Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
VERO 29 190w - Klikni zde pro originální téma
icmond
Zdarek lidicky, tak jsem se odhodlal ke svemu prvnimu tematu v sekci indoor...(nejedna se o prvni pest indoor :) )
Setup je nasledujici:
skrin: Stara skrin z bazaru o rozmerech v150s80h60 natrena do bile barvy aby zapadla do mistnosti
osazentstvo: 2x: DR. GREENTHUMBS EM-DOG BY B-REAL
2x: MANGO SAPHIRE
oboje od banky Humboldt Seed Organization
svetlo: DIY 190w vero 29 od alucraft
Substrat a hnojiva od biobizz, kvetniky 11l...

Takze tohle jsem se rozhodl ze pojedu poprve ze seminek a chci vyzkouset SCROG. Sit uz mam udelanou s oky 4x4cm. zatim neni co vic psat, kytky jsou na svete cca mesic:)
takze mir a at to roste
1 - celek
2 - vepredu em dog vzadu mango
3 - pohled na skrin
luubaan
Máš to pěkný akorát ten odtah s tt nic moc.
icmond
cau a diky..hele na tu malou skrinku naprosto dostacujici :)
icmond
Zdarek lidicky, zatim bez vetsich zmen... Jedinou zmenou je nainstalovana sit. Holkam se dari zatim bez potizi a doufam ze to tak i zustane. Mir a lasku :)
Ledkar
Zdravim kolegu nabytkare :) Moc pekny.
sakumprdum
Čau,maš to fajne jakou držiš vyšku u světla? tu diy sestavu skládáš doma jak dlouho ti to trvalo vim žeto tak prodavaji :)
AladinXXX
pekny,me se to paci,konecne vidim hezkou sit.tu mas k.
mozna bych uz prepl.
jeste by me zajmalo:odtah/kolik,teplota,filtr/kolik.
GL.
icmond
Zdarek, takze k sakumprdum vysku svetla drzim cca +-40cm a ano skladal jsem ji doma a netrvalo to nejak dlouho za 15 minut to mas hotove(kdyz tomu trosku rozmumis) a aladine uz je to od nedele prepnute, odjel jsem na dovcu takze jsem uz musel ale i tak si myslim ze se prostor vyplni az az :) odtah je TT 230/280m3 a filtr uz ani nevim :D teplotu drzim podle pocasi, kdyz je venku horko tak ve skrini se dostanu az na 33 stupnu, jinak kolem 27... az dorazim z dovci tak prihodim fotky, sam jsem zvedav. :)
icmond
Caute:) takze jsem tu s nejakym upgradem... jak jsem psal, tak jsem odjel asi pred 2 tydny na dovcu a musel jsem prepnout. coz bych neudelal kdybych jeste nemusel, tim padem se mi prostor nevyplnil tak jak bych chtel.. ale to nevadi, rostlinam se dari naramne, zadna znamka zadneho deficitu ani nemoci. konec hlaseni :)
FrYnK
Cus, pekne to jede.

Jen tu sit bych urcite sundal, je tam zbytecna... kytky jsou silny a oporu nebudou potrebovat...zformovany si je mel i bez site a hlavne se pripravis o moznost manipulace s kytkama...
icmond
Zdarek lidicky, tak jsem tu opet s nejakym upem... I kdyz se toho zas tak moc nezmenilo, tak vam sem nahodim aspon nejake fotky:) kytkam se dari, ani na nich nejde videt, ze by se jim tyhle letni parne dny nelibily :D jen me mrzi ze jsem musel prepnout trochu driv a nevyplnil se mi prostor tak, jak bych si pral... Takze uroda nejspis nebude takova jakou bych si predstavoval, ale nastesti nejedu na kvantitu ale kvalitu:) jen pro predstavu minule kolo jsem pod timhle svetlem udelal 250 kvalitky. mejte se krasne
icmond
Caute, takze opet po nejake dobe prinasim up... i kdyz oba modely maji zhruba stejnou delku kvetu(em dog asi o 5-10dni vic) tak je ve stadiu kvetu obrovsky rozdil. mango uz je krasne obsypane, nafoukle ale em dog mi prijde tak posledni 2 tydny porad stejny. pestoval nekdo z Vas tuhle odrudu ze by me trosku uklidnil a rekl mi ze se neskutecne nafoukne poslednich 14 dni? :D je to divny, nechce se mi verit ze by to bylo tou vyssi teplotou ted v tech vedrech. nejvic tam bylo 29 a to mi neprijde tak hrozne...
1.celek
2.mango
3.em dog
zajonc
29 se dá... ja míval par dnu tedka i 32... kdyz byly ty masakr a ani nefoukalo, konecne zaprselo a je to zase oka :D
Darsilius
Zdravím, máš to pěkné,čisté! jak je na tom to světlo? zvažuji taky koupi ale do 80x80, myslíš, ze by to stačilo? Nebo vzít verzi se 4 vero?

btw. K+, fakt hezka skříňka! :)
icmond
Cago, takze se zase tyden s tydnem sesel a ja zas prinasim nejake fotky... jedno pheno manga uz je jen na vode, zybtek kytek porad dostava plnou naloz :) co se tyce toho EM DOGA tak uz pomalinku zacal nabyvat na objemu, takze uz jsem trochu klidnejsi:D ale porad to neni uplne ono... Uvidime jak to bude pokracovat dal:) Zajonci taky jsem rad ze uz to mprestalo... :D Darsiliusi se svetlem jsem maximalne spokojeny, myslim ze na muj prostor uplne optimalni, do vetsiho bych mozna uz premyslej nad vetsi watazi ale nejsem zadnej profik co se tohohle tyce, zus se obratit na nekoho jineho s timhle dotazem :)
1. mango pheno 1
2. mango pheno2
3. em doga jeste nema cenu fotit detailneji
sakumprdum
Paradička vypadaji lužusně:)od jake firmi maš to vero?
Pítr90
Sakumprdum: Z prvního příspěvku 😉

citace:

svetlo: DIY 190w vero 29 od alucraft
sakumprdum
Tak to pardoon:)jede to pod tim fajně.
icmond
Caute, pred par dny byl seknut prvni mangos, kterej byl na kvetu 50 dni... bohuzel jsem musel vystrihat i sit a zbytek kytek se mi rozplacnul po zemi :D takze jsem ty kytky musel tak nejak svazat aby to aspon trochu drzelo... za par dni prijde na radu mango c.2 a ode dneska zacnu prolivat i oba em dogy.
1-celek
2-mango c.2
3-em dog c.1
4-em dog c.2
icmond
Caute takze ve skrini se uz sviti jen na em dogy... davam jim jeste par dni a jdou pod kosu. Mango uz je ususene a je to opravdu vdecna rostlina. nenarocna a kdyz narazite na dobre pheno tak se vam odvdeci i peknym vynosem. ja mel dve phena oboje krasne obsypane ulepene a tvrde jako kamen... jedno bylo sice vice listnatejsi ale co se tyce vynosu tak toho bylo mnohem vic. zatim tu jeste cisla davat nebudu, to napisu az to bude vsechno suche... tak se zatim mejte a at to roste :)

1. Rozdily mezi pheny
2. to stejny
icmond
Zdarek, takze uz visi i em dogy... zatim neni co fotit az to bude suche tak vam nafotim vsechny modely zvlast:) chtel jsem rozjet uz nove kolo ale bohuzel matkar se kterym jsem byl domluveny mi to na posledni chvili odrekl takze se vas chci zeptat zda nekdo z vas v moravskoslezksem kraji nejlepe okoli OV nema navic 6 kousku neceho zajimaveho. kdyztak pm, diky :)
icmond
caute tak abych to tu njeka dokoncil... :) uz je vse ostrihano a ususeno, vypada a voni to moc krasne, posudte sami :) vahu doplnim nekdy pozdeji jeste musim spocitat co uz jsem porozdaval kamosum... Jinak porad jsem nesehnal zadne rezivo tak se mi uz sakra nekdo ozvete :D
c.1- od kazdeho modelu jedna palicka
c.2- MANGO 1
c.3- MANGO 2
c.4- EM DOG 1
c.5- EM DOG 2
ivanski123
kamo vypada to luxusne ...uplne na to mam chut :) krasnej thread a pest
TommyH
Vypadá to luxus, jsem zvědavý na váhu :) aspoň orientační
icmond
Takze abych to tu plne uzavrel tak mi chybi uz je to cislo a to je 193 g krasneho materialu a spodky jsem nevazil( tech muze byt 15-20g odhadem) takze Vam dekuju za sledovani, at se Vam dari a ja uz rozjizdim pomalu nove kolo, ktere sem zase dam:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma