Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Televizni debata na tema legalizace - Klikni zde pro originální téma
carlos
Chystate se tam nekdo? :) Nechat na sebe rvat Jilkovou ? :D Meli bysme tam nominovat nejaky reprezentativni growery v kvadrech :)

http://www.ceskatelevize.cz/porady/...o-s-m-jilkovou/

PŘÍŠTÍ TÉMA
Legalizace marihuany

7. 12. 2017

Pirátská strana chce zlegalizovat marihuanu. Je tato halucinogenní droga nebezpečná, nebo léčivá? Má být kouření marihuany postaveno na roveň cigaretě? Přijďte diskutovat s Piráty a ANO!

Debatovat může přijít každý, kdo má odvahu říct veřejně svůj názor. Stačí se přihlásit na tel. čísle: 261 13 77 66 nebo e-mailové adrese: mateslovo@ceskatelevize.cz

crazyben
Já bych šel, ale obávám se že k léčbě toho moct říct nemůžu a reprezentativni vzorek zrovna taky nebudu :D
redfoxx
Právě jsem viděl upoutávku v televizi, jsem fakt zvědavý k jakému závěru dojdou.
Madical-Strains
Ja bych sel okamzite ale bohuzel nemam kvadro a ani nejsem moc reprezentativni tip co vladne slovem.
Ale kdo by tam rozhodne nemel zchazet tak to je "teta Bushka" ale kdo vi jesli o tom vi a sleduje to. Myslim ze ta by mela co rici a byla by tam hodne uzitecna.
A urcite by tam mely byt nejaci oficielni pacienti , ja se domnivam ze televize usilovne hleda lidi s obou stran takze si myslim ze tam nekoho produkce urcite najde i ze strany pacientu kteri se bez konopi neobejdou.

Budu to urcite sledovat doma z postele a jsem rad ze jsem se o tom vubec dozvedel.
scars22
Já užívám konopí, protože mám občas křeče a bolesti, a okamžitě mě to uvolní a bolesti a křeče ustoupí, proč mám do sebe cpát prášky a kapky, když to tak pomáhá.Nejvíc mi to pomáhalo po chemoterapiích, kdy se točí celej svět a je furt nablití, nikdo nic nejí , a já jedinej pacoš co hltal:) sestry čučely.
Mám 3.stupeň invalidity už 13let ,3 jakýsi blbý nemoci, ale starej nejsem.

Ale na tohle , a veřejně ,nemám koule,:) chápete.....
jatro
Jílková je rozhodně, neumětel.

V tak krátkém čase a s tak užasnou moderátorkou z toho bude jen srajda. Škoda.
crazyben
No neumětel, nevim nebudu soudit, nesleduju... ale vostrá bejt umí :D
Madical-Strains
CCa za 45 minut ten porad uz zacina ,tak koho to zajima nepropasnete.
crazyben
Nestíhal sem... ale du to dohnat.

http://www.ceskatelevize.cz/porady/...217411030520029
guerilla
Za mne je problém v tom, že společnost se bojí a lže, tím člověk, který se dostane třeba ke konopí jako mladiství a tedy pochybuje o sobě a světu kolem sebe, jelikož k tomu má predispozice dané věkem, zjistí, že konopí rozhodně není takový démon jak se tvrdí, logicky začne pochybovat o dalších tvrzeních a tady je podle mne zakopaný pes, potom končí i na mnohem horších substancích, které už tak snadno třeba nezvládne. A začíná se prostě chlastem a cigárama a pak se jde dál, opak tvrdí lidé bez vlastních zkušeností.

Krásně se můžeme podívat jak to je na Slovensku, jak tam vedou drogovou politiku je ještě horší a vede to, mimo jiné, k útěku mladých lidí do zahraničí, včetně ČR, chtějí být svobodní a neskončit v lágru nebo s nějakou psychickou poruchou způsobenou tíhou společnosti, za což shyzofrenii a některé další psychické poruchy považuji, protože co bývá psychická porucha? Řekl bych že z velké části únik do alternativních realit, poněvadž ta obecná je nesnesitelná. Respektive predispozice tam jsou samozřejmě i geneticky, ale co je spouští? Trauma!

Jinak např cigára, zakazujou se víc a víc a lidi to berou jako útok na svou svobodu a přijde mi, že konzumují natruc více než dřív, aby měli snad i důvod nač si stěžovat.

Je to tu choré, omezenci budou furt tvrdit bludy, nevidí širší souvislosti. Zastánci v pořadu maj ode mne plus, narozdíl od těch afektovaných samozvaných spasitelům světa našli odvahu překročit strach a tím se posunuli dál jako lidé, jsou, řekl bych, více otevření k názorům ostatních a nemají potřebu vymýšlet úskoky, aby se náhodou neukázalo, že se mýlí a že by se jim díky tomu nejspíše sesypal svět.
alojz61
Tak jsem včera tu debatu sledoval. Pocity z toho mám různý. Ti tři " odborníci ", keří vystupovali proti legalizaci vidítelně byli trochu mimo mísu. Argumenty vedoucího léčebny se omezovaly jen na zkušenosti s jeho klienty, takže stále jen opakoval spolu s ostatními slova jako nebezpečná návyková droga. Další vzpomímal, kterak v dětství kradl otci z krabičky na stole BéTéčka a navíc ví, že plno policajtů kupuje od dýlerů drogy pro sebe a své manželky a ti pak prý proti čenému prodeji nechtějí nijak zasahovat. Třetí, onkolog zas hlásá, že v lékárnách je konopí stále dostatek a ani cena není nijak závratná a i přesto o něj není ze strany pacientů zájem. Nakonec tomu nasadil korunu tím, že chtěl žalovat Legalizaci za rozdávání semínek seniorům.

Naopak propagátoři legalizace byli připraveni. I když si myslím, že na takovéto oponenty snad ani není žádná velká příprava potřeba. Pro pány Bartoše a Veverku to už musí být ubíjející stále odpovídat na stále stejně debilní otázky oponentů i paní Jílkové.

Celou dobu se vlastně řešilo především hulení. Když přišla řeč na masti, hned paní Jílková řekla, že to sem nepatří. Přitom ta mast se dělá z konopí, které opět někdo (nejspíš nelegálně) musí vypěstovat. A na ostatní produkty (extrakty, výtažky a pod) vůbec nedošlo,


Potom ta debata vyzněla pro lidi, kteří o problematice něco vědí jako jasné vítězství legalizace nad tmářstvím. Bohužel, ale asi stále je víc lidí, kteří o tom nevědí nic, nebo hodně málo. Ti pak v konopí stále vidí hnusnou návykovou drogu. Hlavně, když jim to v televizi ještě potvrdí lidé s akademickými tituly.
Madical-Strains
Jo ,ti tri nastrceni panaci byli zcela sfanatizovani a nedokazaly podat rozumny proti argument. Ten co kradl otcovi BT-ecka tak me hodnektrat rozesmal i kdyz je to spis k placi.
Ze strany pacientu co se leci konopim tam nikdo nebyl . Kdo by taky sel dobrovolne s kuzi na trh a vystavoval se trestnimu stihani.
Ani zadny lekar co by podporoval leceni konopim.
Jilkova nebyla nestranna .

Moc ten porad nepomuze , podle me.
Vito
Užití pilulek pro onko pacienta neni 1200 mesičně ale tydně a to při užití silných stimulátorů bolesti za dalších par stovek. Akorát se projevila neinformovanost lidu , je to k pláči btw.: ganja= pernik. ... mě poser
Piskor1
K tématu. https://majzlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=637965
fikus37
Tak to není možné. Ve světě se na konopi přechází a tady nám sekta placených zmrdu farmaceutickymi firmami, bude v TV před milionem lidi tvrdit, že konopi je spouštěč přechodu na tvrdé drogy.
Jak takový lidé mohou mít akademický titul (jo vlastně už vím, asi ho dělali v Plzni).
Probud te se už vy hyeny a dejte lidem demokracii a svobodu.
Witcher
Mluvily velice rozumně a Ti druzí o tom, jak je to ted. A ten za Ano, ten je uplně mimo, myslí, že když se problém nepojmenuje, tak žádnej není. Bartoše nemusím, je to vítač a sluníčkář, ale tady mluvil rozumně :) škoda, že Ti další blbci pořád jen mluvily o pervitinu atd, zvlášt ty zážitky o ktetých ten chytrolín mluvil nebyly jen z trávy, ale z horších věcí..... já pořád čekal, kdy vytasí historku o schizofrenii po trávě a on pořád po tvrdých drogách.... s trávou nic, jen že je to brána, ale to je i chlast...
crazyben
To co tam povídali už zaznívá léta... z obou stran stejně. Podle mě nejde o debatu samotnou, ale je dobře že se téma takhle v TV dostává do povědomí širší veřejnosti... a dobře že tam lezou takový tupci ze stran odpůrců legalizace, těm legalizítorum to jen nahrává :)

Brána to neni... to je píčovina. Myslim že to tam říkali... 99% těch co sou na tvrdejch si nejdřív prošli měkčíma a legálníma, to neznamená nic. Dělat statistiky na vzorku lidí který museli se závislostí do léčebny, to je na palici. A s tou schizofrenií... ano může být spouštěč. Na to zazněl taky hezkej protiargument... je to jako jakákoliv jiná emocionálně vypjatá situace v životě člověka kterej k tomu má sklony. S tim jak stoupaj konzumenti, schizofreniků víc neni.

Mě nejvíc dojal ten slepej strejda co měl (má) problém s chlastem, ale přišel plivat na trávu, přitom ze sebe nebyl schopnej vykoktat smysluplnou větu... to mi přišlo jako hodně úsměvný, by mě zajímalo co mu za to slíbili. Rozpadající se rodiny, protože chlapík jezdí na zahrádku a poránu má návaly vzteku, to už sem jen nevěřícně zíral s otevřenou pusou. Ty lidi sou uplný fanatici... hlavně že nechce aby si děcko na hajzlíkách dokázalo něco sehnat. No i proto tu legalizaci chcem, ale to by ty šašci museli začít přemejšlet.

Vybouch sem ale u lékařskýho konopí... že ho lidi nechtěj atp. Vole, když ho lidem pomalu nikdo nechce předepsat a ve finále je 2x 3x dražší než na černym trhu, tak proč asi? Ale to volové to dobře ví... to se mě vařila krev v tu chvíli. To samý s tou mastičkou... ty přece nikomu nevadí. Wooow a vyrobíme jí jak?? Demence je slabý slovo!

A Jílková je k... ehm byla jiná vždycky, ale tady si myslim že až moc okatě nahrávala na jednu stranu. Každej průměrně inteligentní člověk po takový debatě musí pochopit že je něco špatně...

jako asi bych u takový debaty ani nemohl bejt. Brzo by mě vyvedli, protože bych se neudržel vklidu argumentovat proti takovejm blbum :D a nebo se řádně nahulit, ale to bych měl asi záchvaty smíchu.
Váchy 55
Ty lidi tam proti legalizaci jsou uplne mimo mísu. Až se mi z nich udelalo zle. Vubec nevedeli o cem mluví. Tohle vsechno lobby proti pravdě jen aby se stale hrabaly peníze, dela z lidi akorat hlupáky.. Hroznej bordel az je mi z toho smutno
comix
Táto diskusia bola hodná akurát tak bulváru alebo krčmy. Bartoš, Kubu a Veverka nemali dôstojných oponentov s argumentami, moderátorka nebola nezaujatá a nestranná...takto nemajú vypadať odborné diskusie. Bartoša a Veverku som miestami ľutoval, že to tam musia vytrpeť a dookola to isté vysvetlovať tým trom zadubencom a nielen im, ale častokrát asi aj tej moderátorke.
odo
jasná a cielená dramaturgia so zaujatou a dosť nepríjemnou moderátorkou. Celé mi to pripomínalo socialistický realizmus v štátnych masmédiách minulého storočia.
Celkovo mi odlahlo, keď sa to skončilo. Čakal som od toho podstatne viac. ˇ
Niečo nás ešte stále spája z dôb CSSR.... - a tým je: BLBOSŤ!
Madical-Strains
Negativni reklama taky reklama!
Mozna ta reportaz mate slovo.. je jen stripek do jedne vetsi skladacky.
Vcera ve zpravach zase ukazovaly pacienta na invalidnim voziku ktery si pestuje konopi z lecebnych duvodu a je nucen tak pachat trestny cin .
Myslim ze TV vybrala spravneho cloveka protoze ihned si kazdy musel pomyslet pri pohledu na nej ...... , chudak...
Dulezity je hlavne ze to TV ted casto ukazuje a ze se o tom diskutuje.
Snad to nakonec pomuze a zlegalizuji.
carlos
Souhlas ze to byla tragedie.. Jsem myslel ze lzivy argumenty uz v diskusi zaznivat nebudou.. No to asi od toho tria fanatiku na levo neslo ocekavat.. Hodne ujetej fanatik byl ten prvni odzadu co vzdycky vytvarel zavery o cannabis na zaklade svych zkusenosti s uzivatelema trvrdejch..

1. Mytus ze marihuana je prestupni droga
2. Mytus ze marihuana zvysuje riziko dopravnich nehod (je to presne naopak)
3. Nic nedokazujici fakt, ze o konopi v lekarnach neni zajem (jak by taky byl kdyz stoji 300 kc / gram tj. dvakrat vic nez na cernem trhu).

A o tom jak SUKL nechal vysoutezit nejdriv model s THC 19 % a CBD 0,125 %, ktery se hodi asi jen na 90% diagnoz ani nemluve.

Taky byl vtipnej ten moment co vyblaznena Jilkova zacala obvinovat JXD ze si dela srandu z vylecenyho alkace.
Madical-Strains
Dnes ve zpravach... kdyz se ted casto diskutuje v TV o legalizaci ..policie vraci uder...a tez se snazi ovlivnovat verejnost...
Bezpochyby reakce ze strany policie na obavanou moznou legalizaci.

http://tn.nova.cz/clanek/pozor-na-f...i-i-vybuch.html
guerilla
Taková demagogie zasypaná pytlem slovní vaty:flick: fakt ach jo.

Prý "narkomany", a gang se 73 letým členem:jerk: Opravdu slovník hodný ideologické propagandy.

Díky za odkaz.
crazyben
to je hnuj vole...

Jako kdyby to psal ten kokot Frydrych sám. Velkej hit mezi narkomany. To mě poser. A pak se ty čůráci diví že sou za idioty i u normálních lidí... aby ne.

a ty keywords k článku krimi, smrt, nebezpečí, marihuana, extrakt, výbuch

:mutant: náckové by se tady mohli učit propagandě. Fuj to sem se zas rozčílil.
Madical-Strains
citace:
Původní příspěvek od crazyben
Fuj to sem se zas rozčílil.


Nasel jsem jeste jednu zajimavou reportaz v souvislosti Fénixovymi Slzami
( tentokrat ze strany medii pozitivni !) starsi data 2015.

Je tam pod clankem i zvukova reportaz z poradu NAROVINU s pacientkou s nadorem na mozku a sefem proti drogove centraly.

http://www.rozhlas.cz/vysocina/zpravy/_zprava/1535223
BLHR
Bože můj, teda takhle lhát a manipulovat....s titulem... Pravdivý obrázek o inteligenci lidí kteří rozhodují a přitom si hájí svůj názor úplně mimo realitu. Teda to byl pračůrák s hlavou plnou pervitinu,fuj!
crazyben
Vyšel o tom na legalizaci článek před pár hodinama... a teď jim nejede web.

náhoda? nebo už sem paranoidní?!? :D
Madical-Strains
Jeeee, tohle presne sem vcera napsal to sem ale chytrej kluk ! ;)

Uz jim ten web nastesti jde.

https://www.legalizace.cz/cesky-bul...-fenixovy-slzy/)

Tahle veta , co vyslovila policcie v TV je ABSOLUTNI DIVADLO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(„Právě fénixovy slzy byly pro kriminalisty překvapením, protože se s nimi zatím u žádného jiného případu nesetkali.)

Zde dukaz ze PCR uz davno o FS vedi , reportaz 2016...

https://sumpersky.denik.cz/zlociny-...y-20160727.html


14. července 2010

http://www.reflex.cz/clanek/jine-vy...ak-me-udal.html

Takze policie vi o Fenixovych slzach nejmene 7 let .
Maxeaux
hehe a to keby videli ten extrakt co sem postnul clen cvrca :D
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=79935


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma