Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
AH + PK 13/14 v bubbleru - Klikni zde pro originální téma
Kuusmi
Zdravím groweři, chci se zeptat, kdy mám začít přidávat pk 13/14 do bubbleru. Mám od canny a tam uvádějí začít 3 týdny před sklizní a to jednorazově. Ve FAQ je už je dávkování od počátku květu 1-3ml/l myslím, ale nevím zase jestli přidávat pk 13/14 i v případě, že používám od AH growth/Bloom excelator, aby se to nijak netlouklo.
A ještě jedna otázka. Zvyšuje pk EC?

Díky za rady a jestli to tady už někde je, tak se omlouvám.
Johnny Blaze
Jasne ze zvysuje. Preco to tam chces pridavat? Uplne v pohode ti stacia AH 3 zakladne zlozky bez pk a bez boostera.
GrowPlace
Pokud mas uz ten growth/bloom, tak tam nic uz nedavej. Kazde hnojivo ti zveda EC.
splafq
Asi takhle. Věčný problém s popisem dávkováním PK 13-14 od Canny. Všude jinde píšou začít postupně přidávat a zvyšovat v průběhu květu jen canna uvádí jednorázově cca v půlce květu. Takže z praxe začni pk postupně přidávat od začátku květu a postupně zvyšuj. PK 13-14 je vlastně popis ty chemky P(fosfor)13 K(draslík)14. Je jedno od který firmy ho máš, je to furt PK 13-14. Z toho si asi jasně odvodíš jestli zvyšuje EC(no dobře ZVYŠUJE! a to sakra hodně). Je to jakože booster stejně jako ta ah mrdka takže bych to nekombinoval (ačkoliv nikde nemůžu dohledat složení toho g/b akselerátoru). Pokud to budeš chtít kombinovat tak si každopádně pohlídej EC.
larwa
Jendriv by jsi mohl rict co pouzivas jako zakladni hnojky NPK + mikroprvky. Pak muzes resit co pridavas dal.

Ten excelator je bio doplnek k zakladnim hnojkam, NPK spis neobsahuje, je to nejaka smesice bioslozek ktery podporujou bakterie a hormony. Momichodem se divim se ze ti to v hydru nehnije. Ja se v NFT vyhybam bio slozkam. Mam vyzkouseny ze zakladni 3 slozky od GH mi uplne staci.

PK 13/14 je uz klasicka hnojka. Jestli pouzivas dobry zakladni hnojky je hloupost to tam pridavat. Muzes si tak rozhodit vyvazeni slozek v hnojivu a spis to tim podelat. Je to hnojka ktera se pouziva ke konci, kdyz uz kytky potrebuji hlavne fosfor a draslik.

Drz se toho co doporucujou a nevymejslej, min je nekdy vic. Zakladni hnojky staci a hlavni je teplota roztoku, ph, vymenit vzduch a dobry svetlo. A to hlavni, dobrej model.
Asu
to Kuusmi : při dodržování doporučeného dávkování od AH po týdnech není nutné používat jakékoliv PK 13/14 od kohokoliv. Proč taky.
Natural Power Excellarator v hydru nehnije (vyzkoušeno na dripu hydroton), ale viditelné výsledky nepřinesl, po spotřebování vyřazen.
Jak napsal pan Larwa, základní hnojky stačí.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma