Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Řídké palice- dělám něco špatně? - Klikni zde pro originální téma
skoroduchodce
Zdravim, druhým rokem pres leto zkousim na out par af kyticek. Bohuzel vzdy se stejnym vysledkem. Kytky v podstate jsou temer bez palic. Sklizeny a ususeny material jsou jen shluky orosenych listku kolem stonku . palicek minimalne. pro informaci- odruda auto ww ,doba rustu a kvetu 90dni. hnojeno cca. 5x . nevite v cem je problem? dik.
edit: stejnou odrudu auto ww jsem mel i v indooru ( nevim co me to napadlo) a vytvorily se paradni palice. venku se tomu nejak nechce.
Dain
ze sou venku je nic-nerikajici....vzdy to stoj ina trech pilirich: dobre svetelne podminky, dobre pestebni medium s dostatkem zivin a pristupem vzduchu pro koreny, spravna a dostatecna zalivka....v indooru mas urcite sanci doprat automatkam vice svetla ale aby si venku nemel jak rikas prakticky vubec zadne palice to uplne normalni neni
skoroduchodce
diky za odpoved. substrat lehce predhnojeny universalni ,myslim OBI. hnojeno npk, po mesici s vice P. svetelne podminky letos temer idealni, jen posledni 2tydny pred sklizni bez zalivky ( nemel jsem k nim pristup a bylo doost sucho).
Dead Cat
Auto WW jsem před pár dny sklidil. Mrkni na odkaz v podpisu, nebo do Galerky pod sluncem. Na růst jsem nehnojil a na květ BioBizz Bloom a TopMax. Zálivka občas vodovoda, ale snažil jsem se využít většinou dešťovku a konečný proplach destilkou (cca od 10tého dne před sklizní), ale nevím co v tom kompostu propláchnu :).Asi je to o tom substrátu, možná jsem hnojit ani nemusel. Palice byly krásně kompaktní a oproti stejně starému Somangu i hustší, jen jich bylo míň.
centurion
nechavej to dyl. venku to kvete daleko pomaleji. genetiky u kterych je napasano 70 dni kosa, se mi bezne prepinaji az po dvou mesicich a 6-8 tydnu to kvete. 100-120 dni je tak akorat.
skoroduchodce
No nevím, rostly 90 dnů. Pár bílých pestíků bylo vespodu,jinak vypadaly paličky hotové, navíc jsem vystrihaval 2 malá ložiska plísně, tak jediný progres po pár dnech navíc by byl ten plísňový.
centurion
tak to fakt těžko říct. jestli jim dáváš stejnou hlínu a hnojky jako v indooru, tak to může být jedině nedostatkem světla to by vysvětlovalo i tu plýseň. tedka pralo slunce 35°C 2 týdny v kuse. to by žádná plíseň nepřežila. musíš to dát někam, kde to svítí naplno od rána do veřera a žádnej stín
skoroduchodce
bohuzel kytky nelze dat jinam, nekdo ze spolupracovniku by je nasel a byl by pruser.misto bylo vybrano s ohledem na maximalni diskretnost a upraveno pro nejvetsi moznou prosvetlenost. substrat je jiny nez v indooru, levnejsi ,smichany se suchym konskym hnojem. hnojeno asi 4x hnojivem s vyssim podilem fosforu.
atletico
Myslis ze je rozumne riskovat takto?to neni o tom ze by si dostal vyhadzov ale pojdes rovno brucat za nieco co malo hodnotu asi 50€ :D kolko mas rokov prosim ta? :) skus najst flek 10km od miesta kde byvas a zadari sa..
jablickar
zkus zmenit misto. asi malo slunce... automaty potrebuji dost svetla. ja jel uvnitr i venku a nejde to porovnat. spatne zvolene misto mi udelalo jen par G na kytce
skoroduchodce
na te dobe neco bude. nechal jsem jednoho autochcipaka na chate 135 dni a palice byly krasne tvrdy, sice jsem vystrihaval 4 loziska plisne, ale palice byly ok.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma