Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
je to hermac ? co dal - Klikni zde pro originální téma
ivanski123
Ahoj mel bych dotaz zda si myslite ze se jedna o hermace nebo ne, viz foto. Jel jsem z fem semen od DNA genetics, jednase o Kosher Kush. Celkove byl se semenama problem...reklamoval jsem je. Z 5 ti poprve nevzeslo nic (nenaklicili) a zdruhe varky 5ti jenom tento jeden. Na ostatnich palickach nic neni je to jenom tato jedna palice, ktera se jevi ze ma i koule. doporucili by jste mi nechat nebo zlikvidovat?

Diky
mademoiselle
Z jakého shopu jsi kupoval.... Vypadá že ano je to hermafrodit
ivanski123
Hele ze seed-bank.cz kamen obchod v praze. Reklamaci jsem resil primo pres DNA nejdrive emailem a nasledne v shopu. Mam toho hermace vyhodit? By me mrzelo pac jsem se tesil na tenhle strain.
TommyH
Jestli to máš v boxu s jinýma femkama tak jo vyhod, nebo ti je oprca... Jestli jo.mss samostatně, pak je to čistě na tobě...
Mr.MEN
Nejhorší je že to může být hrozně moc proměnných. Mohl si třeba stresnout trošku a kytka to nedala. Hele pokud ti nevadí riziko semínek klidně to frč. Stává se že někdy ty kule jsou neplodné. Také jsem párkrát měl takové kule na kytce. Ale semínko ani jedno. Můžeš to taky pravidelně trhat taky by to mělo pomoci.
Dain
No kule se nikomu moc trhat nechtej, takze bych to asi neriskoval a setnul ho...zalezi ovsem na co to mas, pokud na huleni, pak neni nic horsiho nez mala nedozrala seminka, ktera nemas sanci vychytat....pokud na vaporizer ci vareni/masti/extrakty, pak to samozrejme nicemu nevadi...oprcane kytky jsou stastne kytky :D to je primarni ucel tech ulepenych kvetu, nachytat pyl a nadelat potomky
ivanski123
Primarne na extrakt FS, samozrejme ochutnavam z 90% z vaporizeru.. Nekdo realne zkusenosti s tim otrhavanim. Da se to vychytat? Je to v boxu jeste s jinymi strainy.... Vicemene vse od DNA. Vsechno jsou to Kushe
M@gicWeeD
Mel jsem hermace minuly kolo, vzniklo z toho par semínek, cca 20ks v celým boxu. Pokud ti toho je líto, nezbyde ti než jej kontrolovat a koule otrhavat. Pokud chápu dobre, jedna se o jednu kytku. Tak jak bylo psáno, mohls to sam něčím ovlivnit, teplota, moc hnojiv, na něco může byt ten strain haklivej, osobně me pripadne kytka dost tmavá, takže to mohl způsobit dusík.
ivanski123
Ahoj diky za poznatky, jedu vse organicky takze myslim, ze napr. stres z prehnojeni nehrozi. Pouzivam Biotabs radu. Jel jsem ze semen a kytky predpestil venku cast vegetace jela v tech vedrech v boxu (asi 10 dni). Box jsem udrzel na 30 stupnich max. Spis myslim ze to je tou genetikou. Mel jsem opravdu velke problemy to vubec vyklicit. Klasickym postupem na 48h do vody, pak na vlhceny ubrousek prelozit. Tohle seminko prasklo po asi 6 dnech. Zbylych 5 vubec a to byly ty po reklamaci. Moc nevim co si o tom myslet. Asi tomu dam jeste sanci v pristim kole. Ted jsem ho jiz popravil a odstavnim ho. Jedna se o DNA Genetics model KOsher Kush (ten nazev me bavi :) a podle recenzi by to mel byt dobry model.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma