Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Hledam respondenty na vyzkum konopi a spanek - Klikni zde pro originální téma
toketoy
Čau všem, napadlo mě, že i sem napíšu svojí prosbu. Nevím jestli to je úplně správně umístěný, SPAM nebo něco, moderátory prosím o shovívavost.

Každopádně hledám lidi co by se mi zůčastnili výzkumu k diplomce, kterou píšu o nespavosti u dlouhodobých uživatelů marihuany. Není to omezeno věkem ani pohlavím a je to samozřejmě naprosto anonymní.

Podmínky účasti jsou jen:

hulit 3 roky a víc
věk 18 a víc
ideální pro mě jsou všichni co někdy měli problémy s usínaním, špatným spánkem, insomnií (ale nemusíte to tak mít, potřebuju lidi co ty problémy maj i co je nemaj)

Má to 2 části.
1. část je 8 dní vyplňovat záznamovejch arch, kde se subjektivně hodnotí míra zkouřenosti předchozí den (pokud k ní došlo) a kvalita následujícího spánku
2. část rozhovor v rozsahu 20 minut, přes skype nebo jinou kecací službu, kldině i osobně, ale většina respondentů preferuje skype kvůli 100% anonymitě a já s tím nemám nejmenší problém.

Ten záznamovej arch sem rovnou přikládám. Jsou tam na začátku kecy typu, že to nebude použitý na nic jinýho než na tuhle práci atd. ale to je jasný.

https://uloz.to/!jUp6R5nWBt3s/zazna...nek-huleni-docx

Takže kdyby se kdokoliv chtěl přihlásit, tak mi napište sem nbo do pm(ať o vás vim a můžu vás zahrnout díkama), budu to chodit kontrolovat minimálně obden. A můžete začít vyplňovat ten arch a domluvíme kdy bysme pokecali po skypu (nebo i osobně praha, plzeň, nymburk). Kdokoliv kdo se zůčastní mi samozřejmě mega pomůže.

Předem díky a mějte se blaze.
toketoy
chtěl jsem to editnou, ale už to nejde, nedošlo mi, že tady nemám veřejnej mail. můj mail je toketoy@seznam.cz, takže případně lze psát i tam :)
Madical-Strains
Promin, ty tvrdis ze mail a Skype jsou 100% anonymni? :jerk:
Dain
zdar,
napad je to dobrej a ja bych to klidne i vyplnoval, sice statistika nuda je a ma cene udaje ale takovyto zaznamovy arch 1 az 10 - nazdar - se mi zda ponekud k hovnu (nic ve zlem)..az sem vlastne rad, ze moje absolventka byla technickeho charakteru a nemusel sem varit z vody :D protoze nezlob se na me, ale vliv dlouhodobeho uzivani travy na spanek je prokazatelny a da se o tom najit spoustu matra na netu, jde hlavne o prubeh REM faze, a sam sem si vsiml zvlastnich vlivu na sneni obecne...ale intoxikace 1-10 kvalita spanku 1-10 je pro tak komplexni tema tezce nedostatecne...jakozto kazdodenni dlouhodoby uzivatel ti muzu z fleku rict ze zalezi spis jak dlouho pred spankem clovek travu dava a co je to za model a jesli to pali/vapuje/sezere, jaka je nalada, psychika, stres, veci co te trapi atd, veci co te cekaj pristi den, jaka je venku teplota a da-li se vetrat, jak moc spolubydlici vysira a chodi v noci na wc, koliks mel vecer piv a jak tezkou si za nima poslal veceri, jak velkej bordel delaj v hospode nedaleko a jak mas velkou ochotu se na to vsecko vysrat uvolnit telo i mysl a proste usnout :D no preju ti at tu praci obhajis ale rozhodne bych si to sam nelajznul :D
Dain
madical: internetova anonymita existuje pouze na papire, pokued se teda aktivne nesnazis si ji nejak zastitit :D a takovyto wordovsky dokument na zapisovani cisel uz bych vubec nehrotil :D
Liverone
vsetky kriteria splnam :D
toketoy
m-s: to ne. jen, ze ten vyzkum je anonymni, tj. nikde nebude publikovany tvoje jmeno z moji strany a ani ja ho nemusim znat.

dain: nezlobim, ikdyz bys asi byl rad(proc jinak by jsi psal tenhle zbytecnej prispevek). vsechno co jsi napsal je laickej pohled na vec, koukat se na to takhle primitivne tak to opravdu nemam sanci obhajit. hlavne uz mi prosimte nespamuj vlakno dalsim zbytecnym prispevkem, diky.

liverstone: diky za reakci, napsal jsem ti pm
carlos
Proc nepouzijes tisickrat komfortnejsi zpusob online formulare pres Google Forms? Vsichni vedci to pouzivaji..

https://www.google.com/forms/about/
carlos
citace:
Původní příspěvek od toketoy

dain: vsechno co jsi napsal je laickej pohled na vec, koukat se na to takhle primitivne tak to opravdu nemam sanci obhajit. hlavne uz mi prosimte nespamuj vlakno dalsim zbytecnym prispevkem, diky.


Zbytecnej prispevek? Myslim ze dain uhodil hrebicek na hlavicku. Jsi schopen nam to nejak vyargumentovat? Tvrdit ze prispevek je zbytecny neni argument. Je nas vice co se nam to zda jako podstatna vec.

Takze jak to tedy je? Ocekavam fundovanou odpoved.

Na nejaky seriozni vyzkum se mi to opravdu zda prilis trivialni.

citace:
Záznamový arch 1. den Kvalita spánku 1-10 (1 nejhorší, 10 nejlepší) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Užil/a jste včera konopí ANO NE Míra včerejší intoxikace (1 slabá intoxikovanost, 10 silná intoxikovanost) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
toketoy
EDIT: ted mi doslo, ze fundovana odpoved, vam stejne neda spat. chcete do nekoho pustit hejt, tak do me poustejte hejt. na groweru je nenavistnejch lidi dost, stejne jako na kazdym foru. a stejne tak hodne hodnejch, ktery chteji nekomu pomoct, at uz to vidi jako pomoc mne nebo pokroku ve vyzkumu vlivu konopi na cloveka. tohle tema tu je, aby se mi mohli lidi prihlasit jako dobrovolnici do vyzkumu. pokud se vam to zda trivialni, nechme to u toho. moje vedouci prace ma phd z psychologie a nerikala, ze jeto trivialni. naopak mi rikala, ze toje slozity tema. a ona tomu na rozdil od vas rozumi a chape co vlastne tim vyzkumem delam... je mi jen trochu smutno z toho, ze nekdo jako dain ma vejsku, ale dneska hold ziska vs titul uplne kazdej.

pro ostatni: kdokoliv kdo je ke mne vstricnej a chce se zucastnit muze dostat veskery informace po uskutecneni rozhovoru. nemam duvod se s tim nijak tajit, moje dp bude po odevzdani verejne dostupna na internetu.

Spectrum
mne pomaha perfektne na spanok,niet lepsieho lieku
Johnny Blaze
Ked vidim jak sa arogantne a povysenecky spravas tak nemam chut ani pohnut prstom aby som ti pomohol.
toketoy
Práci už jsem dávno odevzdal, obhájil a i odpromoval. Od vedoucí za jedna, od oponenta za jedna. Postup jsem nakonec změnil a použil jsem jinou metodu vyhodnocení dat, dotazník jsem vůbec nepoužil.

Na svý aroganci pracuju, ale když tě někdo nasere, tak vystoupí na povrch to co je k němu bezprostředně nejblíž. Je to moje největší slabina kterou řešim a díky za ten feedback. Nic z mejch úspěchů nebo vlastností s kterejma jsem se navíc už narodil a nijak se o ně nezasloužil mi nedává právo bejt arogantní.


Klidně lock, delete tématu.
carlos
Tak to jsi vazne borec.. podekovani tem co vyplnili asi ocekavat nejde.. predevsim jsi svym pristupem dost ztizil situaci dalsich, kteri budou pro nejaky vyzkum opet potrebovat pomoc groweru.
toketoy
Diky za uznani carlosi. Vazim si toho. Vsem co se zucastnili jsem osobne podekoval - z groweru to nebyl nikdo. Mozna si spis rozmysli, zda tu vubec zadat o pomoc. Vyzkumy lidi co berou drogy jsou vzdy o neco komplikovanejsi, prootze je to prace s lidmi, kteri jsou jen velmi zridka spokojeny/integrovany. Spokojenej clovek (pokud nema vazny zdravotni problemy)totiz nema duvod se sjet kazdej tyden nebo dokonce den.
Pítr90
Tak tím posledním komentářem jsi to pěkně zabil. Ještě že nikdo z groweru nevyplnil
Slova jako drogy, sjetej 😉😁 skoč do zdi 😂
Chaplygin
Ja jsem spokojenej i kdyz se "sjedu" i kazdy den. Mam to vyrovnany a nijak me to neomezuje - vzdy hulim formou odmeny, az po splnenych povinnostech a vecech co jsem chtel udelat. Vecer po praci dam s holkou brko a vse slapejak ma. I kdyz to palim kazdy den.


K vlivum na spanek - pri delsim vysazeni konopí hur zaspavam, ale nikdy zadny extra problemy... Kvalitni mam spanek asi vzdy, ale nekdy kdyz hulim tesne pred spanim, mam hodne kreativni sny, ale spis pozitivního charakteru.
Spis me vic rozjebava trismenny provoz v praci,ktery ma vetsina lidi. Uplne nejvic me serou nocni, tehdy bych mel spat u me holky a ne nekde pro nekoho neco delat. :)

Nebudu to nazyvat drogou, ale cannabis je taky vec na kterou musis mit psychiku a urcite bych nedoporucoval kazdodenni uzivani kazdemu jedinci, je potreba si to vse usporadat v hlave. :) Ale da se to a clovek dokaze v poho fungovat. Na druhou stranu, jak rika restovski,, kryz se ti zda kazdej den stejnej, tak tu zeleninu aspon na chvili nech bejt"
carlos
Vyzkumy tu probehly nekolikrat a pokud vim tak uspesne (studentske vyzkumy z oboru adiktologie jsem cetl), byly z toho pekne diplomove prace. Ze s tim mas ty problem je spis ukazka tvych (zejmena komunikacnich) schopnosti.
crazyben
se spatnym spankem sem problemy mel.

A zas to neni tak jednoduchy ze zahulim a lip se mi spi... uz to tu Dain naznacoval... zalezi jak se clovek cejti celkove (unava atp.) co predtim snedl a kolik, jak dlouho pred spanim zahulil. I na tom modelu. A tisici faktorech okolniho prostredi.

Ale priklad. kdyz tipnu brko a jdu spat, usnu sice krasne a brzo ale o kvalitnim spanku se moc neda mluvit, clovek se jeste probudi otupelej. Kdyz tomu dam hodku (pul hodky minimum) a jdu spat potom tak uz se vyspim krasne a vstanu cerstvej. Rozhodne indicu, po sativach mam plnou hlavu myslenek coz na spanku taky neprida. Nejlip neco trochu prezralyho co cloveka fyzicky vypne nebo shit :) s dvanáctkou plzní ideálně :DD


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma