Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Splátkový prodej - Klikni zde pro originální téma
GrowPlace
Ahoj všem...
Jelikož pořídit výbavu je celkem drahá záležitost, tak by mě zajímalo, jestli jako zákazníci byste nakoupili výbavu na splátky, teda pokud by byla ta možnost. Chápu samozřejmě obavy s upozorněním na sebe, ale to se dá řešit jinou osobou (kamarád, který je mimo dění, rodinný příslušník s bydlištěm na jiné adrese...).
Prosím o vyplnění ankety, poř. komentář, pokud máte informaci, o kterou se chcete podělit.
Díky GP
Filliir
Cauves, popravde kdybych neco takoveho zamyslel. Vyuzil bych jakekoliv uverove spolecnosti a platil vybavu cash. Nic me s tim nespojuje a dnes pujcku na koupi slusneho stanu dostane snad každý.
L1st3r
Není to úplně zlej nápad a my pod tím pěstujeme techniku a nebo papričky, takže vlastně no problém.
GrowPlace
Ahoj. Diky za komenty. Ja osobne v tom taky nevidim zadny problem, ve velkych retezcich typu OBI taky nabizi splatkovy prodej i na zahradni techniku a material a nikomu to neprijde divne. Rovnez si myslim, ze je rozdil preplatit treba jednu splatku nez si brat neucelovy uver s RPSN 10%. Kolikrat je i akce bez navyseni, ze zakaznik nepreplati ani korunu a to uz velky rozdil.
Filliir
Mate svym zpusobem pravdu. Na druhou stranu si myslim, ze se s nákupem teto techniky spojovat je zbytecne. Je to jako s peroxidem taky se prodava na občanku, kdyby se neco posralo a nejakej kokot udelal "BUM". Jsem paranoidní, to vim. Myslim si ale, ze se asi nikdo z nas nechce dostat do situace kdy bude nekde vysvetlovat, ze pestuje techniku nebo papricky. Aspon teda za mne a mou stihomamem zuzovanou hlavu, od jmen a adres pri tomto, co nejdál....
GrowPlace
Jak jsem psal vyse, da se resit nakupem na osobu blizkou. Dalsi vec je, co bude psano na papire, predpokladam, ze kdyz bude predmet koupe napr. osvetleni nebo zahradnicky material, popr. nabytek, tak to podezreni budit rozhodne nebude.
Filliir
Growiku, ja prece nerikam, ze to nejde zakamuflovat. Jen ti rikam svuj nazor k tomu. Jasnacka, nejakej lustr, gauc a pod. Cajk. Ono to stejne asi nikdo resit nebude i kdyby to bylo napsane jako pestitelske vybaveni, pokud by to nebylo na pul baraku, ze jo. No a gauc za 1/4 míče :) tam je to asi jedno k tomu by si cestu nejspis našli jinudy :) kdyz nad tim tak přemýšlím tak by kvartalni splatky byly ideal..... a byl by to mooooc hezky gauc :)))
GrowPlace
V pohode. I kdyz s tim co jsi napsal to vypada spis na hypoteku :-)
chpmn
Ahoj, upřímně si myslím, že když si budeš pěstovat pro sebe a nemáš v úmyslu se tím živit nikdo se o tebe zajímat nebude. :)
GrowPlace
Ahoj, díky za názor, taky si to myslím.
GrowPlace
:-)
Madaros
Ja bych to resil uverem mimo a zaplatil bych to cash 😉


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma