Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
10 x NL - 400W HPS - Klikni zde pro originální téma
LeStR
GROW REPORT #I.
Northern Lights
Sensi Seeds


SETUP

BOX ~ Mammoth PRO 90x90x180cm
SVĚTLO ~ ELEKTROX CFL 125W růst; Orsam Plantstar 400W, předřadník Lucilu 400W
VZDUCH ~ Ventilátor TT 125, 220-280m3/h, 23/37W; ofuk CE multifan 20cm, do 35W
HNOJKY ~Advanced Hydroponic of Holland: GROW, BLOOM, MICRO, root, Growth/Bloom excellarator, Enzymes+, Final Solution
PŮDA ~ Biobizz - Light Mix

Růst 18/6

Jelikož se už několik let kochám výtvory místních umělců rozhodl jsem se také přihodit se svou troškou do mlýna. 12.3.17 jsem se pustil do prvního pořádného pěstění, předtím jsem odjel pár pokusů ale to ani nestojí za reč. Koupil jsem si 10 klonů polární záře, byli zhruba 10-15 cm vysoké vypadajíc naprosto zdravě a vitálně.
Klony přišli nejprve pod úsporku CFL 125W a do příliš malých květináčů cca. 0,3l a proto jsem je hned druhý den přesadil do velkých 6,5l (jedna se spokojila s 4l květníkem) ve kterých už zůstali až do konce. Ten samý den jsem rovnou zapojil i 400W sodík, přibližně 60 cm od vrcholků. Během několika následujících dní se kytičky celkem zkroutily a oschly, přikládám to stresu způsobenému dvojím přesazováním, špatné teplotě média a možná i přílíš brzkým nasazením HPS.
Zhruba po týdnu, po zastřižení se holčinám začalo dařit a 19. den už byli připravené k přepnutí do květové fáze. Hnojivo jsem dávkoval dle výrobce.
LeStR
Květ 12/12

Holky v květové fázi doslova letěly vzhůru a některým se nechtělo přestat růst ani když už jsem neměl kam zvednout zářivku.
Výškový rozdíl který mezi nimi vznikl zapříčinil špatné rozložení světla a tím pádem i menší úrodu ( k menší úrodě samozdřejmě vedlo i mé neustálé ohlodávání a ochutnávání vzorků). Celkově holčiny kvetly 55 dní z toho posledních 14 dní probíhal flush s Final Solution. Bohužel se mi ke konci rozbil foťák takže chybí finální foto.
Během květu se neobjevily žádné problémy se škůdci, celkově se tedy rostinkám asi docela dařilo až na časté odumírání listů, které si myslím bylo zapříčiněno nedostatečným přívodem čerstvého vzduchu (box volně v místnosti bez dalšího potrubí).

LeStR
Teploty se pohybovaly ve dne okolo 23°C, v noci 17°C. PH jsem měřil pouze jednou na začátku pěstu a byl jsem na nějakých 6. Jako poslední problém se objevil podivný zápach z jednoho květináče, zřejmě díky nedostatečnému prosychání půdy nebo nadměrnému hnojení, nicméně ani tento problém mě již neohrozil a po zbarvení většiny pestíků přišla nevyhnutelná kosa, celkově tedy 74 dní od zasazení klonů. Kolik toho přesně nakonec bylo Vám neřeknu jelikož váhu nevlastním nicméně stačilo a byl jsem spokojený :)
LeStR
SMOKE REPORT
Northern Lights
Sensi Seeds


Koštoval jsem rychlosušený matroš a bylo potřeba 2-3x víc materiálu než u správně zpracované ganji ale výsledek se dostavil a nebyl vůbec nejhorší. Chuť zemitá, trochu škrábala v krku, květ voní ovocným nánechem. Po 10ti denním sušení jsem se teprve dočetl o dekarboxylaci konopí tedy proces přeměny karboxylových kyselin na jejich deriváty tedy THCΔ na THC, po 90ti min. v troubě při 90°C se z polární záře stal už docela dobře odpalovací model. Zásoby jsem vykouřil cca. do dvou krásných měsíců takže efekt a chuť plně uzrálé rostliny jsem bohužel nepoznal (snad krom zapadlého spodku který po 3 měsících přirozeného zrání chutnal i zhuloval naprosto dokonale) ale i tak tuto 90% indiku hodnotím velmi pozitivně.

Btw. tímto chci ještě poděkovat místnímu členovi Kvakos který mi pomohl vyřešit problém s ventilací před začátkem pěstu.

Někdo mi k tomuto psal něco do zpráv ale ještě nemám 30 příspěvků takže nevidím obsah, odpovím hned jak to půjde :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma