Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
Kýblovačka - Klikni zde pro originální téma
drinkwater
Zdarec chlapci a děvčata,

jaká je prosím vás nevýhoda pěstování nomálních fem.kytek v kýbly nebo ve větším květináči?... Pěstuju normálně v zemi, v kýblech jen automaty semtam, ale tento rok přemýšlím že zkusím i již zmíněné femky.. Co jsem viděl tak na tom byly vždycky hůře ty kýblové kytky... Dočetl jsem se že je lepší v těch kýblech mít i polystyren nebo něco podobného aby dokázala lépe dýchat ta rostlina... zas na internetu jsem viděl obří kytku a byla jen v květináči... tak jestli se toho dá nějak tak dosáhnout :D... děkuji za případné reakce a zajímavé příspěvky
sakumprdum
Tak aj v kvetinači se da udelat monstru zalezi kolik ma pudy ,jinak se do kvetinaču přidava perlit kvůli lepšímu provzdušneni
Váchy 55
Ahoj. Když bude květináč velký, tak ti může vyrůst velka kytka. Jinak o polystyrenu v hlíně slyším poprvé. Jak pise kolega, tak se dává na provzdusneni perlit. Nepletes si to s tim? Taky jsou to bile kuličky.
Fonzee
Tak co je perlit vím, a o tom polyši jsem to četl tady někde :)... Jinak bych měl v plánu použít standartní 25l kýbl s tím že bych tam koupil nějakou značkovou zeminu + ten perlit... A že bych to pak přemísťoval podle slunce.. Nebo co myslíte, radši koupit ještě o něco větši?
Fonzee
Jo a pardon že píšu z jiného profilu, já zapoměl heslo, vytvořil jsem si nový profil, ale šel jsem na starý počítač a tam jsem měl heslo a acc uložené, ale nevšiml jsem si toho že to píšu z toho starého.
psyweed
v mixoch zeminy uz perlit byva obsiahnuty, pozri si zlozenie pripadne sa spytaj v shope ;)

Pripadne miesto kybla skus nejaky velky airpot ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma