Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Otrava po užití syntetických cannabinoidů - Klikni zde pro originální téma
El Dudelíno
Zdárek.

Určitě většina z Vás zaznamenala co se stalo na Ostravsku po užití náhražky zelka a to tam toho koluje prej 9000 dávek.

Co mě ale vykolejilo?
Ta nenávist lidí, ty komentáře napříč sociálními sítěmi, ta debilita.

Jak může někdo (a to není jen ojediněle) napsat "dobře mu tak feťákovi"

Vím, že jsou lidi kurvy, ale tohle už je fakt moc.

pic ...
Pixxel
Z jedné strany si za to mohou sami, že do sebe cpou něco, o čem vůbec nemají páru, co to je a z jakého zdroje to je. Z mého pohledu to jsou hlupáci, kteří se chtěli jenom zkouřit ale doplatili na jsou najivitu anebo to byly smažky, kterým to bylo jedno. Pokud to byli jenom smažky, tak mi je to fuk kolik jich nakonec padne. Pokud to byli jenom lidé, kteří si chtěli zakouřit konopí a nějaký kamarád jim dal toto, že to "je" konopí (prý to vypadá podobně jako nadrcená sušina konopí), tak je to velmi smutné. Tak či onak viníkem je prohibice konopí, pač kdyby bylo konopí legální, nikdy by se toto nemuselo stát.
Ono stejnak nikdy nepochopím jak někdo si může kupovat takové věci od dealerů. To je jako by si lidé sháněli nějaký pančovaný alkohol z pofiderního zdroje. To se pak nemůžou divit když se stane něco takového.
Šmoulí Prd

Ti otrávení mají být bezdomovci.
Maxeaux
citace:

Ta nenávist lidí, ty komentáře napříč sociálními sítěmi, ta debilita.

odkedy necitam ZIADNE komenty na nete (okrem G), mam spokojnejsi a kludnejsi zivot, uz ani taky velky mizantrop niesom :)
Linkot
Že by náhoda. Zrovna nedávno Piráti podali návrh o legalní pěst a stane se tohle :D
Koukal jsem, že v Americe to ted dost zabíjí, koho rozumného by napadlo si dát nějaký syntetický šit .. pokud mu to teda někdo neprodal :D Už tohle je dobrý argument k povolení samopěstu.
Pítr90
Ahoj. Jen taková teorie - když to teda byli bezdomovci, co když jim to někdo prostě rozdal? Přece jenom se musí veřejnost namasírovat bludama, aby se tý hrozný drogy konopí báli 😁😁😁
Jak mi včera říká moje 75letá babička: " on v týdnu Ostravě umřel nějakej mladej a prej kouřil trávu"..... A tak to pobírá většina starších/důchodců
carlos
citace:
Původní příspěvek od Pixxel
Z jedné strany si za to mohou sami, že do sebe cpou něco, o čem vůbec nemají páru, co to je a z jakého zdroje to je.
Ono stejnak nikdy nepochopím jak někdo si může kupovat takové věci od dealerů.

Nechapes vic veci. Z dostupnych informaci to ma rostlinnou formu, takze je to bylina (mozna dokonce konopi) napustena timto syntetickym cannabinoidem.. Ne kazdy je takovy odbornik aby to snadno rozpoznal (treba vecer v hospode).
Pixxel
Nevím jak ostatní ale já bych si nikdy nevzal něco od někoho pokud o tom nemám jistotu co to je a z jakého zdroje. Defakto užívám jenom travku svou a svých kolegů a kamarádů, které jsem si vycvičil a mám je pod dohledem. Cizí trávu jsem snad nikdy nikdá neměl a vždy jsem odmítl. Je to pro mě jednodušší protože jointy nekouřím, maximálně vapík.
Osobně bych cizí neověřený alkohol nepožil. Ty snad jo? To stejné má rozumný člověk i s trávou. Pokud člověk nemá info kdo to pěstoval a co v tom všechno může být, tak je to čistě hloupost a najivita toho člověka. Pokud to i přesto takovou pofiderní věcbez informací užije tak se dá označit jako závislého na droze protože i přes rizika to stejně užije. Společnost pak označí takového člověka správně jako fetku.
Pokud to ti lidé brali vědomě, že to je syntetika, tak to jsou fetky, smažky atd které většinou pro společnost nejsou přínosem. Pokud to někdo někomu dal, že to je čisté konopí, tak je to hold pokus o vraždu a hloupost a naivita člověka, který si to vzal a užil. Rozum musí být vždy silnější v tom aby ochránil své zdraví než touha po tom se maximálně zhulit.
Linkot
Moje babička na mě taky včera vytáhla že se někdo předávkoval trávou .. Oni ty neznalí lidi nebo důchodci to vidí v televizi nebo někde čtou a pak jsou z toho akorát zblblí ..

.. Přesně tak, dospělý rozumný člověk by si žádnou takovou srajdu nevzal .. Média jako vždy z toho dělají co největší kauzu, protože tyhle věci mají čtenáři a posluchači nejradši a rychle se to roznese :)
Média z nás dělají před lidmi, který toho o marihuaně moc neví fetky a dealery .. :D "Ted si ještě budou myslet, že si THC doma každej vaříme jak piko :D :D "
El Dudelíno
Vůbec tu nejde o to, kdo, co a kolik si toho vezme.
Jde o reakce lidí.
Že dospělý a rozumný člověk si to nevezme? Ano, ale když o tom ví.
Kolik lidí se třebas otrávilo metanolem v hospodě, páč pan hostinský chtěl vydělat kačku navíc, atd atd.
Tuhle drogu ti někdo nabídne ve špeku ani nevíš, takhle přijde kámoš a řekne: "kámo mám něco dobrýho, dáme si?" Budeš toho špeka škubat a zkoumat? Leda hovno.
Pixxel
Když ti kámoš řekne ať sním skočíš z okna tak taky vyskočíš? Pokud nemám jasno tak si nedám a jeto. Často kolegové a kámošovy vzorky kontroluji mikroskopem jestli to má zralé a jaký je celkový stav paliček. Už jsem jednou takhle našel pořádné ložisko plísně a paličku jsme vyhodili. Jeden "kámoš" to na mě siláckými řečmi jednou zkoušel ať si dám a nepochodil. Takhle jsem odfiltroval takové ty osobnostní trosky nejenom v oblasti konopí. Nemusím dělat to co dělají ostatní, rozhoduju se podle sebe. Mám své zásady a přes to ani vlak neprojede.
V metanolkauze, jestli se nepletu, tak velké množství případů vzniklo u stánkového rozlívaného prodeje toho nejlacinějšího rumu a vodky. Ty lahvované případy byly obdobné, rum a vodka pro socky. Už jenom podle vzhledu lahve bylo jasné že i bez metanolu je to shit. V normální slušné hospodě se člověk bát moc nemusel. Pokud někdo pije alkohol této sorty tak je pro mě alkáč tak stejně jako fetka co si koupí nebo sežene pofiderní matroš. Asi se moc nebudu plést pokud ti lifi co si vzali tu syntetiku, tak si to schválně sehnali a vyzkoušeli, tím pádem dobře jim tak. Pokud byli i takoví, kteří to dostali darem, tak těch je mi líto ale taky je mi líto té jejich najivity a hlouposti. Není mi ani tak líto těch lidí ale spíše toho co to vytvořilo za bublinu mezi typem lidí "v TV říkali že konopí v ostravě zabíjelo". Podle mého to není náhoda s tím jak to piráti chtějí částečně zlegalizovat. Tady na ostravsku se tráva ve velkém dováží z polska a vůbec bych se nedivil pokud by se to polákum nelíbilo a celé to jde ztama. Kdyby se to tu legalizovalo tak poláci na stodolní příjdou o tržby a tak možná udělali zavčasu takového malého strašáka na lidi. Lidi konopí všeobecně zase odsoudí a vše je v pytli.
El Dudelíno
Alkac a fetka, a proto si zasloužil zemřít?
Co to meleš s tím skakanim z okna?
Maxeaux
citace:
Často kolegové a kámošovy vzorky kontroluji mikroskopem

tak to si 1 z 500.

citace:
Ne kazdy je takovy odbornik aby to snadno rozpoznal (treba vecer v hospode).

asi tak. pri 2,4 promile sa aj na mikroskopy zapomina :D
carlos
citace:
Původní příspěvek od mico
Alkac a fetka, a proto si zasloužil zemřít?
Co to meleš s tím skakanim z okna?

Pan ma svoje zasady a kdo je nema je podle nej povl a zaslouzi si zemrit.. O tom, ze zavislost je nemoc asi nikdy neslysel.

Kazdopadne kdo je naivni je tady mistr.. Myslim ze zivot ho presvedci, ze jsou situace, kdy pujdou vsechny zasady do kose. Do te doby s nim nebude rec.
Pixxel
Připomínáte mi dnešní média, která vezmou jednu větu z celého proslovu podle toho jak se to hodí a udělají z toho zkreslený závěr podle sebe:). Vypadá to, že moc neumíte poslechnout si i opačný názor a hned komunikaci zbytečně vyhrocujete.
Když člověk bere drogy (tvrdé drogy, alkohol, cigarety, káva, přežřírání se,....), tak je to jeho osobní rozhodnutí a musí taky počítat s následky. Pokud budeme brát závislost jako nemoc (já to osobně jako nemoc neberu), tak je to nemoc, kterou si člověk dobrovolně a vědomně vybral.
Pokud si daný člověk vysloveně ničí zdraví drogama a nezáleží mu na jeho vlastním zdraví, proč by mi mělo záležet na jeho zdraví? Někdo kdysi řekl něco podobného v tom smyslu, že kdo si neváží sám sebe tak toho si nebudou vážit ani ostatní.
To, že mám své zásady převážně ohledně zdraví a chování se k ostatním beru jako výhru. Například nedokážu si představit jaká životní situace by měla změnit třeba moji zásadu nikdy nevyzkoušet cigaretu, jointa či vodní dýmku. V tomhletom směru jsem výjimečný pač neznám nikoho takového:D. Drogy přece nejsou nutné k přežití.
Lidé a společnost své zásady bohužel ztratila a je to velká škoda pač to tady na světě vypadá tak jak to vypadá.
Hezký den všem:)
Dain
trava napustena chemkou to urcite neni, to by ponekud postradalo smysl to prodavat - synteticky vyrobena sracka je prece mnohem levnejsi v nakladech nez pestovat kytkya jeste kvalitne, tady ty syntetika sou mnohem silnejsi ale viz tady pak tyto pripady...nejznamejsi z nich je samozrejme Spice a da se o tom na netu zjistit mnoho informaci, ve velke britanii je to celkem slusna epidemie na kterou uz taky dojelo dost lidi, mozna ne behem jednohovecera ale....co na to rict? lidi sou dementi, staci jim ze to je neco zelenyho susenyho a je to v pytlicku s peknym etno designem a da se to zhulit....a bohuzel vetsina lidi vi co to je za sracky ale stejne to opakovane uziva protoze to je levny dostupny (v sede oblastni zakona) a i ucinejsi nez prirodni trava..
SILENTJOE
PIXXEL- máš názory jako nějaký JEHOVISTA.Abi ti si jednou neskončil jako ožralá troska s čučem v ruce až se dotebe ŽIVOT opře.Asi budeš ještě mláďátko plné ideálu.Neboj život stebou zacvičí jako z každým.
JankoPanko2
Dain... lépe bych to nenapsal, se Spice mám zkušenost ale člověk, který je slabší a nezvládá mnoho násobně silnějsí pocity které nám dává tráva, tak věřím že to může ublížit i já měl co dělat aby mi nejeblo a to kouřím denně. (fuj s takovýma sračkama)
Proto si to pěkně pěstovat a nepodporovat dealery, kterým jde pouze o prachy a nejde jim proti srsti zdraví ostatních.
carlos
https://www.reflex.cz/clanek/koment...menat-smrt.html

>Dozrává technické konopí,

kterého se pěstují lány. A grázl má láhev se syntetickým cannabinoidem. Je otázkou času, než jej napadne, že si natrhá palice technického konopí (kdekoliv a kdykoliv), usuší je, napustí těmi syntetickými cannabinoidy a pustí do prodeje.

A na jeho zboží nebude jinak než náročným chemickým rozborem prakticky možné poznat, že to není marihuana, ale technické konopí otrávené psychoaktivním syntetickým jedem. Pro uživatele marihuany je v takové situaci jediné rozumné chování: Absolutně, nikdy a za žádných okolností nepožít marihuanu z neznámého zdroje. Alespoň rok, ale spíš tři. Ani práska. Konec varování ministerstva fetovnictví.
PsYcHo84
Co jsem zaznamenal je, ze prvni i druha obet byli bezdomovci. Ten druhy se priotravil, hospitalizovali ho, zachranili, propustili. A co udelal potom? Ozral se a zahulil si to znovu a umrel definitivne. Prvni i druhy to kombinovali s alkoholem. Prvniho muzeme omluvit tim, ze nevedel, do ceho jde. U toho druheho asi skoda cokoli rikat... laureat Darwinovy ceny.

"Pětačtyřicetiletý muž byl nalezen na volně přístupném prostranství, jak uvedla v pondělí policie. Podle dosud zjištěných informací muž užil syntetickou látku a pak měl zdravotní potíže. Byl ošetřen a krátce hospitalizován. Drogu ale užil znovu. Muži se stalo osudným, že stejně jako bezdomovec, který zemřel v Ostravě, drogu ve větší míře kombinoval s alkoholem."
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domo..._1809171533_lac


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma