Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Hnojení a seedbanky - Klikni zde pro originální téma
opicca
Zdar,
zajimalo by me cim hnojite automaty a cim ostatni...spise me zajima pestovani v kyblech/pytlech nez na volno ale nebranim se zadnym vasim postrehum :) mate oblibene nejake konkretni znacky. a co seedbanky? ktera je vase oblibena ?
Linkot
Ahoj, dle mého je tak nějak jedno jakou značku hnojiv zvolíš, je na tobě jak si je chceš rozmazlit jestli na nějaký levnější hnojiva nebo třeba guano tekuté a nebo nějaký dražší hnojky.
Lepší bio než chemka kor u autofloweru .. jelikož autoflower se nesmí přehnojit a taky s bio hnojvama mužeš dělat flush třeba jen 3-5dní .. já nedělal žádnej a bylo to v pohodě taky :D proto lepší bio než chemka :) U autofloweru nepřesazovat a zasadit přímo do velkého květináče a strainy bych volil ty ktéré tady lidi doporučí dohledáš tady: http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=43
Já mám zkušenost s Moby Dick auto od Dinafemu a bylo to celkem fajn, až na jednu kytku která ani nevyklíčila a druhou které bylo prostě špatné pheno .. ale třetí která se povedla stála za to! :)
Indoor jsem hnojil biobizz a advanced nutrients ... ted jedu outdoor Plagron+advanced nutrients+Green house x blast .. klidně se podívej ke mě na profil. :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma