Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Black D.O.G, Vanilla Kush, Tangerine Kush, auto AK47 - outdoor 2018 - Klikni zde pro originální téma
nikolajmorozov
zdravim!
rok s rokem se sešel a já už pojedu pátej rok outdoor, celkem to letí. si furt pamatuju jak sem měl první kytky na poli těsně vedle obilí. :D za tu dobu sem pochytal pár zkušeností, rad a tipů jak postupovat. bohužel sem loňskej pěst nezdokumentoval do konce, přišla paní plíseň a nebylo co fotit.. možná tak moje oči pro pláč :D letos se budu snažit dojet poctivě do konce. tak jdem na to!

SEMENA-
2x Black D.O.G fem. - Humboldt Seeds Organization
2x Vanilla Kush fem. - Barney's Farm
1x Tangerine Kush fem. - Exotic Seeds
4x AK47 Auto fem. - Natural Seeds

MÍSTO, HLÍNA-
dvě AK47 auto porostou v 25L kýblech od fasád a dvě v 10L(chtěl bych vidět rozdíl). mam v plánu že bych dva týdny před sklizní dal naklíčit zbylé dvě semínka a jen co bych sklidil tak bych zasadil "druhou várku" a uvidíme jak to dopadne.
feminizovaný pojedou následně: jedna Vanilla a jeden Black D.O.G pojedou víceméně v zemi(pneumatika z loňska a druhá z předloňska s vykopanou dírou), zbytek v 25L kýblích. na flek svítí cca 8 - 9 hodin slunce.
nakoupil sem 150L zahradního substrátu Agro kterej namíchám s cca 20 let uleželým kravským, prasečím a králičím hnojem s trochou písku. jen ještě přemýšlim jestli nekoupit na těch cca 200L hlíny nejakej perlit na provzdušnění.. no ještě uvidíme.

HNOJIVA-
na růst se mi z loňska osvědčil kopřivovej výluh kterej použiju i letos. možná přikoupim něco značkového, uvidim. na květ mi zbyl z loňska od Advanced Hydroponics Dutch Formula Bloom, nejspíš přikoupim od Hesi Bloom Complex. každopádně hlína bude obohacena uleželým hnojem který bude působit jako hnojivo dlouho takže se bude přihnojovat jen občas.

info: klíčit sem dal minulou sobotu(28.4.) do den odstáté vody a po dvou dnech pukli všechny semena až na bonusovku Tangerine Kush, kterou sem dal stejně jako puknutý do 0,25 kelímků se substrátem a dva dny na to už měli všechny min 1,5cm klíček. TUDÍŽ PO 4 DNECH 100% KLÍČIVOST. akorát svojí blbostí sem je nechal dlouho na blbým okně a jsou zbytečně moc vytáhlí(po nafocení jsem dosypal substrát po okraj). jen co bude po 20. květnu tak jdou na finální místa co nejhloubš(ty auto AK47 chci už teď o vikendu 12.5).

foto 1- balení semen
foto 2- AK47 auto, ten druhej zprava je nějakej zaseknutej
foto 3- (zleva)2x Black D.O.G, Tangerine Kush a 2x Vanilla Kush
nikolajmorozov
tak včera přesazeny 3 nejsilnější AK47 auto do 10 a 12L(černej). čtvrtá kytka byl nějakej mutant co byl celej tejden furt ve stejným stádiu jako na fotce ze 7.5. ovšem dneska(druhý den po přesazení) sem se trochu lekl.. na špičkách prvnich listů dvou kytek mi seschli špičky.. na jedný víc(foto),druhá jen trochu a třetí v černý kýbli je vytální a nejeví žádný nedostatky. a to všechny měli stejné podmínky, substrát, všechno.. napadlo mě jestli to není šokem že sem je přesadil z "čistýho" substrátu do na 6. týdnů předhnojenýho Agro. nebo někdo nějakej tip čim by to mohlo být?? díky

1. - skupinovka
2. - průser
nikolajmorozov
auto AK47 se po týdnu vzpamatovali a už si to valej na finálním místě kam za nedlouho poputujou ostatní kytky. v době pořízení fotek sem je zalil 10. dní starým výluhem z kopřiv(dva dny po tom co přestal pěnit) v poměru 1:10 a zdá se že se holkám daří.

všechny kytky jsem z kelímků přesadil do cca 1 - 1,5L květináčků s mixem obi substrátu, rašeliny, perlitu a trochy písku aby se pěkně zakořenili a hlavně abych je zasadil co nejhlouběji protože se opět vytáhli. fotku bohužel nemám, příště doplnim.

+ 10.5 sem dal klíčit zbylý semena od Vanilla kush a Black D.O.G jako náhradu za Tangerine Kush protože se mu při přesazovaní rozpadl kořenovej bal z kelímku. RIP na tenhle model sem se těšil.

1. foto - 21.5 15:00
2. foto - 23.5 17:00

PS: abych tu tu měl přehledný tak prosim žádný spamování a slohovky, na to tu je pm. rady a tipy vítám zde.
nikolajmorozov
po týdnu UP
automatky sem dvakrát zalil výluhem z kopřiv(pokaždý cca tři deci na 2L petku), prolil ještě trochou vody a docela vystřelili se mi zdá, maj od 16ti do 23cm.. bohužel vyjeli ale až tahle pozdě no ale co, chybama se člověk učí a od teď aspoň vim, že méně je někdy více.. mohly by začít kvést klidně až za dva tejdny :D aby ještě vyjeli aspoň o 10 čísel, přeci jenom v květu už moc neporostou a aby na nich bylo aspoň na brko. :rasta: jooo a žrali mi je slimáci, hajzlové, tak sem do každýho kýble nasypal hrstku Ferramolu od babči a tři dny nic(předtim každej den byl na kýbli sliz jak se tam sápali).
SMOLA33
Koľko majú dni?
nikolajmorozov
tuhle neděli sem byl s kamarádem na výletu za členem zelenáč_tom a koupili sme od něj pár miminek a to 2x Jack Herer(Sensi Seeds), 2x Shark Shock(Mr. Nice) a 3x Critical Mass(Mr. Nice) který sme si doma rozebrali a u mě zbyl Shark Shock a 2x Critical Mass. touto cestou ti chci HROZNĚ PODĚKOVAT za krásný řezy který byli nádherně zakořeněný a po otevření krabice zasmrádli celej barák. :D obvzlášť teda ten Critical, mazec tyjo. takže už asi po čtvrtý :D DĚKUJU MOC !

pojedou v 25L kýblech s provrtaným dnem, hlínu sem namíchal půl napůl-substrát s rašelinou a vmíchal zhruba 2L perlitu (do tří kýblů sem dal dva 3litrový pytle no) a do toho mimča usadil. stejně jako automatky sem k nim nasypal Ferramol aby mi je slizáci nesežrali a zalil sem je výluhem z kopřiv, radši slabšim a to 1 decku na 2L petku.

tak jo, toď k dnešku a nevim jak vy ale já jdu na pivo :D čau

1. foto - řezance
2. foto - mix, sázení
3. foto - krásný kořeny u Critical Mass
4. foto - asi nebudu muset psát co je co :D jen v zeleným kybliku je Tangerine Kush co sem ani nedoufal že přežije
nikolajmorozov
citace:
Původní příspěvek od SMOLA33
Koľko majú dni?

:D ani se neptej.. dneska měsíc, řikal sem si že třeba tim stresem jak byli zabržděný by mohli hodit růst dýl. uvidím co příroda předvede))
nikolajmorozov
UP

všechno jede krásně! slunko svítí, ptáčci zpívají, je co pálit.. je fajn)))))

všechny kytky hezky valej. automaty se pustili asi před třema nebo čtyřma dněma do květu a za ten tejden pěkně vyrostli. neměřil sem ale takovejch 40cm mít budou si myslim. po přejetí po stonkách nejvíc a nejlíp smrdí automat vlevo, podle listů vypadá na pěknou indiku, což ta vpravo má tenký dlouhý listy. napadlo mě koupit ještě nějaký automaty a neposrat je jako tyhle. zbylý dvě semena sem dal kámošovi. libí se mi jak rychle jedou, za posledních cca 10 dní vyjeli tak o 15 čísel a vyjeli větve jak blázen. koukal sem po FastBuds a od nich Blackberry, G14 a Gorilla Glue auto.. uvidím jak se rozšoupnu teď o vikendu :D popřipadě objednám..

řezance jedou taky pěkně, bohužel sem udělal blbost a hned to šoupnul do 25L místo abych to dal třeba do kelímku na zakořenení a až pak kýbl.. bohužel sem se o tom tady dočetl asi dva dny po tom :D no neva. Critical Mass smrdí furt jak kráva :D jako normálně ne ale když přejedeš po listech a stonku tak je to celkem cejtit na prstech, to Shark Shock ani tolik ne.. a ten mi přijde trochu zabržděnej oproti odstatním, je to takovej prcek furt a nesnaží se házet větve nebo tak.. to třeba CM uprostřed celkem začal, uplně takový ty nejspodnější.

Tangerine Kush kteej přežil vlastní smrt je zlomenej vojáček :D zlomil sem ho a udělám si z něj keřík a pak možná v půlce léta prdnu do země. něco podobnýho sem dělal předloni.

v malejch květináčcích jsou vlevo Black DOGy a vpravo Vanilla Kush. nahoře jsou kytky co sem sázel cca 1.5 a jsou obě zastřihlý asi čtyři dny zpátky, pod nima prckové co sem sázel 10.5 a pojedou normálně, bez zástřihu. ten Black DOG má trochu fialovej stonek a fialový šťopky listů(nebo jak to nazvat) a jak mi tu někdo v jednom threadu psal, že když chytneš fialový pheno tak je to voňavka a slušnej kouř, tak doufám že sem ho chytnul. :D do kýblů je přesadim asi přiští víkend. hlavně podle počasí protože u nás hlásej přes víkend až do úterý chcát, tak je zasadim v klidu o víkendu.

tak zas za pár dní, ať vám to jede! zdar

1 - celek
2 - květ nejlepší, nejvoňavější a nejhezčího automatu
3 - vojáčci, vlevo Black DOG a vpravo Vanilla Kush
nikolajmorozov
UP

v pátek sem přesadil dva Black DOGy a Vanilly do finálních 25L kalfasů s mixem jako řízky, půl napůl-substrát s rašelinou a vmíchanej nějakej perlit. hned po přesazení jsem je prolil výluhem z kopřiv v poměru cca 1:10 a šmakovalo jim.. hlavně sem narazil na menší problém.. kam dám všech osum kytek :D rozhodnul sem se že všechno pojede v kalfasech aby to nepřerostlo, takže sem pneumatiku od kamčáku vykopal a šla stranou aby udělala místo.. na jejím místě budou dva kalfasy. snad se tam pak kytky budou vejít a nebudou si moc stínit.

Shark Shock i oba Criticaly jsou velký jak lahváč a já uvažuju že je zastřihnu aby se košatili a nebyli jak topoly. hlavně je na nich vidět jak ve spodních patrech je větvení nahusto(růst pod lampou) a vejš jak se to táhne za sluníčkem a je to roztahaný. přitom na ně od 10:00 do 19:30-20:00 praží přímí slunce.. nevadí, hlavně že to roste! stejně jako přesazený piráty sem i řízky zalil kopřivákem.

auto AK47 se začínaj pěkně cukrovat, ještě aby ne kdy maj za sebou už 47 dní. kytka co jede v černým kalfasu se mi líbí nejvíc.. je taková košatá, má největší šišky, nejlíp voní a tušim že na ní bude nejhezčí centrál. za to kytka v tom "průhledným" kýbly, co byla největší mrzák, se vytáhla a je vyšší než zbytek party.. neměřil sem je ale můžou mít od 60-70 cm. během tejdne sem je dvakrát zalil hnojivem na květ od Advanced Hydroponics(10ml na 5l) a zdá se že je to nakoplo. zaleju je tim ještě tak dvakrát a do konce života už jen voda. těmhle u kopřivy neleju.

z Tangerine Kushe se stává pomalu ale jistě keříček, líbí se mi jaký udělal listy velký jak ruka:D je už taky velkej jak lahváč a prolil sem ho výluhem..

no co dál?! uvidíme zas za pár dní))) mějte se a at vám/nám to jede!

1 - auto AK47
2 - přesazený piráti, dole Vanilla Kush a nahoře Black DOG
3 - řízky
4 - Tangerine Kush
5 - pohled když si dávám špeka nebo cigárko)))
zahradnick
paráda, dúfam že ten Tangerine skončí v zemi :)
a tomu jednomu vytihnutému Ak skús roztiahnuť vetve kvôli svetlu, ja som to takto v kvete mojim automatom roobil a mal som len dobré skúsenosti
nikolajmorozov
cau, ten Tangerine Kush se do zeme spis nedostane.. jak sem psal mam problem s mistem a nevim kam bych to uz daval:D pro priste vim ze tri kytky bohate stacej, jenze ja nenasytnej sem dal klicit vsechno a jeste koupil rizky:D

tahani vetvi mam v planu, neboj))) nejspis na vsech a udelam to nejak v tydnu nebo az v klidu o vikendu. zdokumentuju a podelim se o fotky)))
nikolajmorozov
AF UP

vsechny automaty uz jsou pekne v kvetu.. maj od 65cm do 74cm tak uz nejspis moc neporostou a budou valit sisky. nejaka jede vic, nejaka min ale dulezity je ze se pekne cukrujou)))) vsechny jsem behem tejdne dvakrat zalil Bloom Complexem od Advanced Hydroponics(5ml na 2L). mozna jim jeste jednou dam napapat a uz jen vodu.

par listu bylo pred tejdnem napadeno nejakou haveti ale nerozsiruje se to. prijde mi ze se prestehovali jinam :D

1 - cernej kalfas - vrcholovka
2 - cernej kalfas - detail sisek kousek pod vrcholovkou
3 - bilej kybl - spodnejsi siska
4 - "pruhlednej" kybl - taky spodni siska
5 - tri musketyri
nikolajmorozov
FEM UP

Vanilla i Black Dog se po presazeni zacinaj pekne rozjizdet. zastrihly kytky sem polamal na kere a u Black Doga sem dratkoval a vali jak svina. i kdyz jeden pes mi prijde ze je az moc tmavej, jako tmave zeleny listy(ten nahore) a nevim jesti mu toho koprivovyho vyluhu nedavam moc. nastesti uz mam tak na jednu zalivku a pak budu na vode.. nebo mozna koupim outdoor pack od Biobizzu a zkusim jestli je to nezpravi.

rizky sem pred trema dny vsechny zastrihnul aby valili vetve a netahali se. docetl sem se tu nekde ze se Critical Mass bez dostatecneho svetla hodne taha a u nas ted pres tejden moc nesvitilo a se snad rozjedou vetve a povalej do keru.

z Tangerine Kushe se stava vanocni strom jak svine :D a zespod uz dirama lezou koreny docela dost ven. rikal sem si ze do 25L ho davat nebudu, ze az seknu automaty tak ho dam do toho 12L kalfasu.

dneska jen tak strucne.. je chmurne pocasi a neni moc nalada :( :D mejte se!

1 - rezy s femkama
2 - semena - leva rada Black DOG a prava Vanilla Kush
3 - rezance, zacinaj se hezky vetvit
4 - Tangerine Kush :D stromecek, uz se na nej tesim!!
5 - jak rika fotrik "ta tvoje plantaz" :D
Mara w2
Zdar,by mě zajímalo jak teď vypadají ty 3 kytky jak máš v zadu v tom zednickým kybli a ty vedle něj..to jsou dobrý torpéda.."3 mušketýři"
nikolajmorozov
cau! kytky vypadaj celkem fajn.. prvni dve fotky jsou ze vcerejska po desti a zbytek pred pul hodinou cca.

mimochodem vsem dekuju za kladnou karmu co posilate! ted koukam ze uz mam dva zeleny ctverecky :D moc si toho vazim, dekuju moc!

ps. vetsi update udelam snad v nedeli.

1 - auto AK47 v cernym kalfasu - sisky pod vrcholkem
2 - auto AK47 v bilym kybli - sisky pod vrškem(podle me vic osypany nez to v cernym)
3 - auto AK47 v cernym - vrcholovka(dnes 18:16)
4 - auto AK47 v bilym kybli - spodnejsi palicka
5 - musketyri
nikolajmorozov
UP

cus, cau, cest!
po odmlce se hlasim s updatem automatek. maj presne 70 dni(33 dni kvet)nafukujou se, barvej se a tak prolejvam vodou dokud neprotece dnem a to rano i vecer abych mel chut modelu a ne hnojiva)) automat co byl v "pruhlednym" kybli sem vyradil protoze to byla cutka a nijak nevonel ani se necukroval.. dojet ho necham, dokumentovat uz ale nebudu.. jen se okrajove zminim.

cernej kalfas - palice po pomackani nebo "pohlazeni" vonej po jahodach nebo necim podobnym.. jsou na tom palice jak kamen, tak se modlim abych do patku(13.7 - je to blby datum no :D) nechytil plisen protoze v patek ho chci rano pred praci seknout a povesit hlavou dolu. tesim se jak mladej protoze kazda vetev je ukoncena salamkem jak vino :)) proto me i celkem sere ze mi u tyyhle kytky sezral jednu vetev slimak(chybama se clovek uci, prosti rok dam ty granule proti nim uz hned na zacatku). spodky jsou jeste nedojety tak kytce davam do toho patku cas(hlavne na uplny spicce vrcholovky je bilej chlup, tak az bude hnedej to seknu :D) na tyhle se modlim v takovejch 40g

bilej kybl - pri koukani na sisky a hlavne spodky listu kvuli haveti sem zacejtil smoklyho psa :D sem si uz myslel ze je u me ten nas malej pavian :D palice jsou oproti sousedovi takovy ridci, za to ale vim obsypanejsi a lepej jak svine. a to sem i koukal ze oproti sousedovi ma i vic dojety spodky ale furt nejakej cas chce.. sem si rikal ze jestli ne v patek tak v nedeli prijde jeji cas. u tyhle cekam tak cca 20g a vetsina pujde na hash.

skoda ze sem nechytnul u vsech automatek stejny pheno a kazda je jina.. bejt kazda jako v cernym kalfasu tak sem spokojenej na 100%(ted tak na 70:D), pristi rok se opru do tech fast buds!

foto:
1 - vrcholovka - cernej kalfas
2 - vrcholovka - bilej kybl
3 - spodni siska - cernej kalfas
4 - spodni siska(zhruda stejny misto) - bilej kybl
5 - uz jen dva zabijaci

pokracovani na dalsi strane
nikolajmorozov
FEM UP

vsechny femky i rizky rostou o stosest.. koprivovej vyluh uz dosel, tak sem jednou zalil dvojnasobnou davkou kristalonu a chci objednat znackove hnojiva ale nevim ktera.. proto bych ocenil kdyby nekdo poradil co se mu na outdoor v kyblich osvedcil. dik moc!

zastrizeny kytky jedou oproti normalnim pomalejc.. neni se cemu divit kdyz je kazdej druhej den vic a vic ohejbam a roztahuju :D tyhle dva keriky pojedou tesne vedle sebe a kvuli tomu jim pri zacinajicich kvetu vystruham spodni vetve a nejmesi palicky aby proudil vzduch. bohuzel nedelaj sisky jako automatky tak neni moc co napsat :D jen mozna ze ten zastruzenej BLACK D.O.G bude (doufam v to, prosim) jak psal deadahead v jeho vlakne kde mel rizky psa na balkone a u jednoho mel fialovy pheno a byla to bomba(uz sem neco podobnyho tady psal).

ostatni kytky jedou pekne.. hlavne rizky ktery sem zastrihnul asi pred dvema tejdny a ted z nich jsou kere jak krava. to se trochu bojim o prostor v budoucnu, hold budu strihat spodky kvuli cirkulaci. nezastrizenej BLACK D.O.G mi pripomina co mel ve svym vlakne Hvezdar.. kytka se tahne do vysky, velky tmavy listy, moc se nekosati.. kazdopadne podle me je to moje nejzdravejsi kytka, podle barvy.. ostatni mi projsou takovy vybledly a proto sem je i zalil tim kristalonem abych jim dal "potreby" a ono nic.. i kvuli tomu chci koupit zas nejaky kvalitni hnojky, a asi to dopadne tak ze koupim opet neco od Hesi.

foto:
1 - femky - vlevo BLACK D.O.G, vpravo VANILLA KUSH
2 - vetveni zastrizenejch a polamanejch kytek(vlevo BG, pravo VK)
3 - rizky, snad jsou napisy jeste videt :D
4 - TANGERINE KUSH - hrozne se rozjel, v patek po seknuti AK47 v cernym kalfasu ho do nej presadim
5 - cigarko, pohoda(pozornejsi s ivsimnou otrhanejch automatek na posledni stadium zivota - prekracuju hranice, porusuju zakony a delam si vlastni pravidla :D)
nikolajmorozov
...
nikolajmorozov
TAK SEM SE DOCKAL

dnesni UP je o sklizni AK47 auto od Natural seeds - celkove meli 75 dni a z toho 38 dni kvetli. oboje meli uz tak z 90% hnedy blizny, lepili a voneli jak krava. muj favorit v cernym kalfasu po odstrizeni nuzkama byl celkem tezkej, to v bilim kybli bylo zas o neco lehci ale je to tvrdsi a vic obsypany.

info je stejny jako v poslednim prispevku.. jak vune, struktura palic tak vsechno. dnes jen poznamenavam ze sem je seknul.


po sklizni automatek sem trochu upgradovaj muj growplace :D a do cernyho kalfasu sem presadil Tangerine Kush.. na miste kde byli automaty sem trochu "srovnal teren", polozil cihly a na ne sem tam dal rizky(CM,SS,CM). na fleku kde byli celou dobu sem nechal 2x BLACK D.O.G a VANILLA KUSH(nadsebou) kde nejspis i dojedou.. zastrihly keriky sem nechal v popredi, precijenom jsou nizsi nez nezastrihly a nebudou stinit.. plus sem u zastrihlejch pridratoval trochu vetve abych redukoval vysku..

foto:
1 - vrchol AK47 auto v cernym kalfasu
2 - vrchol AK47 auto v bilim kybli
3 - spodek z cernyho kalfase
4 - spodek v biliho kyble
5 - obe AK47 auto od Natural seeds par vterin pred kosou
nikolajmorozov
plus foto soucasneho stavu osazenstva.. pristi up zas az se neco bude dit, nejspis bude smoke report. pic!
nikolajmorozov
mensi UP

zastrihlejm kytkam soucasny pocasi moc nepreje... furt chcije, fouka vitr a me se nalomili stonky :( dva dny sem u kytek nebyl a dneska sem malem spolknul cigaro kdyz sem to uvidel. hned sem vzal slabej dratek, stahnul a obmotal.. kdyz sem byl v tom tak sem jeste trochu poohybal coz se mi zvlast u VANILLY moc nechtelo protoze mela nejvic rozstiplej stonek. no, hold to musej rozdejchat.

jestli se vam stalo neco podobneho u tahle mladejch kytek(vetsinou se to stane v kvetu pod tihou palic) tak me muzete prosimvas uklidnit?! ze se to zpravi :D

jinak vsechny kytky dostali pred dvama dny davku kristalonu gold a AK47 auto pomalu ale jiste schnou, zejtra je nastriham do sklenic a pomalu dosusim. )))) report sooon

foto:
1 - stonek VANILLY
2 - stonek BLACK DOGa
3 - komplet
nikolajmorozov
SMOKE REPORT + UP

auto AK 47(cernej kalfas) - vune po ovoci(mozna jahody?!), po zapaleni hustsi kour co trochu skrabe ale nic co by se nedalo rozdejchat))) palili sme to v kolektivu tak to nekdo v kolecku proste spari ale u konce brka to chutnalo v podstate stejne, coz sem rad.. nemam rad kdyz to od pulky brka chutna jak ponozky :D palice byli tak stredne prorostlý ale na to ze to byl nejhezci automat co sem jel tak se odrazila i celkova vaha.. krasnejch 46,7g je si myslim na muj prvni autopest, pres pocatecni nesvary dost pekny. davam 6 bodu z 10

auto AK 47)bilej kybl) - po pomackani se tezce rozvine tezka stiplava vune, skoro jak borovice. palicky byli odpoti prvnimu AK o dost tvrdsi a tezsi. chut je stejna jako vune.. jehlici, jehlici a zas jehlici.. :D po pulce tak 0,3 brka sem myslel ze to nedokourim :D hrozne to dava.. prave proto sem nasranej ze sem ty kytky nazacatku posral, protoze na automatu co je ve finale o nekolik bodu pred favoritem kola je 27,2g docela malo :( davam mu zaslouzene 9 z 10 bodu!

foto:
1 - AK 47 auto - cernej kalfas
2 - AK 47 auto - bilej kybl
nikolajmorozov
up

dnes jenom fotka celku.. zatim nemi moc co fotit. kytky sem trochu rozestavel at pak maj co nejvic slunicka))) obcas jim do vody hodim dvojnasobnou davku kristalonu gold a chytam se objednavat zas od Hesi Bloom complex.

dalsi up az to tacne kvest, mejte se!
nikolajmorozov
UP

nebojte, nezabadli me😃 akorat hodne prace, kalby atd..

vsechny kytky konecne krasne kvetou. nektery dyl nektery chvilku ale vsechny. jako prvni zacli rizky Critical Mass a Shark Shock(cca 22 - 25.8), pak treba o pet dni zbytek a nejpomalejsi je Tangerine Kush.. na ten sem se tesil protoze se krasne vetvil ale i tyk vypada ze na kazdy vetvi bude peknej salamek)))))

hnojim jednou dvakrat tejdne AH Bloom 3ml/L a jednou sem jim na zacatku kvetu hodil dvojnasobnou davku Kristalonu Gold. AHcko mi uz dochazi, mam tak na jedno zaliti tak nejspis koupim zas AH nebo mozna to Hesi Bloom Complex.

fotky palic v tuto chvili nemaj moc cenu, dam tomu tejden-dva a pak vam je ukazu v plny krase. ted ca po tech dvou tejdnech je teprve nahodili.

tak ted uz asi fotky
1 - rizky SS a vpravo 2x CM
2 - Tamgerine Kush
3 - Black DOG a Vanilla Kush
4 - zastizenej Black DOG a Vanilla Kush
5 - to budou salamy 😃 rizky z vrchu

ps. popripade za chyby nebo neuploudnuti vsech fotek se omlouvam, pisu z mobilu
nikolajmorozov
kvet Critical Mass. pecka
Woody
ja ked vidim takuto paradu stale premyslam kolko s tym musi byt roboty na kosu :D inak krasa fakt .. nech sa dari
nikolajmorozov
citace:
Původní příspěvek od Woody
ja ked vidim takuto paradu stale premyslam kolko s tym musi byt roboty na kosu :D inak krasa fakt .. nech sa dari
myslim ze den nebo dva prace se strihanim, vesenim stoji za to aby bylo do dalsiho podzimu co palit:)))) dikyyy
nikolajmorozov
ranni foto rizku

co nejdriv doplnim fotky palic.. zacina to bejt zajimavy😃
nikolajmorozov
tak nejaky ty fotky.. zacnu Critical Massama
(omlouvam se za otoceni, posilam z mobilu a az vudu dima na pc otocim)
nikolajmorozov
potom Black Dog a Vanilla Kush
thaavi
Ten Critical a Shark Shock vypadají luxusně!
nikolajmorozov
UP

tak jak sem slibil tak jeste pridam nejaky fotky sisek.. dostal sem zas do rukou nejakou hnojku a holky dostavaj 3ml/L Advanced Hydroponics of Holland(2 bloom) a predtim meli dvakrat do tydne Kristalon Gold.

vcera u nas byla bourka a kdyz sem prisel prochcanej z hospody tak sem se sel kouknout na zahradu jestli se nestalo nejaky nestesti... a ono jo.. Tangerine Kush sem baterkou nevidel, sel sem bliz a on je chudak valel na zemi :(( hnedka sem ho zvednul, sel spat a doufal ze se to uz nestane.. prijdu dneska v poledne a zas lezel! zkurvenej vitr!! kvuli emu sem jednoho Criticala obvazal provazkem protoze mel vetve ohnuty a bal sem se aby se nezlomili..

sklizen bych si predstavoval maximalne 15. rijna, cca stejne jako loni akorat dufam ze bez plisne(nikde sem nastesti zadnou nenasel)

tak ted uz fotky!
1- Black DOG - nezastrizenej, vrcholovka se formuje)))
2- Black DOG - zastrizenej, jedna z X palicek ktery po jemnym doteku lepi jak kjava :D
3- zase ten Critical Mass - prijde mi ze kazdym dnem se nefukujou vic a vic
4- Shark Shock hooodne z blizka
5- natural beauty <3 <3

edit: + netusite proc mi ty Criticaly tak zloutnou?? myslim i listy u palic, to ze zloutnou od spoda je normalni... vsechny kytky maj stejny podminky, stejne hnojiv i stejne vody(mam litrovou odmerku a vzdy mam 40L vody mezi vsech 8 kytek) dik a at to roste!
nikolajmorozov
zaseanej vitr a dest!!! tohle me primelo ze si fakt koupim skrin.

pred praci sem to nejak pofackoval aby to drzelo tak uvidim az prijdu domu tak to musim svazat a uvidime no..
Linkot
Ahoj, já dopadl podobně po sobotním "deštíčku" :D Pořešil jsem uvazováním a taky chci koupit nějakej foliáček ..
Hodně štěstí a ať se dočkají sklizně:)
WhiteFrost
On člověk do toho investuje plno času peněz a lásky, a pak se to takhle vymrdá, to je prostě zákon schválnosti, vysrat se na out a koupit skleník nebe ještě lepší polykarbonát,
tam to máš zicher... at to roste :)
SMOLA33
Skončil som podobne po tej smršti , od nervov som ju povesil sušiť :D
nikolajmorozov
par fotek jak sem to pofackoval a vyvazal..

fotky celku
nikolajmorozov
tak a ted fotky sisek)))))

1- nezastrizenej Black DOG - hezky se nafukujou))
2- ten samej BD - siska kousek pod vrcholkem
3- zastrizenej a polamanej Black DOG - sisky ma maly, hodne maly ale za to pocukrovany jak blazen. a smrdi ze vsech nejvic
nikolajmorozov
1- Critical Mass, oba jsou uplne stejny..
2- pak tu je Shark Shock
3- Vanilla Kush, tu ceka jeste dlouhej zivot.

Vsem strasne dekuju za karmy a kladne ohlasy))) na zimu se Vam nejspis ukazu jak mi to pojede v growboxu 60x60))))) mejte se a cau!!
zahradnick
ahoj, a čo ten tangerine?
LordVampire
Mmmm ten vanilla kush vypadá parádně tyjo asi koupím nějaký semínko :)

Jinak ten déšť je blbej s větrem , mně to naštěstí jenom ohlo kytky do strany ale v kýblech nejedu no :)
Dokud se nepolámou uplně tak se to dá , a i potom se kolikrát krásně chytnou
WhiteFrost
Ta vanilla je docela dobrej strain jen má velký mínus co se týče phenotypu, 2 phena vynikající hodně příjemnou chutí (žvýkačky hlína) , pak další 3 phena jsou prostě jenom dobrý až humus (cutka) tak dávat bacha, nestabilní genetika, nejlepší koupit víc semen...
nikolajmorozov
citace:
Původní příspěvek od WhiteFrost
Ta vanilla je docela dobrej strain jen má velký mínus co se týče phenotypu, 2 phena vynikající hodně příjemnou chutí (žvýkačky hlína) , pak další 3 phena jsou prostě jenom dobrý až humus (cutka) tak dávat bacha, nestabilní genetika, nejlepší koupit víc semen...
ja mel prave tri kytky.. jednu(nejhorsi) sem dal kamosovi, jednu sem zastrihnul a jednu nechal tak jak si jela.. tu zastrizenou mi ted polamal vitr s destem, coz je nahovno protoze vonela pekne a ted co mi zbyla smrdi jak mrkvac :D coz sem trochu nasranej no.. kdybych ji priste chtel zas jet tak nejspis z rizku a to samy plati i pro toho Black DOGa..
nikolajmorozov
plus tady jeste fotky Tangerine Kushe co sem zapomel.. kytky sem trochu protrhal od nemocnejch a velkejch listu.. shark shocka sem od Criticalu presunul k zminovanemu TK aby byl co nejvic na slunicku pac mi prijde, ze se ze zimy zaseknul a jak je par hodin ve stinu tak vubec nezvetsuje palice..

1- Shark Shock a Tangerine Kush pospolu
2- kvet Tangerine - zacal kvest jako poslednia vypada nic moc..
3- vrcholky Shark Shocku
nikolajmorozov
plus tady jeste fotky Tangerine Kushe co sem zapomel.. kytky sem trochu protrhal od nemocnejch a velkejch listu.. shark shocka sem od Criticalu presunul k zminovanemu TK aby byl co nejvic na slunicku pac mi prijde, ze se ze zimy zaseknul a jak je par hodin ve stinu tak vubec nezvetsuje palice..

1- Shark Shock a Tangerine Kush pospolu
2- kvet Tangerine - zacal kvest jako poslednia vypada nic moc..
3- vrcholky Shark Shocku

edit: sem vcera nakourenej nepridal fotky a ted mi predchozi prispevek nejde editovat :D
nikolajmorozov
plus tady jeste dve fotky Black DOGa jak se hezky zbarvuje oproti Vanille))) vsechny kytky budou uz jenom na vode a planuju 15. seknout vsechny zraly kytky(doufam ze vetsinu).
nikolajmorozov
UP

par fotek jak to probiha))) jako prvni hodim rizky Critical Mass

ps:posilam z mobilu tak se to snad posle
nikolajmorozov
tady Black DOG a Vanilla Kush ktera potrebuje jeste hoodne casu.. nejspis ji necham s Tangerinem dojet co to pujde.

1 az 3 - Black DOG
4 - Vanilla Kush
nikolajmorozov
a tady jeste druhej Black DOG a Shark Shock kterej taky potrebuje jeste cas a slunicko.

jinak vsechny kytky uz jsou od 27.9 jen na vode. ten den dostali myslim 4ml/L AH Bloom a ted prolejvam littama vody.

1 a 2 - Shark Shock
3 a 4 - Black DOG - libi se mi jak ma malinky palicky ale pri zmacknuti jsou tvrdy a hlavne smardlavi jak svina.. uplny kafe :D
nikolajmorozov
TAK A JE TO VE FINALE!!

vcera probehla sklizen obou Criticalu a Black Dogu. zbytek jeste dva a vice tejdnu potrebuje.

zatim foto jednoho seknutyho Criticalu a postupe budu pridavat zbytek
nikolajmorozov
omlouvam se za prodlevy s fotkama ale cas je svine a do toho sem mel chripky tak sem se kuliroval..

v utery sem seknul posledni kytky a to Shark Shocka a jedinou Vanillu co zbyla.

nejdriv Shark a pak Vanilla
nikolajmorozov
UP

omlouvam se za odmlku a nepridavani fotek ze sklizne ale ted sme delali od nevidim do nevidim, pak sem mel tejden chripku a az v utery sem se dokopal seknout zbytek(ikdyz Shark by jeste trochu snesl) az na Tangerine Kush kterej necham prirode na starosti..

tady fotky pet minut predtim nez sem seknul Shark Shocka a zbylou Vanillu ktery uz se lamali vetve a jedna uplne. byli zhruba mesic na proplachovani a vonej uplne naaadherne!!

nasledujci up bude uz suchejch palic a hmotnost tech nejvetsich palic co za neco budou stat(pokud nebudu linej to obirat :D ) a zbytek pujde do pytlu na hash a udelal nejakej hokus pokus)))) kazdopadne pribliznou vahu celyho letosniho pestu zkusim dat dohromady a mezi nama... doufam ze toho bude vic jak 666g :D tak se zatim mejte, preju hezdej zbytek podzimu, at to pekne doschne a holduje se!

prvni fotky jsou Shark Shock a zbytek Vanilla.

edit: kecam, jeste nafotim ten Tangerine Kush co v tomdle pocasi dela :D :D
nikolajmorozov
FINISH !!!

tak a sme ve finale! :jumper: vsechno obrany, ususeny a nahazeny v krabicich od bot.. nechal sem to vsechno do 18. - 20. prosince na pude a v tyhle dny sem to snesl do pokoje, hodil do krabic od bot a druhej den sem to obral od uz relativne suchyho listi.. tedy, dnes to je min tyden od obrani a konecneho proschnuti.. pres neprizen vetru sem prisel nastesti jen o jednu Vanillu, tak sem rad.

tak a ted uz fotky, fotky jsou tak jak jsou modely napsany po sobe a vzdycky to je jedna siska od vrcholku, stred a spodek + u kazdy kytky sem nechal spodky na hash ktery sem nevazil a pokazdy to bylo cca od 5 do 10g maximalne.

zacneme nezastrizenym Black Dogem na kteryho sem se ve finale dost tesil. voni jak povidla a chut je prijemne nasladla.. myslim ze 19 dni na cisty vode je asi znat)))) palice ma hezky prorostly(9/10) akorat je to vzdycky jen ta na konci vetve a pak u to jsou takovy spodarky no :D pes se osvedcil a bylo toho celkem cca 115g. pristi rok bych chtel jet znovu tak pokud tohle cte nekdo kdo si drzi matku Black Doga a je to tohle fialovy pheno(nebo jakykoliv dobry) tak mi piste a na rok 2019 se dohodneme:) nebo zas risknu semena

pak tu je zastrizenej Black Dog kterej neni co se palic tyce moc stedry ale chut a vune je exelentni! :leaf: voni dost jako nejaky chemikalie :D a chutna dost podobne, ja sem na to popisovani chuti a vuni hold trotl no :D sory.. celkem toho nebylo moc protoze palice jsou oproti brachovi fest ridky(4/10) ale to vynahrazuje ta vune.. dost kecu, celkove toho bylo cca jen 75g

dalsi tu je Shark Shock kterej smrdi jak mrtvoly :D :D nevim jak by tenhle model mel spravne smrdet ale tohle je fakt top!! :rasta: kdyz sem to v mistnosti obiral tak me toho po hodince zacala bolet hlava ale po uplnym proschnuti to jde. byl celejch 29. dni na vode a ta chut je neuveritelna :D tezkej, hutnej kour a po vydechnuti hlina hadr.. palice nejsou tak prorostli jako treba u Black Doga nahore(8/10), ale zato jsou to takove podlouhly bambule plny pryskyrice a bylo i celkem dost vrcholovek coz je parada. na kytce toho bylo celkem zhruba 130g

Vanilla Kush je dalsi model na holeni... nejak mu nemuzu prijit na chut, jak mi tuhle do vlakna psal WhiteFrost, jsou dve dobry phena a zbytek cutka.. jako ne ze by to nefungovalo ani nevonelo ale furt spis palim toho Criticala nez Vanillu :D palice jsou maly tvrdy surty(jak Shark, 8/10) a jsou i celkem osypany, hruba stejne jako u Shark Shocka tak jestli to,ze sem je nechal tak dlouho bez zivin a ve dnech kdy se hodne zkracoval den je nevyprovokovalo a nebranili se napr jako den nebo dva tmy u indooru, jako jen teorie ale mozna je to jen nahoda :D suma sumarum toho na kytce bylo nejakejch 105g

tak a ted oblibenec kteryho vlastne palim furt a to Critical Mass (vlastne oni jsou dva ale byla to jedna kytka jako druha:) (tak maj vypadat rizky stejnyho modelu a ne to co mel ted do letosni sezony)). palice nejsou nejak moc prorostly(7/10) ale smrdej, jak ja rikam, horkou vuni :D nedokazu to popsat ale je to tak:D meli perfektni rust i kvet a jsem rad ze jsem vsehny ty rizky zastrihnul protoze si nekodazu predstavit jak by vypadali kdybych nezasahnul :D doufam ze tak jak sem od matkare dostal rezy, tak tak by meli ty modely stravne vypadat(top pheno co ma shantibaba:D) Criticalu bylo celkem na obouch rizkach zhruha 220g, coz dela 110 na kazdou, takze parada.

dekuji Vam a sledovani, postrehy, rady, tipy a hlavne i karmy kterejch se za tenhle pulrok nasbiral vic nez za dva roky co jsem tu uz byl predtim:D jeste jednou dekuji a krasny zbytek roku 2018 a preji prijemny a zhuleny start do roku 2019 a nebudte jako ja ze pujdete 3.1 na plastiku kolene :D plus furt se odhodlavam, vyzvidam, premejslim a koumu ten 60x60 indoor s 250W.. ted budu dlouho doma tak snad po navratu s nemocnice budu aspon trochu schopnej popripade ten stan fakt seskladat a rozsvitit:D peace :heart:

+ si tu udelam mensi inzerat na sezonu 2019: pokud nekdo ma moznost poskytnout kvalitni rezy Black Dog(Humboltd), 24K Gold, LA Confidential, Lemon OG Kush, Martian Kush(DNA gen.) nebo jine kvalitni USA genetiky tak se muze ozvat a muzeme se dohodnout na out(popr indoor) na rok 2019

edit: omlouvam se za otoceni, posilam z mobilu
Yaakub
Ahoj máš to hezké :) ty Black Dogy pojedu taky, taky v 25l kyblech... říkáš, že lepší pheno je to fialový, všimnul jsem si, že ten byl od začátku takovej lehce tmavší, je to tak? Podle toho by se dalo tipnout to pheno, co myslíš? Díky
nikolajmorozov
cest, presne tak - tmavsi je lepsi. :D prave nejak co sem vybiral semena tak sem tady vycetl, ze fialovy pheno je skvely jak na chut na stavbou palic. jeden black dog mel fialovy stonky listu, tak sem ho zastrihnul v domneni ze je to ten pravej a on to byl ten druhej co byl tmavej.. letos ho pojedu nejspis znova, spolu s dalsima vecma od HSO. vcera sem si na fleku udelal vetsi prostor(odtahnul sem ten nechutackej sud, paty dvere atd.) na dalsi dve kytky, takze pojedu asi 6x texpot s velkou kytkou a pak treba 3 nebo 4 kyble s mensima kytkama. chtel bych neco v tomhle stylu - https://youtu.be/FyYMdCpTc1w

at to letos jede!
Yaakub
Ahoj, dobře díky za radu ohledně těch Black Dogů :) ... jo já tuto sezónu pojedu převážně HSO (Ewe 2, Sapphire OG, Master Kush, Bubba’s Gift a samozřejmě Black Dog), jsou to převážně indiky, ty by u nás mohli dozrát, tak jsem zvědavej na výsledky :D ... jinak ty texpoty bych nejradši taky zkusil (max 3 na balkón na automatky), v porovnání s květináči z Hauspezi je to hodně podobná cena (aspoň u nás), a radši budu pěstovat v textilii, která je vzdušná než v plastu... jinak díky za tip na toho youtubera, má to moooc dobře udělaný a to nemluvím o ostatních videí od něj, frajer to je :) ... a tebe rozhodně budu sledovat, pokud to tu budeš zveřejňovat, těším se a držím pěsti :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma