Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Vychytávky při kouření - Klikni zde pro originální téma
cilum
Zdarte všichni huliči a huličky zajímalo by mě jestli máte nějaké vychytávky a zásady při kouření za účelem nejlepšího dosáhnutí stavu HIGH (např. menší šluky víc prásků za sebou nebo jestli radši hulíte míň a víckrát za večer atd.jeden známí mě říkal že si nikdy nedá víc jak 5 prásků na jednou jen nevím proč). Doufám že tenhle thread ještě nikdo nezaložil a pokud jo tak sorry
killlsmoker
No ja hulim ze skla. Vstrebam vice thc jeste jak to brutalne tlacim do hlavy tak staci jenom 3 czoudy a jsem v sedmem nebi. Neni to moc dobra technika ale ja ji nejvic pouzivam. Jinak asi shooty z jointa je taky paradni rozstrel do hlavy :)
greedy23
Hmmm...kdyz se chci fakt zabit tak to do sebe tlakuju hlava nehlava (proste dlouhy tahly prdy az do paty:crazy: ) ale nejspise neexistuje nejakej super zpusob jak dostat z brka vsechno

p.s. tak to tvuj znamej nehuli osobaky co?:D
kelly.com
Mno kámoš má jednu šluknu, kerou je wopravdu umění vůbec složit(.....cca 80 dílů..) a soukromě jí říká "Zatáčka do prdele"....měl sem možnost ji zaběhnout jedním venkovním skérem...teda a potěsh koště..:o))
Jinak sou asi pro jistotu nejlepší dlouhý shoty, ale nesměj bejt moc prudký...to by ti mohlo roseknout plíce a hlavu...pjekně pomajinku a co nejdýl vydržet, mno a pak nashledanou krokodýle....:o)))
čeřen
udelej si z pet flasky vodarnu. staci k tomu zatka z pet f. ,dve hadice a kotel. do zatky udelas vde diry (musi sedet presne na hadice). protahnes hadice - jedna saha az na dno flasky, ta je na kotel a druha je kratka tou sajes. z nouze sme kourili seno. chut hnus, ale aspon to valilo pres vodu a hlavne sne byli uplne na sracky. je to v celku dobre prenosny, staci jen ta zatka s hadicema, pac pet flasku vzdycky nekde sezenes. hodne stesti za zkousku to stoji.
johnykrnda
Zkus nasát opravdu plné plíce kouře, ale ne jedním prdem,
ale po asi 54 až 32 malých šloučičnícíchčích.
Následuje nejdůležitější: Zadržet dech tak na minutu a půl,
potom pomalu vydechnout a už nikdy nenadechovat.
Dostaneš se opravdu HIGH a stav ti navíc vydrží dost dlouho (navždy).

Ber to jen jako nezávaznou radu, sám sem to ještě nezkoušel.
kelly.com
2 džony

čeče, to bych musel mít plíce jak slon, abych to tam teho tolik napral....:o))) a nevím esli bych to minutu a půl vydržel, to mám co dělat, gdyž tam mám kyslík, mno ale ourčitě to vyzkouším, co to dá..:o))
hYp3r
:c) Zadrzet dech - vite ze nam pry rikaji v holandsku potapeci? :c)
plexis
Když se pořádně zakašleš tak se ti roztahují plíce => jeden přádnej prd je za tři normální. :D
georgeus2
Zdarec,můj největší rozsekávač je zemnice. Najdeme pěkné místečko ve svahu s měkčí hlínou,vezmeme dve klacíky,z vrchu a boku uděláme otvory které propojíme,vrchní vyštouráme do kónusu, začistíme a na spodní nasadíme uřízlou PET flašku,nebo dutý rákos.Pečlivě utěsníme,do horního otvoru vložíme kamínek,který tam padne jako u šlukovky,smícháme 1g Hašiše s přepálenou cigaretou,naposledy to u mě byly" teplé uši"
a kouříme. Je to odpal tak pro 4 lidi.Natáhneš v kleče u země,to je
první rána a pak se postavíš,Když můžeš, a to je druhá rána.
Dá se to i se skunkem a ganjou. Hodně štěstí.
cilum
2 Realist:
ten thread sem četl celý (teda pokud se do něj zatím nic nepřidalo), ale probíral něco jiného než co chci já sem měl na mysli ne techniky jak je voďár atd. ale vyvhitávky ať už kouříte z jointu skla nebo čehokoliv jiného tak jak sem to psal na začátku malé prdy ale víc nebo radši pořádný zátah atd: chtěl sem vědět co se komu osvědčilo
cilum
2 čeřeň: kýbl je větší šupec (gravitační dýmka) i když voďár z dvojky flašky a alobalu je take mazec (jednou sme z byli s kámošem požitím jednoho šluku z voďára tři hod. v hajzlu a nebyl to žádný skunk nebo tak bylo to spíš horší) no až na tu spotřebu u obou ale zas stojí za to
cilum
2 all:
jo ale take byste sem klidně mohli psat co vás jak odrovnalo
fak.gesho
Nejvetsi odrovnavacka je bong narvanej hasisem! :)
Cicmon
jj, bong s hasem je sila, ale nejvic me asi odrovna suchac (+ minimalni zrata koure ;))

Cicmon
Heustey je shot, když rychle a silně foukneš, ale ne tak, aby lítalo i to žhavý. Gdyž ten druhej hodně nasaje, zaručeně to posílá HÓÓDNĚ HIGH!!! Nedoporučuju opakovat víc, jak 3x. Minulej pátek sem si dal AK47 a zabiják!!
Kajinec
my sme se jednou ve skole tak vyhulili teda ja a a ja jsem byl uplne v pici nastesti si pro mne fotr prijel ale bylo uz pozde prvne sem grcal z okna a pak celou cestu k a utu aspon tak desetkrat
a brutalni halucinace ruky byly nohy atd. fakt humus
ten unregistered sem byl já. Zase sem byl u compu zkouřenej :)

2 UdL: tak tohle je rozhodně brutální technika, párkrát sem to už zkoušel. Byli sme na takovym poli a točili se a pak koukali na hvězdy, fakt nářez. Ještě brutálnějsí je SLON. Chytíš se jednou rukou za nos, tu druhou prostrčíš vzniklým okem, zavřeš oči a předkloníš se. Doporučuju se zhluboka se rozdejchat a pak zadržet dech.

A

Teď

to

přijde:

Někdo tě rozotočí a pak se musíš točit, co to jde!!! Až padneš na zem, otevři oči! N.Á.Ř.E.Z!!!!!
RosSs
Bongo je husta vecicka a me zmasuje nejvic
RosSs
Jo a taky je husty kdyz hulis tak bud sklonenej v drepu a az si das poradnyho prda tak si stoupni.Je to lepsi a doporucuji po zhuleni radsi moc nejist,protoze pak sou mensi ucinky :)
jestedman
taky přispěju, sedněte si do dřepu, a posílejte si šota přes ruce a postupně vstávejte
dobrý je taky (ne tak na účel, jako spíš na efekt) píchnout špek do brčka (PVC) a šotovat ho na stůl mezi kostky ledu, na konec tajtý dráhy, která může být tak deset/patnáct cm dlouhá druhý brčko (PVC) a táhnout, daj se dělat i menší pohyby a "tancovat" u toho (tím brčkem)

nejlepší je si před hulením zakašlat, protože to se roztáhnou plisní sklípky a tím pádem je větší absorbce thc
hopsik
Jiné téma kam bych to napsal jsem nenašel.Ale snad nebude vadit když to napíšu sem. Balíte rádi extrémní věci? U nás doma máme rekord 30cm Joint!(z toho 4cm filtr, jinak to pálí!!!). Jeho předchudce měl 29.5cm. Taky jsem podélně slepily 3rolly(OCB)dlouhy cca 17cm a smoutli jsme tří-filtráka! Každopádně to sežere kupu kouření! Ale abych se brátil k tématu. Ubalte si brokovnici na shoty!Brutal!Lepší je když si na to podélně slepíte dva papery. Z jednoho by jste museli dát malé filtry. Dále uděláte ty dva filtry-a to pořádná tahadla!Připravte si hulení tak na dva jointy. V podstatě to jsou dva jointy v jednom. Pokud chcete dělat jednohlavňovou tak použíjte vlásčitý tabák, my jsme dosáhli pruměru 1cm. Tahadlo jak kráva! Ale to jsme dělali jen jednou takže neručím za to že to neprolítne tím velkým filtrem.(to by byla cool raketka!)Když je hotovo, tak vesele do kouření!Shoty i autoshoty z těchto brokovnic jsou nej shoty které sem si kdy dal!!!!!!
kostě
Takže high hmm, tak si poslechněte nůj návod ktery jsem špekuloval skoro celou dodu co hulím.
Stačí obyčejná skleněnka, ale klido může být i jaká koliv faja. Odpálíme to roztáháme a ted to příjde je to lepší ne naplnit si plíce postupně kouřem při natakování necháne mírně pootevřená ůsta a kouř mísime ze vduchem, vražebná kombynace, dá se to dýl udržet kouř je jemnější ...
Blíží se vídech a sním i další rituál, zaopmente na nornální vydechování! Jak máš plné plíce musíš videchnout tak jednu čtvrtinu azase nadechnout a zase držet pak ještě jednou a potom vydechnout postupupně celí obsah kouře v plicích rychlími nadechy a výdechy jak když by jste rodili nebo po doděhnutí nějakýho spryntu.
zarujučuji že po tomhle bude každej high i z to co si myslel že je jen do pohody. Zdař kostě :frog:
Tayem de Tox
No tou sou mi ale objevný metody.
hmm.. prasiči, zkuste si zapomenmout pár palic v kapse od kalhot a nechat tak matku, aby vám je vyprala. Mějte zrovna velkej nedostatek, takže ty palice pak usušte a zahulte.
Větší hučák ste v životě nezažili! Ale není to moc příjemný. Tlak vám vylítne někam do oblak. Plíce pár minut naprosto nepochopěj, co se to děje a mě osobně taky hnedka vylítla teplota někam ke čtyřicítce. Asi za půl hodiny jsem to uklidnil, ale už nikdy do toho nepudu znova. Ty dvě nádherný šišky (dohromady cca 6g) mám furt doma.
Jó, Azurit není žádný máslo!!!
kafevar
Nejlepší josu jemné dlouhé šoty od jemné dlouhé slečny. :)

Tayem de Tox:
Model azurit už jsem si taky jednou v kapse našel. Ale vážně jsem neměl odvahu to zkoušet a je vidět, že jsem dobře udělal.
sancha
teda nejraději brko pěkně v klidu..
ale když to jinak nejde :D tak šot z dřepu tady nahoře popsanej od jestedmana je příjemná záležitost...

naše specialistka je .. nemůžu si vzpomenout jak tomu řikáme :D stojíme v kroužku 4 je ideální 5 lidi taky jde ale pak je to nášup .. každej 3 prdy a nevydechne dokud mu brko zas nepřijde :D
sancha: tomu co popisuješ říkáme jamaica
Oralius
no ja si dam 2 vodnaciky a je mi akurat:D..ale ked sme vonku tak sa ubali spek..ja nemozem tabak takze si musim urobit spicku zo zelinky:)..ma to vyhodu lebo speka zacinam ja:D:D:D:D..ale poslednu dobu skusam davat aj cez sklenku:)
Jack Flash
jojo sklo nebo bong dobry vecicky ale ja mam nejradsi brko s kamosema vobjede to par kol a je pohoda(pistalama dosahnes good stavu vlozis filter soubezne s prsty mezi ukazovacek a prostrednicek pzilozis ke rtu a sajes.
Everl0st
to Pavel Novotný:my tady tomu co jsi popsal říkáme KÝBL..a u bodu číslo 5 nedáváme fajfku nebo skleněnku ale alobal...je to takový....dle gusta..můžeš si to udělat jak chceš hluboký ..uozumíš,ne?? :)

Jinak sem zastáncem bongů,čim víc tím "víc" :D...ale parádní brko,který objede pár rund taky dobrá věc :)
hehe, v poslední době jsem se zamiloval do tohohle bongu http://www.smokeshop.cz/shop/foto/011247_tn.jpg

akorát ten kotlík je moc malej a turbo moc vysoko
zaya.cz
jedina vychytavka pri koureni je rpo me kourit s nekym s kym se budu dobre bavit(mila pritulna slecna, komicky kamarad....)
jinak kdyz chcu poradne high tak zvolim dobrej model a treba vetsi mnozstvi ;)
zaya: s dobrým kámošem je úplně o něčem jinym, jeden muj kámoš je brutální hláškař a vždycky mě odrovná úplně normální větou...jenže v jeho podání...
zaya.cz
no jo nekteri nemusi ani nic rikat :D :D
Yoll
....hmmm ale dobry je podle mne i pozorovat nekoho jak se po speku toci dokola s prstem na nose a s hlavou mezi koleny ne? Ne, ze bych to zazil, ale kratkodobe by to mohla byt legrace (kdyby me prestal bavit, tak ho v te pozici dovalim na svah a pustim dolu.....).
trojbodka
citace:
Původní příspěvek od cilum
Zdarte všichni huliči a huličky zajímalo by mě jestli máte nějaké vychytávky a zásady při kouření za účelem nejlepšího dosáhnutí stavu HIGH (např. menší šluky víc prásků za sebou nebo jestli radši hulíte míň a víckrát za večer atd.jeden známí mě říkal že si nikdy nedá víc jak 5 prásků na jednou jen nevím proč). Doufám že tenhle thread ještě nikdo nezaložil a pokud jo tak sorry
trojbodka
...haaaaaaaaaaaaaaaaahahahahah...
citujem uplne odusevnene... zásady při kouření za účelem nejlepšího dosáhnutí stavu...
no hulim pokial sa masiwne nenahulim...to je zasada cislo jedna az lezata osmicka...
trojbodka
citace:
Původní příspěvek od johnykrnda
Zkus nasát opravdu plné plíce kouře, ale ne jedním prdem,
ale po asi 54 až 32 malých šloučičnícíchčích.
Následuje nejdůležitější: Zadržet dech tak na minutu a půl,
potom pomalu vydechnout a už nikdy nenadechovat.
Dostaneš se opravdu HIGH a stav ti navíc vydrží dost dlouho (navždy).

Ber to jen jako nezávaznou radu, sám sem to ještě nezkoušel.




...hahahah skoro som sa s toho v poslednom riadku zjebal pod comp. haaaaaaaaaaaaaaahahahaha...hahahah skoro som sa s toho v poslednom riadku zjeba.l ci spadol pod comp. haaaaaaaaaaaaaaahahahaha
trojbodka
citace:
Původní příspěvek od zaya.cz
jedina vychytavka pri koureni je rpo me kourit s nekym s kym se budu dobre bavit(mila pritulna slecna, komicky kamarad....)
jinak kdyz chcu poradne high tak zvolim dobrej model a treba vetsi mnozstvi ;)



aaaaaahahahahahahh jaky vyber spolocnosti a este v ztavorke hahahahaahah no pockaj,zajac,jezis to by som xcel vidiet este razzzzzzzzzzzzzzz....

ked sa xcem dostat haaaj ci do haaaja tak sa obratim na trojbodku...
trojbodka
...ale prihodim svoju neutralne podanu radu pre vyznavacov intenzivneho HIGH haj hahahaha...
postup...
po prve...rozhodni sa ako velmi haj sa xces poslat.to je asi zrejme s najvacsou pravdepodobnostou najdolezitejsi bod celeho experimentu.

cize pokracuj dalej v meditacii a poloz si otazku...bude mi vadit ak sa dostanem tak haaaaj ze sa nexutne pogrciam...
...prexod k bodu dva...zvol si svoju ryxlost...nexcem ovplyvnovat ale ak to xces nad autom...bez drzania ...otacok a SUTOCNE HAAAJ tak skus to takto alebo ak budes v anglofonnej krajine tak LIKE THIS...
hm ja si doladujem dusevny komfort marihuanou,to je ako ked ides na aute po dialnicI valis tak stosestdesiat na stvorke a ked vsetci cakajau ze tam mrdnes patku a potiahnes pomaly na sto devtdesiat...mrdnes tam neutral ....s usmevom ...samozrejme...
...IDEM TO UBALIT,AK SI SPOMENIEM TAK PREJDEM K BODU TRI...
zaya.cz
trojbodka:no trochu sem nepochopil tvou reakci na muj prispevek.jaky vyber spolecnosti?proste nerad hulim s neakym curakem se kterym si ten stav vubec neuziju. staci?!podle me nepotrebujes navodit high neakou dirou v zemi ci holotropem to si radsi dam vic speku...jde ale o to ze kdyz si zahulis s nekym s kym je ti ve zhulenosti dobre, urcite se budu bavit vic a timpadem si to high taky vic uziju
Frisbeeman
citace:
Původní příspěvek od kostě
Takže high hmm, tak si poslechněte nůj návod ktery jsem špekuloval skoro celou dodu co hulím.
Stačí obyčejná skleněnka, ale klido může být i jaká koliv faja. Odpálíme to roztáháme a ted to příjde je to lepší ne naplnit si plíce postupně kouřem při natakování necháne mírně pootevřená ůsta a kouř mísime ze vduchem, vražebná kombynace, dá se to dýl udržet kouř je jemnější ...
Blíží se vídech a sním i další rituál, zaopmente na nornální vydechování! Jak máš plné plíce musíš videchnout tak jednu čtvrtinu azase nadechnout a zase držet pak ještě jednou a potom vydechnout postupupně celí obsah kouře v plicích rychlími nadechy a výdechy jak když by jste rodili nebo po doděhnutí nějakýho spryntu.
zarujučuji že po tomhle bude každej high i z to co si myslel že je jen do pohody. Zdař kostě :frog:




Tahle technika mě natolik zaujala,že sem se hnedka musel jít zhulit :D
emilioramirez
Ako kto ma rad a ja milujem joint,ubaleny z citeho materialu,alebo vodne bongo, 2 tucne kardany a mi staci
touch_my_balls
tak tak , vodne je jenodznacne naj....za menej modelu , viacej zabavy :))
ale zase treba povedat ze je to ta najmenej "ritualna" forma hulenia , je nieco uplne ine ked sa mozes zhulit napriklad cez nejaku original mexickym indianom vyrezavanu tisic rokov staru fajku ako cez dve PET flasky...:)
Sol
Napadlo me jestli neni lepsi misto tlaceni do hlavy proste hlavu umistit nejak aby byla co nejniz pod srdcem? Gravitace se postara o to aby se do mozku dostalo vic krve (s nasi drahocenou THC). Hm, ale zase pozor aby pak clovek neodpad, nebo mozne bolesti hlavy.
kanjack
necital som celu diskusiu tak sry ak to tu uz je, ale u nas je teraz taka novinka, volame to rampapulka, a ide tam o to ze zoberes flasu lubovolnej velkosti spravis malu dirku na brko a velku ktoru pouzijes ako turbo zapalis brko a tahas... ked tam je natiahnute uz poriadne mlieko tak pustis turbo a BUUM!!! :D
kaktusx
citace:
Původní příspěvek od kanjack
necital som celu diskusiu tak sry ak to tu uz je, ale u nas je teraz taka novinka, volame to rampapulka, a ide tam o to ze zoberes flasu lubovolnej velkosti spravis malu dirku na brko a velku ktoru pouzijes ako turbo zapalis brko a tahas... ked tam je natiahnute uz poriadne mlieko tak pustis turbo a BUUM!!! :D

áno áno:D toto isté robíme aj my už pár rôčkov:)
Ale my dáme do fľašky aj vodu s ľadom a keď je naťahané tak necháme chladiť kým ten dym nezačne trošilinku rednuť a potom BUUM!!! :shooter:
S ľadom je to oveľa silnejšie, dáš si jedného práska, pol hodinky kašleš a potom ideš zbierať tancujúce ryby z asfaltky:teef:
drinker hulič
Po x letech hulení to prostě natáhnu, vychutnám si chuť a po sekundě, dvou to pomalu pouštím ven... a nezhulí mě to stejně jak kdybych se stavěl třeba na hlavu. :D všechno to tlačení do hlavy a podobně jsou blbosti. Dost mě pobavil ten výraz potapěči :D
do_0b
nevite jak se zhulit tak jak to bylo kdyz clovek huli ze zacatku :) ? Proste uplne nekontrolovatleny smich :D ... asi jedine prestat na dlouho hulit ze ? To mi nevyjde :D ....
kaktusx
citace:
Původní příspěvek od do_0b
nevite jak se zhulit tak jak to bylo kdyz clovek huli ze zacatku :) ? Proste uplne nekontrolovatleny smich :D ... asi jedine prestat na dlouho hulit ze ? To mi nevyjde :D ....

zdravím:)
no ja som mal prestávku asi 4 mesiace a potom po obyčajnom noname outdoore som bol rozsekaný ako hranolka :chef:
Ale keď nechceš prestávku tak skús neaké sativove modely: Haze s akoukoľvek príponou alebo predponou:)>Nevils Haze je vraj halucinogenný zabijáák :bong: aj NYC Diesel je celkom obstojný :biglaugh: kamarát po ňom ležal na zemi a bál sa že spadne :teef: a pritom je to dosť skúsený chlapík:)
edit: A ešte ma napadla jedna "finta":D :stojíme v kruhu a vraciame si shoty...ten kto stojí vedľa vás, vám dá shota a potom vy dáte niekomu kto stojí vedľa vás, bez vydýchnutia aj s dymom od toho prvého...a tak stále dookola točíte kolečko:D

PEACEandLOVE
FaLda
Hulim - stacus
jelen666
party bong!!!
Gwar "Novacik"
Tak prispeju .. u nas je najoblubenejsie hulit vodne bongo . naj je nejaka pekna vaza a vnej 2 litrova flasa.. po takych 10 vodnych je problem existovat :D:D .. jointy nebalime .. dovod .. netusim :D
flySter
veru tak, potapacstvo je legenda...80% THC sa vstrebe pocas prvej sekundy, po 2 sekundach je cely THC potencial z jedneho sluku vstrebany telom...po tretej sekunde si len clovek znecistuje pluca a ustnu dutinu...je pravda ze cim viac drzite v sebe dym, tak sa Vam zatoci hlava, lebo sa rychlejsie prekrvujeme, a ked ste uz aspon troska high a este vas do toho zacne kyvacat a tocit sa hlava tak si kazdy hned povie ze je to tym ze som sluk drzal v sebe minutu...skusal niekto nasavat v obratenej polohe ? tj. nohami sa zaveste na nejaku preliezku, alebo si aspon lahnite na kopec tak, aby bola hlava nizsie ako nohy a skuste pofajcit jointa a potom sa postavte ;)
piis
Adrys
Pustťě si ke špíku tohle ...

http://www.youtube.com/watch?v=qnUFhrmk3Os
flySter
celkom chillout, asi by som dost vytuhol :D
daft punk - harder,better,faster,stronger ;)
u nas mame tiez neake finty... ale v lete ked sa chodime kupat ku rybniku je to najlepsie... proste zapalime specka a po dlhom praasku sa potopime do hlbky... je to fakt krute len bacha aby ste sa nezabudli vynorit...hh
flySter
...jasnee, aj ja som si prave spomenul (thx prask_tha_rulez), raz sme sa takto z bandou docadili , spadlo aj nejake pifko a sli sme na miestnu plavaren, prave ked boli stavy na vrchole sme prisli na super napad...na brehu sa roztocite ta mieste tak ze hlavou kukate do zeme a po par otockach skocite do vody...je to iny svet, zrazu len krasne ticho, uplne vnimanie zvukov a reality, a najlepsie je ze neviete akym smerom plavat lebo sa vam toci cela hlava a pod vodou aj telo :D vyzera to aj dost komicky , clovek pod vodou ktory robi rozne kotrmelce a spiraly :D skuste si to...
piis
No tak v téhle zimě co je teď venku to radši skoušet nebudu :-) ale vypadá to docela zajímavě příští léto si na to třeba vzpomenu :-)
crackonos
citace:
Původní příspěvek od Gwar "Novacik"
Tak prispeju .. u nas je najoblubenejsie hulit vodne bongo . naj je nejaka pekna vaza a vnej 2 litrova flasa.. po takych 10 vodnych je problem existovat :D:D .. jointy nebalime .. dovod .. netusim :D

Hehe, po 10 vodnych? Jak to hoši děláte, mě stačej dva na celej večer s rozestupem několika hodin a lííítááám... já vim, je to o materiálu, ale po desítce průměrnýho venku bych musel zemřít pomalou a bolestivou smrtí.:rasta:
Siafu
nejlíp se dá zhulit pořádnym bongem :) :) :)
LSD-3D
Podla mojho osobneho nazor je naj.klasicke vodne bongo 1-2L a 1-1.5L a ides .Ale akurat dneska som si objednal od jedneho typka plynovu masku a snej sa pokomusim vyrobyt SMOKE MASK pocul som o tom velmi vela no nepredbiehajme uvidime:D
pycaso
nej zabijackej je kybl měli sme s kamošem dohromady pět kotlu a byli sme zkoureny asi 4hodiny a to nesme zadny zacatecnici
to ja narvu kotel a umacknu ho jak nejvic to jde a kdyz to bublam tak bublam zlehka a pomalu (nikam mi to prece z bonga neutece...) a kdyz citim ze my kour leze uz az do plic tak pustim turbo a co nerchychlejc to vdechnu a drzim dokud to jde... vysledek stoji za to :D
cerv.malda
Nejlepší je prostě dát si co největšího prdíka až do paty, chvilku podržet a pak to hodně pomalounku vyfukovat. Hodně high:)
HorrigEn
vychytavky? mno treba filtr aka dvouhlavnova brokovnice nebo tzv. filtr smrtak? :bandit:

nejniciveji na me teda urcite pusobi gravitacni kybel :D nebo hovno v trave s kvalitnim hashem a naky solidnim skunkem...
nicmene ja se nak bombit nehodlam...jen jednou za cas je treba restart a na to sou i jine substance nez delta-9-tetrahydrocannabinol :satan:
matata
Ubalim si vetsi brcko
Tenke sklicko,,,Bonga skuste gravity bong to je klasa...Vetsinou si do sklicka nakapu hash olejicek to me vzdy krasne uspi uzamkne v kresle !!!!
Bandita
Neviem ci to poznate.
S kamosmi mame taku techniku "odpalovania sa na mesiac".
Drepnete si a date si lubovolny pocet slukov co najrychlsjie za sebou.Ked vydychnete posledny šľuk ,ostanete v drepe a aspon 20 krát sa silno nadychnete(vzduchu) a razne vydychnete.
Postavite sa a fukate do palca na ruke (ako do nafukovacky,nech unika co najmenej vzduchu)
za 5 sekund Vam garantujem kurvaže hight zabavu,ktorá pekne odstartuje cele zhulenie;)
Rákosníček
napadlo mě hulit přes vysavač :D

no to se veme tak 15g :) (začíná to hezky že? :D)

no a pak potřebujete vysavač co má zpětnej chod a místo toho smetí co tam je v tom pytliku se vyrobí velkej kotel z hodně vrstev alobalu a celej se narve:D pak si vleze velký množství lidí do malý místnosti, odpálí se to a ten vysavač se zapne na zpětnej chod :D
... mlha tak hustá že by se dala krájet :D
kanjack
Keď tlačím tak si občas zadrepujem a držím v sebe kým sa dá. No a potom... :)
lucasmizera
nwm, jetli to uz nekdo psal, ale napadlo me, vyfukovat do obycejnyho balonku a po zkoureni brcka, recyklovat a recyklovat dokad nepadnu k zemi muheheh, jeste sem to nezkusil, ale az to dam, poslu raport ;) stavkum zdar
lucasmizera
>> Rákosníček
znam mensi verzi, az budu strizlivej uploadnu to :) podle me to je plytvani matrosem, jen na efekt a dobry zpusob jak zkurit kocku, psa nebo nekoho kdo se brani :) ale pekne ti nacichne auto a pak je sranda kdyz narazis na benga, pane ridici vystup te si prosim.... o mlade nemluve :)
FatJoe
taham do tedy dokedy nemam plne pluca. Pritom si cupnem a vydychnem. Zopakujem podla potreby a zapalim si cigu...
Soil
videl jsem ve filmu - jeste nezkousel
poradny prask z bongu maly pivo, panaka a vyfouknout
brumla
je toho spousta ale co si pamatuju z holandu tak to je kdyz se veme lufka slukovka takova ta vyfukovana podelna co vypada trosku jako kost z dvojteho skla a do kotliku se nacpe palda skanku jako podestylka na to kosticka hasise hasis se zapali taha se jemne hasis zacne horet nechate chvili horet a pak potahujete a od toho hasise se zapaluje i ta palda travy .. to je neco.. daval jsem to sam ale uz mi to pak nic nedelalo :( jeste ze uz tam nejsem :-D
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od Rákosníček
napadlo mě hulit přes vysavač :D

no to se veme tak 15g :) (začíná to hezky že? :D)

no a pak potřebujete vysavač co má zpětnej chod a místo toho smetí co tam je v tom pytliku se vyrobí velkej kotel z hodně vrstev alobalu a celej se narve:D pak si vleze velký množství lidí do malý místnosti, odpálí se to a ten vysavač se zapne na zpětnej chod :D
... mlha tak hustá že by se dala krájet :D


onehdá sem tu našel video, jak měli týpci v ruce nějakej, no dejme tomu, že to vyadalo jako pistole :D s tím, že tam byl kotel a nějakej větráček asi nebo tak a když to zmáčknul a zapálil, tak se z toho kouřilo jak prase a behem asi 5ti vteřin byla zakouřená celá místnost:)
XIX
Nedavno sem prisel na dobrou vec. Nabiju sklo a druhej konec napicham do snehu, potom je ten kour nadherne vychlazenej.
Kuchtik
Mam vyzkouseny, ze nejvic zabiji jednak kybl (pekne zlutej xDD), tak potom bongo s ledem, nekdo tomu rika killer a nekdy to killer opravdu je :-D
Roumen
Ahoj hoši.
Pro začátek napíšu,že jsem tu nový a že je to tu fakt super.Většina způsobů jak hulím je tu už popsaná.Snad jen Gravity Bong s 1l pet láhví.Nahoru do víčka udělám dírku pro nacpanou skleněnku nějakým chutným modelem a uplně dolů do boku láhve vytvořím malou dírku na odtok.Poté naplním vodou zapálím a pustím vodu dírkou .No a podtlak už se o zbytek postará.Až se mi naplní celá lahev a odteče voda tak odmontuju víčko z petky, zase ucpu dírku prstem a vše nasaju. 8) Jednou jsem to zkošel z hašišem a to je potom sranda. Zdar
Maxeaux
prask z bonga, 20 metrov zaplavat pod vodou, potom vydych (pre istotu tam majte partaka)
vyskusane, budete v megapici hehe
Fredy
hodnekrat sem tady cet typy jako drep, poslat shota a vstat...proc? je to dobry akorat na to aby si pak se sebou slehnul o zem...nebo proc drzet prda 1minutu pokad vim tak 45-50s z te minuty se uz vstrebavaj jenom sracky a thc temer zadne nebo vubec zadne...nejlepsi varianta je podle me sednout do kresla s poradnym bongem a podobu huleni porad vklidu sedet no a pak..pak uz je to jedno


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma