Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Něco mi okusuje mé princezny - Klikni zde pro originální téma
Fonzee
Ahoj lidi, potřeboval bych poradit.. Něco mi napadlo moje kytičky, a ja nevím co, určitě to bude nějaký hmyz.. Okusuje mi to jak listy, tak konce větviček i vrcholovky.. Nevíte prosím co by to mohlo být, a jak to zastavit?.. Zde je jedna fotka.. Kdyžtak připojím pošlu další fotky... PS.. Je možné že by to zapříčinily mšice?

https://www.rajce.net/f1287258890
ENYCE
To budú pravdepodobne slimaky (šneci). Skús dať okolo mydlo, soľ alebo vlasy...
Fonzee
To si myslim ze nebudou zrovna slimaci.. Mam to v kyblech a jeste na stole, ale ted jsem tam objevil takove pruhovane broucky + tam jsou teda jeste ty msice.. Nekde jsem cetl ze by teoreticky mohlo pomoct kvetinu pokropit CocaColou.. Ze by to mohlo zabrat na vetsinu skudcu.. Co myslite?
deadahead
cocacolu vypi a na msice radsej nastriekaj napr. "Vermitec 1.8EC" alebo "Mospilan" :) dva krat v rozmedzi dvoch tyzdnov alebotak.

a este strelim od boku - nemohli ti rastlinu dodrbat krupy? pred par tyzdnami som sa cudoval ked som odrazu nasiel rastlinu pochramanu - tu list roztrhnuty, tam vyhonok chyba. som rozmyslal co mi to chodi na terasu obzierat a az potom mi doslo ze par dni predtym padali slusne krupy...
Fonzee
To néé.. Tady u nás kroupy dlouho nepadaly.. A objevilo se mi to na všech.. Nejdřív jsem podezříval psa že si semtam kousek uškubne, ale když jsem to viděl i na těch kýblových tak to jsem začal být už trošku zmatený.. Musím to zastavit co nejdříve no.. Zitra zajedu pro něco a snad to zničí i ty další broučky a ne jenom mšice


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma