Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Poplatek za užívání fóra - Klikni zde pro originální téma
pervus
Je mi líto, že Grower je teď zpoplatněnej, registroval jsem se před lety, dlouho předtím, než G zakázali, vždycky jednou za čas sháním pár řízků a na víc bohužel nemám čas - a ani se nemám čím chlubit, pěstuju pro sebe a max pro pár kamarádů, zkrátka nemám žádné fotky ani rady, které bych mohl postovat - čili nemám nárok na bezplatný přístup.
Zpoplatnění fóra a PM mi přijde pitomý, nejde mi ani tak o padesát korun (jsem zaměstnanej a 50 korun vážně můžu oželet), ale tohle fórum bývávalo svobodnym místem pro sdílení názorů, semínek, řízků...a teď není.
Je to kvůli provozu serveru? Jestli jo, rád přispěju na účet - když nebudou jednotlivý funkce fóra zpoplatněný.
Jestli je to proto, že někdo potřebuje na provozu Groweru vydělávat, snad by stálo za to založit nějakou alternativu pro lidi, co chtějí prostě jen občas vypěstovat pár rostlinek a semtam něco povyměňovat. Grower má super galerii atd., ale přijde mi teď už taknějak míň lidovej..

Díky za názor
Ondřej
AkatronChronic
Co řešíš ? :) Podle mě je to naopak lepší protože to eliminuje přinejmenším nějaký děti atd .. ja bych byl i pro vyšší příspěvek .. protože grower jako takovej ti přinese a dá mnohem víc než cokoliv jiného za 50 Kč je to " encyklopedie, Galerie,poradna prostě vše co potřebuješ aby jsi mohl rozjet pěst .. je to simbolika a mě se to líbí :) navíc 50 Kč ? No o co jde přece :)
Green johny
poplatek za soukromy zprávy? Zaplatil jsem ale nasrat, tohle nikde není :D
GrowPlace
Pokud mas aspon 30 prispevku, tak soukrome zpravy muzes posilat normalne.
Zedy
Jak pise Akatron, cena dvou pivek funguje taky jako filtr predtim, aby se tady uplne kazdej kdo se nahodou dostal ke klavesnici rozvyril o svych prvnich zazitcich. Uz takle upada prehlednost, protoze kde kdo pro svoji pohodlnost zalozi tema, kde se mu zrovna naskytne, misto toho aby si info dohledal....Hodnotu to tady ma mozna castecne skrytou :teef: ale vyssi nez 50czk :love:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma