Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
f1 sweet seeds - Klikni zde pro originální téma
inpeerson
Zdravím,

potýkám se nedozráváním outdooru a letos dokonce s odcizením rostlin v pozdní fázi květenství. V rámci experimentů jsem cca po tři roky zkoušel automaty, i když výsledky byli cca kolem 150g na kytku chtěl bych něco rozumnějšího.
Proto uvažuji o Fast verzi od Sweet seeds, dle kolegů je to houževnatá kytka s pěkným výnosem a vyzrálostí palic tak v půlce září - tím pádem pěkně vyschne na půdě a nezačne plesnivět...

Díky za názor.
Greensch
Zdravim,tendle rok jsem je zkousel poprvy,koupil sem killer kush a muzu jen doporucit,sklizeno zacatkem rijna cca (slo by i driv) a maximalni spokojenost.
Stoprocentne pojedu od tydle banky f1 i pristi rok :) Musim vyhrabat fotku a pak dyz tak doplnim,mel sem 3 kytky a ta jedna se zbarvila do fialova a pak pri konci pomalu az do cerna,to sme jeste nevidel :)
A ten killer v nazvu,ten tam neni jen tak .)
mladejzahradnik
Ahoj můžu doporučit Cream Mandarine fast version... má dozrávat na začátku září, letos jak bylo nic moc počasí tak jí kámoš sekal 1.října a pěkně zralý, krásný palice, 350g z kytky... chutná nám to mandarinka :) příšté zkusíme i jiný... kámoš měl ten Cream Caramel fast a taky super :)
Šmoulí Prd
Zdravíčko,
s f1 sweet seeds ti neporadím.

Nechci tě strašit,ale jestli u tebe letos byli čorky, tak je tam pravděpodobně budeš mít i příští rok .... Takovou mám zkušenost i já a co jsem četl, tak i další. Akorát sem tam druhý rok už nepěstoval a asi nechtěli odejít s práznou, tak vylomili dveře od garáže a pokoušeli se dostat i do baráku - ten byl v tu domu neobýván.

Ještě můžeš zkusit zatmívat, aby ti to začalo kvést třeba o měsíc dřív než normálně - na to by mělo stačit zatmívat tak 2 -3týdny, aby se nevrátili zpět do růstové fáze.

Já se věnuju AF 8 let ze stejného důvodu, jak píšeš (nedozrávaním fotoperiodických kytek) a jsem maximálně spokojen. Občas se mi podaří podobný výnos na kytku jako tobě. Zasadím v dubnu/květnu a za 100 dní mám venky jak indoor. Při troše štěstí na počasí bez plísně. Samozřejmě stihnu ještě druhé kolo.

Velkou výhodu to má i v tom,že čorky nenapadne,že sklízíš v létě a ne na podzím (pokud o těch kytkách neví) .

Taky hledám fotoperiodickou odrůdu, která by dozrávala co nejdřív. Měl jsem Biddy Early (Serious Seeds) http://www.cannapedia.cz/cs/odruda/biddy-early .Měl jsem dva phenotypy- přesně jak na těch fotkách v odkaze. Ano dozrálo to brzo cca ten přelom září/říjen, ale stavba palic, chuť ani účinek mě nepotěšil. Odolnost proti plísni byla dobrá ale ke konci už to byl masakr.

Jaké AF modely si měl a celkově mě zajímájí detaily tvých AF počinů. Kdyžtak napiš PM, jestli to nechceš tady dávat veřejně.
alfonzito
Ja mam vyskusane jack47 fast, black jack fast, killer kush fast a big devil fast. Vseobecne spokojnost ale za seba mozem povedat ze jack 47 z toho co som skusil najlepsie. Obrovske rastliny, na outdoor celkom tvrde a velke sisky. Aj co sa tyka ucinku a chuti tak ma ten jack bavil najviac
inpeerson
Díky za názory,
S tou zlodějinou, je to tady prostě místní kolorit, jak někde mají třeba v dědině velké nosy nebo starosta je blb.
Ještě mě napadla jedna zvrácenost, tím že mám matkárnu s dvěma volnými pozicemi bylo by reálné si pořídit Fast verzi matky? Asi nebudou mít seeds v regularu na nějakou slušnou selekci. Tohle už je tak něco navíc a řekl bych že je to out of range.

Šmoulí Prd - zatmívání je celkem zajímavý postup, zkusím zjistit více a odzkouším.
Mladejzahradnik & Greensch - slušný výnos a chuť je priorita.

Díky a ať se daří
Šmoulí Prd
citace:
Původní příspěvek od inpeerson

Ještě mě napadla jedna zvrácenost, tím že mám matkárnu s dvěma volnými pozicemi bylo by reálné si pořídit Fast verzi matky? Asi nebudou mít seeds v regularu na nějakou slušnou selekci. Tohle už je tak něco navíc a řekl bych že je to out of range.


Fast version matky by neměly být problém, pokud budeš svítit minimálně 20/4. Nejlepší bude, když napíšeš přímo seedbance.

Ptal jsem se na to u SUPER AUTO TAO - Tao Seeds - kopíruju text z mailu.
Já: "Je SUPER AUTO TAO autoflower, takže sklizeň je 4-4,5 měsíce od vyklíčení bez ohledu na fotoperiodu nebo je jen citlivější na zkracující se fotoperiodu ? Děkuji"

Tao seeds : "Určitě úplně nepokvete pri 20 h. jako klasicky autolower."
inpeerson
Yep, kontaktoval jsem Seed banku a uvidíme co z toho vyleze. Bylo by super to mít ve skříni...

Díky
jackson
Caute, nedávno mi tunajší člen odporučil Dánsku genetiku konkrétne od hybrids from hell. Velmi ma zaujalo že sa jedná o modely slachtene v Dánsku teda v dosť chladnejšom prostredí ako je u nás. Niektoré vecy z ich ponuky dozrievajú vraj už na začiatku septembra čo je úplne super. Určite ich tento rok skúsim :) a cena je tiež super 13swmien za 13€ :o
inpeerson
Mám vyjádření od Sweet seeds:
HELLO
WE HAVE FEMINIZED SEEDS FOR ALL THE STRAINS OF SWEET SEEDS, SORRY,
MARTHA

:-(

Tak jedině si vybrat nějakou brzy dozrávající odrůdu...
ZOO68
Venku bez problémů dozraje i Green poison v normální verzi.
Některé fenotypy zrají indoor kolem 45 dne.
mirosk
Tento rok som išiel od nich S.A.D. F1 fast version. Spokojný, len mal som dojem, že to bude ready maximálne v polke septembra. Opak bol pravdou, zber bol 1.10. Zrelé v polovici septembra by to zrejme bolo v Španielsku, Portugalsku.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma