Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
Prvy bubbler hydro 1xNight Queen autoflower - Klikni zde pro originální téma
skerman
Ahojte vsetci,

po par viacmenej uspesnych pokusoch v zemine som sa rozhodol vyskusat hydroponiu. Pestovanie ma bavi a chcel som skusit nieco nove.

Ako som uz spominal, je to moje prve hydro, preto som sa rozhodol zalozit tuto temu. Budem sa snazit aktualizovat to tu co najcastejsie. Taktiez budem rad za kazdy nazor, tip, napad ci radu.

Rastlina
Night Queen autoflower od Dutch Passion

Priestor
45x55x110cm, v rockwoole

Svetlo
Zatial vo faze rastu 23W CFL 1800lm 6500K

Ofuk
Zatial vo faze rastu 1x PC ventilator 12x12mm

Roztok a Hnojiva
cca 25l nadoba, hnojim s Advanced Hydroponics - Grow, Bloom, Micro.
Na upravu vody este pH- a CO2+

Ostatne
pH merac ADWA AD11. Zatial funguje bez problemov

AkatronChronic
Ahoj :) jedna otázka hnedle z první :D proč flowera?? Nebyla by lepší nějaká feminka ? Každopádně budu držet palce :))))
skerman
Ahoj, dal som auto, lebo som momentalne nic ine nemal. Planujem este jednu rastlinku, ta bude klasika. Miesto pre nu je uz pripravene (vid foto, volny "slot")
skerman
5 dni dozadu, provizorne riesenie.
Semienko bolo od zaciatku klicenia v malej rockwool kocke, neskor som ju prelozil aj s kockou do vacsej. Odteraz svietime 18/6. Doteraz svietila mala LEDka (430lm) nonstop.
Na druhy den som jej namiesal hnojivo (grow, bloom aj micro). Dal som asi 75% doporucenej davky.
Ofuk robi len jemny vanok.
skerman
zdar, po kratsej odmlke som tu s mensim updateom. Predchadzajuce dni som stravil stavbou a hlavne vybavenim boxu. Je to moje prve hydro, tak par veci sa v pribehu priprav zmenili. Na foto je to uz ale vo finalnej verzii. K autofloweru Night Queen pribudla klasika Critical. 12/12 planujem prepnut az ked si to bude pytat ten Critical. Night Queen bude na pokusy so zastipovanim, kedze aj toto robim prvykrat :) budem zastrihavat aj ten Critical, tak sa chcem poucit z pripadnych chyb.

Inak sme v 3. tyzdni rastu (Night Queen), svietim 20W + 23W CFL + dokopy 42W LED, vsetko 6500K, spolu cca 5300lm. 30l roztoku sa snazim drzat okolo pH6, teplota cez den 27-30°C, vlhost do 75%.
murmur
Čau, vypadá to pěkně, automat v bubbleru jsem ještě neviděl. Ten kýbl bych zakryl, aby světlo nesvítilo na roztok a kořeny, stačí ČB folie. Snad ti ten box bude stačit :D, ať to roste.
skerman
po vcerajsom prvom zastrihnuti ziletkou. Mam taky zly pocit, ze som to sekol trocha nizsie... Uvidime ako to rastlinka prijme.
HVR
Ahoj,
tento model mam hodne rad :-) pred 3 lety jsem to jel venku a mel jsem stesti na super leto:-) Budu sledovat,jsem zvedavy co to udela indoor ;-)
At to roste!
odo
Ahoj! Šiel som AF v bubbli a bolo to v pohode. Treba zvážiť tú koncentráciu hnojky. V bubbleri je doporučená cca 1/3 - 1/2 "bežnej" koncentrácie. Na začiatok určite, v kvete to už je málo.
Nepíšeš o kvalite vstupnej vody. V týchto systémoch je důležitá voda s čo najnižším EC práve z důvodu, že tá koncentrácia sa doporučuje nižšia, než npr v cocose.
Obecne sa AF nedoporučuje zastrihávať, zbytočne sa to zasekne a predlží. Pokiaľ to začne kvitnúť podľa genetického "programu", může sa stať, že vypestuješ pidipaličky. Myslím, že nie je moc dobrý nápad tak rozdielne kytky pestovať v spoločnom bubbleri, okrem toho miešať AF a "normál" kytku je tiež dosť odvážny nápad.
Každopádne držím palce!
skerman
Cus, naozaj dakujem za reakcie, som rad za kazdy jeden nazor.

>>> murmur - s tou foliou to nie je zly napad, nejaku foliu by som mal mat aj doma. Bol som v tom, ze pokial to nie je uplne priehladna nadoba, tak to viac zatemnovat netreba.

>>> odo - vdaka za potvrdenie mojho "tusaka". Sam som nebol celkom stotozneny s dvomi roznymi rastlinkami v jednom bubbleri. Chapem, je to nieco ako napr. medved a tiger v jednej klietke :D kazdy potrebuje svoje teritorium a sanca, ze budu spolu dobre vychadzat je minimalna.
EC zatial nemeriam, ale do buducna urcite planujem, v takychto veciach som pedant.
skerman
Hnojim podla tejto tabulky. Takze v bubbleri je vhodnejsie dat max. 1/2 (polovinu), pripadne 1/3 tejto doporucenej davky?
StromeQ
Čau, pokud vím, tak do bubleru se leje 1/3 doporučeného dávkování hnojiv.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma