Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Strawberry Fields SAGAMATHAbank .15ow metla /Metla Superplant - Klikni zde pro originální téma
Minus
150W_SuperPlant Metla. _ I SODÍK na začátku .

KOKOS_RcW Hnojivo/ Advenc hydroponics a General Hydroponics.
................................................................................................
Sagarmatha Seeds

Typ: Sativa

Genetika: Strawberry Cough / Indika.

Doba květu: 55-61 dní

Výška: střední

Výnos: střední
................................................................................................
ÍCE INFORMACÍ

Sagarmatha Seeds Strawberry Fields je těžší sedativní verze slavné odrůdy Strawberry Cough. Hodí se na krátkou siestu kdykoliv během dne. Její chuť je stejně jahodová jako u jejích předků. Hodí se do venkovního i vnitřního prostředí, kde produkuje střední výnos. Strawberry Fields by ve vaší sbírce neměla chybět.
Minus
https://upinsmoke.org.uk/image.php?...3&ts=1485180883
Minus
Foto rostlinek .
Minus
New fotos:
Minus
Menší update matek :

.
.
.




+ větrák bravo.
Minus
Pár fotek
kanapee
čau kolego :)) matičky ti jedou ;) jenom menší poznatek- např. u 1.fotky ...uplně ten list s dirou, a celkově tyhle žlutý napůl odumřelý listy šmikni ať se stim zbytečně neperou...

a jak to už vlastěn roste dlouho ? :D a vůbec nějaký poznatky ohledně tohodle strainu ?

měj se Minusi
Minus
Ahoj chlape tak jak to valý ? Ty žlutý liaty mi nějak vznikly když sem netopil v pokoji a teplota byla celkem hodně pod 17 stupnů tak trochu omrzly ale snad se srovnaj . Roste to už celkem dlouho a ještě bude :-p . Něco kolem prosince + - mněsíc možná dva.

Poznatek ? Jo zatim jeden mám velice mně překvapilo jakej maj růstovej potenciál .
O květu zatim nic nevim . (Kdyžtak mi hod info jak to valí tobě).

Zatim se mněj Peace :)
kanapee
no po počátečnim koncetračním táboře, se pěkně rozvalili...
foto. 5den 12/12 - jak píšeš, růstově jedou hezky, vubec jak se přeplo
na růstu 35 dní, stim že se to ze startu chvíli vzpamatovávalo a nemilě překvapení bylo jak přišli zpět mrazy cca 2 týdny zpět, tak se větráním v boxu, výkyvy teplot a nejspíš i přílišný zálivce vytvořila na hlíně i ve spod houba... par dnu se to koumalo, dočetl jsem se, že tim přes zimu trpí dost pokojový rostliny atd, našel jsem bio produkt jak stim prej zatočit -- tak se vyvářel česnek ve vodě, druhej den mírně doředil (na1l) a celoplošně rozlil, ještě s kapkou fungicidu.. což jsou chemky a podle toho to taky smrdělo, což neni hodno moc pokoušet( fakt kapku :D ) a pak nechat vyschout uplně 2-3dny...což na nich bylo znát,ale dostali krmení a jedou, doufejme bez hub dál... ani nepřišlo že by je to ovlivnilo, možná se to zjistilo brzo což je jen dobře... jinak po tom česneku to par dnů vonělo jak z česnekový zahrádky :biglaugh:
Minus
New seeds :)
Minus
Novej prostor pro rostlinky .
Minus
Holky už mají 3 stěhování za sebou tenzltokrát do HomeLab 120. 250W MH / 150E CFL .
Minus
Foto.
Minus
Perfektní klima ve stanu domacý laborka připravy na obdobý Horka:

Teplota: 24.1°C = 25.3 °C max 26°C .

Vlhokst : 80°C .


PERFEKTNÍ KLIMA V LABORCE SNAD NEBUDOU TAKOVÝ PAŘÁKY JAK KDYSI BYLI ČTyřicýtky.


Posezení u vody WilmaHydroponics.


150wcfl + 250w MH .
Minus
Perfektní klima
BRooT
Vážně děláš matku "selekci" z 6-10 semínek ?
Minus
:-) než selekci jse dá říct že jen ověřuju pohlavý
BRooT
Nic ve zlém ale neodvážil bych se nabízet klony , které by byly z matky vybrané pod 50 semen ...
pospa.m
citace:
Původní příspěvek od BRooT
Nic ve zlém ale neodvážil bych se nabízet klony , které by byly z matky vybrané pod 50 semen ...


Tohle je tak hloupej nazor.... https://www.youtube.com/watch?v=pcza6M4ZXc8
BRooT
citace:
Původní příspěvek od pospa.m


Tohle je tak hloupej nazor.... https://www.youtube.com/watch?v=pcza6M4ZXc8


Názor ... Posíláš mi video týpka, který má přístup k semínkům, který mají kvalitu uplně jinde :) Než to co se posílá a prodává tady.

Trochu matematiky, kolikrát je větší šance, že najdeš opravdu kvalitní matku z 50 semen než z 10 ?
Minus
Ono stači když maš oveřenou genetiku od seed banky a uděláš jsi par kusu na zkoušku když to nezhermí nebo nezesamcovatí tak nemusíš vybírat z 50 semen stačí ti 10 z toho třeba 6 ti výjde jako kvalitní maminky. Dnes je doba feminizovanejch seminek a né regularu a noname jak bylo za nas když sme byli mladý. Dneska koupiš fem a 10 z 10 kvalitní maminy stači jen par kusu na zkousku. Driv z 10 8 na vyhazov třeba. Doba pokro#ila i v genetice :-)
pospa.m
Je hloupost tvrdit ze matka selektovana z mene jak 50 semen je automaticky nejak nekvalitni. Muze byt vybrana ze 2 skvelych semen a nijak to neubira to jak skvela muze byt. A v tom videu byly semena ktery vytahnul z huleni co koupil. To by pro tebe znamenalo extra kvalitu semen? Pochybuju. Clovek s nazorama jako mas ty by je ani nikdy nevyklicil, protoze by jich nemel 50 :D
BRooT
Ze 2 skvělých semen budeš mít 2 skvělý matky ... Phenotyp ti asi nic neřiká. Pospa.m vzhledem k tomu, že nejspíš vůbec nevíš o co jde , nemá cenu se asi s tebou bavit. Koukni se konkrétně na Strawberry Fields a zkus si spočítat kolik může mít phenotypů, a pak mi řikej, že 10 semen stačí :) Trochu matiky i pro tebe -

Strawberry Fields - Strawberry Cough X NYC Diesel
NYC Diesel - Skunk X Skunk 1 X Great White Shark
Great White Shark - Super Skunk x Brazilian x South Indian

Není to tak, že když si koupíš 10 semen jednoho modelu, tak budeš mít 10 stejných kytek. Každá bude jiná, protože v ní bude převládat jiný phenotyp. Výše jsem ti uvedl, z čeho StrawBerry Fields vzešlo a to jsem vyjmenoval jen základní, mohl by jsi jet dál podle Super Skunk a South Indian. A to už máš víc jak 10 phenotypů.

Pro osobní potřebu asi dobrý, ale jak řikám, neodvážil bych se to nabízet dál.

Můžeš mít štěstí a mít z 10 semen 6 kvalitních matek (což pochybu), říct, že je doba feminizovaných semínek když se bavíme o selekci matky je taky trochu extrém. Ano, dnes už je to vše něco jinýho ale stejně, mamina z reguláru bude vždycky lepší než maminy z femek. Nechci nějak zhazovat tvou kvalitu, ale z 10 semen, konkrétně u druhů jako máš ty, nemůžeš prostě mít všechny phenotypy a pak vybrat z nich ten nejlepší.

Ještě jednou, nechci shazovat tvojí kvalitu jako matkáře, neber to nijak ofenzivně
Minus
Broot ted ze chháda souhlasim stebou. Máš pravdu třeba ten strwberry cough jsem.jel.na květ a objevily se mi 2 fena a chutí mi to nepřipomínalo strawberry jak jsi psal.asi v sinká převládaly jiný geny z matek a samců z procesu křížení té odrůdy .


Jsou odrudy ktere phenotypy.nemají pač jsou šlechtení kvůli sve čisté genetice proto by.vždy mnelimit stejnou kvalitu pokud nezhermí . U takovej genetik s čistym rodem nepotřebuješ 50 semen.na vyselektování. Jsou druhy a druhy a tech druhů je mnoho.

Ps......:) nechci se hádat. Je to sporný
pospa.m
https://www.dinafem.org/en/blog/bas...abis-marijuana/
Keen
BRooT má v tomhle pravdu borci

Z 10 semen ti nepokryješ množství phen co tahle odrůda má.

Musíte se ještě učit
Praseone
Mám dost, sorry, tohle vlákno bych zrušil, protože si očividně nějakej debil potřebuje namastit kapsu, nezlob se na mě, ale koukám, že vůbec netušíš která bije a tvoje tzv. selekce matek je opravdu směšná, nejdřív si o tom něco zjisti, jak se hledá správná matka a další info které ti očividně chybí a nemel tu hovna, jsou tady dost chytrý lidi co ví... Btw tvoje 28% pěstitelská karma mluví za vše. Fakt mě mrzí když musím vidět takovýhle vlákno tvl, by mě zajímalo co z toho ve finále vzejde. Když už to chceš dělat tak alespoň dobře a kvalitně.

Btw tvoje odpověď na to že děláš ze 6 semen matku: ":-) než selekci jse dá říct že jen ověřuju pohlavý" a z tohohle tady prodáváš klony? Tvl :D si děláš prdel.

Carlosi smaž tohle vlákno tohle je směšný tvl
Minus
Prdel si ze mně dēláš ty ne? mamrde . Nechci se hádat díky za názor a kritiku z chyb se člověek učí.

Peace.
Minus
Rostou
Minus
Rozhodl jsem se do budoucna rozject svůj vlastní projekt a vytvořit vlastní Strainy z matek který mám ještě víc jim prohloubit kořeny genů.

Semínka budou k sehnání na WWW eShopu .

Bude jse jednat o genetiku Matek který mám + opilení bude samcema podobných rodů tudiž ještě sladší :-) .. Zatim peace Minus.
BRooT
Doufám, že víš, že je to práce na dva-tři roky než vyvineš nový strain :) GL
Minus
:)
Loyd
citace:
Původní příspěvek od BRooT
Nic ve zlém ale neodvážil bych se nabízet klony , které by byly z matky vybrané pod 50 semen ...

Zkusenej breeder by noc takovyho nenasel , za me docela blbej nazor , nezalezi na poctu semen , ale na tom jak si znalej a jakou seedbanku zvolis.
Pokud se bavim o seedbankach v rozsahu tvych znalosti tak ti ani 50 semen nepomuze , to mi ver.
Váchy 55
Fandím každému kdo se do takovýchto věcí pouští, ale tohle je na hlavu padlé. Když už to chceš prodávat veřejnosti, tak se to nauč a dělej pořádně. Takhle to opravdu vypadá, že si jen chceš namastit kapsu nezlob se na mě.
ssmokyy
no maraz od tebe bych opravdu nic nekoupil udelat matku ze 3 feminizovanech semen to jako vážně ? dát je pod cfl a prodavat kus za 160-170 ???
Minus
Jestly se vám něco nelíbí tak sem vaše názory nepište amatéři. Pamatuju na dobu kdy se tu klony prodávaly za 200kc a byli to no name. Já mám aspoň ověřenou genetiku tak mi nepiš jestly bys něco koupil nebo né.


Hezkej večer
Váchy 55
Pokud chceš nějakým stylem podnikat, tak potřebuješ know-how a ještě se naučit unášet kritiku. S tímto přístupem si mnoho zákazníků (příznivců) nezískáš, protože jako amatér tady působíš akorát ty (nemluvě o pravopisu, ten ti asi taky nic neříká). Neber to jako útok na tebe, já ti fandim. Jen ti říkáme jak by to mělo vypadat. Peace
BTW. Doba se změnila a tím i genetika a ceny ;-)
Minus
:) na každym kroku pravdy teochu . :) kritiku přímam aspoň jsi veku ponaučení. Doba múže jít dopředu ale generika jse nemněmí a cena za hnojiva a elektřina + rw jse neméní. Nemam tonjako podnikání . Je to něco jako hobby to jen aby náhodou nedošlo k omilu
AladinXXX
vyselektovano?uz je prodavas jo?
fikus37
Už to má na bazaru. S takovým přístupem budeš brzo na černé listině. Pokud se to od tebe někdo odváží koupit.
Nechci ti tady zasirat vlákno, ale zkušení borci typu hodinar (kteří jsou léty prověření a dělají to roky), tak si účtují za klon 100 Kč. Ty jako úplný začátečník, chceš za klon 150?
Měl si spíš dávat klony zadarmo než zjistíš, že to děláš dobře.
Ber to jako radu, ne jako rypani.
Minus
Hodinář ? Legenda týpku ani bych jsi ho nedovoloval jmenovat s něčim takovym .


Každej zažil začátky. A Ano ! Už vyselektováno. Ještě mi dorůstá orangebud . Pojedu ještě druhou rundu kdyby se náhodou ukázalo jiné pheno.

Zatim čuec
Minus
Vse beru jako radu nebo jako názor z kterého jsi vemu ponaučení.

Až na rejpání už se to opovažuješ prodávat nebo něxo v tom směru.


Ps: nabízim produkt jestly chceš ber jestly né neodepisuj na inzerát snažim se ukojit poptávku pi odrůdách které sou tu zastoupeny minimálně nic víc . Kdo chce tak koupí.

A do ceny se mi nejeb.

Kde sou ty doby kdy klon stál 200- 250 kc/ks.


Hlavně já se nebojim napsat že to mám ke sběratelskym účelům a za tim je i nabýtim "NEPODPORUJU: - výrobu omamných a psychotropních látek .

Ale kvalitní dobroty s výraznym ovocnym aroma na což jse zaměřuju.


Pouze botanickě a sběratelské učely. Za tim je taky nabízím.
Minus
Peace nechci to už řešit. :( natož se hádat atd....
Minus
Hlavně tohle vlákno bylo zaleženo jako ukázka kití a né debata o klonech.
fikus37
O. K je to tvoje věc. Časem se ukáže jak jsi to zvládl.
BRooT
Nechceš nahodit i jak to selektuješ ?

Odjel si selekci dost rychle , to je hustý... A kdyby lidi viděli jak děláš selekci, tak bys aspoň přitáhl víc lidí, protože přece jen si radši koupíš o matkáře, u kterýho vidíš jak selekce probíhala než od někoho kdo jen prsknul výslednou fotku a musíš doufat, že doopravdy nějaká selekce proběhla
Minus
Není problém v budoucmu vám sem něco upnu
Minus
Po menší nehodě jsem udělal 2 mini matky který jse rozjížděj 2x Strawberry Field.


Jinak jsem musel přepnout.
crazyben
citace:
Původní příspěvek od Minus

Kde sou ty doby kdy klon stál 200- 250 kc/ks.


jestli se ti stejská po takovejch starejch dobách, tak ti klidne prodám pár klonů z brutální selekce pěti femek DP, za dvěpade kus... hele že si to ty klidně i za tři kila. Fajn se vrátit do starejch časů, ne? :teef:

Styď se! Říkat si o prachy za tohle :smash:
Minus
Přeháníš ne? . Myslíš jsi že sem to vyvolal?
Styď se za to co jsi mi napsal timto chci ukončit tenhle threed.
Minus
30.10 přepnuto kytky mi napadla choroba.
Minus
Foto update z průběhu:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma