Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Darkbox 420, 4xMoonshine Haze, Bubbler, 400W - Klikni zde pro originální téma
Darkhater
Ahoj všem growerům.
Takže začnu něco o sobě: Zatím celkem amatér, ale zkušenosti pomalu nabírám. Měl jsem pár kytek venku minulej a předminulej rok, v Darkboxu 420 jedu 3.kolo s tím, že první kolo mi indoor dobíhal out z venku. Z hydro se mi vždy nějakým způsobem líbil bubbler hlavně kvůli jednoduchosti, tak jsem momentální kolo začal v bubbleru.
Také bych rád dodal, že můj přístup k přispívání sem je dost laxní. Chtěl jsem zde založit thread už minulé kolo, ale můj přístup mi to neumožnil. Takže nemám vůbec tušení jak často zde budu házet nějaký update.

Dost bylo řečí, teď k sestavě:
Box: DS90
Světlo: 400W MH/HPS
Předřadník: PRO V-T 400W
Stínítko: Avenger M
Odtah: TT150 s transformátorovým regulátorem (5.stupňů 118-230V)
Ofuk: 1xklipsňák 15cm, 1x větší z Hornbachu (ještě nepřítomen v boxu)

Hnojiva: Canna AQUA, Rhizotonic, PK13/14, AH Enzymes, AN Big bud
Postřík: Plagron Cropmax, Phytamin (Vita Start a Race)
Nádoby: 4x15l
Vzduch: 2x ATMAN AT-9500, 4x vzduchovací clona 45cm (Hornbach)
Košíky: 13cm jezírkové (Hornbach)
Médium: Canna AQUA Clay Pebbles

Osazenstvo: 4xMoonshine Haze klony od Gue

PH: Prvotní nastavení jsem se snažil schodit někam kolem k 5.5, zatím moc nekontroluju.
EC: 1.týden voda+0.8EC, 2.týden voda+1EC
Teploty nevim, vlhkost netušim

Nejhorší bylo sehnat nádoby. Scháněl jsem něco mezi 15-25l, světelně nepropustného a s víkem. Myslím, že můžu s klidem říct, že s hledáním nádob jsem strávil hodiny :D Na netu nikde nic, Hornbach, Obi nic krom nádob na maltu bez víka. Nakonec jsem našel tyhle super kbelíky na nějakým e-shopu pro rybáře. Sice jeden kus po 300,- ale splňoval moje požadavky. Druhá meta bylo ty kbelíky dostat co nejdříve a 4kusy, z prvního e-shopu mi poslali pouze 3ks, protože už nebyly na skladě a tak jsem musel čekat na 4. odjinud.

Přikládám nějaké fotky, ještě se mi tam válí spousta chilli. Využil jsem světlo i na předpěstování paprik a některý hovada jsou tam slušný :D Koho by to zajímalo, Jalapeno Early, Summer, Mammoth, Chichimeca, asi dva kousky Habanero, nějaký slabši kousky a Trinidad 7 Pot Jonah.
Zpátky k holkám: Zatím se mi daří úplně parádně, mám z toho strašnou radost. Ta 4. chuděra čekala na kbelík a mezitím ji uhnily kořínky. Už se ji daří, cca. předevčírem prorostla kořínky mimo květináč. Asi ji nechám růst bez záštipu a prostor vyplním ostatníma.
U největší slečny na porovnání Bubbler vs. hlína (půjde out). Neříkám, že by v té hlíně nemohla být trochu větší, kdybych se lépe staral, ale i tak porovnání řekne hodně
A nakonec krásný zdravý sluneční panel (pro představení, délka čepele je 15cm).
Fotky z 12.dne(dnes) od přesazení klonů do keramzitu.

A ještě otázka na zkušenější v bubblerech: Máte někdo zkušenosti s nějakým silnějším kompresorem, který dokáže být opravdu tichý? Silnějším myslím aspoň 30l/min, 1800l/hod. Ty ATMANY nejsou špatný, ale větší výkon by nevadil a jsou celkem hlasité. Mám box cca 2,5m od postele, takže by měl být v noci tichý.
Darkhater
Ještě nějaký papriky a pak fota z minulého kola. Osazenstvo bylo 9x Sweet Killer. Guerillovi díky moc za klony, zatím všechny řezy od něj pěkně vitální, odpouštěli mi spoustu chyb. Doporučuju!
V tom kole mě asi od konce 1.týdne květu trápilo padlí, nejdřív jsem to pokropil Peroxidem Vodíku, někde kolem 7% koncentrace. Padlí to sice dočasně vypálilo, ale zároveň to taky pěkně vypálilo listy. Takže to nedoporučuju.
Pak jsem užíval Bioton, v těch vyšších koncetracích. Jednou za cca. 4-5dní asi třikrát a padlí opravdu zmizelo. Pak jsem se na to ale týden vykašlal, protože to byl poslední týden květu a ta mrcha se mi tam stihla pěkně namnožit. Takže Bioton Doporučuju, ale pořádně si to hlídejte.
Výnos někde kolem 200-250g. Žádnej zázrak, ale za to může hodně to padlí + jsem ji mohl nechat růst klidně o týden déle.
Hnojený to bylo Plagronem Alga + nějaký doplňky.
Aspoň že mám pěkný fotky z toho kola, focený to bylo iPhonem 8+ :)
riskmc
Jsem zvedav jak bude vypadat moonshine v bubleru ja ho mam v hline v hydru sem mel grep puff od gue a vypadal100 krat lip nez v hline a to hlina byl litr a hydro jen400w a jak ses spokojenej s sweet killer me celkem vzorky od gue nadchnou az teda na criticall mass to me nejelo
Darkhater
Tak to je super, to jedeme skoro na stejno. Aspoň bude co porovnávat.
Já celkem urychlil sušení a ještě k tomu mě 3/4 doby květenství trápilo padlí, takže to nebyl úplně vzorek k dělání nějakých závěrů.
Každopádně před Sweet killerem jsem jel Amnesia Haze od RQS ze semínek - od cca. května do září to bylo venku a pak na měsíc pod lampou a to byl šílenej vysílač :D Tak doufám, že Moonshine Haze bude něco podobného :)
Darkhater
Malý update z 16.dne.
Holky brutálně znásilňuju všema možnejma metodama, abych zaplnil prostor. Už bych je skořo přepínal, ale myslím že by ještě úplně optimálně nevyužili prostor.

Další problém je ta čtvrtá chuděra. Co s ní? Mám ji nechat růst v rohu s ostatníma? Nebo úplně odstranit a vyplnit to ostatníma?
Darkhater
Ještě foto kořenů.
Darkhater
Takže dneska poslední den růstu. Už mám konečně pocit, že to po přepnutí dokáže pěkně vyplnit prostor. Určitě bude potřeba hodně trénování aby to nepřerostlo, ale věřím že to ukaučuju a prostor bude krásně vyplněn. Chilli už taky potáhnou za okno :D

Roztok dnes budu měnit, držím se cca. Canna tabulky. Hnojivo stále na růst.
EC bude: 1.7, zdroj(0.5) + hnoje (1.2)
PH: někde kolem 5.8

Další dotaz: Koukal jsem na tabulky, kolik se má lejt cannaboostu a kolik stojí a přijde mi to značně nákladné. Ten cannaboost samotnej by mě vyšel na jedno kolo téměř stejně, jako všechny základní hnojky + rhizotonic a pkčko. Četl jsem tu několik témat, ale pořád jsem si moc neudělal názor. Opravdu někdo pozoroval takové zlepšení, že to stojí za těch cca. 1600,- na kolo? Samozřejmě nejlépe na ozkoušené genetice a testované ve stejných podmínkách.
Určitě věřím, že tam nějaké zlepšení je, ale mě spíše zajíma, jestli to stojí za ten peníz. Přemýšlím, že koupím tu nejmenší lahvičku a použiju ji jen na 1.holčinu, jestli tam fakt bude vidět rozdíl.
Filliir
Cauves, ikdyz trochu predbiham. Chci se zeptat zeptat jak dlouhy planujes proplach a jestli mas nejake zkusenosti s jeho délkou v bubleru??
Darkhater
Ahoj, bubbler jedu poprvé, takže s tím žádné zkušenosti nemám, ale plánuju týden jenom final solution a pak týden jenom voda s upraveným PH.
Filliir
Ted prave taky uvazuji, zbyva mi cca 10-13 dni tak premyslim jestli uz nasadit final nebo ne. Posledne jsem ho jel az do konce a chut byla super, jen nevim jak dlouho jsem to proplachoval.... :/
Darkhater
Tak AH uvádí, že se má lejt 2týdny před koncem jen voda s FS, takže bych se ani nebál, ho tam lejt až do konce.
Filliir
Jj to schema mam taky, pro jistotu jsem se koukal do ,zdejsi bible, FAQ a tam jsem zjistil ze pry v bubleru flush 3 dny coz se mi zda strasne malo. Na druhou stranu jsem si rikal abych jim nezatnul tipec s papanim moc brzo....
Darkhater
Takže kytky jsou v novém roztoku EC 1.7, PH 5.7-5.8, jsou po tréninku a než se vyměnil roztok, tak si každá pohověla tak 20-30minut v čisté vodě s peroxidem vodíku. Dále jsem udělal preventivní postřik Biotonem, protože bych nerad znovu ve stanu hostil padlí. Lampa vyměněna za HPS a perioda změněna na 12/12.
Byl jsem trochu překvapen, protože PH původních roztoků na mě vybaflo 5.0, ale jsou bez deficitů a jediného problému, tak jim to asi moc nevadilo :)

Přidávám foto hydro vs. soil :D
Dobře, ta v hlíně byla cca o 25cm dále od světla, ale myslím, že rozdíl je i tak dost znatelný.

Filliir: Koukám na to, tak to já to vidím cca. 10dní FS a pak 3dny jenom vodu. Pokud se ti to nezdá, tak to flushni klidně déle, ono se nic nestane, když budeš proplachovat 5-7dní místo 3 :)
guerilla
Ahoj,

taky dumám nad smyslem Canna boostu, takže test uvítám a jistě nejen já :) Mně osobně v kokosu stačíl booster přímo na kokos od Atami, jinak jsou alfou a omegou co nejvitálnější rostliny. Když si přečteš něco o Canna boostu, zjistíš, že se v podstatě jedná i o vitalizační přípravek, takže asi nějaká směsice mikroprvků, cukrů...

Nízké pH původního roztoku značí jediné, pijí více vody jak žerou, tzn zbytečně vysoké EC, alespoň prozatím. Aktuální hodnoty dávej spíše až začnou bobtnat, vrchol je cca 4-7 týden, udělají si dost zásob a potom flush. Jestli můžeš, zkus na dvou zbývajících, jestli má smysl i final solution - jedna voda, druhá FS :)

Díky

Budu sledovat.
g
Loyd
S tim souhlasim a mam vyzkouseny ze pokud jsi schopnej drzet zdravou a vitalni kytku , tak sou boostery v podstate zbytecny.
Prakticky stejne budou fungovat nejaky humaty ci vytazky vermikompostu z hornbachu a za zlomek ceny.
Kytkam Staci zakladni hnojiva “kdyz se da pohrat s poměrem NPK tak taky dobre “

Dle me je dulezity neprehnojit ve fazy rozvijejiciho se kvetu a mit vitalni kytky “nejlip uz rezy od matkare”
Darkhater
Tak já sjedu v nejbližších dnech do gshopu pro ten nejmenší cannaboost. Snad mi ta lahvička vystačí aspoň na jednu kytku. Jak říkám, dle canny se má míchat 20-40ml/10l celou dobu květu, což vyjde celkem draho, když 250ml = 600,-.

Jj, mě to pak došlo, protože EC měněného roztoku bylo vyšší, než při míchání roztoku. Ale díky za rady.

Pojedu tedy 1. Cannaboost + FS, 2. FS, 3. jen dvousložku a enzymy.
riskmc
Cau cannaboost jsem daval je to pomerne dobry sam uvidis znenu viz treba bohem ten pouziva celiu radu canna a dost dobry
Darkhater
4.den po přepnutí. Už se mi zase vrací obava, že nestihnu vyplnit prostor :D Trošku mi hapruje ph, asi by to fakt chtělo odstátou vodu vždy nechat den probublat.

Trošku mám obavy o kořínky. Je to takhle v pohodě? Po přepnutí už mi nepřišlo, že by ještě povyrostly.
murmur
citace:
Původní příspěvek od Darkhater
4.den po přepnutí. Už se mi zase vrací obava, že nestihnu vyplnit prostor :D

No myslím, že za týden se tvé obavy rozplynou :D
To EC 1,7 mi přijde dost vysoký, nemuselo by to dobře dopadnout:
http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1
Darkhater
Je to EC podle canna kalkulatoru, co maji na strankach a jeste k tomu ta slabsi verze. Tak doufam, ze kluci z canny vedi co pisou.
AladinXXX
mur ma pravdu,prostor se vyplni.dost mozny ze budes jeste prostrihavat.
klidek,je to cajk.
Darkhater
Posílám malý update bez fotek.

Dnes jsem koukal na kořeny a u dvou kusů jsem našel takový průhledný sliz na částech kořenů. U největšího kusu teď velký nárůst nových kořínků a u těch dvou nic. Byly i nějaké tmavší, tipnul jsem to na začátek hniloby kořenů.
Každou zvlášť jsem nechal cca. hodinku vymáchat ve vodě s peroxidem - kolem 10ml/l. Kýble pořádně vypláchnul několikrát peroxidem a horkou vodou a namíchal nový roztok s trochu vyšší koncentrací rhizotonicu a enzymů. Kořeny jsem sprchnul ještě vlažnou vodou a pak šli do nového. EC jsem tentokrát dal pro začátek nižší 1.5, PH stále 5.8. Pokud budou mít větší hlad, tak jim tam přileju větší porci.

Jinak k vysokému EC, ta největší mrcha, která je úplně od začátku favorit mi za poslední dva dny schodila roztok z 1.7 na 1.5. U ostatních se teď konstantně drželo 1.7, takže by to mělo sedět.
Darkhater
Další update z 10.dne 12/12 periody.

Největší kus brutálně sílí, kořeny už zabírají půlku nádoby a vyplňuje mi krásně prostor, který nestihly vyplnit ostatní.
Ty obavy s kořeny se mi nejspíš potvrdili, ale sliz pomalu ustupuje a holky vyhazují spoustu nových kořínků (přikládám foto). Pro jistotu jsem objednal Piranhu od AN, tak jim tam přileju.

Tu největší jsem trochu seříznul, měla strašně moc vrcholů těsně vedle sebe, tak abych předešel plísni v pozdní fázi květu. Při další výměně roztoku už taky začnu hnojit květovým hnojivem.
Darkhater
Hniloba je pryč, Piranha zafungovala perfektně. Nalil jsem to do roztoků, pak jsem dva dny vůbec neměl čas jen otevřít box. Po 2dnech absolutně žádná známka po hnijících kořenech, naopak jsem sledoval explozivní narůst nových kořínků.

Jinak už to vypadá pěkně, prostor celkem slušně zaplněnej bych řekl. 3kousky jsem vypodložil, rozdíl ve výšce byl cca 5-10cm, teď jsou vrchy ve většině +- ve stejné výšce. Taky jsem už vyměnil růstový hnojiva za květový. U 2ks zkouším AN BIG BUD, u 1ks cannaboost.

Fotky nic moc. Za prvé nemám dobrou techniku a za druhé jsem na focení neumětel. Někdy to zkusím vyfotit hned po západu sluníčka, ale většinou ten čas netrefím :D
Darkhater
Update z 18.dne 12/12

Holky valej parádně, už naházely paličky, růst mi přijde že už skončil. Pořád se trochu peru s PH, doladím to na 5.8 a po 2dnech jsem vždy kolem 6.1, 6.2. Nevidím v tom žádnej velkej problém, holky vypadaj spokojeně. EC teď držim kolem 1.8-1.9.

Také jsem si pořídili nový PH metr a to Milwaukee PH 55 Martini. Cenim 2bodovou kalibraci a konečně taky teplotu roztoku. Byl jsem v příjemném překvapení, že roztok se mi drží kolem 19-20C, což je podle mě ideální.

Také jsem prováděl zatím 2 preventivní postřiky Biotonem, pro vyloučení napadnutí padlím, které mě minulé dvě kola trochu potrápilo.

Přidávám nějaký fotky, pokus o něco zajímavějšího :D
Darkhater
PH 5.8
EC 1.8-1.9

Pár stožárů.

EDIT:
Browser: Dal jsem ti negativní karmu za těch asi 15kokotů v jednom příspěvku. Lepší by bylo, kdyby si se zamyslel nad tím, co tu dokážeš napsat, než rozdávat karmu za karmu :D Tvoje vlákno neřeším, i když si o tom myslím svý, tak si u toho mohl taky zůstat.
Darkhater
Po týdnu jsem opět nahlédl do stanu a byl jsem příjemně překvapen. Trochu jsem se bál, že se obsluha beze mě nezvládne (ta největší momentálně cca 2l roztoku denně), ale vše v nejlepším pořádku.

Krásně se mi tu zelená, prvně věřím v to, že budu okolo g/w, pokud se fáze nafukování nepokazí. Voní to fakt trávově, takovej ten sativovej odér a lepí to jak blázen.

K roztoku:
Teplota se mi stále drží okolo 19-20C.
PH: Už se s tím moc nemrcasím, snažím se trefit nejblíže k 5.8, ale za vše od 5.5-6.1 jsem rád.
EC: Dnes nový roztok, hnojiv stejně jako předtím, obohaceno o PK13/14. Tedy zvednuto na 2.1. (Takhle ho budu držet dva týdny a pak už klesáme).

Pár poznatků k testovaným hnojivům:
Cannaboost - zatím žádný velký rozdíl nevidím, ale těžko říct. Uvidíme ke konci, měl by snad i "zlepšovat" funkci PK.
Big bud - Palice jsou opticky větší, přijde mí že mají více pestíků. Rozhodně to něco dělá a za ten prajs koupím příště zas.
riskmc
Porovnaval jsem foto z 20 dne a mame to na chlup stejne jen mas hezci fotku nez ja
Hydro je fascinujici jel jsem ho dvakrat jednou klony od gue grep puff sativovy pheno a masakr mame se na co tesit docela bych ochutnal rozdil mezi hlinou a hydrem muzem se domluvit jestli by si mel zajem vymenit treba g at to frci
Darkhater
Malý update.

Na holky teď docela seru, PH i EC mi posledních pár dní trochu ulítlo. Byl jsem línej to celý vyndavat z boxu, tak jsem to jenom dolejval vodou s upravenym PH. Zítra vše napravím a vyměním komplet roztok. PH teď bylo hociněkde mezi 5.4 a 6.3 a EC cca 2 až 3 :D

Jinak v boxu vše vypadá ok, listí krom pár teček na pár listech a hodně lehce připálenejch špiček nic.

To riskmc:
Hele, už jsem nad tím přemýšlel, měl jsem v plánu ti napsat. Dohodneme se přes PM, já jsem pro :)
Darkhater
Dnes jen rychle bez fotek.
Měnil jsem dnes roztok, až na 1kus se dostalo na všechny. Teda, byla to síla. Chvíli jsem myslel, že si s tím vůbec neporadím. Po vyndání z boxu se mi to roztáhlo do všech stran, větve mají problém udržet ty palice jenom trochu vzpřímeně. Na jednu stranu jsem strašně rád, protože tohle kolo je tak o 200% lepší, než to předchozí. Na stranu druhou, dnes je to naposled, co jsem je vytáhl z boxu. Příště už to nepůjde, takže roztok jen dolejvat a nebo vysát hadicí z kýble.

Do teď mi stačili 2yo-ya, po vrácení do boxu už jsem musel aplikovat všechny co mám. Je tam teď absolutní chaos :D

No aspoň jsem hodil hodnoty do normálu.
PH 5.8
EC vrcholných 2.1
Teplota roztoku 19-20C

Jinak jsem do teď neuváděl co tam leju, takže pro všechny stejnej základ:
Canna: Aqua Flores, Rhizotonic, PK13/14,
AH: Enzymes
+1 testovací Cannaboost (250ml lahvička už u konce)
Darkhater
Fáze nuda. Netřeba skoro žádná péče, jen dolévám vodu. Aspoň že je na co koukat.

Pár slintacích foto.
Darkhater
Nešli mi nahrát fotky, tak snad teď.
Darkhater
Nějaký to makro
Darkhater
Pomalu se blíží konec. Pár dní už proplachuju, půlka voda + enzymy, druhá půlka FS. Kosa někde kolem 60.dne. Ještě je proženu před koncem 3dny jen vodou s upraveným Ph.
Darkhater
Dnes už úplně všechny na vodě, Ph 5.8
Kosu vidím na 60.den, dle matkaře.
Voní to krásně, už se těším na verzi po curingu :)

Pár rychlých fotek. Ve stanu už panuje žlutá, protože už jsou chvíli na průplachu.
Darkhater
Čau,
tak proběhla kosa. Ostříhal jsem jen ošklivé listy a zbytek nechal. Další manikůra bude tak za 2dny.

Pokud to tu někdo sleduje a chce tipovat tak může, samozřejmě K+.
Moc jsem nefotil, tak snad aspoň to pomůže k tipům.

1.Foto - Odyo-yováno
2.Foto - Oběšenci
GrowPlace
Tak začnu, 394G
Zedy
Taky si tipnu 210gesos :beer:
borecshot
230g
Luboshek
254g
domicius
283
guerilla
420 :smoker:
riskmc
Přeji co nejvic tipovat nebudu
The OG
222G
Darkhater
Nějaký foto seschlíků. Dnes otrimované palice naházeny do papírových pytlů.

Kolik toho bude zatím vůbec netuším. Momentálně bych tipoval nejspíše v pásmu 300-350, spíše k 300.
Každopádně ať tak, nebo tak, palice jsou nádherně obsypané, tvrdost taky slušná a ta vůně :). Pár dní zpátky už proběhl i vzorek, který jsem bral cca. kolem 53.dne a bylo to ucházející, tak uvídíme finální výsledek.
Měl jsem teda hroznou chuť odpálit už něco dnes při tom šmikání, protože hulit už by se to dalo, ale momentálně jsme si s buddym odpřísahli toleranční pauzu, takže smokereport za 14dnů :D
Darkhater
Tak dnes při manikůře nalezeno pár medovejch kuliček :love:
Byly malinké, velikost 1-2mm. Tu nasládlou chuť mohu potvrdit.
No už se nemůžu dočkat :smoker:
gantis
Pěkný salámy :) Tipnu si 351g,ale když tam bude 500,tak to na škodu určitě nebude :D K+
Darkhater
Takže výsledky tipovačky jsou tady. Nakonec je to zajímavější, než jsem čekal.

Materiál není ještě úplně suchý, předpokládám, že to může ještě cca. o 5% klesnout. Zatím nechávám ještě v pytlích, ale do týdne jdou do sklenic.

Smoukreport ještě přibude, ale výsledky tipovačky už můžu vyhlásit nyní.
Největší slečna (na fotkách vpředu vpravo) ve výsledku 145g.
Dvě střední okolo 80g.
Nejmenší (od začátku pozadu) 40g
+ bokem cca. 20g, u kterých nevím odkud byly vzány. (Počítány ve výsledku)
+ spodky, které jsem ani nestříhal, protože to nemá cenu. (Ve výsledku nefigurují)

Celkově mi váha ukázala 373g +- nějaké drobné v chybách měření.
Takže nejblíže byli Growplace s tipem 394 a rozdílem 21g
a gantis s tipem 351g a rozdílem 22g.
Oboum putuje karma+ a třetí karma putuje guerillovi za perfektní genetiku, za kterou mu děkuji.

Výsledek je pro mě slušný a přijatelný. Bez chyb v tomto setupu věřím, že se dá udělat 450g. Měl jsem tam pár prázdných míst a byly tam velké rozdíly ve výšce.

Darkbox už teď osídlila nová posádka (foto). Jedná se o 4+1ks Longs Peak Blue.
Pojedu teď něco asi trochu odlišeného, pokusím se občas nahodit nějaký update, ale nejspíš ho už nebudu dokumentovat tak, jako předchozí.

Tak ať se daří a čekejte na smokereport :)
GrowPlace
Parada! Super vysledek :)
gantis
Parádní výsledek! 👍 gl do dalšího kola
Koloušek
Nazdar, jak dopadl test Cannaboost + Big Bud? Nevšiml jsem si, že bys to někde zmínil.
Darkhater
Trochu jsem se na to pak vykašlal.
Smokereport už moc dohromady nedám, protože nic nezbylo :D Pamatuju jen, že to ze začátku byla opravdu síla, pro nekaždodenní huliče to byla odpalovačka do jinejch dimenzí.

Ze šmejdů, co mi nestáli ani za ostříhání jsem udělal tradičně sušenky. Popíšu to jedním slovem: halucinogenní.

Jeden kousek MSH mi ještě kvete venku, ten předpokládám že bude seknut někdy v půlce října. Jinak jsem rád jak mi teď připomíná, jak krásně MSH voní.

K testu: Nepozoroval jsem ve výsledku výrazné změny a to ani ve velikosti, váze palic a nebo jejich chuti. Asi by to chtělo testovat s více rostlinami a hlavně za optimálnějších a stejných podmínek. Každopádně si stejně myslím, že ty změny jsou minimální a nějak si začínám myslet, že většina těch boosterů a serepetiček, jsou téměř k ničemu(poměr cena/výkon). Budu se asi držet pouze základních hnojiv + max. enzymy a root.
Out dávám jen alga grow a bloom a nezdá se mi, že by jim něco chybělo.

Jinak budu brzy schánět řízky, hrozně rád bych jel Amnesia Haze, ale teď momentálně žádnej matkař nemá k dispozici :( Jsem nakloněnej i jiným sativám, za každou vaší nabídku budu vděčnej a třeba se dohodneme. S řízkama je to teď velký špatný


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma