Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Sekyho selekce - Super skunk od SS - Klikni zde pro originální téma
Seky
Zdravím zahradníci!
Po dlouhé době je na čase opět oprášit skříňku a zasvítit v ní na pár rostlinek.
Tentokrát se však zaměřím i na selekci vlastní maminy. Volba padla na klasiku Super skunk od Sensi Seeds, tak pojďme na to.
Seky
Pro selekci sem si vyrobil i vhodnou skříňku. Jedná se vlastně o bílý kovový regál pokrytý černobílou fólií s magnetickými pásky. V horní části je použita 2x18w zářivka a ve spodní 70w MH výbojka. Díky hloubce pouze 30cm a dvoupatrovému provedení je skříňka vhodná do stísněných prostor což je u mě opravdu potřeba.
Seky
Abych při klíčení dosáhl nejlepších výsledků je zapotřebí dodržet i nejlepší podmínky, konstantní vysokou teplotu i vlhkost semínka ocenila a vyklíčila všechna, tedy 10/10.
Seky
Z deseti rostlin je 6 samic u kterých nyní zjišťuji jejich potenciál. Zaměřuji se především na:
1. Kvalitu (Intenzitu účinku, chuť a vůni)
2. Výnos
3. Růst rostliny (Větvení, kořenění ale i odolnost vůči plísním a stresu - hermafroditismus)
Seky
Ani samečci nepřišly na zmar a s první várkou samičích řízků si kluci pěkně zadováděli. Opylení se zdařilo a každou chvíli čeká holky sklizeň. Po celou dobu květu jsou v původních minikvětináčcích a déle jak 1 měsíc kvetly pod 70w. Zbytek doby si lebedí pod 400w spolu s ostatními řezy.
Seky
Řízky se nachází přibližně v šestém týdnu květu. Bohužel mi nedávno odešel 400w předřadník (starej lumatek bez regulace z druhé ruky) a tak sem musel na druhou půlku květu nahodit 250w. Holky se i přes to pěkně rýsují a už teď mám mezi nimi nějaký favoritky.
L1st3r
Čau, vybíral jsi nějak samce a nebo jsi je nechal tak nějak náhodně oprcat?
mademoiselle
mas to moc hezke...jak mas vyresene to zapinani toho regalu to je suchy zip, ja sem tohle videla na jedne skriny s dilcemi v automobilce tak jestli je to podobne, kdyz vidim vsechny ty potrubi mota se mi hlava :-) budu sledovat
Seky
Využil sem toho že je regál kovový a fólii připnul magnetickými pásky, dá se díky tomu kdykoliv snadno sundat a znovu nasadit.


Pro L1st3r: Nechal sem tři nejlepší samce a těma sem všechny kytky jednoduše pocukroval.
Seky
O týden později. Nedávno holky dostaly poslední zálivku s hnojivy a teď budou už jen na vodě. Poslední dny mě i trochu potrápily nízké teploty které byly za tmy mezi 10 -14 stupni. Nyní se je snažím držet alespoň kolem 17ti. Dávám jim ještě tak 2 až 3 týdny a jdou :bong:
Seky
Před několika dny dostaly holky první proplach jen čistou vodu, na listech se začalo projevovat zasolení a tak bylo opravdu načase. Vstupní voda měla PH 6.4 a EC 0.3 na výstupu 5.4. a 2.7!
Seky
Zdravím. Holkám dávám ještě tak týden a jdou pod kosu. Už sem chtěl začít sklízet tento víkend ale trichomy na nejzralejších paldách se teprve začínají zabarvovat do mléčna a tak uvidíme jak budou vypadat za týden. I tak bude nejspíš sklizeň probíhat dvoufázově. Tzn. že nejdříve přijdou na řadu horní největší paldy a přibližně za další týden šmiknu zbytek. Na květu jsou od začátku ledna, to je 10 týdnů!
Seky
.
Seky
Z důvodu dlouhého květu kdy paldy ani po 12 týdnech nebyly ideálně zralý na sklizeň sem se rozhodl žádnou z matek neuchovávat. Ani chuť a účinky mě příliš neoslnily. Výnos mírně nadprůměrný avšak paldy skoro bez pryskyřice. Prostě mě tento model příliš nenadchl.
Tak na závěr ještě pár fotek a třeba příště u další, snad zdařilejší selekce ahoj.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma