Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
substrat BIO CANNA zkusenosti - Klikni zde pro originální téma
Bulwaj
Zdravim pouzivam par kol tento substrat a zatim sem. nemusel ani 1x hnojit... liju cistou RO bez upravy cehokoli... kyti zacinaji ukazovat deficity cca 32. den kvetu a to si akorat dojedou z toho co maji v listech mate nekdo podobnou zkusenost?
carlos
citace:
Původní příspěvek od Bulwaj
Zdravim pouzivam par kol tento substrat a zatim sem. nemusel ani 1x hnojit... liju cistou RO bez upravy cehokoli... kyti zacinaji ukazovat deficity cca 32. den kvetu a to si akorat dojedou z toho co maji v listech mate nekdo podobnou zkusenost?
To si trosku protirecis ne?
Bulwaj
jak to myslis
Bulwaj
https://i.postimg.cc/VkXxg12n/IMG_20180911_170605.jpg

17. den kvetu ba RO
Bulwaj
citace:
Původní příspěvek od carlos
To si trosku protirecis ne?


Nerozumim na co se me ptas?
Archi
deficit v 32. dni od přepnutí, nebo květu (začne kvést po +- 14 dnech). Kolega myslel to protiřečení v tom, že v jedno příspěvku píšeš, že jim to stačí i to, že mají deficity. Podle mého skromného názoru z toho vypumpuješ méně než bys mohl.
Bulwaj
32 den kvetu... zatim to mam vyzkouseny na modelech co kvetou cca 55 dni az 60 a kdyz zacnou vizirat z listu dojedu to uz na vode dick ukazu fota z tohoto kola shvalne postupne
Archi
Ale my Ti pochopitelně věříme :-) Osobně akceptuji vyžíraní listu až při flushingu, teď je podle mě brzy, ale že Ti to dojede a že z toho něco bude to je jasné
Bulwaj
uvitam zkusenosti s timto substratem od kohokoli jakekoli postrehy dik. az pujdou PM rad ti poslu jam to NECO vypada budes prekvapen mozna a mozna ne :) . ja se timto threadem chtel spis ptat nez prezentovat ale poslu ti pak :)
Lucyll
Ahoj, ja prvně jela v jen v Plagron Royal, podruhe napul opet v Plagronu a napul v Canna Bio Terra a od te doby jedu jedine Cannu. Naprosto úžasná, co se tyce uvolňování zivin, pritom hnojit klidně muzes od zacatku a prehnoheni nehrozi. Skutečně jsem takto jela, kytky zdrave od začátku do konce, kdyz jsem na mesic vynechala hnojky, vubec nic se nestalo, navic oproti Plagronu zadne svilusky, proste mi sedla a mym holcickam jak v indooru tak outdooru. Za me TOP! Jinak z hnojiv od nich pouzivam Bio Vega, Bio Flores a Bio boost. Flush take od Canny. Jedine enzymy pouzivam od Plagronu, pokud prihnojuju, protoze Cannazym mi snizoval PH, ktere při uvedenem davkovani hnojiv pak klesá uz moc nizko.
Tak at se daří; -)
Archi
Canna Bio Terra co to teda je? ma to trichodermu?
Bulwaj
diky Lucyll a davkovani drzis se doporučení canna? v kazde zalivce hnojis?
Bulwaj
Archi je to pudni mix pro organicke pestovani tzn zadna chemie zda ma trichodermu sem. nevycetl ale predpoklafam ze za ty prachy ma
Lucyll
Trichodermu asi ne, nějaké půdní bakterie ale ano. Jinak hnojim jak mam naladu, jedno z kol jsem jela v kazde zalivce a az cca 3 tydny pred sklizni prestala, v dalsi zase hnojila podle nalady a casu na míchání. Nepoznala jsem ve finale rozdil. 10-14 dni pred sklizni davam CannaFlush a pak uz jen upravenou vodu. Jinak neni nejlevnější, ale ja uz jinou pro holcicky nechci :-)
Bulwaj
Lucyll a mohu se este zeptat na vstupni vodu co pouzivas ec a ph?
crazyben
Trichoderma v tom neni.

Me prislo nejvetsi kouzlo ty hliny v tom ze je i bez perlitu nadherne vzdusna i po case , pritom dokaze zadrzet dost vody a vysychá rovnomerne. Je tam nasekana nejaka kura stromu a trochu kokosovejch vlaken.

Jinak sem to hnojil uplne normalne, zadny hladoveni.
Lucyll
Vstupni vodu mam odstatou kohoutkovou. Pri uvedenem davkovani hnojiv je vysledek cca kolem Ph 6,2. Na toto snizuji Ph down pripravkem i v pripade, ze v zalivce nehnojim.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma