Kástroj |
Za 10 dnů by to mělo být podle mě
Jedu vetsinoubz řezu a nechávám je 10 - 14 dni
Záleží no
Nejhůř přepnes déle no |
|
|
LinChi |
Maly up dneska dam posledni roztok na rust a pak prepinacka :) momentalne jsme tady :)
Od dnesniho dne svitime vero 29 rust rezim :)
26 teplo
55-65 vlhko
5.9 ph
1.0 ec |
|
|
LinChi |
Dobrý den ...
Update boxu ... Síť Seecret Jardin 120x120 převázána do meho boxu ..
roztok na růst :) poslední dávka pak přepínačka :) doufám že se vytáhnou :)
pooslední týden růstu :)
Chudáci jak vypadali na začátku bídně.. tak se konečně rozjely holky moje ! |
|
|
Kástroj |
Myslím ze po prvních deseti dnech v květu bude plno🤩 úplně v klidu |
|
|
LinChi |
Voda vyměněna... čerpadýlka vyčištěna :) je to prácička ale baví mě..
EC 1,2 ( přidal jsem krapítek složky A )
Ph 5,9 Krásně už sem to vychytal
při přípravě odpojím čerpadlo ke kořenům necham to jen míchat druhým čepadlem dole naliju hnoje naměřím doupravím ph.. a zapnu ... krásná práce... holky od posledně vycucli 16 litrů vody za nějaké dva týdny ani néé... zbylých 8 šlo pryč
nft nijak nečistím nevypadá že by potřebovalo vše šlape jak švýcarské hodinky...
TTčko slaví už rok provozu .. pacháč s životností 10 měsícu sem po 12ti vyměnil :D
je to krása jak ten rok větru v pokoji utekl.. tohle jsou životní vzpomínky.. :D díky komunito.. ! tak zachvíli to přepneme :) |
|
|
LinChi |
Krása pohlednout :) |
|
|
spachal |
Ano, tohle je uz vyrazneji zdravejsi stav, nez byval :]. Osobne bych si predstavoval trochu lepsi zaplneni prostoru, ale to se muze rychle zlepsit. A ja bych se na sit obecne vyprdnul, z meho pohledu to prinasi vice starosti nez uzitku, ale to si holt musi kazdy odzkouset sam :) .. At se dari i nadale! :] |
|
|
LinChi |
Ja bych pomoci site prave chtel zaplnit prostor... v dobe kdy se to zacne tahnout to zaplniˇ tak ze budu vest vetvicky po siti do vsech stran :) je to boj ale caajk :) |
|
|
LinChi |
Dneska poslední trening v Růstu... nazval bych to Hardcore training.. jelikož je to plevel co přežije vše nebojím se.. stříhám mučím ohýbám kolínkama.. dělám chyby lámu stonky kde nechci.... :D prostě koníček u kterého je třeba trenovat skillz celý život.. ! Upravy a tunning zahrady pěstební metody trening kytek a vůbec všechnoooo :)
tak dáme poslední týden a jdeme na kvetení . ! 7 dní na zpamatovaní by jim mělo stačit :) není kam spěchat :) |
|
|
vhisky |
Cau, vypada to hezky. Ja ulomeny větve vždy přidelal zpet mokrym papirovym kapesnikem a obalil igelitovym sačkem a držel tak tyden mokry a vždy se mi větev chytla :D |
|
|
LinChi |
Tak sem dneska přikoupil poslední lahvičku do sady JIDB x :) jen maličkou budu tam toho lít jen trošku takže to postačí snad to bude o něco lepšejší :) už brzy květ :)
těším se jak se vytáhnou po přepnutí zatím sou to takový malý stromečky :) chci Jungle in da box jako je napsano na hnojivech :) |
|
|
LinChi |
Dnes prepiname na 12/12 rozhodl sem se ze uz je nebudeme dale mucit na rustu uz je to dost dlouho snad se to aspon vytahne nad sit :) zbavil sem se vetvi co uz nemaj danci zazarit a kveteme :) tak snad to bude ok ted :)
Na urodu to bude asi slabsi kolo ale o kvantitu preci nejde :)
Ph 5.8
Ec 1.5 ( zatim rustovy pomer )
Teplota 26-27
Vlhkost 57-60% |
|
|
Madical-Strains |
Pres sit se to urcite vytahne ale nechal bych to ten tyden odpocinout po zastipovani, muze to pry snizit vynos kdyz prepinas ve stresu a 6-7 dni trva nez odezni stres po zastipnuti. Neudelej stejnou chybu jako ja v minulem kole, prepnuti ve stresu.
Jeste to poradne promysli. |
|
|
Bitir |
Ty kraso , ta jedna je teda peknej stromek. Sem zvedavej jak to porovnas oproti ostatnim.
Aspon ses poucil pro priste. ;) a zkusennosti neni nikdy dost. |
|
|
LinChi |
Prvnich 14 dni to budu hold šikanovat pod sit :D drzte palce :) bude to sranda :D |
|
|
Kástroj |
Myslím ze když to budeš strkat pořad pod síť tak to bude Ok
Jinak s tím prepinanim ve stresu po záštípnuti mám taky zkusenost |
|
|
LinChi |
Spatnou zkusenost ?? Uz to menit nebudu stejne uz meli prvnich 12 h tmy a uz na ne palim full silu svetla takze to by byl asi dalsi zbytecny stress :)
Ja kytky prostrihaval i v květu a nijak se to na vynosu neprojevilo :) |
|
|
Kástroj |
Jj Northern light to úplně rad neměl
Zastihl jsem a tříd my potom jsem přeplul
Skoro o polovinu méně než jsem zvyklej ovšem kvalita byla |
|
|
Madical-Strains |
Tak drzime moc palce at to dobre dopadne a nesnizi se tim vynos ! ;)
Ja radeji, jen pro jistotu, ted ten tyden po rezani klonu jeste pro sicher s prepnutim pockam. Me se to vymstilo. |
|
|
LinChi |
Vali to jak blazen ec zvednuto na 1.2 ph 5.9 |
|
|
Bitir |
Ta zasuvka tam neni moc dobra , kdyz sem jel box a nekdy vyletely pojistky aniz bych o tom vedel , tak vylozene po celym boxu vcetne te listy se zasuvkama chcala voda jak to bylo oroseny, bacha na to :).
Si tak vzpominam ze sem to taky tak mel , ale uz bych to znova nedelal, box na rezy a matkarnu mam napajenej zvenci. |
|
|
fikus37 |
Pěkná džungle. Jsem zvědav jak ti to vystřelí po přepnutí. |
|
|
LinChi |
se zásuvkou zatím nemám špatnou zkušenost.. od počátku co jedu je mam všechny vždy uvnitř a bez problemu :) ale časem až to budu zase upgradovat.. chtěl bych na skříni udělat sidepanel a ovšechno ovládat z venku boxu .. ( vč. regulace odtahu atp... )
přepnuto už dva dny... a roste to jako blázen.. budu doufat že se všechny kytičky dostanou nad síť ty krajní sou celkem maličký :D ale snad... do dvou týdnu uvidím pěkně nad sítí džungli :) držte pěsti :) |
|
|
odo |
dúfam, že tam už chystáš naválať 1: 2: 3
keď to tak letí |
|
|
Bitir |
Jak rikam , me to par let taky nevadilo dokud mi nezacla haprovat elektrika , vypaleny zasuvky , spalenej kabel atd atd. A to nechces.
Nejspis to bylo spatne roztahany a navic na starych hlinikovych rozvodech.
Jen sem upozornoval , ted mam vse venku pac nechci vyhoret. At se dari :). |
|
|
LinChi |
Ahoj odo jasne o vikendu uz bude roztok na kvet a nakonec budu davat i to x-ko :) tak doufam te to bude cajk :)
Bitire v pohode vim ze zasuvky a elektrina by byla lepsi z boxu a casem to tak chci ale zatim jw to tak jak to je a funguje :) casem to bude zase vylepseny tak budu dal premyslet co a jak :) |
|
|
LinChi |
7 dní 12/12 tzn. začíná druhý týden květu :)
trening kolínkama stále držíme pod sítí ... ta největší už to trochu zvedá ... ale ty ostatní pěkně dotahují :) Spokojenost :)
2. týndek květu valíme už aj s environem tzn. JIDB X
do 42L vody sem dal 20ml A 40ml M 60ml B 25ml X
Ph 5,7 (mám nový Ph- celou nadrž sem stáhl z 6,6 na5,7 jen 4 ml ph- )
EC 1,2
Dnes nalito a namícháno.. vodu dávám výhradně odstátou z kohoutku :)
Dále bych podotknul že kořínky si už pijou vodu z nádrže takže se topí ve vodě.. naštěstí bez problému.. voda po nic stéká dolů a nekape
provoz NFT teměř nepoznáš dokud ti neklesne voda pod čerpadýlko co mícha vodu v kalfasu :D pak ti někdo doma 24/7 čůrá v pokoji :D
Optimalizace světla 70 cm nad sítí :)
Odtah na plný výkon tzn. stupeň 2 187m3/hod :)
cirkulační ventilátor na stupeň 3 Plný vítr
čerpadla na plný výkon vzduchovací pumpa na 60%
|
|
|
Mamboo |
Koreny jak provazy, nadhera. |
|
|
LinChi |
Lezem ven ze site :) otazka do vetru ... strihat spodni oisty nebo nestrihat ??? |
|
|
zajonc |
jeste bych klidne počkal chvili.. ja osobně bych po prepnuti cca 2 tydny nekdy i driv podle stavu zacal ojebavat ty male vetvicky a vse co by ti potencionalne zacalo spomalovat vrchy |
|
|
LinChi |
Rano sem aplikoval dalsi kolinka abych srovnal vrchy :) stale bez květu tak je to v klidu :) |
|
|
fikus37 |
Ten stonek = super |
|
|
Kástroj |
Pod síti strihat vše listy nesmyslný větvičky a tak
Nakonec se tam přes masu zelené stejně nedostane světlo a tím pádem to opadá ale zbytečný bordel a čekání nejlépe setnout na stonky pro lepší cirkulaci vzduchu pod sítí než náhodí květy (stres) můj názor
Dělám to tak sám |
|
|
LinChi |
Dobra v nedeli udelam prvni kadernicky zakrok a ostriham nemilosrdne vsecko co je bez sance a naroku dotahnout sit a listy od spodků :) |
|
|
Kástroj |
Četl jsem ti na víc místech.
Určitě to ma smysl |
|
|
Madical-Strains |
Jeee, ten Linchi me neveril . :mutant: |
|
|
Witcher |
Měl bych dotaz pánové, právě jsem ve stejné fázi, ovšem druhá pulka boxu je vyplněna menšími kytičkami, které budou rust o nejakých 14 dnu déle. Ted k dotazu, pokud spodky pod sítí neostříhám, nechám růst a po sklizení nechám jen tu spodní část, pokvete a bude to ještě nabývat, nebo má prostě kytka svých x dnů za sebou a umírá, čili se dole už nic nenafoukne??? Nikdy jsem to nezkoušel, tak nevím... předem dík |
|
|
Pítr90 |
Witcher: pod sítí ti toho 3/4 uschne, zajde, nevím jak to přesně nazvat. Je to kvůli tomu, že se tam nedostane světlo 😉 |
|
|
Kástroj |
Witcher V každém případě funguje
Je nevím jestli přesně jak si myslíš
Například já sklizim tohle kolo na dvakrát tzn prvně všechny vršky a spodky nechám o 7 dni déle pod síti nic
Jen co zakrývají vrchy
Oni ještě dojedou vždy to děla celkem znatelný rozdíl v číslech na váze
Funguje to |
|
|
LinChi |
14 dní 12/12
Update... Už to nakvétá pomalu a jistě.. tzn. už nepočítam že se to bude dále táhnout do výšky... budu upřímný... jen ten jkediný strom mi zaplnil 60% prostoru zbytek bych mohl dát pryč a neřešit.. :D příště dám 4 kytky max.. a bude to ideál s mojím stylem větvení :D no nevadí
ph 5,6
ec 1,3
teplota 26 den 23 noc
vlhost 60% ale pomalu klesá dolů :)
za týden vysosali 30 litrů vody
dnes vyměněno za nových 45 litrů... systém nijak nečistím.. jen čerpadýlka rozeberu přečistím a cajk ':)
jinak sem přidal 25ml A 45ml M 65ml B 25ml X 3ml ph- z 6,2 na 5,6 no +dávat znovu nebudu :D
fotky jsou předtím než jsem oholil spodky :) takže dole to vypadá krapet líp ... prostříhaně.. co nebylo u sítě šlo pryč.. problém je že bxy to tak mohlo být s 3ma celýma kytkama.. takže sem nechal i největší z těch pod sítí :D aby to mělo smysl mít ty kořínky z kytky v systému :) |
|
|
LinChi |
světlo 50-70 cm nad kytičkami s optikou :)
teplota 26-27 den 22-23 noc
ph 5,7
ec 1,3
vlhkost už klesá na krásných 50% ( což je s nadrží uvnitř paráda)
kytičky mají lehounce připalený špičky vrcholků... ale jednou perfektně.. růst už považuji za dokončený ... už to kvete a začíná vonět :)
Vítr fouká až se to třepotá spodky prostříhané .. kolo to nebnude dobré na výnos protože se mi nepodařilo správně rozvětvit a rozložit kytkám prostor.. tudíž jedna to fakt zaplnila a ty ostatní tak tak bojují o kus místa na světle :) každopádně se to dá a líbí se mi kterým směrem to jde :) |
|
|
Mike_Wazowski |
Čau, jaký účel má ta síť? |
|
|
LinChi |
Kdyz kytka kvete nabyva na vaze sit drzi kyticky aby se nebulaly nepadaly a nelámaly se :)... navic se pod ni zahybalo takze fungovala jako metr na srovnani vysek kytek .... ja viˇ sem amater teprv se ucim :D jet ze semen v hydru neni legrace :) a moc se mi to nepovedlo jak sem si predstavoval :) |
|
|
Kástroj |
Podle mého jsou plusy sítě v hodně směrech
Kontrola výšky
Stabilita květin
Využití světla
Zaplněný prostoru
Možnost větších výnosu v menších prostorech při menším počtu kytek
Atd
Má to spoustu vyhod
Jako největší nevýhodu bych zatím z vlastní zkušenosti napsal pouze vytahování stonku pri sklizni
Jinak jsem s tím 100% spokojený
A budu užívat dále
Jinak s hláškou ze pěstovat v hydru ze semen je obtížnější než z řezu souhlasím
Taky mi to tak přijde... |
|
|
LinChi |
Holky jsou dnes samy doma tak doufam ze nejste na tom stejne jako ony :) prejeme plno urody hodne odjetych kol a co nejmene policajtu v baraku zabavujicich květinky a vybaveni :) drzte palce milujte se a množte se :) pís |
|
|
Malysvelkym |
Mne zajímá ten tutanchamon jak ti jde |
|
|
LinChi |
Tak nam to trosku prerostlo :) |
|
|
LinChi |
Vzhledem k tomu že mě to zas kurník přerostlo ... tak musím sundát boční otiku a mít světlo v co nejvyší poloze na Easyrolls... ted mám vrchy tak 30 cm pod světlem .. -.- jedu to jak ten pán madical... Shit a to jsem přesně nechtěl ... fakt.. to vyhodím asi ... ! |
|
|
Kástroj |
Řešení je použit druhou síť |
|
|
Bouřekk |
To nalámej ty vršky :) |
|
|
Kástroj |
Když jsem jel blueberry automat od fair
Tak přerostl strašně takže jsem jel dvě sítě dvojí propletani
A nakonec se spalilo jen par kusů
Psali myslím 60-90cm a já je měl myslím přes 160 😃
Nicméně když už jsem byl v prdeli pomohla ta druhá síť a nic jsem nelamal jako natvrdo jen ohybal sem tam hodně ale ... |
|
|
Kástroj |
Ono pěstovat ze semen není úplně jednoduché
Rizky jsou jednodušší pokud je klonař dobrý určitě bude vědět jak to roste a kdy přepnout atd
Ze semena jsem měl vždycky pruser nakonec Ok ale nevyzpytatelné no |
|
|
LinChi |
Podařilo se mi zvýšit komponenty skříně... převázat drátky a šňůrky nyní je světlo 37 cm od nejvyššího vrcholku :) takže průměrně tak 45-50cm nad vrcholky květů :) celkem to vypadá obstojhně jak sem si myslel že to nezaplním tak to bude fajné :) |
|
|
LinChi |
Mam chut sem prestat chodit ... prestat prispivat a prestat vubec tady na groweru byt aktivni
Kazdopadne ec 1.4 ph 5.8
Vlhkost padla na krasnych 40%
Naposledy sem dal kolinka a trochu to srovnal ted sledujte ten jungle in da box svetlo 40 cm nad vrcholky kytky neco pred metr vysoky :( hold moc vysoko |
|
|
Kástroj |
Vypadá to dobře
Ten protrhany spodek
Mockrát jsem do toho Koukal jako do nějakýho lesa dlouho a dlouho :) |
|
|
LinChi |
Tak sem pridal snurku k vrcholkum a polamane vetve podeprel o ni aby vrcholy nespadly uplne dolu o 180stupnu :) nyni to vypada asi takhle :) |
|
|
kilopaprik |
moc pekne krovi |
|
|
LinChi |
Celkovy pohled do zahrady stoji za to 30 dni 12/12 |
|
|
fikus37 |
Ještě měsíc před tebou a máš to nabusene. Počítám že ti to roztrha box.:afro: :chef: |
|
|
skerCORE |
Tak toto kaamo je doslovne jungle in da box , aspon si konecne vyplnil ten prostor hold palicky budu asi mensie ale spokojnost na konec aj tak bude to sa bat nemusis :P |
|
|
LinChi |
Nová nádrž včera napuštěná :) ph 5,7 ec1,4 víc nedávám kytičky už začínají vykazovat nějaký maličký deficity.. ale to chápu když dochází voda ec stoupá někam k 19-2,1 a než naředím tak se trošku spálí .. ale už je to zas v cajku víc to ohlídáme :) každým dnem jde vidět jak paličky nabývají svůj objem.. bude to spousta malých kamínků :) žádné salámy :) |
|
|
DrGrinspoon |
PH 5.7 v 30 dni kvetu? Trochu málo na to aby to zvládalo spotrebovať všetok dostupný fosfor... inak všimol som si, že pod led človek môže ísť kľudne o 0,2-0,4 pH nižšie ako pri hps, inak rastliny vykazujú príznaky deficitu síry. Niekto s podobnou skúsenosťou ? |
|
|
fikus37 |
Však máš ještě měsíc před sebou. U JIDB mi v 90 L kalfasu EC vyskočí až je voda na dně. Vzniká tam takový povlak, tak nádrž vždy důkladně umyj. Bez umiti mi čistá voda kterou mám EC 0,2 vylitne v kalfasu na 0,6-0,8. Vždy jak dávám nové hnojky nechám kolovat tak 3-4 hodiny upravenou čistou vodu pH - 6. U všech hnojiv co jsem zatím jel v hydru, tak se tvořil povlak v kalfasu.
Pak jsou problémy s prehnojenim nebo nedostatkem. |
|
|
Bitir |
citace: |
Původní příspěvek od DrGrinspoon
PH 5.7 v 30 dni kvetu? Trochu málo na to aby to zvládalo spotrebovať všetok dostupný fosfor... inak všimol som si, že pod led človek môže ísť kľudne o 0,2-0,4 pH nižšie ako pri hps, inak rastliny vykazujú príznaky deficitu síry. Niekto s podobnou skúsenosťou ? |
Cau, jak se ti projevuje deficit siry na ukor ph ? Ten deficit se objevuje celkem zridka a je spis na ukor ze ji neni dostatek. Nepletes si to s deficitem FE. ? To by pak odpovidalo co popisujes.
Jinak druhou polovinu kvetu v nft se mi nejvic osvedcilo drzet ph kolem 6.1 ne vic jak 6.3.
Respektive si to kytky vzdy tak nejak ustalily samy a delalo to min skody nez kdyz sem ph mermomoci srazel.
Pokud vse probihalo v poradku tak sem ph ani moc resit nemusel. To ph sem drzel vyssi kvuli vapniku kdyz sem mel destovou vodu.
Ja mel za to ze fosfor v hydroponii je nejlip vstrebatelnej spis na nizsim ph, ale slysel sem nejaky nazory ze to udajne vali dobre pri vyssim ph. Nevim nikdy sem nezkousel. |
|
|
LinChi |
mno po zkušenosti vím že ph po výměně vody tak den dva ještě stoupne tzn.. když dám 5,7 tak dneska už je 5,9 a zítra 6,0 a tak to nechávám a dále neupravuju .. :).. žádnej povlak ani jinej problém nevidím.. vodu vždy všechnu odčerpám... a naleju novou :)
deficity teměř žádné nepozoruju až na pár detailů... :) spalený špičky listů 0,2% a občas nějaký flíček :) |
|
|
fikus37 |
Právě jak vycistis kalfas pořádně hadrou a vymijes třeba jarem, pak pořádně vyplachnes, tak ti pH stoupat nebude. Aspoň u JIDB. Nepoužívám x-ko, tak nevím co to dělá v květu. |
|
|
LinChi |
zastaví se to na 6,0-6,1 myslím že je to v pohodě právě :)
navíc jak to mam celý plný kořenů nevím jak bych to cele rozebral a umyl :D vždycky jednou po kole a před tím než to znova zapnu .. ale během pěstu nic :D a v pohodě si myslím zatím všechno :jumper: |
|
|
Bitir |
Fikus mel jinej system, v tomhle je dobry 1x za 14 dnu max. To prohnat na den cistou vodou s upravenym ph a emzimy.
Vyplachnes bordel od korenu , hlavne sul. Kytka se pak krasne znova rozeslope a zacne zrat hnojky.
Jinak nic cistit nemusis , pokud se ti dela sliz na stenach mas spatnou vodu jak ja.
Kdyz byla kohoutkova , zadnej sliz se nekonal.
Jinak od jiste doby a rady zdejsiho clena ted pokazde dezinfikuju vodu savem a no problem. Zadnej sliz behem 10 dnu.
Kdyz zapomenu a dopustim vodu bez dezinfekce , sliz mam behem 3 dnu vsude. |
|
|
LinChi |
žádný sliz se nekoná a vodu i hnojky slopou stále stejně výborně.. v průběhu měřím a ec je stále na správné hodnotě a někdy maličko klesne než klesne hladina vody na minimum pak ec zase stoupá :) nemám enzimy takže čistou vodou jedině :) ale žádnej bordel není čerpadýlko jede žádný sajrajt mi filtry nezasírá tak jsem v pohodě :) |
|
|
fikus37 |
Sory, jsem si nevšiml, že kořeny máš v kalfasu. Já jedu nft a kořeny mám na vaně v netkané textilií. |
|
|
LinChi |
Ja taky ale kdyz to jede tak to nemam moc jak rozebrat :) |
|
|
panpanvicka |
Už se těším na pokračování ;), dobrá práce. |
|
|
LinChi |
Maly update fotky v noci :) |
|
|
j0hNy:h0ll4nD |
hezky se ti to rozbehlo. jsem zvedavy na vysledni gramaz. |
|
|
LinChi |
Bude to veliké :) uz to kyne jak knedle :D
36 dní 12/12
zbýva 24 dní
ph dokonale drží svou hodnotu 5,9-6,1
Ec držím okolo 1,4-1,5
vodu měním pruměrně co 7-9 dní podle toho jak stíhám a jak klesá hladina.. :)
všecko v cajku .. tutankhamon pěkně smrdí .. je to zatím asi nejsmradlavější co mám.. Pacháč nový funguje fakt že dobře libově ! nic necítím spokojenost nejvíc.. :) těším se .. zatím je to takový ten čerstvý štiplavý pronikavý uplně nebezpečný smrad :D fakt spokojenst.. každý den se kytky nafukujou :) je to pecka :)
jinak mam v boxu 3 ruzné phena bych řekl.. jedna hodně silná ( většina boxu vyplněna jedním semínkem .. ) pak tam mám jednu která dělá malý mrzácký květy... Uplný šmejd.. a zbytek hodně listnatí a zakrývá paličky.. takže bych řezy a klony dělal jen z té přední největší mršky co to celé přerostla :) díky bohu za ní !
Odspodu utrhávbám co už ztrácí život ...
ale kupodivu to vero celkem prosvítí i takové křoví .. takže se toho děcka vůbec nebojte... :) paličky i ve stínu ai ve spodnějších patrech pěkně osypané .. bude to kvantum :) |
|
|
LinChi |
38 dní 12/12
ph 5,9
ec1,2
dnes opět namíchán nový roztok.. odjíždím pryč a tak jsem připravil ženský manuál pro přítelkyni... Která se mimochodem rozhodla naučit hydroponiii a rozjedeme si pod lampou jahody.. :D na to sem zvědavý :D
nějaký foto pro pokochání se :) |
|
|
Anarchom |
Jidb dobře drží pH, stačilo by to nechat někde v kýblu a jen by to dolila, třeba je mladá šikovná, ale z vlastní zkušenosti vím, že to smrdí problémem, ony holky k tomu nemaj moc vztah, pokud taky nepálí a pak si říkají ježíš pH je jen o tři desetiny menší/větší to určitě nevadí, pro jednou je to nezabije, atd. ....
Držím palce,mas to opravdu hezké |
|
|
LinChi |
žena pálí a je ujetá a puntičkářská ještě víc než já.. přesně pravý opak... naopak má ráda když je všechno přesně tip ťop.. :) dík za sledování ph to drží krásně proto se nebojím že by to dojela špatně navíc má na každé lahvičce přesně napsané kolik čeho má dát a vůbec celé si to dnes sama vyzkoušela a seznámila se s problematikou.... :) návod má krásně sepsaný takže cajk :) |
|
|
Anarchom |
V tom případě tě chválím, dobře sis ji vychoval 😉😁 |
|
|
LinChi |
Tak poprvý po 40ti dnech kvetení se nestydím k paličkám dát clipper k porovnání velikosti :) |
|
|
LinChi |
45 dni 12/12 uz se to blizi :) |
|
|
LinChi |
poslední týden na hnojivech edjedu s ec 0,8-0,9 ph 5,9
a poslední tejden květu odjedu už jen na čisté vodě kterou se pokusím 3x vyměniit něž sklidím.. je to krásne a skandální ! |
|
|
LinChi |
12 dní do sklizně ! těším se moc moc ! |
|
|
Kástroj |
Nakonec hezky ...
tváři se to slušně jako |
|
|
LinChi |
51 dní 12/12
zbývá devět dni.. ph +/- 6,0 ec snižujeme 0,8
příští týden už jen voda aspon 3x vyměnit na pořádný průplach..
na to že už bude konec květu tak holky pijou jak zblázněné.. :D nechápu hooodně vody pijou pijou ! a nafukujou se pořád :) |
|
|
cvrca |
Zdravím pěkně ses stím vším popral škrín, nft a vše celkově.Tvůj Tutankhamon se mi líbí. K+
Jediné co bych ti doporučil je stříkat kytky sodovkou moc jse jim to líbí a rychlejí zrají. :whisperer |
|
|
fikus37 |
cvrca, to jako myslíš kysličník uhličitý + voda, nebo u nás se říká sodovka (malinová příchuť):rasta: |
|
|
cvrca |
Ano CO2+voda...sodovka,sifon,perlivá voda... atd už Bohuž říkal dva sifony :D
Jde o to že se tim postřikem dostane fakt to CO2 k listum ze všech stran a kytkám se to líbí.Já kytky stríkám sodovkou pořád až do konce květu+mužeš přidat i hnojiva určená list. |
|
|
LinChi |
6 dni do kosy :) krasne to je :) |
|
|
Madical-Strains |
Budes delat prosim te smoke-report ? Vzhledem k tem 25-30% THC. |
|
|
LinChi |
citace: |
Původní příspěvek od Madical-Strains
Budes delat prosim te smoke-report ? Vzhledem k tem 25-30% THC. |
'
ahoj pane.. Jistě že budu .. u každého svého vlákna jedu až do konce.. včetně smoke reportu .. moc se na to těším :) voní to fakt pronikavě a vypadá to božsky.. bude to škoda kouřit.. ale je to učel .. :) poslední zásoby došly.. takže už je třeba to sklidit at nemusím do ulic pro pytlíček štěstí :D
doufám že to nebude takovej sestřelovák .. čekám od toho 50-50 sativa indica s 10% převahou sativy :) takže učínek relaxující povznášející uvolnujicí ale rohodně ne smrťák nebo uplny gaučing.. ! spíš takový na pokuřovaní přes den k hraní her na pc s přááteli nebo na trening jako doping na kreativitu a cítění hudby. :)
moje představa .. uvidíme jaký bude vysledek.. sám se těším...
rozhodně zase nechám udělat extrakt ... butanovou metodou kamarád už se těší až si dáme medík :) takže tohle bude rozhodující v poznání modelu .. protože u extraktu poznáš 100% chuti i učinku ... fakt dělíčko věc ! |
|
|
kanapee |
hezky,pěkně !! na report Faraona se těšim, uděláš i medový dojem ? :D |
|
|
LinChi |
kanapee anooo udělam i medový dojem .. :) udělám všechno co se týče kouření tehle bylinky ! protože miluju svou přítelkyni a miluju svou skříň ... :D napsal bych to anopak ale ona si to tady ráda čte tak ji dám na první místo :) |
|
|
|