Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
TOP 2, ale která ? - Klikni zde pro originální téma
achym
Zdravím,
rád bych se zde předložil svůj výběr

1. Auto Durban Poison

2. Think Different

Budu sázet na zahradě, slunné místo, možnost zasadit u jezírka, pojedu bez hnojiv.

Tímto bych rád požádal někoho, kdo se trochu vyzná a je ochoten mi pomoc vybrat, která z těchto odrůd je lepší >>> osobní zkušenost, chuť, náročnost pěstu, pěst v našich podmínkách, choroby, stav,...

Děkuji.
Šmoulí Prd
Za mě ani jedno, celé dutch pasion je rok co rok horší. Popřemýšlej třeba o Magnumu od Buddha seeds. Pokud trváš na těhle dvou,tak bych se přiklonil k Think Different, protože Durban Poison bude dost řídký/vzdušný model, ikdyž Think Different na tom nebude o moc lépe. Ještě je možnost, že bys na jaře/létě jel Think Different autoflower a potom normální (ne autoflower) Durban Poison.
sakumprdum
zduř vše co tu píšeš je od dp ani jeden stechto modelu jsem nejel ale od tyhle banky jedine automazar a budeš spokojenej
achym
Bohužel se v ČR pravděpodobně zdržím pouze na jednu úrodu a nechci to nějak hrotit v nepřítomnosti .. minulý rok jsem zkoušel Roayl Dwarf a byl jsem velmi spokojen, tyhle 2 jsem si vybral z pár recenzí, ale nějak na tom závislý nejsem pokud jsou to shitty modely .. ještě se podívám po internetu.

Děkuji.
centurion
Jestli trváš na těch dvou, tak určitě differenta. Durban je laciná rychlokvaška i normálně natož v automatu. Je pravda že dutch passion poslední dobou šlechtí úplný nesmysly a ten autodurban je toho důkazem, ale proč ne když to některý lidi kupujou. Pořád je to nejserioznější banka na trhu a dá se tam v tom balastu najít to nejlepší. Osobně bych ti doporučil od nich High Potency Autoflower Mix. Máš v tom 3x differenta, 3x auto cinderella jacka to je vlastně magnum povznesenej ještě o pár levlů vejš a 3x auto ultimate, což je zase automazar povznesenej o pár levlů vejš.
Maxeaux
citace:
Pořád je to nejserioznější banka na trhu


:D :D :D to nemyslis vazne
achym
Po kratším zvažováním půjdu do Royal auto Jack. Tím pravděpodobně nic nezkazím a bude to taková jistota.

Děkuji za pomoc.
centurion
citace:
Původní příspěvek od Maxeaux


:D :D :D to nemyslis vazne


Já s nima problémy nemám. Pomůžou, poradí, pošlou všechno jak mají, jen to chce vybírat dobře. Když si někdo koupí on nich xindl, jen podle hezkýho popisku a fotky, tak je to jeho chyba.
crazyben
už jen to že nabízí "xindl"... jak si sám svýma slovama řek si odporuje s tim že jsou "seriozni seedbanka"

Jenže on právě ten "xindl" dneska leze i z těch jejich legendárních strainů na kterejch si kdysi udelali jmeno... bohužel. Mozna bys jinak mluvil o Durbanu kdybys zkusil pred lety, to co prodavaj dneska uz jaksi neni vono a neni to jedinej model s kterym to slo z kopce.
centurion
No on to není vyloženě xindl, ale spíš je to třeba xindl do našich podmínek, ale zase se to hodí třeba do holandu na ven, kde jsou ty kytky šlechtěný spíš na odolnost, než na kvalitu materiálu. Já jel tak 3 roky z5 od nich normálně venku orangebuda, což je jedna z těch klasik na který si jméno udělali a nebyl s tím sebemenší problém. Potom přijde někdo méně zkušenej, koupí si nějaký shamany, durbany, holandy, frisiany, nebo něco podobnýho, šlechtěnýho vyloženě na odolnost do holandu, nebo anglie do mokrých podmínek a pak řiká, že DP podělává lidi nekvalitním materiálem. Neříkám, že to říká někdo z vás, ale setkal jsem se s tím. Sorry achyme, že jsem ti tu tak zasral vlákno, kdyžtak napiš a smažu to.

PS: durban je pořád stejnej, jen se za ty léta vyšlechtily lepši modely, rozmlsněly se nám jazýčky a zdá se to horší.
crazyben
Durban a Frishan bejval skvělej, Shaman lepší průměr zato výnosnej z toho byly stromy pěkný... dneska je to seno. De to prostě z kopce

Bluberry, Orange Bud, Power Plant... to samý. Dneska je to vo ničem nebo to rovnou zhermí... přitom legendární strainy na kterejch si udělali jméno. Rozhodně to neni co bejvalo, tak to vidim já. Automaty sem nezkoušel od nich žádný, ty jdou jaksi mimo mě ikdyž letos možná nějakej hodim ven.
maksix
Zdravím já tento rok zkusím taky automaty a mám Blue Amnesia xxl , Mobi Dick xxl a Thing Different a bonus sem dostal auto Monster mash od Exotic seed tak uvidíme co vyleze ze země :) A doufám že bude pěkný léto :)
achym
Tak jsem to ještě stihnul přehodnotit, mám jit pro jednu z nejprodávanějších odrůd ?
https://www.humboldtseeds.net/en/bu...lue-dream-auto/
Blue dream si všichni chváli, převládá sativa .. takový mainstream

Druhá jack 47
https://sweetseeds.es/cz/jack-47-auto/
Na internetu nemá takové zastoupení, ale recenze jsou také velmi pozitivní, také sativa.

Existuje nějaký logický způsob jak si vybrat (lepší podmínky růstu v ČR,...)?
Výšku a výnos mají podobnou.

případně prvně zmíněný think different ? :D :D

Děkuji za každou pomoc :)
riskmc
Cau ono je to pomerne jedno co vyberes seedbanky maj podobne moznosti na pestovani tak se moc nelisi za me kdyz automat tak memphisto genetix polaci v usa morda co maj na ins. Par semen mam a na canafestu jich koupim kupu jestli tam budou minulej rok sem s tema capkama celkem zahulili spanelskej stuff dali semena za hulo
Green johny
fantasmo express anebo sour crack od mephista , kdybych jel automaty
SMOLA33
Keď tu rozoberate ten DP banku tak by má zaujímal názor na RQS
riskmc
Mel jsem zkusenost s fruit spiritem v roce 2011 a hulo dobry ale nemeli vychytane hermeni v roce 2017 sem jel amnesia haze shining silver lemon haze a critical kush a hodne dobry dobra vec da se platit bitcoiny pak za foto daj slevu na dalsi semena jo a rqs propagator fakt pecka na kliceni
blazini
hybrids from hell jedine.
achym
Minulý rok jsem jel Royal Dwarf (auto) od RQS bez hnojiv, cca. 15g na jednu kytku. První pěst, ale kvalitou jsou byl mile překvapen .. >> RQS bych se rozhodně nebál :)
Maxeaux
citace:
Původní příspěvek od blazini
hybrids from hell jedine.


zeby Esbe robil aj automaty? ;)

citace:
Původní příspěvek od Green johny
fantasmo express anebo sour crack od mephista , kdybych jel automaty


Fantasmo mam objednane, dufam ze dorazi ok
blazini
Mas pravdu Maxeaux,nerobi. Nevsimol som si v ktorej sekcii je to postovane. Aj tak by som ale radsej volil hfh nez automaty.) Sorry za OT.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma