Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
20 dní před sklizní mi začaly tohle dělat listy, nevíte čím to může být? - Klikni zde pro originální téma
honesss
20 dní před sklizní mi začaly tohle dělat listy, nevíte čím to může být?
RENE.2
Dej fotky takhle ti nikdo neporadí.
tgm.amster
Hádám že jde o fotky co máš v galerii.. Podle mě kombinace víc věcí, nejspíš připálený kořeny a listová plíseň, jestli k tomu ještě trochu zakolísalo pH.. Měl sem to taky párkrát, nic nepomohlo víc než dodržovat základní hodnoty, udělat si kvalitní přípravu, nic nepodcenit a když si to pohlídáš tak uvidíš jak ti klesne procento neúspěšných growů..
honesss
A co mi pomůže teď? Mám to hydro a potřeboval bych s tím nějak poradit, mám to propláchnout s čistou vodou jen s upraveným pH?
Groot
Mozna zkus proplach cistou vodou s kapkou peroxidu a pak hlidat jak pise tgm.
tgm.amster
Jj, vypláchnout, peroxid může pomoct očistit mrtvý kořínky ale 20 dní před koncem bych to už tolik neřešil. Ze zkušečnosti Kuprikol moc nezabíral, ta listová plíseň bych řekl že je spíš příznak toho že se něco špatně stalo. Pro příště pořádně hlídat pH ( je třaba aspoň 2x do roka kalibrovat měřák), tohle kolo už to moc nezachráníš. Jo a jedna drobnost, vypozoroval sem že pokud se ta plíseň šíří odspodu a ne všude najednou, tak je lepší nechat jí na spodních listech a sbírat až žlutá kusy, když je otrháš hned tak se mi ta plíseň posunula o patro výš a výš.. Podle mě lepší nechat jí řádit ve spodních patrech, jenom můj osobní názor.
honesss
A nevíte kolik toho peroxidu tam mám dát když budu mít 90l vody?
RENE.2
Čau 5 ml peroxidu na 10 litrů vody .
honesss
A ještě poslední dotaz, jak silný ten peroxid(kolika %)
Groot
vetsinou 30% koncentrace
Mr.MEN
30% se už podle EU nesmí prodávat. Myslím že se dá sehnat pouze 12%. Jestli se pletu byl bych rád. Ale nikde mi 30% nechtějí prodat. Jen na živnostenský list.
kcb
zajdi si do lekarny, tam je to v klidu.
Topgrow
přesně tak --> lékárna
honesss
Já sehnal i 30 procentní ale musel jsem hledat.
honesss
Jinak sehnal jsem to v drogerii
Mr.MEN
Kua. Tak že v tetě týpek kecal. :D Musím si tedy sehnat. Čistím tím keramzit po kole a ta 30% by mi vydržela o poznání déle. :D
Betto Sulliven
Zkuste prodejnu barvy laky, tam 30% peroxid seženete určitě.
K těm listům,podle mého to máš spálený a neupravené PH. Vy hydru to musíš často hlídat a upravovat.podle toho co jedeš za hnojky. Některé se hůře ustálí.
RadekS
Nenapsal jsi, jaké tam máš pH a hlavně EC .. jestli už to máš jen 14 dní do konce, tak doporučuju už jen vodu a GHE RIPEN na dokončení květu a průplach.
V hydru je taky velmi důležitej kyslík .. ten můžeš přidat tím peroxidem, ale ten je zárověň i desinfekce .. takže to zabije všechny škodlivý bakterie, ale taky i ty pozitivně působící bakterie, které jsou v hydru pro kořeny velmi důležité .. proto po jeho použití doporučuju přidat nějakou trichodermu nebo General Hydroponics GHE BM Bioponic Mix .. super věc .. ještě lepší je GHE SubCulture (více kultur bakterií v jednom).
http://cz.eurohydro.com/biopony_bm.html
http://cz.eurohydro.com/subculture.html
Do hydra všem doporučuju nepřetržitý přísun kyslíku pomocí akvarijního vzduchovacího čerpadla .. nešetřil bych .. za 500,- se dá sehnat výkonné čerpadlo se dvěma výstupy vzduchu a regulací výkonu .. a foukal bych vzduch do nálevu nonstop .. jen cirkulace vody nestačí .. pozitivní vliv poznáte na kořenech :)
nesmysl
A fotky
nesmysl
A fotky ?
ZelenaMyska
citace:
Původní příspěvek od nesmysl
A fotky ?


Fotky má v galerii.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma