Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Problémy hned ze začátku - Klikni zde pro originální téma
Levon
Ahoj, jedu už svůj asi pátý pěst... Jako vždy ze semen. Vsechny 3 vyklicily, jedno asi o den později oproti zbývajícím dvěma. Ale teď je jedna kytka oproti zbývajícím dvěma taková zaostalá, nevypadá dobře...viz fotky. Nejsem si bohužel jistý, jestli je to zrovna z toho semena, co i později vyklicilo. Zalévám je všechny stejně, jsou ve stejném prostředí, zkusil jsem i prohodit květináče mezi sebou... Nic nepomáhá. Dvě rostou krásně, jedna je bídná. Díky moc za jakékoliv rady.
Levon
Jedna v pohodě
Levon
Druhá taky
Levon
Třetí je ale bídná... Omlouvám se za kvalitu fotky, vyfotím kdyztak lepší, až budu doma..
odo
Zbytočne to hrotíš! Daj tomu čas! Trochu zaostala, ešte má kopu času sa poriadne rozdýchať!
Levon
Díky, doufám v to... Ale nechtěl jsem nic podcenit. Nejde jen o to, že je zatím o dost menší, ale i ty listy jsou takové svraštělé... Tak snad se chytne...
Hanskrtek
Jaké máš PH ?
Levon
pH je v pohodě, pod 7....jedu v kokosu. A navíc zalévám všechny tím samým... A ty dvě další kytky jedou krásně.
vlgap
tak bys mel jet ph urcite nizsi😉
Hanskrtek
Pokud máš kokos tak PH 5,6 - 5,8 ! Jestli máš třeba PH 6,8 není to dobré a ta kytka to nemusí dobře snášet ( měl jsem podobný problém). Kup PH metr, sniž PH a úroda ti to vrátí jak kvalitou tak kvantitou ! :frog:
BRooT
PH bych neřešil. Už když se na ní koukneš tak vidíš, že je deformovaná od začátku. Takže zkrátka špatný gen, je dost pravděpodobný, že je to to semeno co vylezlo až pozdě, protože semena co vylezou později než do 24 hodin od namočení mají velkou šanci, že to bude nějaký degradovaný jedinec. Nemusíš to dělat, ale za mě bych to vyhodil a jel jen s dvouma na síť.

PH do kokosu na růst může být 6,2-7,0, vzhledem k tomu, že je to medium tak tam máš naštěstí velkou mezeru PH, při které se kytce daří. Na květ ale nechoď na víc jak 6,2... 5,8-6,2 je na květ v kokosu ideál.

Co nevyklíčí do 24 hodin vyhazuji rovnou a nestalo se mi, že bych měl nějakou opožděnou kytku nebo nějak deformovanou :)
Levon
Díky, tohle všechno vím. pH mám teď na růst asi 6,5,jako vždy a kytkám se tak vždy dařilo... pH metr mám. Jak říkám, jedu páté nebo šesté kolo už, zatím vždy vsechno úspěšně. Síť mám udělanou, pěstuju vždycky s ní... Takže přinejhorším roztahám pořádně ty dvě. Dneska se mi zdálo, že zdeformovane jsou ty původní dva lístky a teď že ty další patra už jsou na pohled OK... Ale kytka je pořád tak poloviční oproti těm dvěma... Ještě počkám a uvidím. Díky
BRooT
Zdeformovaná můžou být jen dvě patra, ale ten špatný gen ta kytka prostě mít bude furt. Bude to třeba trojlístek, nebo jak říkáš bude oproti ostatním hrozně zaostalá a to jak v růstu tak v květů a tak i na výnosu nejspíše i na kvalitě. Jsou to jen rady/názory, jak si to uděláš je na tobě ;)
Levon
Jasný, díky... A ty osobně myslíš, že bude lepší jet tedy jen se dvěma? A tu horší vyhodit? Případně - teď tam ještě rychle vysévat něco nového je asi blbost, viď? Ta už je asi nedožene

Edit: Jen dodám, že skříň je 70x70x160... Takže je mi trochu škoda mít tam teď jen dvě kytky. I když je mi jasný, že by to šlo zaplnit i jednou :)
AladinXXX
malou bych podlozil,nechal chvilku rust. dve v poho bych pak zastrich,malou nechat jet aby je dohnala.
Zatim bych nic nevyhazoval,uz jen proto ze mas jen 3ks.
Vyhodit to muzes vzdycky.
Nechces to hodit do ingalerie?a odjet to s nama?
Gl.
Levon
Díky moc, zkusím to tak. Já už mám někde téma z nějakých předchozích pěstů... Tak budu kdyžtak pokračovat tam
HVR
Ja bych ji vyrval a zasadil tam neco jinyho...mel sem to samy od SS - NL co ted jedu...tezkej geno-odpad...to uz vidis jak ta kytka vypada ;-)
Levon
Tohle je chemdawg od Humboldt seed... Dneska přidám aktuální fotky, jak to pokračuje
Levon
Tak tady další fotky... Ty dvě jedou hezky a ta třetí vypadá taky o něco lépe...
otoxy
Skvělé info
Levon
Tak nakonec rostou všechny krásně, ta špatná je dokonce největší... Na fotce uprostřed. Díky všem za pomoc, názory, tipy...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma