Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
Výběr čerpadla - poraďte prosím - Klikni zde pro originální téma
Váchy 55
Zdravím growers,
řeším teď jaké čerpadlo použiju do rezervoáru, aby bylo co nejtišší a zároveň natlačilo Topspin na 12 kapilár. čerpadlo to bude tlačit kolmo nahoru cca 50cm. Má někdo zkušenosti s nějakým tichým čerpadýlkem? mělo by stačit nějaké málo výkonné, ale kolikrát i výkonnější jsou tichý. Nemám s tím ale zkušenost. Prosím o radu. díky ;-)
kilopaprik
dobry je comet ocean plus 25l/min a mozna by i stacilo cerpadlo mj 1000 ktery je treba v amazonu ma i prisavku takze ti nelita v nadrzi
DrGrinspoon
To čo je v amazone nie je hlučné, dá sa pri tom aj spať, dôležité je mať čo najviac vody v nádobe.
Johnny Blaze
Comet urcite neodporucam. Natiekla donho voda po asi 2 tyzdnoch a prestalo fungovat.
Váchy 55
Díky moc všem. Furt si ale říkám, že to v amozonu je pro moje účely zbytečně silné, ale třeba se mýlim, koukal jsem, že dělají i slabší verze. Kdyby ještě někdo navrhl nějaké, tak budu rád. Já pokukuji po Hailea HX 2500- 650L/h a nebo slabší Hailea HX 1500 - 450L/h. Jde mi hlavně o to, aby to nebylo hlučné a zároveň to natlačilo ten topspin 12 do cca 50cm výšky. Podle mě by to slabší Hailea mělo stačit. tam píšou výtlak 0,7m, ale nevim jestli by to mělo dostatečný tlak v tom topspinu. Kor když tam bude použita redukce z 16 na 20, abych ten topspin mohl napojit.
I tak ale děkuju za rady.
Keen
Za mě Haileu nedoporučuju, měl sem problém s výtlakem do hadice (cca 3m dýlka, 40cm na výšku) a když se spustilo čerpadlo tak nepřetlačilo tlak až do amazonu. S MJ1000 sem nikdy neměl problém, hlavně když mi náhodou došla voda tak mi odešel jeden za celou dobu (nakoupil sem jich tak 15-20 za celou dobu).
spachal
Vrele doporucuji vysokotlakou variantu automaticke zalivky, spolu s omezovaci prutoku. Nejen moje zkusenosti z praxe. Asi jedina cesta, jak zajistit opravdu rovnomernou zalivku. Pokud to penize dovoli, doporucuji navic vse zdvojit, dve cerpadla a od kazdeho po jedne kapilare v kvetniku. Mozna paranoia, ale vite jak ..

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=74568


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma