riskmc |
Hele jestli pouzivas canna flush tak si zmer vysledne ph budes nemile prekvapen |
|
|
riskmc |
Foto 48.den tma 12/12
Dnes naposled hnojky |
|
|
riskmc |
Detail lepsi foto bohuzel zedy nebude mam fotak ale grower nepobere ty fotky pise to neco anglicky |
|
|
DrGrinspoon |
riskmc- nehádam sa, len mi to príde ako úlet. Máš nejaký zdroj kde by k tomu bolo viac info? Ako dlho flushuješ? |
|
|
riskmc |
Cca 14 dni pri ph 4 a 21 dni pri ph 6,5 v hline |
|
|
Zedy |
citace: |
Původní příspěvek od riskmc
Detail lepsi foto bohuzel zedy nebude mam fotak ale grower nepobere ty fotky pise to neco anglicky |
Taky cvakám zrcadlem a fotky upravuju ze 7MB pod MB každou zvlášť! fórum to pak zkousne.
Základ je vyvážení bílý, a pak nepřepálený fotky, tak jak se často stává u tebe, ztrácí se pak chutnej střed a detail palice.
Pro nej fotky tahám kytky ze stanu, využívám co nejvíc přirozenýho denního světla, samo sebou za zády směrem ke kytkám.
Při ohniskový vzdálenosti 80mm u toho mýho prehistorickýho Biometaru mi pak fotky nepřepálí ani přídanej blesk, s ním se lahodně zdůrazní pryskyřice :leaf:
Chce to najít svůj způsob, pak už jen opakovat.
Držím palce! Vím že máš brutální palice, umět to dobře prodat stojí na chutnejch fotkách :D :beer: |
|
|
riskmc |
Foto tma 49.den 12/12 |
|
|
Lubos555 |
Pěkný, zelený jak prase, tak ať už se to vyplachuje. |
|
|
riskmc |
Foto 51.den svetlo 12/12
Dnes poprve zalito pouze vodou
Holky to evidentne nestihnou za 12 dni necham dyl aby byli akorat zrale |
|
|
riskmc |
Foto 52.den tma 12/12 |
|
|
riskmc |
Foto 53.den tma 12/12 |
|
|
riskmc |
Foto 54.den tma 12/12 |
|
|
riskmc |
Foto 55.den tma jeste tak 15 dni nechce to dojizdet |
|
|
guerilla |
Podle mikroskopu nebo jak si představuješ že by měl vypadat zralý? Max 10 dní, cokoliv nad je zbytečnost. Pokud usuzuješ podle ne-hnědosti blizen, nikdy výrazně nezhnědnou. |
|
|
Loyd |
Pokud se jede jedna genetika casteji , nejlepsi zpusob urceni zralosti je , kdyz ze 70 denni odrudy beres vzorky a postupne sklizis cca od 60 az do 80 dne.
Kazdymu vyhovuje neco jinyho a v dozravani a prezeavani se meni i chit a stav.
Znam odrudy ktery nekdo kosi 65 den a jinej zas 90 den.
Oboji je top ale taky urceny na jiny veci. “Nemyslim tim ubytek thc ve prospech cbd “
Meni se hlavne chut a stav. |
|
|
riskmc |
Foto 56.den tma 12/12
Ok ja sklizim jak rekne matkař ale vetsinou podle zbarveni chlupu ted mam takovej problem u jednoho projektu holky uz maj jit na kosu podle matkare ale ani jeden hnedej chlup a dokud nejsou zavadli pestiky tak furt neco prirusta si myslim ale jak rukas gue pujde pod kosu driv ty tu odrudu musis znat nejlip
Holky uz jsou pekne tesky lehaj i kdZ jsou vyvyzany |
|
|
riskmc |
Foto 57.den tma 11/13 |
|
|
riskmc |
Foto 58.den prvnich pet kytek seknuto |
|
|
riskmc |
Foto 58.den tma 10/14 zbyva 15 kytek |
|
|
Darkhater |
Tak jak to zatím vypadá? |
|
|
riskmc |
Vypada to moc dobre hej uz se tesim foto susiny snad dodam |
|
|
chimera |
Bomba , jsem zvědav na kvantitu .. Co se kvality týče tak , řezy od Que jsou top ..
Osobně jsem jel tenhle model 25ks pod 1000W 1.5m / 2.8 m a bylo toho až nad hlavu ;) |
|
|
riskmc |
Na vahu bylo jak sem chtel proste maly prostor nevihovujici litru 120 x120 ideal 600 vynosove se to nelisi ale kvalitou spodku ano ted v tom prostoru pojedu 16x amnesia haze od jednoho dobreho cloweka diky |
|
|
Kokura |
Taky čekáme na tvůj výsledek. Zajímá mě, kolik se dá udělat v prostoru 120x120, ale neřekl bych, že je úplně malý. V US litry do 120 cm stanů dávají. |
|
|
riskmc |
Jo moonshine haze neni moc vynosnej model spis takova laskomina ale gue rikal ze borec udelal v 600w vertical 900g to je mocny jina liga ale fakt litr jen do vetsich prostoru blbe se to chladi az 2 m3 na jeden watt a teplota 28 ted ten vynos moc se mi rikat nechce byla to byda na litr u me ale to ten prostor amici jsou blazni ze davaji do 120 boxu litr vysledek ti posilam do k + cau a dik ze o me pestovani je zajem to me tesi |
|
|
DrGrinspoon |
1000W v priestore 120x120 - vhodné suplovať CO2 na 1200-1400ppm, zvýšiť príjem živín... Vtedy rastliny zvládnu aj vyššie teploty (okolo 35 stupňov) |
|
|
|