Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Cannafest 2017 - Klikni zde pro originální téma
Tarrnaa
Nějaké novinky co bude s Cannafestem, když v neděli urvalo střechu na výstavišti? :(
crazyben
Prej se přesunou do Letňan a že víc info brzy.... teď sem četl na webu cannafestu.
Ledideal
Cannafest 2017 je s důvodu stržení střechy přesunut na výstaviště EXPO do Letňan.
Termín je stejný tj od 10-12.11 2017
carlos
Skoda ze to na Vystavisti neodfouklo ten hnusnej stan konecne, aby to mohli postavit znova tak jak meli uz davno :) To nedodelany kridlo pavilonu tam dela strasnou ostudu..!
PaBlo
Jsem překvapen ze to bude nyní jinde byl jsem zvyklí už 5 let na inchebu a ubytování jsem měl taky kousek odtud teď budu shánět jiný abych to neměl pres půl prahy:-D dojizdite ma cannafest někdo na noc?
carlos
No tak ono je to metrem fakt kousek z puvodniho mista... Nejakych 5 stanic.. 20 minut max..
Pang
Zdravím,
letos jedem na cannafest poprvé a pořád čtu něco o tajných a podobně :D Je to opravdu tak vyhrocené nebo množství pro vlastní potřebu není takový problém? Případně na co si dávat pozor? Díky
carlos
Jednoduche: Na vystavu s sebou nic nebrat a nehulit na verejnosti. Mit ridice co nehuli.

Jedes preci jen na vystavu a neco se dozvedet. Speka si muzes dat doma.


citace:
Výsledky bezpečnostního opatření CANNAFEST 2016 Policie zjistila celkem 35 trestných činů a 263 přestupků. Pražská policie v rámci víkendového festivalu CANNAFEST 2016 v areálu Výstaviště zkontrolovala více jak 700 osob a řidičů osobních motorových vozidel a zadržela celkem 35 osob pro podezření ze spáchání trestné činnosti. Ve 26 případech se jednalo o přečin přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu, v 7 případech o přečin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Další osoba skončila na policejní služebně pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a jiná pro podezření z přečinu násilí proti úřední osobě. Policisté zadokumentovali i 263 přestupků na úseku drog, přičemž naprostou většinu z nich vyřešili uložením sankce v blokovém řízení. Kriminalisté v rámci veletrhu zajistili 220ks plodnic lysohlávek, cca 900g marihuany, 27g hašiše, 4g pervitinu a 3g kokainu.


https://zpravy.aktualne.cz/domaci/p...cted=1509714952
bruno.kudrna
Zdravím
Tak letos zase na celej víkend.Příjezd do Prahy v pátek v 10:00 a odjezd až v pondělí někdy dopoledne.Doufám že si to zase užiju.Jen mě mrzí že na seznamu vystavovatelů chybí THseeds,chtěl sem s nima letos pokecat a vzít něco na out.Asi místo nich zajdu k Barnys.....
Zdárek:sun:
Pang
Carlos: jasně, že tam jedu hlavně kvůli informacím, ale nejsem z Phy, takže si nemůžu odpálit špeka doma a jít tam bez ničeho. Spíš jsem to myslel tak, jestli to jsou jako namátkové prohlídky nebo prohledávají i u vstupu nebo tak? Nebo stačí tam nehulit přímo před areálem? Můžou mě vůbec prohledat, když mě vyloženě neuvidí s pytlem v ruce? :D
bruno.kudrna
Zdravím
Nikdo tě tam prohledávat nebude.Prošacovat tě může PČR když nabyde podezření nebo přesvědčení že něco u sebe máš(nevím to slovíčkaření přesně). K tomu ale taky musí mít důvod. To znamená uvidí tě balit,hulit nebo tak a můžou už si podezdřelej.Nezapomínej že když někde hulíte s borcama v kroužku koluje brko a už to podání toho brka někomu jinýmu je trestný čin.Prostě zmerčí tě zamindrákovanej,nasranej policajt jak čachruješ s trávou a už si koleduješ....Nestojí to za to. Osobně si zahulím před tím než tam pudu.Nebo není problém fajka + 2g v kapsi a někam bokem si odskočit.A nebo to prostě vydržet a zahulit až na hotelu,před hotelem...Sou tam lidi co tam hulí venku před dveřma,vevnitř tahají vaporizéry a myslí si jak sou nenápadný.Za mě je to zbytečný tam provokovat platit nějaký pokuty a celkově si ten výlet kazit.Jedu na veletrh zmastit se můžu doma...
Zdárek:sun:
Pang
Ok, díky za odpovědi. Myslím, že nějaká fajfka a něco málo k tomu bude v pohodě, když nepůjdu, jak říkáš před vchod :D
carlos
Tak na Vystavisti bylo zejmena vtipni jak si nekteri hulici pripadali nenapadny a nedoslo jim, ze vlastne hulej pred fizlarnou - ktera je tam hned vedle pavilonu (resp. pod nim - naproti pyramide).. takze predvedeni tam bylo samozrejmy ..


Nechci strasit ale tady v Letnanech moc neni kam jit za roh.. Je tam otevrena plan, pole a parkoviste :) a PCR na to vylozene ceka, aby tam mohli takhle pusobit.. jsou to snadno vybrany pokuty..

Spousta lidi je podezrelejch uz tim jak vypadaj.. mas dredy tak jsi jasnej :D

Blbci ktery si tam vezmou i jiny veci nez huleni jsou u mne uplny vymazla a tu pokutu si zaslouzej. Stejne tak drzouni co to vodpalej pred vchodem jako by se nechumelilo.. Meli by si uvedomit ze to poskozuje hlavne ten festival jako takovej. Tenkrat byla scenka jak to nekdo odpalil primo ve VIP zone a uz ho tahali. :)
Bucket
Jedu na Cannafest už po 4. Jezdím až ze Zlínska takže vzít si něco s sebou je moc fajn. Vždy jsem u sebe měl aspoň 4g. fízli se hojně pohybují před palácem a spíš berou auta. minulý rok jsem hned u pavilonu potkal jediné 2 příslušníky policie, a ti vypadali jak na procházce. Krom toho všudepřítomná vůně je důkazem toho že tam s sebou skoro každý něco má. Ono stačí nebýt chuj. Nevytahovat to tam před nikým koho neznám, rozpálit jsme to chodili mezi ty stánky a k té stagi vlevo od vhodu do pavilonu, takové ty dřevěné stánky až vzadu. Tam většinou nikdo nebyl a vlidu se tam dalo zahulit a posedět. Za mě teda bych se nebál si něco vzít.
alpine
Moc jsem se zde toho nedocetl, jak to tam vypadalo,skoda...jen jsem to sledoval trochu z dalky.Pouze od "Crazyben" jsem videl foto.
carlos
Nejaky fotky jsou tady: https://overgrow.com/t/cannafest-prague-2016/1265
alpine
Diky a vazte si toho,ze se to tam porada.
Bucket
Jsem velmi zvědavý jak to bude vypadat letos. Nečekaná změna prostředí po 7dmi letech. Mohlo by se to trochu oživit. Každý rok to bylo víceméně to samé, pokud jste tedy nevyužili možnost přednášek. Snad to tomu jen pomůže, když už je to větší prostor. Minulý rok tam bylo 252 vystavovatelů z několika desítek zemí. To je si myslím dost dobré. Pokud by to bylo jen vetší tak leda fajn. Tak snad se to letos zase zadaří. A pokud máte v plánu nakupovat nějakou výbavičku na zahrádku, tak doporučuju zkusit se domluvit tam, dají se smlouvat ceny. Ono i zatočit si kolem štěstí za 20kč nebo 50kč a vyhrát třeba Trypack od Biobizzu nebo brýle do stanu taky není k zahození. Ale člověk si musí vystát frontu. Po mém prvním Cannafestu jsem odcházel s hnojivama na 2 roky za cenu ani né 400kč. :)
Pítr90
Ahoj, jaké jsou první dojmy? Co benga?
Jsem na cestě 😉
Bucket
Ahoj. já jsem tam za celý včerejšek nepotkal ani jednoho. :D A to jsem tam byl celý den.. Atmoška je super. Je tam toho spousta. ;-)
carlos
Foto report: https://overgrow.com/t/cannafest-prague-2017/6029
zelenáč_tom
Z fotoreportu je vidět že byla slušná návštěvnost :-)
segina
bylo supr ta dyna mega pracička sobotu se tam ale nedalo ani hnout
riskmc
Tak cannafest perfektní seznámil jsem se tam s fajn lidma hlavně spliff seeds
Sumo seeds a memphisto genetics skvělí lidé sem rad ze jsem vás poznal sensi seeds dik za Michka a podepsanou knihu dále pak sem domluvil led od led ideálu dále sem se domluvil s typem od squishit.eu na lisu 5x8cm za 300€ Perfektní vecicka dam reportáž až to dojde dále sem tam koupil cca 90semen od suma,sensi,kera,kanabia,barneys farm (pro příznivce dr grinspina bude za dva měsíce)spliff seeds a memphisto genetics. Hnojky super plno vzorku od plagron ,hesi ,bio bizz a atamisuper dine u canny skvělí roztoči pod mikroskopem plus plno pejpru a par bongu koupenych
crazyben
citace:
Původní příspěvek od riskmc
(pro příznivce dr grinspina bude za dva měsíce)


jojo svítili mi oči když mi povídal chlapík že už konečně :D
riskmc
Foto
Pang
Ahoj, nevíte jestli se někde dají sehnat ty filmy/dokumenty, které hrály v kině? Bylo tam pár věcí, které jsem nestihnul a rád bych je viděl. Díky
Mitch Buchannon
to carlos:
Opravdu máš zkušenosti, že by někoho benga tahali z VIP zóny? Jsem ve VIP už podruhý a nikdy jsem neviděl benga ani uvnitř na veletrhu. Lidi ve VIP pálej špeky víc než cigára :D Každopádně jestli máš nějaký bližší info, tak pověz, abych si mohl příště dát pozor.
Dope420
Cannafest super ale zlatý Holešovice teda :) fízlů tam bylo v přestrojení dost..zrovna jsme zapálili špeka v tom meziprostoru kde se dělaly burgery atd.. a najednou jeden jakoby "manželskej" páreček vyhmátnul týpka vedle u stolu za to, že si ubalil a vyhulil brko.
Organizace ale trochu selhala :D lidi co si předplatily lístky, tak čekali delší dobu než ti, co lístky němely :D
carlos
citace:
Původní příspěvek od Mitch Buchannon
to carlos:
Opravdu máš zkušenosti, že by někoho benga tahali z VIP zóny? Jsem ve VIP už podruhý a nikdy jsem neviděl benga ani uvnitř na veletrhu. Lidi ve VIP pálej špeky víc než cigára :D Každopádně jestli máš nějaký bližší info, tak pověz, abych si mohl příště dát pozor.


https://www.youtube.com/watch?v=VkxDQrcwkWg
Kubaz
citace:
Původní příspěvek od crazyben


jojo svítili mi oči když mi povídal chlapík že už konečně :D


Spís 3 mesice,pokud vim ,nová várka má jít ven na konci unora :)
Pracuju pro bf.
crazyben
jj me povidal dva tri... coz vychazi na ten konec unora zhruba.

Diky za potvrzeni, uz se nemuzu dockat.

prace jako hobby... co? Stastnej clovece...
Kubaz
No ma to par stinnych stranek,ale jo,jinak většinu času pohoda :)
comix
Priatelia, tento rok uvažujem o prvej návšteve Cannafestu. Vzhľadom k tomu, že na webe nie je dostupný zoznam vystavovateľov, tak možno mi pomôžete tu. Sú na cannafeste dostupné produkty, ktoré bežne naše growshopy nemajú?

Konkrétne ma zaujímajú značky ako Botanicare, Shogun, Terpinator, Plant Success, House-Garden Hydroponics, Buddhas Tree, Mammoth P alebo Remo nutrients. Sú to prevažne USA/UK značky.

Ďakujem
HVR
Napis na info@cannafest.cz a po uzaverce ti organisator urcite napise nebo odkaze na seznam vystavovatelu ;-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma