Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular by Mazz - Klikni zde pro originální téma
Mazz
Zdravím celej Grower, rád bych se s vámi podělil o radost z letošního pěstu. Někdy v půlce dubna jsem si předpěstoval z fem. semínek několik rostlin ve skleníku. Klíčivost byla perfektní, až na jednu vzešli všechny (asi 18). Některé jsem rozdal a co zbylo jsem dal na zahrádku. V následujících příspěvcích budou fotky jednotl odrůd.
3x Red Dwarf (auto) od Buddha
3x Anubis (auto) od Pyramid
Black Jack a Black Jack fast version od Sweet (experiment, o kolik že je fast než klasickej BJ)
Special Queen od Royal Queen
Papaya od Nirvana
Jack Herrer od Green House(puvodně 3, jeden měl nejakou poruchu, vyklíčil ale pak mu upadly listy,druhý jsem daroval)

nakonec jsem ještě před pár dny zasadil LSD-25(auto) od Fast Buds, které časem půjdou na místo prvních automatů.

Hnojím pár věcma od plagronu, alga grow a bloom, do začátku něco na kořeny + na zkoušku vita race a sugar royal, na závěr AH final solution.

Ocením jakékoliv rady a postřehy a držete mi pěsti ať se mi to pěstí.

*na první fotce Black Jack fast od Sweet seeds, v pozadí Red Dwarf od Buddha seeds.
Mazz
Tady je regulerní Black Jack od Sweet seeds, oproti fast verzi mi příjde mnohem košatější.
Mazz
Red Dwarf#1 - nejrychleji dozrávající, už má většinu blizen hnědých ale pryskyřice pořád přibývá, méně kompaktní palice, myslím že bych měl už sklízet ale ještě chci pořádně propláchnout
Mazz
Red Dwarf#1 detail, co myslíte, kolik tomu mám ještě dát? Kvést začal někdy v půlce května ale přesně zpočítané to bohužel nemám, příště budu exaktnější :-)
marko48952
Na odpoveď koľko mu zostáva ti tu budú iba špekulanti tipovať a od pravdy to bude mať ďaleko. Lepšia lupa alebo na alie exprese som kúpil za 3 eura lupu zo zväčšením 20-30x a ešte ma aj led svetielko, dokonca sa cez to dajú robiť makrá foto cez mobil. Objednaj si to a s tým vždy sklidis 100% dozreté a každý deň sa môžeš kochať krásou prírody. Stojí to za to!!
Linkot
Jak říkal makro48952, lupa 30x zvětšení je asi nejlepší řešení .. poznáš to podle trichomu viz. foto :)
FOTO: https://cdn.herb.co/wp-content/uploads/2016/01/when-to-harvest.jpg
Já to upřímně lupou nikdy nedělal :D Píšou 70% pestíků hnědých a je čas sklizně :) Já vždycky nechával 80 - 90% a pak sklízel :)

Mazz
Díky za info, na lupu se mrknu nebo se naučím fotit lepší makro.
Ještě bych chtěl poprosit nějakého moderátora zda by mohl tento thread přesunout do sekce fotogalerie pod sluncem, omylem jsem to vytvořil tady a myslím že by to mělo být spíš tam. Děkuji.
Mazz
Tak dozráváme, koncem tohoto týdne budu sklízet některé auto. Red Dwarfa#3 napadla plíseň tak jsem vrch uštípnul očistil a zatím to vypadá dobře.
Na fotce RD#1.
Mazz
A ještě detail RD#1
Mazz
Tady je Red Dwarf#2, je v květu pozadu oproti jedničce asi o 10 dní, zato rostlina je to nejkrásnější, opravdu spousta sytě zelených listů a kromě hlavní palice tvořící se kolem stonku má ještě 3 větší boční větve. Omlouvám se za přesvícené foto, dnes bylo hodně slunečno.
Mazz
A tady Red Dwarf#3, den předtím než jsem oběvil na vrchní palici náznak plísně. Zastřihnul a očistil a průběžně sklízím zbytek. Tento začal kvést nejdřívě a podle listů mám dojem, že se v tomto pheno hodně ukazují ruderalis geny.
Mazz
Red Dwarf#3 detail

A ještě jednou moc prosím o přesunutí do fotogalerie pod sluncem, poplet sem to, díky.
Mazz
Anubis#1 - Pyramid seeds

nejmenší ze 3, ale květ má masivní a spoustu pryskyřice, vypadá to na dobrotu

na druhé fotce detail
Mazz
Anubis#2 - tady nevím co se děje, příde mi přehnojený ale hnojil jsem stejně jako ostatní a když jsem si všimnul počátku kroucení jeho listů tak jsem hnojit přestal, už asi 2 týdny proplachuju a nijak se nelepší, ale dozrát asi stihne.
Mazz
Ahoj všem, přikládám zbytek svých holek.
První foto je poslední autofl. Anubis#3, je z nich nejvyšší, měří 84 cm ale v kvést začal teprve nedávno, takže zatímco Anubis#1 a #2 budu už sklízet, tomuhle dám ještě pár týdnů.
Další foto už jsou klasické odrůdy, Jack Herer, Papaya a zaštípnutá Special Queen.
Mazz
Tak jsem Anubise#2 před chvílí vytáhl z hlíny(ten co se mu tak kroutily listy), ještě předtím jsem mu odstranil vrchol protože začal chytat plíseň, má velmi dužinatý květ, až takový spíš jako kaktus :-)
Takže nechci riskovat, že se plíseň vrátí. Byl napaden malej kousek, kterej sem odřízl, zbytek důkladně zkontroloval a jsem spokojen. Nebyl velký vzrůstem a něco ho trápilo(možná geneticky) ale materiálu z něj bude dost.
Mazz
Příprava na druhé kolo, asi 10 dní staré auto LSD-25 od Fast Buds, + použitý substrát(i v předchozích případech).
Mazz
Ahoj, jsem tu s nějakými aktualizacemi.
Na první fotce vrchní části palic Anubis 1 a 2 a na druhé Red Dwarf 1 a 2(dvojka je čerstvější, sklízel jsem později). Musel jsem je sklidit dřív než jsem původně plánoval, 2 týdny pod mrakem, nízké teploty a obrovská vlhkost a deštivo. Poslední dny pršelo snad bez přestání. Takže boj s plísní, zachránil jsem co se dalo.
Na dalších dvou fotkách je zbytek Red Dwarfů 1 a 2 které jsem vytáhl z hlíny dnes.
Na páté fotce Special Queen, bohužel mě překvapila silná bouřka s větrem a asi 5 větví se ulomilo, celá rostlina byla povalená na zemi. Zvedl jsem ji, vyvázal a potom přišli další dvě silné bouřky a odnesly to další 3 větve. Ostatní rostliny to ustály celkem bez problémů, jenom tato se pořád tak láme. Byla z nich největší tak možná proto, ale možná je to i stavbou rostliny, boční větve rostou velmi velké a těžké a takřka kolmo k hlavnímu stonku.
Později dodám ještě aktulní foto ostatních rostlin (Anubis#3, Black Jack + jeho fast verze, Papaya a Jack Herer)

Zdravím a poroučím se!
Mazz
Ahoj tady je malej up.
4 LSD jsem před týdnem přesadil do květináčů a jedno na zahrádku. Maj zhruba 28 dní.
Dnes navíc přišla ještě 5x Gorilla Glue auto take od Fast Buds které doplní druhé kolo.
Mazz
Dnes jsem předčasně sklidil i posledního Anubise, bohužel je tu pořád pod mrakem a hodně vlhko takže pořád bojuji s plísní, napadená místa jsem vystříhal a už se suší. Stavba jeho palic tomu nepomáhá, jsou hodně tvrdé a hutné, celkově jsem ale s Anubisem spokojen a šel bych do něj znova. Má spoustu pryskyřice, citrusovo-ovocnou vůni a samozřejmě jsem už neodolal a zkoušel Anubise#1 kterého suším už druhým týdnem a high je zpočátku velmi euforický a plný energie. Je to můj druhý pokus autoflower., ten první byl někdy před 2 lety ale vůbec se to nedá srovnávat. High v tomto případě je řekl bych srovnatelný s foto odrůdami.
Mazz
Ahoj, tady je up týkající se 5 fotoholek.

1. foto - celkový pohled na zahrádku, zleva doprava Black Jack fast, Special Queen, Papaya, Jack Herer a za ním Black Jack(normal)

2.foto - Black Jack fast, zaštípnutá, přivázaná kvůli bouřkám a větru, jednou jsem ji našel na zemi ale přišla asi jen o jednu větev narozdíl od druhého případu.

3.foto - Special Queen, tuhle počasí a má nepřipravenost připravili o min. 7 bočních větví, rostlina také celá na zemi. Docela ty ztráty ale dohání. Trochu mi vadí, že už se střetává s hruškou co mám nad zahrádkou a kterou jsem před sezonou značně prostříhal.

4.foto - Papaya, tahle byla jako malej prcek uplně zlomená nějakým nedopatřením. V místě lomu je stonek značně posílen.

5.foto - Jack Herer

a poslední Black Jack dodám příště. Přeju pěkný víkend.
fromdapipe
Vypadá to velmi esteticky, tak ať dobře dorostou!
Mazz
Díky všem za K, moc mě těší podpora a že se vám zahrádka líbí. Jak jsem psal v příspěvku č.21 že se Special Queen už dotýká hrušky, která je nad zahrádkou, tak už to není pravda. Přišla další bouřka a celá hlavní větev té hrušky, obsypaná plody se pod tíhou těch plodů a vody navíc zlomila, a spadla kousek vedle Spec. Queen. Zlomilo se na ni jen pár menších větví. Takže paradoxně tentokrát královna bouřku přežila bez újmy a navíc se prostor nad ní velmi prosvětlil. Takže všechno zlé je k něčemu dobré.
Jinak 5x LSD-25 pěkně jedou, z těch 5 Gorilla Glue jsem v sobotu vysadil 4 páč mi má rok a půl stará dcerka rozlila nádobu, kde jsem semínka namáčel(to máte hned jen jsem se otočil a bylo to :-) ). To páté jsem už nenašel, naštěstí Fast Buds dává k třem semínkům dvě zdarma, takže jsem pořád nad požadovaným stavem :-) . Zase nějaké foto dodám během týdne. Mějte se!
Mazz
Ahoj, omlouvám se že tu bylo dlouho mrtvo, často sem nebyl doma a nebyl čas na aktualizaci. Tedy jenom stroze.
1. pohled na zahrádku
2. postupně jsem začal nejdříve sklízet Black Jack fast, byl opravdu rychlej, déle jsem ho raději nenechával kvůli plísním, i tak myslím že dozrál dobře
3. Black Jack fast
4. BJ fast detail
5. BJ fast detail
Mazz
Black Jack fast po zpracování
Mazz
1. Pro srovnání Black Jack, klasická ne fast verze
2. detail
3. velmi polámaná Special Queen, časem se v polovině zlomila uplně, nakonec nepomohlo nic takže celá polovina musela jít dolů, přesto je stále obrovská.
4. Spec. Queen
5. detail stonku Spec. Queen
Mazz
1. Papaya, další nejvíce zralá rostlina, dnej jsem začal sklízet protože počasí je tu šílené
2. Papaya
3. detail
4. nakonec Jack Herer, nejvíce pozadu co se týče zralosti


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma