Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
První pěst začátečníka(rady,zkušenosti,pomoc) - Klikni zde pro originální téma
Buchaldo
Zdarec Borci.
Tak konečně po x letech se mi nachomýtla šance si zasadit aniž bych musel něco na tajnáka nebo řešit flek aby mi to nikdo neštípl.
Mám možnost si zasadit max 4kousky Marunky :D a dokonce si mužu vybrat jeslti skleník nebo foliovník,jelikož jsem začatečník budu rad za každou pomoc,radu cokoliv.

Semínka chci kupovat někdy ted asi u nas maji tedka akci na dutch possion celekm se m zamlouvá Mazar,Orange hill special,Bubba island kush....za další odrudy tipy od vas budu rad.

Na sazení bych to viděl někdy v květnu v pulce nějak tak skrs mraziky nebo tak.

Hnojky bych viděl kompletku od Hesi
Buchaldo
Ještě mě zajímá co by bylo lepší vzhledem omezení výšky cca 2M...jestli automaty nebo klasiky periody,mám taky strach z delšího dozravání tudíš plisně.
Děkuji.
L1st3r
Čau hele po dvou kolech ve foliaku, bych do klasických strainu nešel. Počasí je nevyzpytatelné a hnusny počasí na konci kvetu, ti může zlikvidovat úrodu do týdne. Hodil bych automaty a když na to přijde, mohl bys s nima stihnout i dvě kola. Bohužel se seedbankou a ani strainem ti moc nepomuzu, mel jsem od RQS spokojenost a od Fair seeds a to jsem byl taky celkem spoko. Out nejedu, protože je tu az moc babiček co si to pěstují do masticek a neřeší jestli je to samec nebo samice a běhat okolo toho pul roku a sklidit ve finále pytel semen je na facku :D
centurion
Pokud máš možnost ten foliak zatmívat, tak tam střihni normálně nějaký klasiky. Zasad co nejdřív to dovolí fotoperioda, nebo jestli můžeš přisvicovat tak už ted. Až to naroste nějakej ten 1,5 metru, tak začni zatmívat. Koncem léta až začátkem září už sklízíš. Lepší než automaty a lepší než honit plíseň někdy v říjnu.
Buchaldo
takže vše objednano ted už jen počkat
vypadato takhle :Maraz-DP
Lemon Zkittle-DP
Orange hill special-DP

na ulet to chci zkusit v kokosu tak uvidíme:substrat Atami coco

hnojky:B'cuzz Root stimulator
B'cuzz Coco A+B
B'cuzz Booster Coco
B'cuzz Bloom stimulator COCO
Atami Bloombastic
AH Final solution

Poslední vec co mě zajímá a hlavně váš nazor dat do treba 25-50l květináč a nebo zem ? ....myslím že když budou v květináči tak bude větčí jistota že znich nebudou žadny 3m stromy ne?
Buchaldo
nějaky názory?krittika? :D co si myslíte o ten kokosu ?
SMOLA33
No čo ? Ako si na tom? Celkom má to zaujíma..
Mara w2
Čus chlapy,než pojedu druhý kolo páč to první mi moc nevychází,tak od známého jsem si sehnal řízek AK 47 je to nějaká F-jednicka že prý roste rychleji myslíte že to stihnu?moc díky za info


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma