Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
Out grow sakumprdum - Klikni zde pro originální téma
sakumprdum
Hojte všichni tak letos musim něco prdnout ven ,fleky jsou ruzne po okoli snad to klapne a něco steho bude)Letos jsem zvolil všechno fast verse od sweet seeds.
sakumprdum
Zatím jsou pod cfl150,killer kush4ze 4:)sweet chees3 ze 4,tak jsem přihodil ješte 2kusy crem caramel ,tyty slečny pujdou ven asi začátkem kvetna uvidíme podle počasí ,diry asi na 15l každa taky jsem to poryl a dal konsky hnuj plus substrat do kterýho jsem přimichal hydrogel snad to pomože tak pestu zdar:)
sakumprdum
Zduř zahradnici ,dnes jsem byl dodělat nejaky upravi na stromně at to nejde moc videt no tet to vypada ze spod jak hnizdo tak nejak jsem to chtěl:)jsou to 2kusi sweet chees fast verse jsem nato moc zvedavej asi prřed 5 dny jsem je lupl do kyblu 20l substratu 1kybl +hydrogel ten zadržuje dobře vodu .Jinak kytky jsem mel pod cfl 150asi 3tejdny .Taky tam pripevnim petky s kapilarkou až začnou horka ,minuli rok jsem se malem zblaznil steho častého lozeni na stromi tak doufam že to bude k učelu .
sakumprdum
Taky pojedu nejaky automaty zatím mam 5automazaru vykličilo 5/5super tak jsem je dal do kokosových tablet konce kvetna je dam ven na fleky kde jsou diry a na kazdou 10l zeminy ješte mam autocolorado cookis na to jsou dobry ohlasi tak doufam ze to udela pořadny BOMBY:)
SMOLA33
Som moc zvedavý na tu stromovicu.. nech sa darí :)
sakumprdum
Diky ti:)
sakumprdum
Hojte groweři ,byl jsem omrknut flek a holkam se daři rostou a vypadaji zdrave posadka je 3killer kush fast verse a doma se klube ješte crem caramel mej te se .
sakumprdum
killer kush:)a tady automazarci ten 5uz taky leze:)
sakumprdum
Čus ,tak dnes jsem byl nejaky automaty pichnout do zemi celkem 6 automazaru prni tyden dany do jiffy a dne do hliny na každou jsem dal 10l substrau doufam že se nejak nezaseknou,ješte mam 3kusy autocolorado cookis ty dam ven asi později:)
sakumprdum
Taky jsem byl skuknut killer kush a frči jsou to energicky kytky a prihodil jsem taky 1creem caramel tak jako ochranu proti zveři je to nejaky pachovač proti zveři a to je šupa trochu si čuchnu a malem šavlim:)tak at to rostre sluničko už palliiii:)
sakumprdum
killer:)
sakumprdum
Čus ,jelikož byl dnes čas tak jsem to jel skontrolovat jak se daři milačkum:)killer kush rostou a nic jim nechyby dostali zálivku a hnojky od plagronu,dalši flek už jsem tak nadčeny nebyl jeden automazar je hybryd s 1listem a u dalších 7nic moc pokrok od zasazeni z jiffy do zemi jeto cca13dni a nevidim žadny progres zatím sklamani snad se proberou k životu1foto killer kush
sakumprdum
Automazar od dp Z 9vykličilo 6 ,všechny jsou temeř stejny tak je všechny nefotim.
SMOLA33
U mna tiež zatiaľ nič moc , ten istý problém, z rootit špongii presadené do malých kvetináčov a zatiaľ vyzerajú jak tvoje automazare, z 5 prežili 2 tak uvidíme.
sakumprdum
Právě někdo řika že af se nemaji přesazovat ,ale nekeři že stim zase problém není no snad se to rozjede :)
SMOLA33
Tak ja som tiež názoru že by sa nemali, ja som ich ani nepresadzal, presadil som jedine tie fotoperiody.
sakumprdum
Zdar,tak automaty trochu popojeli taky to nejaka mršina podhrabla a žijou mají cca kolem 20dni od vykličeni si myslim že slabota banka uvadi nejakych1O tydnu .
sakumprdum
mazarek
sakumprdum
KILLER KUSH :)zatím spokojenost vypadaj že jim nic nechyby.
sakumprdum
Zdar doma mi zustali 2seminka jedno bylo wappa ,a další super skunk jako darek k legalizaci.Řikam si co snima doma ješte je mužu nekde prdnut ven :)no vikličilo jen 1tak šlo na tyden do jiffi a dnes do zemne jama a20l substratu .
sakumprdum
AUTOMAZAŘI ,venku od 14.5 zatím me spiš serou žadny progre od ty doby nevim co jim chyby :(
Mara w2
citace:
Původní příspěvek od sakumprdum
Zdar doma mi zustali 2seminka jedno bylo wappa ,a další super skunk jako darek k legalizaci.Řikam si co snima doma ješte je mužu nekde prdnut ven :)no vikličilo jen 1tak šlo na tyden do jiffi a dnes do zemne jama a20l substratu .

Nazdárek taky jsem si pořídil Wappy mám 4 kusy a jsou starý přesně 16 dní myslím že rostou pěkně ale jsem amatér tak nemůžu moc posoudit 😁
sakumprdum
Ahoj jo wappa je super model ,na 16 dni vypadaj v pohodě kolikatky jsou kyble typuji tak 12l:)
Mara w2
Kyblíky jsou 15l mě připadají takový moc vytáhlí snad nebudou moc řídký oproti Amnesii co pestuji jsou chudší,ale zase jsou tam jen chvíli,amnesky mi moc nevyrostly mají 25cm a už jsou v pěkným květu,ale jak říkám jsem amatér a moc sem je rozmazloval proto asi zakrsly...ale teď už vím méně je někdy lépe než více 😁😁
sakumprdum
joo ale wappa není automat ,amneska ano
Mara w2
Jakože není wappa automat?jsem kupoval semena autowappa-paradiseseed kamo
sakumprdum
Takto sorač jsem netušil že už mají aj auto:)no ja mam od nich klasiku.Cena je dobra za 8OO 5kusku tak at ti šlapou holky.
Mara w2
No hele ani já jsem to netušil,a přiznám se vůbec neznám ten model vybral jsem ho protože vyhrál nějaké ocenění..no snad nedopadne jak zakrslá amneska ikdyz teď nejsem tak starostlivej mají větší volnost 😁 a paradoxně se jim daří lépe
sakumprdum
Nazdarek ,byl jsem okuknut killer kushe a cerem caramela:)krasa přišti rok aspoň 10 kusu killera :)
sakumprdum
1kliller 2 crem caramel
sakumprdum
zdarec groweři,tak sluničko jede hezky a to je dobře zas to popojelo zalito a pohnojeno plagronem.Foto killer kush
sakumprdum
1,Crem caramel a 2je automazar zaseklej ma už skoro mesic ,a z 6me zustali jen 2takže letos auta propadak ason že ješte je nejaka posadka.
WhiteFrost
Ahoj, přesazovat automaty můžeš bez problému... ale nikdy do chudý tvrdý vyschlý hlíny .. třeba mě se osvědčil skleník, Skusil jsem dát jedno auto do květníku a druhý rovnou do hlíny (Northen Lights) obě stejný Pheno, výsledek byl hodně překvapujicí, ta v květináči měla krásných 98 cm ale ta v zemi měla 168 cm... celkově ta v zemi byla o dost lepší (vetší výnos a tvrdší šišky)... At to roste Čau
sakumprdum
Jo něco natom bude ,asi špatna hlina ikdyz jsem na kazdu diru do zemi kupoval substrat ale je takpvy jakoby přesušeny no člověk se pouči s tech chyb :)pestu zdar .
WhiteFrost
jinak femky máš pěkný chválím
sakumprdum
zdarec groweři ,dnes jsem musel hokly skontrolovat a dat jim papani rustovku od biobizu zatím to vypada v pohodě .Zatím bez škudcu a jinych havěti :)1je automazar no zatím nic moc a na to že ma 1mesic je to prd,2je wapa tu jsem sazel později tak je menši ,další fotky jsou killery ty jsou prostě božii:)pestu zdar at to roste.
sakumprdum
crem caramel fast
sakumprdum
Zabijáci:)
sakumprdum
kk
sakumprdum
Zduřte:)slečny jedou energicky po tydnu dojdu a čučim jak valiii.:jeden crem caramel ,a vetši jsou killery.
sakumprdum
killer kush
sakumprdum
Ahojte ,par foteček z venku zjistil jsem že mi killery napadli svilušky teda myslim že jsou to ty potvory ze spod listu jsou černy tečky a z vrchu takyvy fličky svetli budu muset nasadit vermitec.3fotky jsou killery
sakumprdum
Automazar ma cca 40cm ,a zachvili pujde dokvětu čekal jsem větši paradu ,druhy foto crem caramel fast.
sakumprdum
čus,tak jsem něco nafotil at to roste:)automazar jde do kvetu ma kolem 5O cm odoka.
sakumprdum
killer kush
sakumprdum
kiler a menši je crem caramel
sakumprdum
S killer jsem si udelal nejake klony do skřině ,klonuji prvně snad se chytno mej te se :)
sakumprdum
zdarec ,tady je automazar v lesiku dostal první davku květovky od plagronu:)
sakumprdum
killer kush :)
sakumprdum
killer__:)
sakumprdum
Hojte chalani,po tech bouřkam mi to nedalo musel jsem to skuknut jestli to přezili a pohoda žadna zlomenina:)killer je top
sakumprdum
crem caramel a prdoch wappa
sakumprdum
Zdarec tak je tu nejaky foto aumazar už se konečne delaji šišuldy:)
sakumprdum
killer kush,
fromdapipe
pěkný!
sakumprdum
killer a wappa:)
sakumprdum
Cerus ,holky jedou jedna ma žlutějši listy asi jsem tam namychal moc kravského hnoje :)jinak spokojenost co nevidet začátkem srpna by mneli nakvetat když jsou to ty fasty:)
sakumprdum
Mazarek ,davam mu tak dva tydny dnes dostal poslední hnojky .
WhiteFrost
Ahoj, pozor na to, fast verze znamená že kytky dozrávají +- o týden dřív, jinak začínají kvést jako ty standart femky.. kilera jsem měl též ve skleníku, dozrál koncem zaří...
Kouř dobrej pěkně orosenej ale šíšy takový menší špičatější pestíky krásně sitě oranžoví.. doporučil bych ti na příští rok Super skunk od Sensi seeds můj favorit už nákej pátek a můžu ríct že to je jeden z nejlepší strainu co jsem kdy pěstoval.. šišky jak torpédo mega prorostlý tvrdý jak beton a ten smrad originál skunk květ jenom 45-50 dní
ultra odolný proti plísni měl jsem to do 10.října ve skleníku a ani píp plísně pro mě top 1
sakumprdum
Čus ,diky za doporučeni na ten super skunk tady čtu jen chvalu tak ho prubnu přišti rok .na jakou vzdalenost to smrdi moc??ten killer vůbec zatím nejak nevoni ale to asi až v květu mej se:)
WhiteFrost
To víš stím smradem nic neuděláš, prostě to tak je stím bych si nedělal nák hlavu :D killery budou vonět to se neboj hlavně se o ně starej.. trochu bych otrahal to chroští okolo jinak TOP :) at se dáří zdárek
sakumprdum
Čate lidičky po delší době jsem konečne mnel čas vyjet na flek ,holkam se daři ale jednomu kiilerovy se moc nechce rust bude to takovej prcek :)
sakumprdum
1foto,cream caramel
sakumprdum
wapa nebo super skunk pomichaly jse mi semena tak nevim sazena později proto jeto prdola.
sakumprdum
Automazar tak dva tydny a kosa:)
sakumprdum
Mazarek přišti vykend pujde pod kudlu:)
sakumprdum
kille kush už jde do pomali do květu aj s crem caramelem:)
sakumprdum
Čus lidi byl jsem něco nafotit ,už si fiči v květu ale nejsou to žadny obludy škoda takovi spiš menši kytky doufam že budou aspoň šiše :)
sakumprdum
killer
sakumprdum
killer
anon383596
Malo živin prihnoj to
sakumprdum
Čus no hnojiv mají dost pravidelne hnojim a navíc hlina promichana s kravskym hnojem spiš podle mne,malo pudy do jami jsem dal jen 15l subtratu to už prorostlo učite a jinak puvodni je pisčita tak asi proto.
Woody
a na strome si nebol ?
sakumprdum
:)bol bol ale letos to holky nedvaj kvůli tem hicum už byly skoro 2 kaput ale žijou ale jsou tak 1m velky nestiham to zalivat ani ta kapilarka to nezachrani ,v nedeli nahodim foto čus
Woody
hydrogel nabuduce
sakumprdum
Ten je tam taky kamo.
Woody
tak potom je to v cajku ne , akurat ked je take peklo jak teraz tak to otacoim s vodou aj tri krat .. su to predsa nase lasky .. a to co vidim mas paradne
sakumprdum
Tak snažim se se aby mneli furt vodičku a byly spokojeny :)at to roste .
sakumprdum
ahojte tak jsem dnes seknul mazarka něco tam bude šišky jsou hezky prorostly voni krasně uvidíme až uschne:)
sakumprdum
Tady jsou killeři :)
sakumprdum
kush
sakumprdum
Kush a super skunk od serious seds.
sakumprdum
Dnes dostaly holky nejaky papaničko ,enzymy a kvetovku od plagronu at to roste a smrt čorkam.
sakumprdum
kk
WhiteFrost
Ty žlutý listy budou 100% kvůli Ph
sakumprdum
Hoj je to dost možny nemaji moc substratu a pak už jen kysela půda piskova :(
sakumprdum
Zdarec palec,nejaky report z moji lesni zahradky :)vše už kvete .
sakumprdum
killer a crem caramel ten je takovi zaprtek ale aj to se počita:)
sakumprdum
Pěstu zdar ,něco malo z venku a taky konečne začlo na morave po3 týdnech pršet :)
sakumprdum
kk
Darsilius
No máš štěstí alespon na to rychlejší pheno u KK, já ho jednou sekal 15.9. jinak to druhé mi rostlo i pres druhou polovnu rijna...
SMOLA33
Sewa, čím to hnojis?
sakumprdum
Cerus Plagronem a enzymi ,to jsou fast verse tak doufam že pulka zaři a bude to ready ale crem caramel kvete dřiv.
sakumprdum
čus kakabus :)byl jsem kuknut na květinky a pohoda nejvic kyne killer počitam že za 15 skosim což bude parada:)
sakumprdum
:)
sakumprdum
zdarec chalani holky pekně kynou sice asi nebude vynos ranec ,ale kvalitka:)kk dela velky šiše :)
sakumprdum
zdar chalani holky krasne kvetou a nafukuji se:)vynos nebude žadna bomba moc jsem jim taky nedal substratu ale bude kvalitka:)
sakumprdum
killer fast:)
sakumprdum
Ahojte,musel jsem po tech mega lijacich s kuknut jak to vypada hodne znamim ty dešte polamali kytky ale moje jsou ready přišti tyden bych je chtěl pokosit :)
sakumprdum
crem caramel a kush


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma