Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
10 x WW - 400W HPS - Klikni zde pro originální téma
LeStR
GROW REPORT #II.
White Widow
Growshop Seeds


SETUP

BOX ~ Mammoth PRO 90x90x180cm
SVĚTLO ~ ELEKTROX CFL 125W růst; Orsam Plantstar 400W, předřadník Lucilu 400W
VZDUCH ~ Ventilátor TT 125, 220-280m3/h, 23/37W; ofuk CE multifan 20cm, do 35W
HNOJKY ~Advanced Hydroponic of Holland: GROW, BLOOM, MICRO, root, Growth/Bloom excellarator, Enzymes+, Final Solution
PŮDA ~ Biobizz - Light Mix

Růst 18/6

Konečně jsem se vrhnul do dalšího kola, tentokrát jsem zkusil legendární bílou vdovu a doufám že se mi podaří plně dosáhnout její potenciál. Set zůstal zatím nepozměněn ale ke konci budu muset přidat nějaký homemade pacháč. Fem. semínka jsem dal klíčit 25.9.2017 (vatové polštářky) a do třetího dne vylezly nečekaně všechny, v 6,5l květníkách mám zasazeno celkem 9 rostlinek a jednu takovou pokusnou chudinku mám jen v 0,4l kelímku v rohu, ta se stane obětí koštů :D. Holky byly 26 dní pod 125W CFL a posledních 8 dní růstu pod 400W HPS aby vyplnily prostor, celkem to tedy máme 34 dní růstu. Jedou bush bez zástřihu a sami se krásně větví.
LeStR
Květ 12/12

Stalo se co jsem u indiky vůbec nečekal a sice že vdovy mají každá přes metr, jsou tak 10 cm od výbojky a já nemám kam zvedat, dneska ještě zkusím napasovat ventilátor úplně ke stropu a tím snad získám ještě 5 cm. Další možnost je zrušit izolaci na ventilátoru což je tak 5-10 cm z každé strany ale do toho se mi upřímně vůbec nechce, jednak kvůli bordelu ale hlavně u boxu spím a ta izolace je dost účinná. Později sem hodím foto.
Anarchom
vytahni odtah ze skrine a poloz ho na skrin
Pítr90
Zdary, trošku je ohni, paldy se srovnají
zajonc
normalně to ohni přesně.. když není prostor musíš být opatrný at nezlomíš stonek

ja musim hned od startu porad ohybat jinak bych byl v prdeli :starwars:
LeStR
Díky za rady pánové, ten ventilátor jsem jednoduše hodil na skříň a problém je vyřešen :) sice další opičárna v pokoji ale nějak to zamaskuju krabicema, hlavně že se všechny nespálí. Dnes mají 15. den květu a už začínají krásně vonět :)
LeStR
20. den květu, ze vzorkovací rohovky jsem si včera uštípl pidipadlu a efekt neuvěřitelnej na takhle mladinkou kytí (poslední fotka). Když mi bylo asi 15 byl jsem na návštěvě u známého z Kladna který měl kamaráda growera a u kterého jsem poprvé viděl jak vypadá pěstírna. Z pár prdů jsem byl tenkrát totálně mimo, vůbec jsem nebyl schopnej se s nima bavit u stolu takže jsem zamířil na gauč a 2-3 hod jsem se v kuse chlemtal u pána prstenů, nakonec jsem usnul jak mimino. Teď jsem si 100% jistej že to byla právě bílá vdova a že se mám sakra na co těšit! :D
LeStR
25. 12/12
Vše jede podle představ, příjemně mě překvapilo že najednou nejsou vůbec cítit. Už ke konci růstu byl smrad zase po celém bytě a najednou nic :D Zatím nemám pacháč takže jsem za to rád ale tuším že to nebude trvat dlouho než se to začně všude linout.
LeStR
30.12/12
Vše v pořádku, vůně pořád slaboučká. Párkrát je teď zkusím propláchnout vodou aby pak mohli lépe papat. Kosa vypadá na silvestr :)
schu-zka
Vypada to pekne ;)
Hugito
moc pěkné
LeStR
Díky, dnes je 35. den 12/12, holky mi dělají radost a většina paliček se začíná nafukovat, některé jsou sice menší ale ještě mají skoro měsíc před sebou takže by přes ty svátky mohly pořádně nabrat :D
vhisky
Nádherný a jak hezky ti vyjely od semen.. Ať rostou! :)
LeStR
Děkuju, když jsem ty semínka poprvé viděl moc jsem tomu nevěřil, mají zhruba poloviční velikost viz. fotka porovnání s no name venkem, už od klíčení mě ale překvapují, chytlo se 10 z 10, ani dnes 45. den květu nejsou skoro vůbec cítit a jelikož jsem už dohulil rohovku, tak můžu říct že už teď zhuluje minimálně srovnatelně ale spíš lépe než většina komerčních modelů se kterými jsem přišel do styku. S tím NL od SS co jsem jel první kolo se to moc nedá srovnat, výnos bude podobný ale efekt na jiném lvl, jiná galaxie, někde jsem tu četl že NL potřebuje delší curring takže ho raději nebudu hanit jen jsem z té vdovky za tu cenu opravdu nadšený. Jinak některým kytí začínají žloutnout listy, jiné listy zase uschnou a odpadnou, vím že by se to správně ještě nemělo stávat když jim průplach začal teprve včera, určitě už to ale v pohodě dojedou :)
Bouřekk
Vdovu sem jel taky od Grow Shop seeds jednou a vyjeli mi pod šesti koulí taky pěkný kytky :)
LeStR
Jo koukal jsem že jsi jel i white russian taky od nich. Kdyby jsi to měl nějak porovnat s vdovou, co pro tebe bylo lepší? Taky bych ho rád vyzkoušel jen ještě nemám pacháč, nepamatuješ si jak je na tom ten rusák se smradem? Vím že má v sobě ak 47 tak si myslím že to bude pořádnej smraďoch.
Bouřekk
čuss,no tak co je lepší těžko soudit od Grow Shop Seeds ta vdova byla pěkný šutr..lepší za mě asi Rusák hlavně výnosem..a jestli chceš rusáka a levný semínka tak spíše ten Natural Seeds kdybych Ti měl poradit na jistotu s Natural mám lepší zkušenost než s Grow Shop seeds nebo Fair..Jinak co více smrdí nevím za mě smrdí všechno a jet to bez pacháče je sebevražda :D :D Hlavně jestli Ti to fičí do místnosti kde přebejváš tak si na to zvykneš a ani Ti to nepřijde ale otevřít dveře pak někam na chodbu do patra třeba v paneláku tak nevím nevím :Dpacháč je základ stačí Ti nějaký za 1500kč.. než vysvětlovat co to je za smrad radši bych to koupil :)
LeStR
Děkuju za doporučení, natural seeds jsem si všiml už dřív na netu jen je zrovna neprodávala seedbanka kterou mám kousek, příští kolo teda nejspíš vyzkouším jejich rusa :) btw. láká mě od nich taky Somango, Cinderella 99, G.W.S, OG, Orange Sweet, Chronic, Blue Dream, JH a Matanuska Gold Fever... :D tak časem možná ještě něco z toho vyzkouším třeba i out. Jinak s tím pacháčem máš samozdřejmě pravdu, do příštího pěstu je to nezbytnost, mám pocit že už jsem vypálil tolik vonných tyčinek a různých svíček že by to ten pacháč i zaplatilo :D
Bouřekk
Tak to je jasný,no Somango,Cinderella 99,Orange Sweet to jsem jel a je to ve foto galerii indoor,to Somago bylo pěkný i Great White Shark sem dojel někde měsíc a půl zpátky,to sem tam taky myslím nafotil a nebo je to tady na foru v tom odkazu Natural Seeds zkušenosti,teď nevím.. :)
LeStR
Koukal jsem nádhera.. :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma