Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Problem s automatom - Klikni zde pro originální téma
Yumako
Caute chalani mam momentalne velky problem s automatom od budha seeds konkretne odroda syrup rastlina je zasadena uz vyse troch mesiacou a nevidim ziadne normalne vysledky svietim nanu tym istym co mam aj v pc boxe na ginger punch ten ide ako s vody predbehol ju o 110% v porovnani pridavam foto. Uz som stej rastlinky zufali ako ju urychlit ... aby som videl vysledky ... dakujem za vsetky rady...
Yumako
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=80337

Tu je moj ginger nejde mi pridat aktualnu foto ale ten uz mi prerastol pc a zachvilu sa bude zbierat a tento syrupik nic niaky naznak tam je ale okrem toho nic viac
Mr.MEN
Zajímaví freestyle. :D Ale k věci. Popravdě nevím proč máš automaty doma? K čemu to? Jestli si je dostal tak chápu. Ale jestli sis je kupoval za tímto účelem tak je to tedy velká hloupost.
U auto je horší že nejdou jakkoliv regulovat. To je obrovská chyba hlavně u in. Kde mi kdysi z jedné odrůdy vyrostla jedna 30cm a jedna 1m rostlina. A to už je hrůza.

V tomhle ti asi nikdo neporadí můžeš to zkusit dát na 12/12. Ale kdo ví jestli to bude fungovat. Příště si kupo normální fem. aby si je měl pod kontrolou. A nemusí tady řešit takové problémy.
Yumako
Diky moc tak to som nevedel ze automaty by sa nemali pestovat indoor .... lebo vravim druhy automat co mam v pc tak ten ide nadherne mozno este lepsie ako som si myslel ... ale tento no neviem skusim to dat teda 12/12 a uvidime ... zatial diky moc zas som o nieco mudrejsi :)
Bufo35
to je dobrá pi... podla mna že automat by nemal ist dnu..pozri sa do mojho vlákna ja idem len auto..
Bufo35
a ešte jedna vec..skusil si napisať do banky?to bude problem asi v semene..ja tiež idem od budhy ,konkretne deimos a ked bol nejaky problem so semenom tak ma kompenzovali novým..
Bufo35
kolko ideš?na ten syrup?ideš od kličenia 18/6? mal by si isť celu dobu 18 hodín..
Bufo35
ja ešte potrebujem ho nechať do 4 aprila toto je foto asi 3 dni staré
na začiatku som mal problemi aj ja,,ale to bola chyba moja..týžden som polieval s vodou čo bola moc zlá..ale všetko sa dalo do poriadku..
tu je vrch môjho deimosu..
Maxeaux
citace:
to som nevedel ze automaty by sa nemali pestovat indoor


co by nemohli, neriad sa nazorom jedneho cloveka. kukni zahranicne fora ake jeby dokazu vypestovat. (dalsia vec je in-auto-skepticky postoj vacsiny groweru.cz) Tu mas aj jeden miestny grow:
http://grower.cz/forum/showthread....651#post1218651

problem je ten ze si ludia neuvedomuju ze auta vobec niesu pre zaciatocnikov. Akykolvek stres pocas prvych 2-3 tyzdnov sa kua prejavi na vysledku. Btw ta tvoja kytka moze byt proste cudka/nepodarok/nejakym sposobom geneticky dojebkana
Bufo35
tiež si to myslim ze to semeno bolo na prd....
Maxeaux
.
Bufo35
ešte ak ti môžem poradiť,,nechcem mudrovať ale nekupuj lacné semená..
Yumako
Tak ono celu dobu co som ho mal tak som svietil 20/4 to si myslim ze bolo ok ph som mal na 7.1 takze v zaklade by nebol problem... asi fakt muselo byt nieco zo semiackom ... lebo takto dlho aby to slo ... neviem nechapem tomu ... ale prve take zle dojmi som mal ked mi vybehlo par prvych listou vsetky mali len tri ziletky ... az neskor sa objavili normalne pekne listy ... chcem to nechat skusit dojst ... uvidime dufam ze sa to umudri.... len ak by sa jej dalo dako pomoct tak by som nebol proti ... zo zufalstva som aj trochu zacal ohybat ale ziadna zmena ...
Lucyll
Asi spatne semeno, ale jinak je pomerne velký rozdil ve vysce af asi normalni. Jela jsem prvni kolo 4 af a rozdil nejvetsi a nejmensi byl cca 40 cm.. nutno ale rici, ze vynos byl plus minus stejny. Ted jedu mimo jine take Syrup, tak jsem zvedava:-) na zavery ovsem brzy, teprve ve stredu vykoukly holky shodne nad zem:-)
2echy
Zdar bando,zastanu se Mr.Mena..Však nenapsal,že to nejde,jen že je to hloupost.S tou hloupostí nesouhlasim,bo až tak ne.Jen že mě taky pěstovani automatů in nějak nejde přes nos.Normal kytis si člověk muže regulovat světelnou periodou,nemusíš čekat,až se kytí rozhodne kvést.A s tim spousta nevýhod..Např.:Když se ti jedno,dvě semena nepovedou,tak natáhneš růst a vyplníš prostor...atd
Jediná výhoda u automatu,že to pak(v květu) můžeš furt solit 24/0.Ale zas propálíš víc watů.A jestli to bude mít adekvátní efekt?
To si asi musí každej břebrat sám..výhody/nevýhody..
Jináč bych to taky viděl na špatny semeno,se bohužel stává..
fikus37
Taky mám názor, že automaty patří ven. Jel jsem párkrát automat v indoor, ale výhodu vydim především venku.
2echy
Joo,na ven je to pro nás revoluční zaležitost..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma