Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Stromovica 2018 - Klikni zde pro originální téma
dedoverde
Zdravím pozemštané :D
Po roku odmlku som sa rozhodol zase pokúšať šťastie lezením po stromoch a konároch. Taký som ja, nedám si pokoja. :D
Sľuboval som už niečo väčšie, tak dúfam, že to tento rok splním.
Už začali nejaké práce na strome - riedenie konárov, tvorenie cestičky;
nakúpil som kvetináče ( v počte 10 ) a zeminu, zavlažovacie kolíky sa veľmi osvedčili takže som dokúpil aj tie (aliexpress - Drip Irrigation Watering System).

Niekedy v polke apríla som započal SUPERTAJNÝ PREDPEST :D :D .
Pestujem v upravenej bandaske na benzín. Bandaska je super, je to úplne nenápadné, rozmýšľam, že by som si v tom hodil nejaký mikrogrow nech sa mám z čoho tešiť aj doma. Keď vidím ako sa darí slamacek-ovi ,tak ma to veľmi pokúša, veľká inšpirácia tento človek.

Inak odroda : Northen Lights od Bulk Banks Seeds, ešte kupované na Cannafeste 2017 , z desatich semien nakoniec sedem rastlín
veľmi sa mi páči táto odroda, má byť nenáročná na pestovanie aj odolnejšia a hlavne mám rád také chillovacie odrody.

Rastlinky sú polievané bongo vodou s citlivo upravovaným PH opakovaným používaním vody :D nech pekne vedia čo je ich účel :D zatial svietim okolo tých 18 hodín, iné veci nejak neriešim, keď je tma tak je v boxe nejakých 14-15 stupňov, počas svietenia 19. Bandaska je zateplená polystyrénom, ak ju budem používať na ten mikro tak ju trošku ešte upravím (vetranie + fólia).

To je zatiaľ tak všetko priatelia, najbližšie sa vám ozvem s reportážou zo stromu :D Takže držte palce a kto ešte nevie kde tak šup na strom ;)
sakumprdum
Zdarec ,taky letos jedu stromy jen 4kusy ,jedna kytka asi 20l zeminy spolu s hydrogelem ,jinak ty zavalžovaci koliky jsi daval na petku s vodou?nebo jinak a jak dlouho to zavlažovalo ?žebych to skusil loni jsem na stromy lozil každy druhy den a řeknuti že jeto fuška:)jinak hodne zdaru budu sledovat
dedoverde
@sakumprdum mal som jeden kolík tak zhruba na 12l kvetináč a napájaný 2L petkou a keď som prišiel po tých troch týždňoch tak bola ešte tak 1/4 vody, takže s klídkom stačí chodiť každé 2-3 týždne :)
sakumprdum
To je parada no ale nevim co steho vyroste ,zdasemi to malo 2l na 3tydny ,ja budu davat kapilarku,hledal jsem ty koliky a nikde jsem to nenašel tak uvidim jak to stim pujde


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma