Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
Early Skunk + Chocolope 70W HPS - Klikni zde pro originální téma
Sezam
Přeji hezký den,
Pomalinku finišujeme Amnesia Jack kolo a abychom neměli zbytečnou prodlevu mezi pěsty, zasadil jsem opět od Natural Seeds 6x Early Skunk a 6x Chocolope s tím, že dva Skunky pofrčí, až budou připraveni, do skleníku. Byl jsem hodně překvapen klíčivostí, protože jsem poprvé zkusil sázet semínko rovnou do hlíny a voila! Po dvou dnech všechny kytičky ukázaly lístky, takže za mě velká pochvala pro Natural Seeds, uvídíme jak bude vypadat výsledek.

Skříň
Zůstáváme u mojí stávající vlastnoručně postavené a osvědčené skříňky z OSB desek s rozměry 65x30x120 šxhxv.

Výbava skříně
Světlo
70W HPS spolu s hobby stínidlem se stěnami vyloženými diamantovou folií

Vzduch
O výměnu vzduchu se mi stále stará v harampádí nalezený 10cm PC ventilátor, který budu pravděpodobně muset během tohoto kola vyměnit, začíná už na mě vrčet :)

Substrát
Opět zůstaneme u Lightmixu od Biobizzu

Výživa a podmínky
Hnojivo: Biobizz tripack, tedy Fishmix, BioGrow a BioBloom
PH: Neměřím
EC: Neměřím
Teplota: Pouze orientačně sleduji teplotu okolo vrcholků, ale pravděpodobně budu nějaký během kola pořizovat, přece jenom léto je svině :)


Je mi jasné, že budu mít problém s květem dvou naprosto rozdílných odrůd, ještě k tomu, když jedna převážně sativa a druhá indica, ale jsem hrozně zvědavý, tak se s tím dokážu poprat. Ještě nevím, jestli budu dávat Chocolope na květ jako první, abych vyrovnal prvotní výlet za světlem, to si budu muset ještě rozmyslet.

Přeji hezký den a příjemné sledování mého trápení všem, kteří sem zavítají
Sezam
Sezam
Hezké dopoledne všem,
přidávám foto z dnešního rána. Zdá se, že první fázi máme úspěšně za sebou, teď už se jen postarat, aby se mi prcci nevytáhli, o což se mi stará malinký stolní ventilátorek spolu se světýlkem tak blízko, jak mi to situace dovoluje :)
Sezam
Ahoj,
dnes je 9. den od zasazení semínek do hlíny, zatím všechny hezky uniformovaně drží stejně tempo, ale malinko jsem se na začátku bál, že se mi holky vytáhnou, což jsem ale vyřešil ventilátorem, který už kvůli místu fouká ze shora a holkám to očividně vůbec nevadí :)
Mimochodem, zapomněl jsem zmínit, že než se mi uvolní box se 70 W, dal jsem předpěstovat kytky pod 32 W úsporku, kde si prožijou podstatnou část růstu a pak pofrčí pod HPS :)
Sezam
Přeji pěkný den, shrneme si co nám od 22.4. vyrostlo. Zde foto 22.4. 9.den.
Sezam
22.4. 9.den.
Sezam
26.4. 13.den.
Sezam
28.4. 15.den.
Funny420
Ahoj Sezame,jsem tady sice registrován od včerejška,ale tvoje pěsty sleduji už delší dobu a velmi se mi líbí :) rozhodně K+
Sezam
Ahoj, děkuju za pochvalu, jen si nemyslím, že by na mých pěstech bylo tolik hezkého, poslední dobou se mi lepí smůla na paty :D
Funny420
To je možné,ale třeba tvoje WW se mi velmi líbila :) :D
Sezam
Jojo, to byl jeden z posledních povedených :) V dalších pěstech se podělalo, co se podělat mohlo :D
Funny420
Tak mi nezbývá než ti popřát hodně štěstí do budoucna,ať ti to výjde :D
Sezam
Přeji hezký den všem,
Poslední měsíc byl dost náročný, tak bohužel nebyl čas přidávat fotky, což ale samozřejmě neznamená, že jsem přestal fotit. Holky máme už konečně pod 70W sodíkem na růstu, trochu vyplníme prostor a budeme přepínam na květ. zatím jsem se ještě nerozhodl, jestli nechám holky jen tak, nebo nad ně dám síť a párkrát je propletu, uvidiíme podle toho, jak se nám budou větvit. Foto 30.4. 17. den
Sezam
2.5. 19. den
Sezam
10.5. 27. den
Sezam
17.5. 34. den
Sezam
20.5. 37. den
Sezam
26.5. 43. den. Holky konečně ve finálním boxu pod 70W HPS stále 18/6. Zprava 6x Chocolope, 4x Early Skunk (toto rozložení se zatím chystám ponechat).
Sezam
Dnes, 45. den , dostaly holky poprvé napapat zvenku fishmixu a bio grow 1+1ml/l, když už jsem míchal zálivku na testovací maminu, tak jsem jim tam rovnou trochu cmrndnul :) vypadá to, že se nám vlevo dva skunčíci trošku opožďují, možná kvůli lehce slabšímu světlu způsobenému směrem výbojky, nebo jen shoda náhod :)
Sezam
Hezký den,
Dnes máme 47.den.
Holky se nám parádně rozjíždějí. Kořeny už jsou už krásně prorostlý až ke spodků, takže očekávám, že se teprv opravdu rozjedou. Každopádně uvidíme po přepnutí :) už zvažuju jestli a jak namontuju síť, ale bohužel teď nemám moc času na kutění, tak je přinejhorším prostě přepnu a nechám jen tak, stejně to asi nebude ani potřeba, vyplněno až na levý kout máme hezky :)
odo
ahoj!
CHocolope je 95 percentná satíva. Dosť sa natiahne. Doporučujem prepnúť na kvet! Neviem že aké veľké kvetináče máš, ale myslím, že 120 cm box to dosť rýchlo prerastie
Sezam
Ahoj, díky za radu. Už o tom píšu někde na začátku tématu, že se s tím budu muset nějak poprat. Když je přepnu teď, tak mi chocolope úplně zastíní ES, proto zvažuji nějaké další alternativy. Možná to udělám tak, že přepnu a budu prostě ESka něčím podkládat, abych vyrovnal výškový rozdíl, ale to až po Metalfestu :D BTW květináče mám 11*11*12, nechápu, že jsem je mohl zapomenout zmínit na začátku tématu. Nevadí, snad příště :)
Děkuju za reakci, měj se pěkně :)
odo
presne tak to urob! Ak můžeš, tak to podlož, ale myslím, že Choco bude mať jasne navrch. Budeš musieť asi použiť niektorú zo "škrtiacich" prípadne "lámacích" techník.
Mara w2
Sezam..velice inspirativní,chvíli sleduju až nazbírám co nejvíc informací zkusím to taky🤙 bude to poprvé,tak bych se ti ozval kdyby to nevadilo👷 K+
Sezam
Ahoj, diky za pochvalu :)
kdyby jsi cokoli potreboval, tak dej vedet, rad pomuzu, kdyz budu moct :) Mam vyfocene dve sady fotek, hned jak budu mit chvilku, tak je sem zas uploadnu :)
Sezam
Tak jsem si přeci jen chvilinku našel. Včera 4.6. přepnuto na 12/12 v 51. dnu růstu (viz foto). Bohužel jsem v předchozím příspěvku trochu kecal, sice jsem dneska fotit chtěl, ale očividně jsem na to zapomněl, zítra snad nezapomenu :)
4.6. tedy berme jako 1. den 12/12.
Mějte se hezky,
Sezam
Sezam
Ahojte,
dnes máme 3.den 12/12, hnojíme 2/1/2ml/l (grow/Bloom/fishmix). Holkám režim nádherně prospívá a dávají to dost najevo. Hned po přepnutí se parádně vytáhly až mám už teď strach, že mi přerostou přes hlavu :) zatím máme ale výškovou rezervu a v záloze kolínka na ohýbání :) ESka jsou stále o dost menší, takže bylo potřeba je vypodložit prvním, co bylo po ruce a vešlo se do boxu a stejně je mezi nima dost znatelnej rozdíl :)
odo
JJ - rozdiel bude asi markantný. Pri CHoko doporučujem niektorú z techník, ktoré som písal v predošlom príspevku.
Sezam
Určitě budu ohýbat, nic jiného mi nezbyde. Měl jsem tam, tupec, dát tu síť ještě před tím, než jsem se rozhodl na ni vyprdnout. Určitě se ale nebojím, že nastane nějaká neřešitelná situace :) jsem ale moc rád, že se mi přesně tohle stalo, je potřeba si postupně vyzkoušet vše, co se může podělat. Navíc přesně tohle jsem čekal, když jsem dával do jednoho boxu sativu s indikou a kvůli zkušenosti jsem to prubnul :)
Sezam
Hezký den :)
10.6. jsme měli 7. den 12/12 . Kytičky už tehdy nádherně voněly, až jsem se trochu zalekl :D takže přeci jen se na nich pořádný hnojení podepsalo :)
Sezam
14.6. jsme měli 11. den 12/12 a stále žádné známky po květu :/
Sezam
15.6. ve 12. den 12/12 se konečně holky ukázaly a začínají kvést! Jupí!! :crazy:
Sezam
Dnes máme 14. den 12/12 . Bylo potřeba otočit lampu tak, aby svítila i na levý ESka, což se, myslím, povedlo :) kytičky nám krásně kvetou se zálivkou 2/2/2 ml/l Grow, Bloom, Fish Mix.
Sezam
Ahoj pěstitelé,
19.6. 16. den 12/12 . Květinky nabírají na květu a nádherné začínají vonět hlavně při promačkání stonku, už se mi sbíhají sliny, hlavně po několika týdenní abstinenci kvůli absolutnímu nedostatku materiálu :D už aby byly holky zkosený. Přidal jsem na hnojivech, takže dostávají 3/2/3 ml/l Grow, Bloom, Fish Mix.
Sezam
Dnes máme 18. den 12/12 . Každým dnem je vidět krásný pokrok v květu a dnešek není výjimkou.

Edit: Omlouvám se za nedostatečnou fotodokumentaci za dnešek, opravdu mám za to, že jsem fotil 4 fotky a až teď jsem si všiml, že mám jen dvě. Teď už mají holky noc, tak je nebudu budit :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma