Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
Kábel z predradníku - Klikni zde pro originální téma
Cypress42
Dobrý deň,

kúpil som si Elektronický předřadník SUNPRO 600W s regulací, a keďže sa mi nechcelo strihat výstupný kábel ktorý má íst na objímku, a riešit to nejakými svorkovnicami, tak som si kupil v shope predlžovací kabel na zdroj počítača. Doma som ale prišiel nato, že ten kúpený kábel je asi o 1,5 mm tenší(možno len 1 mm), ako ten čo ide z predradníku. Skúsil som to zapojit, svetlo svieti, ale chcem sa opýtať, nemůže sa stať, že ten kábel sa prehreje, nedajbože začne horieť ?

vopred dík za odpoveď
Keen
nejspíš sis koupil kabel s 1,5 mm drátama ale k Sunpro dávaj 2,5mm. Všeobecně se doporučuje dávat tam ty 2,5 mm z důvodu napětí. Hořet ti to s největší pravděpodbností nezačne, ale může se ti stát, že si tim odjebeš ten kabel a cokoliv co je zapojený za nim (objímka, lampa...)
chuck53
Pokud máš rozumnou délku do 2m, neměl by být problém. Průřez je dostatečný pro přenesení výkonu bez ohřívání vodičů. Izolace by měla být stejně bezpečná jako u většího průřezu. Obecně platí pravidlo kabel mechanicky nestresovat a občas ho zkontrolovat. A nedělej to přejetím rukou v zapnutém stavu :frog:
M@gicWeeD
3x1.5 by měl snést zátěž okolo 2kW, takže 6kilo by mělo být úplně cajk, měl jsem to taky tak a bez problémů. Sám mám i zásuvky natahaný v 3 x 1,5 , samozřejmě na ně není zapojený nic s extra odběrem. Klasika televize, konzole, komp a sem tam vysavač.
Keen
Nejde o watty ale o zvýšený ampéry, např. když startuje předřadník
BRooT
Co vůbec ty Sunpro Předřadníky ? Nějaký recenze ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma