Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
odrůdy s minimálním odérem - Klikni zde pro originální téma
skoroduchodce
Zdravím, chtěl bych začít na jaře s outem a hledám odrůdy s vyšším THC, které by nevydavaly tak nápadný zápach. Minulý rok jsem jel venku White widow a mel jsem velké štěstí, ze jsem ji sklidil, protože se všeříkajících zápach šířil na poctivých 200m. Toho bych se rad pristi sezonnu vyvaroval.Byl bych rad, kdyby sem každý napsal odrudu s kterou ma zkusenost s poznámku jak smrdi. Klidne pripojte i zkusenost s ucinkem.
.
White widow- hroznej puch na několik 100m
Na usínání pecka
Liberty haze- téměř bez zápachu
Painkiller xl - léčivka bez zápachu ,ale i bez Thc
flyfish215
Nevím jak ty ale já pěstuju pátým rokem Liberty Haze a je to hodně moc vůně a je cítit daleko.)))))
skoroduchodce
Liberty haze mam plnej stan v ložnici 3tydny pred kosou a oder je velmi lehký, zato WW v kvetu byla cítit ještě v prizemi na chodbě ( bydlím ve 3. Patre). Venku byla ww ještě horsi, se divím , ze ji někdo nenasel. Jakej je ucinek Liberty haze? Jedu ji prvně a asi ne naposled.
flyfish215
Já bydlím v prvním patře paneláku a ta moje Libertka je cítit po celým paneláku a i v okolí cca 50metrů.Jseš si jistej že máš Liberty Haze od banky Barneys farm? A nebo máme každý jiný fenotyp.A ůčinek nevím,nejsem konzument, pěstuju jen pro radost a proto že mě to baví.
skoroduchodce
ano , Libertu mam od Barneys farm. se priznam, ze jsem zatim dost zklamany. mam ji po 250wsodou, 16-20dnu do sklizne, palice nic moc , minimalne oroseny. oproti ww vypada dost chude, navic me prijde ,ze me zacaly predcasne zasychat pestiky, jako bych ji prehnojil. snad se to zlepsi. na to, ze to ma byt vlajkova lod od Barneys....
Maxeaux
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=79377
skoroduchodce
nj ale tam se zminuje jen indoor ja potrebuju out. ve stanu doma muzu mit cokoliv,at se sousedi zvencnou. ale venku nebo ve skleniku je smradlavej model pruser, ac neni videt smrad ho prozradi.
flyfish215
Já je mám pod cca 750W Led 5ks ve stanu 120x120x200 a takhle to vypadalo u mě cca 1 měsíc před kosou
skoroduchodce
Tos měl pěkný, vazne to je fotka 30 dnu pred kosou? Ja jsem teoreticky 20dnu od kosy a vypadá to takhle. tipuju , ze to ale bude trosku dele.
crazyben
citace:
Původní příspěvek od skoroduchodce
navic me prijde ,ze me zacaly predcasne zasychat pestiky


zkontroluj jestli tam nemas herma... oni jakoby povadaj kdyz je kytka opylena, jak totiz chyti pyl jejich prace skoncila, sou tam prave pro to.

15-20 dnu do sklizne... to uz je ale celkem normalni ze nektery pestiky pomalu zrzavi.
skoroduchodce
dik za tip. herma jsem nenasel.
flyfish215
A čím to krmíš? Já mám Biobizz + nějaké svoje nápady a funguje mi to už 5 let
skoroduchodce
zalevám nejakým no name tekutym hnojivem s vyssim N v rustu a vyssim P v kvetu, davkuju 4 ml na litr, pH snizuju ( kdyz to neudelaj hnojky) octem na 6.5, kazdou druhou zalivku leju jen vodu. stejne me ted Liberta vykazuje znamky prehnojeni ( pokroucene a spalene spicky, mam podezření i na spalené pestíky), tak nevim. bude asi citlivejsi a neco se mi nepovedlo,ale nejak do konce to snad doklepu. jsem zacatecnik a stejne bych na jare chtel jet jen out a ve stanu nechat vyrust 4 odrudy, narizkovat a ven. snad me spoluobcane venku vsechno neukradnou.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma