy.
fikus37
comix, dělá to frajer co je i tady zaregistrovaný. Jsem vypaleny, tak si nemůžu vzpomenout. Mluvil jsem sním na minulém cannafestu 2016. Má to vychytaný a za super peníz. Když tak ho někdo nasmerujte (kdo ví o co jde) myslím že growjuino nebo něco takového. Ten systém dělá on a můžeš si říct co tam chceš za čidla.... Adt. Borec fakt mě fistron. Možná, že letos bude na Cannafestu
DrGrinspoon
Comix - fikus mal na mysli growduino.cz - týpek z Prahy, ktorý ti to poskladá. Môžeš si navoliť aké chceš senzory a pomocou aplikácie môžeš sledovať a ovládať rôzne veci.
OGlock
citace:
Původní příspěvek od comix
Ahoj, aktuálne hľadám vhodnú meteostanicu s aplikáciou pre sledovanie teploty/vlhosti a ideálne aj CO2. Aké používaš senzory? Appka je Conrad Connect? Čo by si odporučil? Díky za tipy.


Ahoj to co mám já je taková spíše home meteostanice, sice pro mé účely sledovat teplotu odkudkoliv kdykoliv dostačující, ale rozhodně bych ti poradil když už tak si nechat poskládat growduino - http://www.growduino.cz já osobně sem již zadal poptávku této firmě a na konci listopadu plánuji zakoupit tuto centrální řídící jednotku. Má nespočet výhod. Nicméně groweři zajímaly by mne Vaše tipy na automatizaci zavlažování v mém případě. Jak ti udělat co nejlevněji a zároveň nejefektivnější bez potřeby wilmy, autopotu apod... 🤔
OGlock
Takže dnes máme první týden za sebou. Jeden zlomený klon to nepřežil, takže byl odstraněn. LP již takto brzy ukazuje svůj táhnoucí se potenciál. Jinak teplota stabilně 24°C a vlhkost 50-60%.
Critical
https://www.electronic-star.cz/Zahr...cAaAlIDEALw_wcB
OGlock
citace:
Původní příspěvek od Critical
https://www.electronic-star.cz/Zahr...cAaAlIDEALw_wcB


Myslíš, že to bude fungovat a je to použitelné pro mě? Nemám nádrž uprostřed a navíc jí mám mimo room... ;)
Critical
Nevadí, a co vím tak funguje to ;)
comix
Growduino som tu už videl, ale díky za pripomenutie. Práve som to pozrel, vyzerá to na kvalitný a poctivý produkt. Ja som síce nateraz hľadal iba sledovanie a záznam teploty/vlhkosti do appky, nie komplexnú automatizáciu indooru. Ale rád by som si pozrel ten growduino na cannafeste. Zaujalo.

Každopádne OGlock, držím palce, máš to pekne poskladané.
OGlock
citace:
Původní příspěvek od comix
Growduino som tu už videl, ale díky za pripomenutie. Práve som to pozrel, vyzerá to na kvalitný a poctivý produkt. Ja som síce nateraz hľadal iba sledovanie a záznam teploty/vlhkosti do appky, nie komplexnú automatizáciu indooru. Ale rád by som si pozrel ten growduino na cannafeste. Zaujalo.

Každopádne OGlock, držím palce, máš to pekne poskladané.


Pakliže chceš čistě něco na možnost sledování teploty odkuďkoliv jako já, tak ti postačí bohatě toto: https://www.epristroje.cz/monitorov...ter-set/?gclid= jen bych ti doporučil dokoupit jako já čidlo MA10200 které měří i vlhkost. Jinak to čidlo v základu je jen na teplotu,takže já ho používám jako měření spodní teploty u květináčů, abych věděl zda-li je třeba nasadit do akce podlahový ventilátor či nikoliv na rozehnání studeného vzduchu od podlahy. Jinak loni Growduino na Cannafestu nebylo, nevím jak tomu bude letos. Loni jsem na tento dotaz dostal odpověď, že bohužel nebyl v roce 2016 takový zájem o osobní setkání na to, aby se účastnili. A co si budeme povídat on nejmenší stánek na Cannafestu v základu bez elektřiny vychází cca na 50 000Kč 🙈 Takže se mu vůbec nedivím... 👉
OGlock
citace:
Původní příspěvek od Critical
Nevadí, a co vím tak funguje to ;)


Tak paráda, velice děkuji za tip. Ještě uvidím s čím kdo přijde, ale za cenu necelé 2.500Kč je to pro mě velice zajímavé a vypadá to, že by s tím nemuselo být takové "sr*ní" při zprovoznění... 😅
OGlock
Takto vypadá zprovoznění a použití toho LAN teploměru/vlhkoměru https://www.epristroje.cz/monitorov...ter-set/?gclid=
Je potřeba připojit ho přímo k routeru.
skleny
zdar, o kolik byla drazsi ta verona, kdyz jsis tam nechal pridat na 18x Cree red?
OGlock
citace:
Původní příspěvek od skleny
zdar, o kolik byla drazsi ta verona, kdyz jsis tam nechal pridat na 18x Cree red?


Čágo hele bylo to něco kolem pětikilča 👉
OGlock
Takže máme za sebou 5 dní na květu. Holky jedou jak divé, nejvíce tedy LP. Zatím nepozoruji žádné deficity na Ca nebo Mg myslím, že tyto dva deficity se objevovali pod Veronou při hnojení Junglem. Jinak jsem si udělal menší radost a postavil jsem si skříň z mobelixu za 2499Kč na dvě matičky, klony a předpěsty. Skříň má 120x177cm a rozdělena je na 79cm pro matky a 40cm na klony horní police a předpěsty prostřední police. Dolní mi zbyla volná na moje věci včetně šuplíků 😁 jinak tohle co vidíte jen složeno z věcí co jsem měl doma a sestava bude filtr prima klima asi 280m3 ventilátor prima klima 125 mes II a světlo bude jedno čipové 90W Vero.
Na klony mám 2x 50cm led pásku cool white 6500k a na předpěsty bude 30W čip z aliexpresu s integrovaným předřadníkem cool white 6500k a nebo 30W full spektrum ,objednal jsem oba a uvidíme co se osvědčení lépe.
skleny
Vypadato, ze Verca funguje :)
DrGrinspoon
Vyzerá to super
OGlock
Verunka funguje báječně. Snad během víkendu nahodím nějaký foto up, bohužel nestíhám. Každopádně holky jsou fit, bez jakékoliv deficitu(což jsem nečekal vzhledem k hnojivům JUNGLEindabox)Teplota stabilní 24-25°C. Mějte se a směje se
OGlock
Takže máme za sebkou třetí týden květu a budeme začínat čtvrtý. Zatím to vypadá velice dobře, tak uvidíme jak to dopadne. Teplota stála 25°C vlhkost do 60% max. při tmě. Holky nejeví absolutně žádné deficity. Zalévání probíhá 2x týdně (krásně proschne vždy substrát). Takže pro zatím takto. Jinak prvně jsem zkoušel klonovat a z 10klonů 10 zakořenilo krásně ✌️
OGlock
Takže máme za sebkou třetí týden květu a budeme začínat čtvrtý. Zatím to vypadá velice dobře, tak uvidíme jak to dopadne. Teplota stála 25°C vlhkost do 60% max. při tmě. Holky nejeví absolutně žádné deficity. Zalévání probíhá 2x týdně (krásně proschne vždy substrát). Takže pro zatím takto. Jinak prvně jsem zkoušel klonovat a z 10klonů 10 zakořenilo krásně ✌️
OGlock
A ještě 🤗
OGlock
✌️
r-man
Ahoj,

vidim ze se tu zajimate o masinku kterou vyvyjim a vyrabim, diky za to!

Mno, ohledne stanku na Cannafestu - ja jsem dostal od lidi z legalizace nabidku, ze jsou jako jeste nejaky zbyly volny mista a ze stanek sice malinkej, ale za 3000,- na den muzu mit. To bylo teda 2016, buhvi kolik je to ted. Jenze to je 9000,- jen za misto, pak napisy, plachty letaky nebo brozury, par dalsich veci aby stanek aspon stal za podivani - a jste v tom za 20Kkc jen to fikne.

Priznam se, zatim se na masince makalo klasicky doma, s kamosema, clovek by rekl za minimalni naklady ale i tak v tom visim za bratru 150000,- v minusu za tech 5 nebo 6 let. A jak mam rodinu, tak je asi jasny, ze takovy prachy do stanku ted vrazit nemuzu, nemam je na takovy veci a pujcovat si nechci.

A tak jsem je radsi (zena to nevi :-D ) vrazil do vyvoje Growduino V2, digitalniho pH, novy interni UPSky a zprovozneni webkamerky. Me to proste prislo jako lepsi investice :-)

Budu rad, kdyz mi pomuzete Growduino rozsirit mezi ostatni, je to fakt super stroj a porad se na tom maka. A samozrejme si to musite koupit, to je jasny :-)))
skleny
Kamo co je? Kde je nejaky novy info?
Daemonhide
Zdravim ta, vyzera to fanfarovo. Kolko ta cca vyslo osvetlenie?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma