Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Outdoor 2018 Royal Medic - Klikni zde pro originální téma
thaavi
Zdarec, pěstuju poprvé. Zvolil jsem odrůdu Royal Medic od RQS, protože chci kytku využívat hlavně na léčebné účely. Předpěstovával jsem za oknem. Nyní mám kytky v květináči na zahradě. Trochu jim povadly listy a ty spodní žloutnou. I se mi zdá, že se zpomalil růst. Tak nevím, jestli nemají holky problém s adaptací na venek. Plánuju v půlce květne přesadit do země na dvorek na chatě. Jen si říkám, jestli to ty kytky dají. Je to jižní Morava, na dvoře není žádný stín, celý den tam praží slunce. Jestli je tam neupeču. Závlahu bych asi řešil Tropf Blumatem.
odo
No vyložiť kytku do takýchto podmienok je pre ňudosť nebezpečné, ba až šokujúce. doporučil by som to zatieňovať a postupne privykať na plné bomby, inak to nemusia prežiť.
thaavi
Toho se právě bojím, už teď když jsou kytky venku v květináči a slunce na ně svítí jen pár hodin, úplně jim to nechutná. Tak nevím. Jak byste doporučili stínit eventuelně? Nějakou plachtu napnout na kůly před kytky?
Greenmile
Ganja je burina ta prezije vsetko ......kludne ich mozes dat vonku.....ja som mal svoje za oknom od polky marca a pred 3 tyzdnami som ich dal vonku. Trosku zopar spodnych listov zozltlo odpadlo ale bez problemov raz dva si zvykli a uz sa im pekne dari.

Pozri: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=80515


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma