Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Můj OUT 2018-Critical+2.0;Moby Dick auto;Green Poison F1;Royal Medic;No name - Klikni zde pro originální téma
Linkot
Zdravím komunito :) Po mém úspěšném indooru jsem se vrhl na OUT, sice trošku se zpožděním, které bylo asi o měsíc .. no neva :)

Semena:
3x Moby Dick auto - dinafem (2/3) - 1 nevyklíčilo :/
3x Critical +2.0 - dinafem (3/3)
3x Royal Medic - Royal Queen Seeds (1/3) .. bohužel 2 holčičky mi sežral nějaký pták :D
1x Green Poison F1 - Sweet seeds (1/1) .. jedno semínko mi zbylo z mého indooru
7-8x no name - mají dost podivnou strukturu, měl jsem tam jednoho samce .. a nejvyšší lístky začínají fialovět :D uvidíme no
2x no name semínko z paličky, kterou jsem dostal od kamaráda :D (2/2) vyklíčili a vypadají fakt pěkně :)

Zahrádka:
Vykopal jsem díru asi 50cm do hloubky vytrhal všechny kořeny, kamení co to šlo .. navozil tam kompost 3x kolečko a zpátky přes síto prosel hlínu ... hlína je velmi kvalitní, přesně tak jak má být. Nic tam za posledních 20 let nerostlo jen kopřivy takže bude plná dusíku :) Se záhonem jsem si dal záležet, protože substrát je základ.
Velikost první zahrádky je na 8 rostlin. Další 2 automaty mám ve 20L květináčích .. tam jsem taky dal kompost + hlínu + perlit. Další zahrádka kde mám 6x no name je schovaná trošku u lesíka .. je tam více vlhkosti ale roste to tam :)
Na obě zahrádky svítí od 9 od rána až do večera :)

Hnojiva:
Především výluh z kopřiv(růst) a kvašený kravinec ( nevím zda je lepší na růst nebo na květ někdo radu?)
Růst: Biobizz Fish mix + AN cal mag - Vždy 1x týdně :)
Květ: Biobizz Grow+Bloom+TOP max, AN - Nirvana, Override .. budu dávat i nějaký ripener bud si připlatím za AN bud factor x(550kč - 250ml) nebo něco jiného .. ještě nevím klidně si nechám poradit nebo se podívám po nějakých radách :)

Start:
Noname + Green poison F1- 1.5
Critical + Royal - 7.5
Moby dick auto - 7.5
Jelikož je green poison fast version počítám že jsou všechny 7.5 start a nerešim dál :D

Fotka je pořízená z 31.5 .. což je +- týden od vysazení ven :) Všechny se krásně chytly :)
Madical-Strains
Ahoj.

Mas peknou zahradku ! :)

Kravince jsou spis na rust a slepicince a urcity druh guana je vice na kvet protoze obsahuje vice fosforu. Ale jesli tam lejes i en Biobizz tak uz podle me hnuj neni treba ,Biobizz se aplikuje kazdou zalivku.
Linkot
Dobře děkuji za radu! :)
Linkot
Ještě pár fotek .. fotky dělám většinou každých 5 - 7 dní :)
10.6 (asi týden po zastřihnutí :) )
1) Moby dick auto
2) No name
3) Zbytek hlavní zahrádky

14.6
Aktuální :)
ExTip
Máš je dost blízko u sebe,na tohle by stačily čtyři kytky,někdy i dvě😂
Linkot
ExTip: Jo plánoval jsem tak dát 4-6 :D ale jelikož jsem měl hodně kytek tak jsem to tam narval .. budu to hold tahat hodně do stran .. a když to poroste víc do výšky tak to taky nevadí :) s tím se dá poradit

Mezi ty prkna natáhnu síť na SCROG :)
Praseone
Vypadá to pěkně, budu sledovat
Shock168
Dost vklidu, jinak co se týče modelu co máš tak něco jsem už zkoušel a nejvíce top je pro mě Critical 2.0 od dinafemu.. Jestlu mu dáš nahoře i dole prostor.. budeš mit monstrum.. tam kde teď máš cely záhon tak na to by se vlezl jeden pořadny critical a možna jeden automat :-D jinak na ten Green Poison F1 jsem strašně zvědavý.. neznáte to někdo ? slyšim samou chválu jak na In tak Out :-)
Linkot
Shock168: Zkoušel jsem na IN a je to pecka! :) Roste neuvěřitelně rychle :D
Přidám fotky :)
Linkot
Zdravím, posunuli jsme se dále o 10 dní :) Pěkně se nám to zahustilo :D Musím uznat, že prostor jsem trošku nevypočítal chtělo by to ještě tak jednou takový ..

Začal jsem roztahovat .. lámat vršky ať nám to jde hezky do šířky a ne jen do výšky .. provedl jsem pár druhých zaštípnutí :) Počítám, že za dalších 10 - 14 dní tam hodím síť a pojedu to do SCROGu :)

1) Něco mi to ožírá- green poison F1 .. někdo nějakou radu jak na potvory?
2) Fotka zahrádky .. s tím lámáním jsem se tolik nepral, holky si poradí :)
3) lámačka
4) Moby dick auto se nám hezky vytáhl a už kvete :) dnes první hnojení top max + bloom od biobizzu

Myslíte, že bude dost velký problém jak to poroste? Zkusím to co nejvíce roztáhnou .. spodní větve protrhám a uvidíme no .. vidím to na dost velké křovisko :D Snad se tam pak dostanu s konví :D udělám si tam nějakou trubku přímo k hlavnímu stonku
Woody
parada :) budes to tam mat husteee

edit potvorky : mnohe su aktivne v noci a cez den sa vedia pekne maskovat .. skus si nato posvietit baterkou v noci (svietis zo spodu a pozeras z hora .. vsetko co tam je hodi tien) .. napriklad husenice sa takto daju celkom pekne rukou pozbierat ..
HardyVonCunt
Pěkně! GP F1 jsem měl minulou sezonu a za mě je to super model na ven. Kosa byla 24.9..Palice poměrně tvrdé a krásně chlupaté:))
Jinak ten problém se škůdci jsem měl také, ale nemohl jsem přijít na to co to je. Pak se tam objevily berušky a po týdnu se to přestalo šířit a teď je to už naprosto v pohodě.
ExTip
Ahoj mám taky green poison F1 a taky mi to něco takhle ožírá,ale už neřeším,horší je že mi už začal kvést(3kytky) cream mandarine a Killer kush vůbec ne, ty dal jedou jen tenhle poison začal kvést.(všechny byly predpestovany pod lampou na 18/6 tak nevim...)
Linkot
Zdravím tak po měsíci jsem si řekl, že bych mohl přidat aktuální fotky :D
Začal bych fotkama z 8.7
1) hlavni zahradka
2) moby dick auto - spalene listy od sluníčka? bych tipoval
3) a spalilo se to celkem dost :/
Linkot
Ted fotečky z 21.7 :) Přijel jsem po dovolené kouknout na holky a dost vyrostly takže jsem hned bral provázek a šel vázat :D vázal jsem co šlo kam šlo a myslím že dobry, uvidíme za týden co to udělá za křovisko :)
Celkem zklamaný jsem z mobydicka .. palice vypadají velké ale jsou chudé nejsou vubec prorostlé a vypadá to na poslední týden :/ přemýšlím že nechám ještě dva týdny a ve středu chci zkusit green sensation od plagronu - někdo zkušenosti? biobizz mi pomalu dochází a přemýšlím o koupi plagronu bloom + PK + GS + enzymy, kdo má zkušenosti rád si počtu. Jde mi hlavně o to aby palice byly krásně tvrdé a prorostlé a především o výnos :) v tomto growu jedu hlavně výnos :) Každa rada se hodí.

1) moby dick auto
2) moby druha laska
3) pohled na hlavni zahradku ze spod
4) cela zahradka
5) z druhe strany :)

Někdo kdo by mi poradil? Plagron x Biobizz? jde mi hlavně o výnos a tvrdost palic.
Linkot
Kdyby plagron tak terra nebo alga? zase z hlediska většího výnosu .. ?
GrowPlace
Urcite Alga :)
WhiteFrost
Dutch formula nebo Advaced hydroponics of holland (ah) výborný hnojky doporučuji moc..
Linkot
Diky za rady :)
Linkot
Nakonec jsem koupil X-Blast od BioGreen 250ml za 760Kč(původně 950Kč)
Má dávkování 0,5ml - 1ml na 1L, což mi přišlo lepší nez Plagron GS 250ml za 950Kč a dávkování 1ml na 1L.
Pán za pokladnou říkal, že ten BioGreen funguje o trochu lépe a má výhodnější dávkování. Nyní se zamýšlím jestli nekoupit rovnou i hnojky na zbytek kvetení, jelikož mi BioBizz uplně došel .. v pondělí musim koupit nový.
Mám ted dilema Plagron Alga Bloom 1L + PK 13+14 1L = 600Kč NEBO BioGreen bio 2 Bloom 250ml + X Bloom 250ml = 830Kč
Plagron - je všude vychvalován, takže bych řekl, že to je taková jistota za rozumnou cenu.
Biogreen - O tom nic moc nevím, zde na foru jsem moc článku nenašel. Dávkování mají zajímávé, trošku dražší hnojky, ale tak těch 200Kč zas není tolik.
Tuším, že zkušenosti s Plagronem máte, ale co ten BioGreen zkoušel jste někdo? Mám to risknout? a udělat menší testík? :D
Linkot
Tak dnes jsem byl zas kouknout na kyti, vede si jim dobře, jen je tam pořád nějaká potvůrka okusuje tak jsem tam dal 5x lepové destičky a uvidíme. Divný, že si ty potvory vybírají jen Critical a Green poison, třeba na ten Royal Medic ani nesáhly.

Hnojiva jsem vybral nakonec Terra Bloom + Royal Sugar a zítra dokoupim ještě PK 13+14 ... Terra protože Alga zrovna neměl a tak nějak jsem si pročítal že ta Terra špatná není, kamarád mi ji taky doporučil a jsem i rád, že jsem tu Terru koupil, jsem sám zvědaví na rozdíly BIO / Minerální hnojivo .. jednou jsem to stejně chtěl zkusit :)

Zase jsem protorhal spodní listy a větvičky na které nešlo světlo, a co jsem tak koukal tak žádné větvičky bez světla už tam nejsou takže ted už jen hlídat ty listy -> jelikož mám moc kytek u sebe budu muset víc protrhávat.

Minulý týden koupený X-blast od BioGreenu mě překvapil, palice na autofloweru opravdu zhoustly, sice ne dost, ale ten rozdíl je opravdu znát.

Hnojím tak že si na 5-6 konví předmíchám hnojiva do jednoho koncentrátu (Bloom+Pk+nir = v jedné lahvy)
Do velké lahve - > 300ml Terra bloom + 30ml royal sugar + 30ml nirvana od AN
-> a do 10L velké konve dávám 60ml tohoto koncentrátu.
Ještě musím dokoupit ten PK 13+14 , ten tam zase dle poměrů přimíchám.
Hnojil jsem takhle od května a žádný problém nebyl :) Většinou dle tabulky + trošku od oka :D

Přídávám i pár aktuálních fotek, příští přidám až tam bude pár paliček :) Zatím jen vlásky ale k večeru už to krásně voní :)
Linkot
Po více jak 14 dnech zase zpět :)
Za tu dobu mi začal pěkně kvést Green Poison F1, také No name na druhé zahrádce, tuším, že ten noname dokvete stejně jako GP.
Moby dick auto jsem jeden sekl protože mi ho napadly mšice a to doost takze ostříháno dal jsem sušit a pak to hodim na den do mrazáku a snad pak ty mšice oklepu :)
Druhá ta lepší rostlinka Mobyho je ještě venku, ted jí čeká týdenní flush a příští neděli sekera, a vypadá hodně slušně :)

Ostatní rostlinky klasika, bez větších problémů .. jednou týdně zajedu otrhat zvadlé nebo zežloutlé listy nebo ustříhnout větvičky mimo dosah sluníčka :)
Pár foteček:
1) Autoflower Moby dick (poslední týden flush)
2) Celá zahrádka
3) Green poison F1 palička
4) Noname +- 3 - 4m vysoká rostlina :D Nechal jsem ji prostě růst ... uvidíme jak to dopadne :) Zatím jsem s ní dost spokojenej, sám jsem nečekal že se jí bude tak dařit.

Kdyby někoho zajímalo jak hnojim:
Větší zahrádka mimo GP:
Terra bloom - 3ml / L
PK 13-14 - 2ml/ L
Nirvana - 1 ml/ L

GP a Noname:
Terra bloom - 3ml / L
PK 13-14 2ml / L
Nirvana - 1 ml/ L
Royal Sugar - 0,5ml /L
Xblast - 1ml / L

Moby dick auto nyní jen fawlees finish od AN - 2ml / L :)

Také příští týden musím dokoupit hnojiva, která mi došla .. AN: Overdrive, Nirvana a Plagron: Terra / Alga bloom :)
Ta Terra bloom mi vydržela sotva 3 týdny :D
Snad si vzpomenu a za týden přidám fotky už dosušeného Moby Dicka auto + jak jsem dopadl s výnosem a kvalitou :)
Linkot
Hodím menší up mé zahrádky :)
Nyní jsem dal sušit Moby dick autoflower .. první kytka co jsem sklidil už pred 14 dnama, paldy nic moc gramáž kolem 20g na jednu .. bylo to odfláknuté sušení nebyl čas to dát na lepší místo .. :/
Nyní suším druhou lepší kyti Mobyho .. která vypadá dost dobře, sám jsem byl překvapen při stříhání kolik toho bylo :D tipuju 35g, uvidíme v pátek :)


Začal jsem koukat na PGR (Plant grow regulatros) v Americe to běžně používají při každém hnojení co jsem koukal na youtube. Říká to vlastně tady . Jedná se o hormon Indoleacetic acid (IAA), který používají .. Když jsem dále hledal narazil jsem na další .. dost z nich byli v Americe zakázané protože jsou toxické!!! Nyní se používají jen ty netoxické naše jsem tyto: ( Kyselina Octová IAA , Cytokininy 6-BAP , Giberelová Kyselina , Triacontanol - včelí vosk z nichž jsou všechny netoxické snad jen 6-BAP jsem někde četl, že není dobrý používat .. -- asi si každý řekne že ono není dobré používat vůbec -- , to já jen že jsem na to narazil, tak si říkám proč to na jednu rostlinu nezkusit a získat nové zkušenosti :) Všechny ty hormony mají vlastní dávkování a návod kde a jak co rozpustit, takže to bude zase něco .. to všechno nastudovat :D Ale pokud se povede udělám nejspíš nějaký návod na ty 2 základní hormony, které používají v USA. Dají se koupit zde v ČR za dost velké ceny, nebo na aliexpressu za pár korun :) Vyzkouším a napíšu jak to šlo nebo nešlo.
Linkot
Dále pár aktualních fotek:
1) Dooost vysoký noname - bude mít problémy s těžkými palicemi .. takže se pak časem nějak přiváže .
2) Noname krásně kvete, vypadá to že dozraje stejně jako Green Poison F1
Semínek mám hoodně, a docela se mi líbí, uvidíme jaké bude mít další vlastnosti po usušení :) Jen příblížím jedná se o regular semena. Příští rok zasadím určitě znovu.
3) Fotečka green poison F1 :) taky už dělá paličky
4) celý GP
Linkot
5) Palička mokrého Mobyho Dicka auto
6) Critical 2,0+ , který ještě ani pořádně nekvete, a stejně tak Royal Medic a další 2 noname, který vypadají, že budou dozrávat nakonec až někdy říjen ... :/
Začíná dělat "vlásky" , které zároven jsou i hnědé což se mi nikdy nestalo .. nevíte někdo, jestli je to v pořádku ???

Critical 2,0+ píšou sklizen konec září, což se mi fakt nechce věřit :D Asi bych jejich "tip" tipnul na někdy o měsíc později takže konec října :)
Pixxel
Mám taky Royal medic a taky mi zatím nekvete byť je na balkóně. Nikde žádný náznak blizniček. Je pravda, že zatím to hnojím růstovým hnojivem tak možná i tím to bude. Dva dny zpátky jsem to hnojil růstovým hnojivem a moc hezky porostly, takže očividně se jim kvést ještě nechce. Mám výhodu, že to můžu šoupnout na jeden celý den do tmy a tím spustit květení ale ty bys to musel přehodit nějakou látkou či nějak zatemnit. Nejlepší bude to hnojit květákem ať se květenství podpoří.
Linkot
Doufejme, že to do 3 týdnu začne alespon nějak kvést :D Jinak já už hnojim na květ od konce července :D
HVR
Zdar,taky mam 2 kytky venku Critical+2.0 a zacina to nakvetat,ale nevim nevim no..zari mam byt ok,ale kritickej bude rijen jako vzdy..
Králhrášek
Minulý rok jsem pěstoval Critical 2.0+ a mužů ti říct že nejhorší odruda co jsem pěstoval začala kvést koncem září!! Tak že ani nestihla dozrát..prostě o ničem
pineapple
Ja ho mel taky ale ve skleniku takze parada ale mit ho venku tak mam stejny nazor, jinak davat hnojky na kvet aby se to driv preplo je s prominutim uplna picovina 😃
ExTip
Souhlas...
Pixxel
Zkuste si hoši něco proštudovat o květových fázích, hlavně o té předkvětové fázi (preflowering). Na internetu je toho hromady a pak možná to nebudete považovat za zbytečnou věc to hnojit květákem ještě ve vegetativní fázi (ke konci);).
Pár let jsem to zkoušel na dvou balkonovkách a ta kterou sem hnojil dříve květovým se asi o týden dříve přepla a taky dříve dozrála i s o něco málo větším výnosem (ale na ten výnos mohlo mít vliv plno jiných okolností).
Jde o to, že když to člověk hnojí růstovým hnojivem do té doby než to začne kvést, tak kytka je plná dusíku i hodně dlouho po tom co už je ve fázi květu. No a na fosfor v kytce není moc prostoru a proto to kvete pomaleji. Když se přestane dodávat dusík ješte před květem, tak dusík se pomalu z listů využije a kytka začne prázdné místa po dusíku plnit zásobami fosforu pro květ. Kytka bez dusíku rychleji přestane růst a tím že nemá už tolik dusíku který by ji nutil stále růst ale více fosforu, tak ji to i se změnou svícení donutí rychleji a mohutněji nahodit květy.
Ale pravda je, že mi nevěřte. Zkuste si o tom něco nastudovat a hlavně si to sami vyzkoušejte;)
Linkot
Já dával vždycky květ. hnojiva už od začátku co začnou kvést. Třeba u indooru jsem dával ještě poslední zálivku v růstové fázi i s menším množstvím fosforu .. ty bio hnojiva + pěstování v hlíně trvá déle než ta rostlina začne reagovat .. po té jsem za 2 dny přepl na 12/12.
Dle mého se hodí to hnojit alepson menším množstvím fosforu, jak říká Pixxel :)
I když ještě pořádně nedělá palice, ale už vlastně kvete potřebuje i ten fosfor a draslík.
Tr&NLL
Mam slepicince granulovane NPK 7-13-2 hnojil jsem i hnojivem od biobizz bio-bloom NPK 2-6-3.5 a nikdy to nezacalo kvést nejak driv i kdyz to hnojim ve fázi rustu, ono je tezky kdyz bylo víc svetla nez tmy tak je jasny ze to nezačne kvést nějak driv a taky záleží na odrude. Jednou jsem mel venku white widow rozdělil jsem to na 2 políčka. U jednoho pole to kvetlo cca na začátku srpna druhe začalo az ke konci.... vse stejnej model vse stejne hnojeny, vsechno v zemi jen na jinem miste ;-)
Linkot
Tak dnes jsem dosušil Moby Dick auto od Dinafem , z té lepší rostliny 48,8g :) Chuť skvělá a efekt taky dost slušný.
1) Palička Moby dick autoflower
2) Green Poison F1 palda
3) Noname
4) noname
5) noname
zahradnick
teda ten no name je parádny, čo to tak môže byť? :D podľa listov jasná sativa, ale o takomto čase už tak krásne v kvete, fakt luxus ... :) snad to všetko dozraje, veľa šastia
Linkot
Menší up ..
Došli mi hnojiva terra bloom, nirvana a overdrive od AN ..
Koupil jsem Alga bloom , nirvana, overdrive a na zkoušku B-52 od AN :)

Hnojím:
GP a Noname:
Alga 4ml/l, PK13-14 2ml/l , nirvana 2ml/l, overdrive 2ml/l, B-52 2ml/l , x-blast 1ml/l

Zbytek:
Alga 3ml/l, PK13-14 2ml/l , nirvana 2ml/l, overdrive 2ml/l, B-52 2ml/l , x-blast 1ml/l
Vlastně to samé jen méně Alga :D -> šetřím trošku protože už jsem po 3. kupoval hnojiva na květ :D

1) No-name , který se zdá už dozrávat .. ale paličky jsou ještě takové "né-moc vytvarované", takže to nechám klidně déle, a nejsou ani nějak extra obsypané, teprv až teď jsem viděl že tam nějaký ten pyl je.
2) Critical +2.0 , který už KONEČNĚ <3 začal kvést.
3) Green Poison F1 detail
4) Green poison F1 , ještě tak 2-3 týdny +- :D Počítám konec září / začátek října :)

A za 1-2 týdny vysadím hnojivo PK13-14 od Plagronu, jelikož je minerální. A nahradím ho nějakým bio, možná to pojedu bez toho, to ještě uvidím ..
Darsilius
Cus, pekne GP hází rosu. Já ho sklidil dnes... mas to hezky, já už ty noname radši nedavam, málokdy to za něco stoji, ale je sranda to sledovat ..
Linkot
Díky moc! :D
Už aby to bylo .. GP jsem zkoušel indo pod 600w :D tak jsem zvědavej na out :) Je to super strain, odolná kytka a roste jak z vody :D Palice pokaždé prorostlé a výnos ujde taky.
Darsilius
Jj, jsem spokojený viz. moje téma... všechny ty f1 jsou super!
Linkot
Zdravím menší up .. Jedna špatná a jedna dobrá zpráva :D
Špatná .. No name ta 3m kytka je asi opylená .. Nějak jsem ji nezkoumal ted sem se koukl zblízka a říkám to je nějaký divný a každá palda má v sobě pár semínek :( Nevím jak je to možné :D Protože druhý záhon je uplne v pohode .. Nemuže to byt třeba nějaka gen. vada?

Přídám i pár fotek jak to vypadá.
Linkot
A vlastně ta dobrá zpráva je to, že druhý zahon je v pohodě :D
1) Celý
2) No name 2 vs Green poison F1
3) Green poison F1 ( omlouvám se trošku mázlá :/ )
4) Green poison F1 vs Critical +2.0
5) ..
Rat's on Cocain
Ahoj, jestli to byl noname, tak je dost pravděpodbný, že to hermilo a proto tam máš ty semínka, pořádně kytku prohlídni jestli tam nenajdeš někde banánky.
Linkot
Menší up ..
Dal jsem sušit ten herm - noname :D .. udělám z toho mastičky :)
A taky testovaný no mercy - gibberellic spray .. je to 8 dní a jakože musím říct, že to asi funguje :D Není to až takový rozdíl ale celkem dost se nafoukly no :D možná to funguje možná ne .. chce to spíš zkusit na klonech.
1) herm - no name palička
2) Green Poison F1
3) GP F1
4)Critical +2.0
5) C +2.0

PS: Ted koukám že je to blbě otočené ta fotka :D No co se dá dělat, snad vás nebude bolet krk :D :D
Linkot
Zdravím :)
Mám po sklizni a zužitkování toho noname - herm ? ..
Zužitkoval jsem to na mastičky , máslo a hash .. Hash a máslo už mám hotové a odzkoušené .. mastičky me čekají v pátek :)
Hash: jsem dělal mokrou metodou nevím z kolika g ale výsledně jsem měl 2,8g hashe .. vždycky jsem přidal do brka a musím říct že super :)
Máslo: Použil jsem asi nejlepší nejdražší a nejméně solené Jihočeské máslo co měli v Bille... koupil jsem 3 a obsah soli byl 0,02g na 250g másla :)
Použil jsem na 3 kostky másla 150g palic( né-moc ostříhaných) prostě jsem všechno nadrtil i s listama (ty velké listy ne .. jen ty okolo palic) .. vařil jsem 6h na 95 stupnu :)

Upekl jsem druhý den muffiny .. na 12 muffinů jsem dal 120g másla -> 1 muffiny = +- 2g marihuany (pokud umím počítat :D )
Dal jsem si jeden muffiny a po hodince jsem byl zkouřený :) Spíš takový head-high .. nebyl jsem unavený .. spíše hodně upovídaný a šťastný takový :D Super zas po roce zkusit něco jiného nez bong nebo brko :) a zkouřený jsem byl asi 6-7h :)
1) Hash
2) Dělání máslíčka
3) Hotové máslíčko :)
Linkot
Teď k zahrádce .. :)
a) zrovna když jsem na chalupě spal byla obrovská průtrž mračen .. což jsem rád že jsem tam byl protože mi to pěkně ofouklo zahrádku :D všechny holky to v pohodě daly až na jednu, která je dost vytáhla naštěstí se nezlomila ale jen jen ohla k zemi .. to jsem ráno pořešil přivázáním
b) Green Poison F1 už se flushuje :) v pátek / sobotu ho čeká sekera <3
nejlepší na tom je to že bude víc místa a ta protáhla holčina která moc nemá ráda déšt a vítr tak bude mít více místa .. nějak to tam celé pořeším aby se to nějak nezničilo kvuli desti a větru ... taky chci za 14 dní objednat foliák .. kvůli teplotám, větru a dešti .. jelikož ten critical a zbytek tam ještě ten měsíc bude ..
ve foliáku jsem nikdy nepěstoval, nejspíš to bude super proti dešti a větru ale asi hlídat vlhkost kvůli plísni co? :/ otevřít vždy průduchy at tam sem tam profoukne :)

doufám že to s tím foliákem zvládnem a že to v pohodě dojede všechno .. byla by to škoda kdyby to zničil vítr nebo désť .. taky do zálohy koupím nějaká bud rot stop .. jen pro případ , nechci nic riskovat .. fakt by mě to sralo kdyby se mi tam něco po*ralo :D
c) MŠICEEE!??? Na criticalu se objevili mšice .. ještě taková ta první vlna, kde jsou jen na pár paličkách .. na GP jsem našel taky pár sičáků .. jsem to postříkal nějakou chemkou (Primor 50WG "Specialista proti Mšicím) dáv. 1,5g na 2,5l .. nastříkal jsem ale po hodině začalo chcát jako z konve, takže to v pátek budu muset znovu nastříkat a snad se jich zbavíme :)
1) deštík
2) GP
3) GP
4) mšice a critical +2.0
5) mšice a critical +2.0
thaavi
pěkný maseuko :)
sakumprdum
Super jsem zvedav na ten green jaky budou šišky:)critical +2krasa až nato že to ma dojet v zaři a píšeš že to tam bude ješte mesic.
sakumprdum
Super jsem zvedav na ten green jaky budou šišky:)critical +2krasa až nato že to ma dojet v zaři a píšeš že to tam bude ješte mesic.
Linkot
Díky :)

Nebudete mi věřit .. u sousedů něco dělaj nejaký zedníci a 25 let zednik bílej si šel na ferovku utrhnout větve jen z okraje (naštěstí utrhl to nejméně zrale :D (noname 2) .. kdyz na nej babička zařvala co tam dělal tak že si "prej si chtel vzit a že ma doma taky".. vleze vám na pozemek a ještě je takhle drzej .. a kdyby měl doma taky tak nebere to co vzal .. IDIOT .. je tam prej do 6 večer takže za nim zachvili jedu mu vysvětlit, co si dovoluje někomu lézt na zahradu a ještě mu tam něco trhat , taky zmíním to že jsou rostliny stříkané toxickou látkou proti parazitům atd, takže pokud to bude hulit akorát se otráví .. neřekl bych kdyby se slušně zeptal že má nějaký problém a jestli by mu babička nedala na mastičku .. jo to pochopím ono ta větývka když se někomu daruje na mast - NEŘEKNU NIC .. ale tyhle lidi mě fakt serou.
Grower growerovi tohle jen tak neudělá, protože ví jaký to je a soucítí ...
Mara w2
Přesně tak,byl bych mega nasranej..tolik času tomu věnujeme a přijde dilino a udělá toto! možná bych ho chytil za hubu,dej vědět jak to dopadlo 😁
WeedBurger
Tvl ať na tebe nezavolá benga, raději v klidu. Máti měla na zahradě tři kytky na mastičku, protože má lupénku, ale napraskal ji právě nějaký zedník, co makal vedle na baráku. Naštěstí je to vesnice a dostala včas echo, ale musela se kytek zbavit.. fakt hnus.. ale měla pěkný keře ze semen z předchozího roku, co se samo vysemenilo a odpočívalo v půdě. Škoda
Linkot
Jen jsem pánům zedníkům řekl, že ta "travka" tam je babičky na revma, artrozu prostě protože má zdravotní problémy a že ta tráva je stříkaná toxickým jedem proti parazitům a že se to nedá kouřit jinak by se otrávili .. tak aby to nezkoušeli .. že je to jen na masti :D Oni sotva vedi jestli je to pravda nebo ne jen jsem to chtěl říct v pohodě a šikovně aby na to už nešli a zároven aby nebyly nasrany ze jsem na ne vlitl jako nejakej silenec .. takze benga snad ne .. kdyz jsem jim to rekl v klidu a s rozumem :)
Jinak tam vzal dvě větve toho nejhoršího co tam bylo :D takže to je pohoda .. po vítru se mi tam nějaký ulámaly tak jsem mu tam k plotu dal ještě nějaký zlomený větve at si to kdyztak veme :D
No babička bude dál hlídat :)

Jinak jsem koukal koukal green poison f1 už tam měl ty vrchní palice zralé jen to spodní by chtělo do pátku počkat .. ty vrchní paldy jsem už sklidil , v tom větru se to ohýbalo ještě by to spadlo do bahna a chcalo na to .. tak jsem to sklidil no :D musím říct že tak 3-4 paličky by chtěli ještě do pátku počkat ale neva jistota je jistota :)
Do pátku tam na mě čeká ještě druhá polovina GP F1 což jsou vlastně už ty spodnější paličky :)
Linkot
Fotky ze poloviční sklizně Green Poison F1 ..
Hodně hodně hodně mě překvapil :D
sakumprdum
To jsou palica jak jaderny hlavice krasa:)hele kolik ti ten green hodil celkem s cely palice.
Linkot
Ahoj diky :) Ještě není usušeno .. suším teprv pulku kytky a pulka je ještě venku, kterou seknu v pátek .
Až vše dosuším tak hodím kolik byla gramáž :) Počítám sušit se bude 10 - 14dní určitě ..
Suším na půdě kde hodně profukuje takže myslím že idealka :D
sakumprdum
ok:)ja sklizel kk před dvoma tejdny krasny vonavy a velky šišky akorát mi přijde že není moc vynosny model.
Darsilius
citace:
Původní příspěvek od sakumprdum
ok:)ja sklizel kk před dvoma tejdny krasny vonavy a velky šišky akorát mi přijde že není moc vynosny model.


Přesně, ja už mam usušeno a jako kvalitně to vypadá, ale tak výnosné to není, hold není nad klasický strain. Nejvíc se mi podařilo na F1 verzi vypěstit 650g a naky drobný a to bylo na Jack47 F1..

Jinak ty palice máš fakt krásný! Tak to ma vypadat! :) K+
LordVampire
Tyjo krásný palice :)
Kámoš včera dotáhl na ochutnávku ten green poison a zatím asi nejlepší vzorek co se ke mně dostal za tuhle OUT sezonu.
Ve skleníku mám ještě sweet skunk F1 a přitápím mu na noc přímotopem (hlavně kvůli jinej zelenině) a začíná mít krásný gigapalice, jak se psalo výše ty F1ky jsou fakt parádní.
Příští rok chci házet právě Green poison a SK F1 na kompost ne kterým letos roste obří BLACK JACK ale jelikož JACK neni nakvíták tak na šumavě nestihne dojít pořádně tak jak by mněl škoda mno ...
Nicméňě ať ti to roste chlape
Linkot
Diky všem za K+ a reakce :)
Green poison je z 90% sklizený .. nechal jsem tam asi 4 větve (palice byli z jedne strany hnede a z druhe ne) takze jim dam jeste par dni a pujcim si rovnou 30x zvětšující lupu na trichomy .. rád bych něco 50-50 .
Venku už pěkně mrzne, listy fialový .. to samé palice :) Ten GP palice co tam do ted byli jsou fialové a celkem hezky to vypadá .. critical to samé, ale ještě bude ten týden určitě potřebovat .. snad počasí dopřede jeste 10 dní sluníčka :D
Taky jsem včera ochutnal GP .. nejsušší paličku jsem dal na chvili ke krbu a musím říct efekt dost slušný .. jen jsem předcennil flush .. vsechny jhnojiva mam bio AŽ na PK13-14 , které je minerální .. to jsem měl alespon 10 - 14dní před sklizni prestat používat .. nevadí Critical bude lepší .. přes to ten GP je dobrý na chuť ale je tam to ALE .. :D
PS. Ještě na strejdovu radu(bývaly grower a vlastně člověk díky kteremu jsem začal :D ) jsem otrhal největší listy .. lepší proudění vzduchu (menší šance na plisen) a prej uděla větší palice + svetlo na spod ..
Já byl zrovna ten typ co by to takhle moc nezval ty listy :D v Indu jsem se bál a jen tak z lehka .. ale tak proč no nezkusit uvidíme :)
Pár foteček .. :)
1) Critical +2.0
2) Crit
3) "Trošku" jsem očesal listy :D (Crit)
4) Royal Medic

Jinak příště přidám fotky dosušeného GP a taky fotky phenotypu Critical +2.0 mam tam jednu takovou zvláštně hezkou kytičku Criticalu
kilopaprik
cus ma nejakej vliv ty otrhany listy ?
Linkot
Cus je to hlavne kvuli plisním .. aby to hezky profukovalo paličky a nedržela se na velkych listech voda :) a taky aby to poslední sluníčko svítilo na všechny listy u paliček
kilopaprik
aha takze muzu otrhat ty velky listy treba tyden pred kosou a nebudou se zvetsovat ty listy na palkach ??
Linkot
Doporučuji pročíst: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=842
Jsou na to dva názory .. já byl pro ten že listy jsou zásobárna a "solární panel" .. takže proč je trhat, že jo :D .. já na konci květu ustříhal jen ty které třeba hodně stínily ostatním větším palicím .. takže taková střední cesta

a třeba strýc mi řekl, že ta kytka pak uděla větší palice a hlavně kvuli plísni atd..
takže já v tom našel ten benefit že to pomuže v boji proti plisnim tak jsem si řekl proč to nezkusit že jo :D ale nepřijde mi že by to nějak pomohlo zvětšit palice .. prej že když sundáš listy tak tu enerii využijí do palic .. ale spíš mi přijde že ta kytka bude nějakou dobu ve stresu takže se ti možná pozastaví růst ..

takže o tomhle ti nechci moc radit protože na to ma kazdý jiný nazor :D lepsi je si to sám vyzkoušet co lépe vyhovuje tobě a té rostlině :)
WeedBurger
Ony jdou stříhat i jen jednotlivé čepele listů nebo jde list zmenšit o polovinu.. prý to je méně náročné než když se list ustřihne u stopky.. já to tak dělám šetrně s mírou i v průběhu kvetení, dělám takový prustrih cca 3x za dobu květu.. spíš se snažím vystříhat takové světelné "tunely" z úhlu pohledu světla, aby to šlo víc deep.. ale jak říkám, žádné drastické stříhání. V době květu se to rádo zastaví na tři dny bez problému, když se to přežene..
Linkot
Zdravím :) menší up ..

Green poison F1 je z větší části suchý ..
Tu první várku co jsem pověsil jsem dosušil .. sušil jsem 8 dní hodně pomalu, takže jsou ne úplně suché spíš takové fresh(mě to takhle chutná asi nejvíc .. nemám rád přeschlé, proto to sundám dříve a narvu to do zavařovaček) :D .. Dal jsem do vzduchotěsné krabice(něco jako od barvy jen menší) a 2-3x denně otevírám a prohrabuju :) Gramáž byla 140g(z toho 30g menší paličky) + ještě suším několik větví + 4 větve GP jsou ještě venku jelikož z jedné strany dozrály a z druhé jsou trichomy uplně bílé :D zvláštní .. a jsou krásně fialové .. na ty se teším nejvíce :)

Smoke report:
Chuť 8/10 .. neškrábe, jemné ale při větším potahu těžší na plíce(třeba nekůřák mi sem tam zakašlal :D .. možná bych viděl chybu při flushu PK13-14 je minerální na což jsem zapomněl .. příště musím přestat hnojit PKčkem alespon 10 dní před sklizní :) )
Vůně 9/10 .. den ve sklenici a pokaždé když otevru ... krásná nasládlá vůně .. i malá palička kterou mate v gripu fakt dost táhne :D
Účinky 7,5/10 .. zkouří to fakt dost a rychle .. ale když už to pak palíte pořád tak vás to omrzí rychle :D na stavy mám radši spíš převahu sativy no.. i když dost indik nejsou taky špatné ale ten GP vás strašně "otupí a vyhulí" to je jen takový na gauč nebo na hraní her :D

paličky krásné, tvrdé .. výnos taky super :) F1 strainy jsou všechny fajne! :)
Ted už se jen těším na ty zbylé fialové GP <3 + Critical 2.0, Royal Medic a 2x noname

Critical +2.0 a Royal Medic .. budou těch 10 dní MINIMÁLNĚ ještě potřebovat :) snad nám všem opozdilcům počasí dopřeje :)


1) fotečka paličky GP
Linkot
Zdravím! :)
Green poison F1 - celkově 350g+nějaký spodky fotky všech modelů přidám až na konec .. pokaždé zapomenu udělat fotku :D

Critical +2.0 - první kytka už ostříhaná a suší se, vypadá moc pěkně .. sám jsem byl překvapený kolik toho bylo .. ve dvou jsme stříhali 1,5h :D Takže tipuji 400+ no .. uvidíme :) ... flush byl 7+ dní jen dešťovka
Nyní tam mám ještě 1 krásny pheno Criticalu a 1 trošku postižený fialový pheno Criticalu + Royal medic a 2x no name(obojí je něco jiného a jedna je pěkná a druhá pujde do mastí ta je nic moc .. :D )

Zbylé holčiny co jsou ještě v zemi .. ještě jsem je včera hnojil .. pohnojím ještě v sobotu a od pondělí / úterý jedu už všechno flush pomocí fawless finish od AN :) .. pak už to jen budu sekat podle zralosti ... příští pátek bych to viděl seknout ten lepší critical a lepší noname .. a zbytek za 14 dní .. a kdyby to v pátek nebylo tak za 14 dní už to pujde všechno :) .. příští týden má skoro pořád pršet .. ale moje zahrádka je v lokalitě, že když všude prší tak jen tam ne .. je to kouzelný místo :D od dubna tam chcalo 2x a "deštík" taky asi jen 2x :)
SNAD NÁM VŠEM(opozdílkům) POČASÍ BUDE PŘÁT! <3

1) Palička Critical +2.0
Linkot
Tak jsem si našel čas na ukončení mého out-pěstu :)
Celková gramáž byla něco kolem 1kg (nepočítám spodky a materiál, který půjde do mastiček)
Do mastiček budu dávat spodečky ze všech rostlin a celého Royal Medica, a 2x noname :)

Critical +2.0
1) První pheno criticalu super .. tvrdý hezký palice a na chuť parádička :) První Critical mi dal krásných 455g pořádných palic! :)
2) Druhý critical mi šel trošku do fialova, ale měl divné palice .. nebyly tak prorostlé ..
3) Třetí critical, ten už je měl taky tvrdý, ale ten první critical byl prostě nejlepší ! :D
4) To byl ještě první critical :)

Celková moje investice do outdoor pěstování bylo něco kolem 3-4tis .. některá hnojiva mi zbyla z indooru .. ty jsem dopotřeboval a kupoval nové ..
Nejvíc se mi prodražil plagron alga bloom .. ten jsem kupoval asi 4x 1L

Hnojiva jsem používal začátek kopřivy a kravince na růst .. od květu jsem hnojil biobizz .. po té základní živiny Plagron a doplňky mikroživiny AN .. + jsem ještě používal X-Blast od Biogreenu, který můžu jen doporučit! :)

Sušení trvalo přes 10dní na půdě a týden ve sklenicích a vzduch. těs. krabicích :)

Jsme rád, že mi to všechno dojelo v pohodě .. bez nějakých velkých komplikací ..

Všem děkuju za karmu a za to, že byly aktivní a zapojili se do mého pěstu :)

Tak zase za půl roku venku! :) Zatím čus! :)
Linkot
Pročetl jsem si pár receptů na konopnou mast, a "spatlal" jsem takový myš maš co mě napadl za pomocí kamaráda co dělá mastičky jako jeho profesi.

Použijeme:
Lékařská vazelína 100% nejlépe žlutá, možno i bílá 1.000ml
1 litr nahrubo drceného konopného květenství ( možno i listy ) nejlépe i odrůdu s vyšším obsahem CBD
1 litr najemno drceného konopného květenství
(Používám 80-90% květenství noname, critical 2.0, royal medic, green poison F1 , noname) - více odrůd = lepší :) , + nějaké lístky no
20-40ml glycerinu (2-4% z celého výsledného produktu v ml) - zajistí lepší vstřebávání do kůže
100-200g včelího vosku 100% čistý bez chem. atd (zahustit od očka podle glycerinu)

další možné bylinky:

Heřmánek - ODKAZ https://www.bylinkyprovsechny.cz/by...pouziti-uzivani

Měsíček lékařský (Calendula officinalis) – má zklidňující účinky, působí hojivě adesinfekčně. Vhodný je zejména k léčbě křečových žil a kožních problémů. Využíváme sušené květy rostliny.

Chilli (Capsicum annuum) – obsahuje kapsaicin, který pomáhá prokrvovat kůži a působí jako lokální anestetikum. Využíváme na bolavé klouby, ale nikdy ne na záněty. Používáme rozmixované čerstvé papričky nebo drcené sušené plody, ideální jsou co nejpálivější odrůdy.

Kafr (Cinnamomum camphora) – uplatňuje se jako antirevmatikum a při neuralgiích. Používáme silici z kafrovníkového dřeva, 40–50 kapek na 1 litr tuku. Kafr je dráždivý na sliznice a neužíváme ho nikdy na dermatologické obtíže.

Levandule lékařská (Lavandula angustifolia) –pomáhá proti bolesti a léčí oděrky a drobná poranění. Působí desinfekčně a protizánětlivě. Inhalace silic ze sušených květů pomáhá zmírňovat migrénu.

Řepík lékařský (Agrimonia eupatoria) – vysušuje a zmírňuje záněty. Velmi vhodný je k léčbě mokvavého ekzému.

Meduňka lékařská (Melissa officinalis) – při natírání masti na spánky zklidňuje a zmírňuje bolesti hlavy. Vhodná je také při léčbě oparů.
Fénixovy slzy – Výtažek z konopí, který díky vysokému obsahu kanabinoidů výrazně umocní sílu masti. Přidávat lze také CBD extrakty z technického konopí, které jsou legálně dostupné a osvědčují se při léčbě akné a zánětlivých projevů kůže.

Je možné přidat dalších X bylin .. jen bych to moc nepřeháněl ... další bylinky které přidat do masti vám poradí GOOGLE :)

1. ČÁST – CBD

1) dekarbonizujeme 1l na hrubo drceného konopý – horkovzdušná trouba 65-70°C na 1h
2) rozpustíme lék. Vazelínu 500ml ve 4L vody (max 80°C)
3) materiál(konopý) dát do hrnce s vodou a vazelinou a vařit 2h na 70-80°C, občas promíchat
4) nechat vychladnout, po ztuhnutí sebrat zatuhlou vazelinu z vrchu
5) napěchovat do zavařovačky až po okraj i s materiálem na 5-14dní, skladovat v temnu a chladu (například lednice)

2. ČÁST – THC

1) dekarbonizujeme druhý na jemno drcený materiál 1l 100°C 20-45min
2) rozpustíme zbytek vazelíny 500ml v 6-8L vody
3) po rozpuštění čisté vazeliny vhodíme vazelinu ze zavařovačky i s materiálem
4) po rozpuštění i této vazeliny vhodíme na jemno nadrcený a dekarbonizovany zbytek rostliny
5) vařit 2h 70-80°C, občas promíchat
6) nechat zatuhnout a po té zase sebrat zatuhlou vazelinu a napěchovat do sklenic-> 7-14dní temno a chlad

3. ČÁST – „OPAKOVACÍ“ 2-3x

1) rozpustit vazelinu ze zavařovaček v 6-8L vody 70-80°C
2) vařit 1 – 2h
3) nechat zatuhnout, sebrat vrchni zatuhlou část vazeliny i s materiálem
4) napěchovat do zavařovaček a skladovat v temnu a chladnu
5) tento proces opakovat 2-3x

4. ČÁST – „VOLITELNÁ“ ( přidání dalších přísad)

1) v „double boileru“ rozpusťte materiál s vazelinou+0,5-1,5L vody na teplotu 50-60°C
2) snažit se vyčisit vazelinu od největších částí rostlinného materiálu, například pomocí síta na těstoviny.. propěchovat materiál zkrz a snažit se vytěžit co nejvíc ( můžete snížit teplotu aby jste se neopařily)
3) až vyčistíte vazelinu od největších kusů ( nemusí to byt úplně ) udržujte teplotu na 50-60°C
4) přidejte ostatní byliny ( např. vypsané na začátku receptu )
5) vařte na danou teplotu 1-1,5h, občas promíchat
6) nechat zase zatuhnout, sebrat zatuhlou část se vším materiálem
7) zatuhlou část napěchovat po okraj do zavařovaček na 5-7dní do temna a chladu

5. ČÁST FINÁLNÍ

1) rozpustit v „double boileru“ všechnu vazelinu i s materiálem (bez vody) ZA STÁLÉHO MÍCHANÍ! Teplota 50-60°C
2) po úplném roztátí chvíli mícháme, po té vyčistíme POŘÁDNĚ vazelinu od všech pevných částí rostlin nejlépe přes bílé vyžehlené plátno (nebělené)
3) až bude vazelina čistá, přidáme včelí vosk 100-200g + glycerin 20-40ml .. koncentrovat podle „očka“ , na koncentraci záleží hustota výsledného produktu! Glycerine dělá produkt řidší a včelí vosk tužší
4) pořádně promíchat a míchat 15-30min
5) na konec nalít do finálních nádobek, nejlépe 50ml – 100ml (50ml ideální)
6) nechat vychladnout

Tento recept jsem ještě nezkoušel, nyní se můj pokus nachází po části CBD .. takže pak pošlu výsledek.
Budu rád za každý komentář / připomínku .. případně další vylepšení :)
sakumprdum
Pekny pěst palec hore :)co letos plánuješ sadit:)ja určo gp a jack 47 mam ješte nejaky critical+2ale co tady čtu tak pry dojiždi místo zaři až nekdy v řijnu tak nevim nevzpomeneš si dik.čus pestu zdar
Linkot
Ahoj, tenhle rok určitě zas Green Poison F1 a taky plánuji zkusit jacka 47 f1 od SS :) v tajtěch dvou mám jasno, možná zase zkusím nějaký CBDčko. Neplánuji nic velkého max 4-6 rostlinek a začít už nějak dřív než minulý rok ..

Green poison f1 jsem měl sekeru 24. září .. takže počítej začátek řijna no :) minulé léto bylo úplně ideální počasí, mě tam pršelo od května - konce října pouze 1x a pokaždé sluníčko :D

Měj se a směj se :) :D
Linkot
Tak tenhle víkend jsem dodělal tu mast. Musím říct, že fakt funguje :)
Přidal jsem do ní ještě Mateřídoušku, Heřmánek, Měsíček, Šalvěj a Levanduli.
Celkově mám asi přes 3L mastě. A použito bylo asi 3400ml vazelíny, 300gr včel. vosku 100% bio a 60-70ml glycerinu. ... Takže ztráty celkem přijatelné :)
thaavi
Krásná práce.
DanWalk
:) pekna prace ... planujem tiez nejake vyrobky robit
Daffy
Čau chtěl bych se zeptat jak to dopadlo s tím medicem ? Planuji letos taky nějaké to CBDčko od royal seeds tak mě zajímá jaká byla odolnost a kdy to dokvetlo jestli si vzpomeneš .. díky
Linkot
Ahoj, medic šel všechen do mastí :) ale pamatuju že to bylo nějaky slabší pheno ze to nemelo moc tvrdy paličky .. ale do mastiček super :)
a kdy jsem sklizel to netuším .. ale typl bych někdy 2 tydny po GP .. takze bys odhadem pulka zari - pulka rijna sklizel +- mesic :D spis zacatek rijna


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma