Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Sklenik- jarni kolo, do kdy sklidit? - Klikni zde pro originální téma
skoroduchodce
Zdravím, chtěl bych dat jedno jarní kolo ve vytapenem skleníku s predpestovanim indoor. Zajímalo by me, do kdy se musí sklidit,aby se kytka neprepla znovu na rust. V literature se uvadi 15.kveten jako zlom a do konce května sklizen,ale chtěl bych se ujistit,zda s tim někdo nemá zkusenost. Dekuji za odpovedi.
blazini
Skusenost nemam,ale cital som na zahranicnom fore ze efekt nato ma aj ked sa dni skracuju alebo predlzuju. Myslim si ze fotosenzitivita danej genetiky tiez zohra svoju rolu. Bez zatemnovania by som do toho ja osobne nesiel. Imho toto je situacia kedy prichadza na radu automat.
skoroduchodce
No jasne ze ma vliv zkracovaní dne, 15. Květen se udava jako zlomove datum pro delku dne pod 13.5hodin svetla, tedy do tohoto data, když je kytka pohlavne zralá, začíná kvést. Jsem myslel, ze bych někdy kolem 20.brezna hodil kytky do skleníku a na konci kvetna je sklidil. Jde mi o informaci , zda je tato uvaha správná a nějaký gram z toho bude. Když to tu někdo nakousl, je tu někde návod na sestrojeni automatického zatemnovani pomoci 12v motorku,autobaterie a plachty?
Anarchom
ja mit zahradu a moznost zasadit si kytky venku,sel bych do nejakych feminizovanych automatu,nabidka je obrovska a vyhoda sklizet jednou,dvakrat ,trikrat do roka je lakava....vykaslal bych se na nejake zatemnovani a v breznu ci dubnu sadil automaty


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma