Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
// NYC Diesel//Crit. Kush // Great White Shark // 600W // - Klikni zde pro originální téma
mareckin
Zdravím Grower´s ,

tak jsem se rozhodl že i já zdokumentuji svůj první indoorek, budu rád za každý postřeh i kritiku přece jen je to první IN.

Box: DS II 90x90x170 ve sklepních prostorech

Osvětlení: LUMii Black elektronický regulovatelný předřadník 600 W 230V // Výbojka LUMii Black HPS 600 W 230 V Dual Spec. // 250CFL Blue ze začátku // Stínítko: ADJUST A WING MEDIUM DEFFENDER

Ovzduší: // ODTAH - ventilátor TT 220/280m3 (pachový filter Can Lite 300m3) // PŘÍTAH - ventilátor 100VKO 105m3 // OFUK: Klipsňák průměr 15cm //
klipsňák ve dne směřuje nahoru a tlačí teplej vzduch dál od kytek přece jen 400W už hřeje a co teprv až dostanou plnou palbu :) pokud nebude stíhat na 600W pořídím určitě silnejší odtah :)


Teplota: DEN 22-27 °C / NOC 17-22 °C // VLHKOST 70-82% / 60-72%
s teplotou řeším trošku problémy v noci ale zkouším tolik nevětrat aby teplota nepadla kriticky nízko a zatím to jde, ale až příjdou mrazy tak budu muset dořešit nejspíš nějaký topítko i přes to že ve vedlejší místnosti je vývod topení od plynového kotle ale uvidíme jak moc to v zimě bude fungovat :)

Zálivka:min. den odstátá voda 7,8 PH upravena na 6,1 až 6,3 PH downem od GH (kombi) na růst i květ (dusič./fosfor.)
většinou 1x za 2 až 3 dny podle toho jak rychle to vysychá
Výtok z květináče PH 5,8-6,0

Substrát: BioBizz Light mix + Biobizz Cocos 70% + 30% + keramzit na dno, květináče 5,7l

Hnojky: BioBizz Grow, Bloom, Alg A Mic, Acti - Vera, CO2 tablety, Postřik BioBizz LeafCoat

Pomůcky: digitální PH metr, časovací zásuvky, termostat. zásuvka (bude), rozprašovač, odvlhčovač, čerpadílko 200l/h s hadičkou na zalívání místo konvičky kvůli těsnosti u boxu :D já vím je to zbytečnost, ale je to strašně pohodlný :)

Osazenstvo: 6x NYC Diesel od Soma Sacred Seeds (řezy) // 5x Critical Kush od Barneys (řezy) // 1x Great White Shark ze semínka (fem.)

Shrnutí: .. takže abych Vás uvedl do obrazu jak to bylo od začátku, koupil jsem ze seedbanky 5 semínek GreatWhiteSharka ale vyklíčilo jen jedno a ještě opožděně, takže jsem neotálel a koupil jsem prvních 6 řezů od zdejšího matkaře - NYC Diesela, ale co čert nechtěl udělal jsem začátečnickou chybu a na úpravu vody jsem používal ACIDON ze zverimexu a kytky to pěkně odskákaly protože jak jsem se zde a na internetu později dozvěděl tak rozpouští vápník a proto holky vypadaly tak jak vypadaly viz. fotky a vypadali že to asi nerozdýchají a proto jsem neotálel koupil jsem správné PH Down na úpravu a pojistil to dalšími řezy Critical Kushe od Barneys (všechny řezy od místních, díky :) )
.. holky se naštěstí po kůře Ca (15%) 5ml/10l od Bionovy vzpamatovali po pár dnech (přes můj údiv všechny) a takhle to teď vypadá..

Prvních pár dní rostly pod 250cfl na růst a teď už se voní pod 600W HPS s duálním spektrem regulovanou na 400W a začalo se jim to asi líbit protože se dali celkem dokupy :)

NYC Diesel přesazen 1.10.2017
Critical Kush přesazen 6.10.2017
Great White Shark zasazen 27.9.2017 uvidíme jestli je aspoň trošku dožene popř. co s ním vymyslím dále :)
mareckin
Aktuálnější foto asi po 6-7 dnech od předchozích fotek :)

Poslední dvě fotky NYC Diesela




Všechny holky dostali dnes 2ml/l BB Growu, +5ml/l Acti-Vera, postřik Alg A MiC 2ml/l, čtvrt CO2 tablety na 30l vody




5 kousků kde je více vidět perlit je Critical Kush, ty o krápek větší jsou NYC Diesel a prcek vlevo je GreatWhiteShark






10. den 18/6 nejstarší holky :)








mareckin
ták a zatím poslední fotka prcka Great White Sharka a pozadí starších holek :)
BerryBlu€
Zdar,

hustě s to porěšil tím calciem od bionovy ,ještě ho využiješ dobrý přidávat ho od začátku do půlky květu ,zpevňuje buněčný stěny 😊

Ty co2 tablety jsou jsou dobrý max do akvária pro vodní kytky!kytky obecně nevstrebavaj co2 kořeny ale listy!Takže musíš přidávat co2 do vzduchu a ne vody.
Tohle je jen plitvani penězi,jestli chceš přidávat co2 udělej si kvasnicove láhve to je asi o 95%efektivnější,a o něco levněji to vyjde taky.recept jak na to tu určitě je .....jesi ne tak pm
mareckin
Ahoj, dobře díky za postřeh já o tom něco přečetl a názory se liší ale beru to v potaz a návod projdu :) já je bral tak nějak když jsem nakupoval všechno takže v té době jsem to moc nevěděl ale nic zkazit se tím co jsem četl nedá tak to spotřebuji a zkusím určitě ty lahve, díky :)
BerryBlu€
Určitě tím nic nezkazís!jen z toho ty kytky budou mít sakum prdum nic😂😊zatím čau, ať se daří 🖑

Ještě koukám 600w na 90x90x170 je docela palba bez cooltubu!ale ve sklepě to snad uchladis,
mareckin
Právě řeším spíš problém s nízkou teplotou :) zatím na 400W nejvyšší teplota se zapnutým přítahem a odtahem naplno 26 °C tak uvidím a když to nepůjde tak koupím silnější odtah a přidám ještě ofuky a když by to vůbec nešlo tak to nechám na 400W ..
Ještě s těmi lahvemi s kvasnicemi teď jsem tu něco splácal na rychlo a kolik se jich tak používá aby to mělo efekt, 2 třeba stačí ?
blazini
Aj ked uchladis tak si niesom isty ci ma vyznam v 0,81 m2 svietit 600w,mozno pri genetikach s vynosom 700+ na m2. Podla mojho nazoru na 90x90 box je 400w ideal.
mareckin
Uvidíme, odzkoušíme :) Critical Kush by měl mít velice solidní výnos co jsem četl ale jelikož je to první indoor tak pochybuji že se mi povede větších výnosů.
Critical Kush: Výnos indoor: 750 gr/m2
blazini
Jasne no tie 3 kilka co zaplatis viac za elektriku ta nezabiju.
BerryBlu€
No tak já bych se spis bál klima po zhasnutí ,ale už rostes tak asi dobrý

No slyšel jsem ze lze predimenzovat světlo tak ze už to kytkám spis vadí. Ale zase sem viděl pest nějaký ho typka ze sweet seeds a ten dal 600W do stanu 60x60 😊a dobrý

Hale nějaký poměry tam byli ale už si je nepomatuju.Po nějakým čase už sem na ne ale sral a dal sem prostě do petky nějaký droždí (dost,ale zas ne tolik aby ti to bouchlo😁)a cukr ,ono to jakoby Bubla ,asi za tejden jak to přestane Bublat přidáš další cukr,obnovis.....oni ho žerou ty kvasnice, no a pak už se dělava nova.a do víčka uděláš díry a vyvedes hadičky +tu petku nesmíš zavřít ...bouchne!a na noc ji musíš vyndat ven z boxu......pac ona valí nonstop

Uvidíš jak dlouho tě to bude bavit .Mě to vydrželo asi rok a půl než jsem koupil lahev
mareckin
Zdravím, tak přináším menší info .. :)
dneska teplota v 8:50 cca 30°C , venku se trošku oteplilo a ejhle hned to poskočilo, tím pádem hned v pondělí koupím pořádnej ofuk a popř. i silnější odtah, ale prvně jsem zkusil připojit pod lampu rozptylku z deffendru, prej by to údajně mělo zlepšit odvod tepla ale kdo ví? ..

"Kvasnicová bomba" zabudována od včerejška a nevím jestli to je tím nebo jen můj bláhovej pocit holky Crit. Kushe za noc neuvěřitelně "povyrostly" :D možná se to zdá jen mě ..

.. Ještě bych se chtěl zeptat proč se musí flaška na noc vyndávat ? .. kytkám to uškodí že budou mít CO2 i přes noc? já totiž nemám možnost jim to chodit pravidelně na noc vytahovat ..

... pár fotek z rychlého ranního rozprašování 3ml/l Alga-A-Mic :)


Jinak díky za Vaše postřehy :)
StromeQ
Jak vidím ty rozdíly, indica/sativa tak mám pocit že se z toho po přepnutí po*ereš 😊 jinak si je docela zachránil, teď už vypadají OK ale ten začátek, tam to vypadalo na týrání 😀
crazyben
no odvod tepla rozptylka nezlepsi... ale jak uz nazvu napovida... lepe ho rozptyli do prostoru... tzn primo pod lampou by snad mohlo bejt o nakej stupinek mene .

Zjednodušeně přes noc kytky naopak dejchaj kyslík a vylučujou CO2 - přes den naopak.

Princip je jednoduchej, je třeba ale vědět jak funguje fotosyntéza a na čem je závislá.. aby fotosyntéza probíhala potřebujem dvě základní věci. 1. světlo 2. voda + co2

můžem přidávat světla až do aleluja, ale jednou narazíme na bod kdy kytka nebude schopna efektivně využít to světlo navíc, pak přichází na řadu přidávání co2 a díky větší koncentraci ve vzduchu pak kytky využijou i to světlo navíc. Ve finále pak porostou kytky rychleji... ale nečekej větší výnosy.'

Uprimne si myslim ze tyhle kvasnicovy kraviny ty kytky nemaj sanci poznat (odtah ti jede, takze to stejne hned vyfoukas ven a celkova koncentrace co2 ve vzduchu se nezmeni)... a drahy bomby s uzavrenyma systemama sice fungujou, ale ekonomicky mi to pride zase nesmyslny + je s tim plno prace.
mareckin
No uvidíme jak to povalí taky z toho mám trošku strach z těch rozdílů :) .. hold jsem nečekal že ten acidon napáchá takový škody .. ale tak snad rychlá náprava je zachránila a už to bude jen lepší ...

Tu jednu flašku tam nechám pro dobrej pocit (že jsem jim dal něco navíc :D ), kyslík jim tam taky jde přes noc tak snad to úplně na škodu nebude ..
BerryBlu€
citace:
Původní příspěvek od mareckin
No uvidíme jak to povalí taky z toho mám trošku strach z těch rozdílů :) .. hold jsem nečekal že ten acidon napáchá takový škody .. ale tak snad rychlá náprava je zachránila a už to bude jen lepší ...

Tu jednu flašku tam nechám pro dobrej pocit (že jsem jim dal něco navíc :D ), kyslík jim tam taky jde přes noc tak snad to úplně na škodu nebude ..


Zdr

Stipej, stahuj ,ohybej vrchy na úroveň spodku a bude to dobrý
ta láhev má velkejj smysl,i kdyby zvýšila množství jen třeba o 3ppm tak se to vyplatí! Tam už hodně záleží na tom do jaky míry chceš a ses ochotnej se tomu věnovat. ....na tu noc by to ale chtělo ven ,on to odtah vytáhne ale přes kytky,já bych to tam nenechávál to bych asi radši nepoužíval, když tak vzpomínám tak i to byl důvod proč sem pořídil set.
Jinak ty si delas srandu ale kvasnicova bomba se z toho může lehce stát 😃

Chtěl sem se zeptat Soma Sacred Seeds to je normálně Soma Seeds?



citace:
Původní příspěvek od crazyben
Ve finále pak porostou kytky rychleji... ale nečekej větší výnosy.'

Uprimne si myslim ze tyhle kvasnicovy kraviny ty kytky nemaj sanci poznat (odtah ti jede, takze to stejne hned vyfoukas ven a celkova koncentrace co2 ve vzduchu se nezmeni)... a drahy bomby s uzavrenyma systemama sice fungujou, ale ekonomicky mi to pride zase nesmyslny + je s tim plno prace. [/B]



Hoj



u té kvasnicove bomby je hlavně problém v nestabilním přidávání.Chce to aby furt pořádně Bublala (což tě stojí nějakéj cukr ).Kdybys viděl jak to dokáže bublat asi bys získal představu kolik je schopna vyrobit co2,podle mě hafo .Jenže to vydrží jen prvních pár dní a pak to jede o 90%min ,po obnovení už to není takový .Chci říct ze tech prvních pár dní ty petky valí víc než bys pouštěl z lahve. ...takže byli ty petky určitě znat ale vždy jen ty první 2-4dny
Mel sem pět 2litrovek na 1m2


No a ten set je asi jedna z mejch nejlepších investic čoveče.Od ty doby co ho mám i při klasicky řešenym odtahu,g/w běžna praxe i v organický hlíně v závislosti na modelu teda,neda to úplně kazdej (třeba u nějakýho "og kushe z us" to nemam ať dělám co delam ) ale obecně se výnos zlepšil zásadně.
Důležitější je ale doba květu,např. Silver Haze sem sekal na konci 7/12, ze semínek ,zadnej vybranej casnej fenotyp.Běžne ty 9.týdeni modely takle v půlce až koncem 7.tejdne 12/12.

Navíc lip zvládáj vedro,přes léto sem jel kolo pod 250w,ty kytky zažily dlouhodobě 38C° a 237g sem zklidil za 7tejdnu.Odtah celou dobu seplej na Full přes termostat (Violeta ace)

Ten oxid se drží při zemi nějakou chvíli, než se smíchá se vzduchem a pak už je tahán odtahem ale přes kytky a i když ne tolik co v uzavřeným prostoru něco listy vstrebaj
Viděl sem test kde nějak to udělali ze ten plyn mel cervenou barvu a bylo vidět jak se v boxu chová

Ted už mám kvůli tomu všude cooltube stínidla, abych mohl tahat ven ještě min......a je to komplikovanější !o tom žádná !větrák navíc +hluk z něj, věčný srani se sklem,roury atd.atd. Ale zas je to proste o tom jak až moc tě to baví a co pro to si ochotny udělat no.

Sety nejsou drahy ale měřící technika mrtě
mareckin
Zdravím Grower´s,

přináším menší UPDATE z 15 dne růstu holek a celkem se to i přes mizerný start začalo vyplňovat :)

.. přidána síť která za moc nestojí :D (byla u boxu) a použito asi 20 kolínek, aby se nám to lépe vyplňovalo :)

Teplota DEN 27-31°C / NOC 17-22°C při 600W a zítra chystám menší UPDATE že vyvedu odtah do jiné místnosti, kde je pootevřeno okno, takže čekám že teplota minimálně o 3°C klesne, protože teď se víceméně točí vzduch v místnosti o zhruba 3m2 a pouze přítah tahá chladnější vzduch..
... přidán pořádný ofuk ale krapánek jsem to přehnal s velikostí, takže dočasné řešení než vyvedu vzduch do druhé místnosti


Zálivka:
3 dny odstátá voda posléze namíchaná s BB Grow 5ml/l + Agla A Mic 3ml/l + Aloe Vera (Product X) 4ml/l + 7ml/10l BioNova Ca (15%) + půl tablety CO2

PH: 6,1-6,2, upravena od AH Ph Down (fosfor.,dusič.) mix

Vlhkost: 70-80% přes den, v noci cca 65-70%

Holky NYC Diesela se velice pěkně košatí a myslím, že tak za 4-5 dní to asi přepnu, ať se mi pak neupečou pod výbojkou vrcholky

.... pár fotek z večerního zalívání]
mareckin
... ještě něco málo



1 ... vrcholky v síti







2 ... podobná










3 ... kropení Aloe Verou a Alga A Micem












4 ... prcek GreatWhiteSharka .. nevymyslel jsem co s ním takže to asi nějak dojede s ostatníma a uvidíme třeba na něm bude aspoň palička :D










5 ...výborná věc když po otevření boxu máte vůni všude po baráku, s těmahle mýdelkama se mi to už nestává a výborně všechno co vyjde ven pohlcují :) opravdu jsem nečekal jak dobře to funguje i když vůni co to vydává mi chvilku trvalo než jsem si zvykl :)
TommyH
Jenom jak si psal že měřící technika je drahá... Na Aliexpress se dá koupit měřič CO2 za litr a podle recenzí i docela funguje...
3ppm jsou ti k ničemu, běžné ovzduší má kolem 500ppm max, maximální hranice je kolem 1500ppm, víc kytky nevstřebávají. Když už CO2, tak rovnou bombu, a přes elmag ventil + časovač, dávkovat, vzduch točit v místnosti pořád dokola.. Ideální je místnost třeba 4m2 uzavřená a v ní box. Teplí vzduch z cooltube brát a pouštět mimo místnost. Pokud máš ledky, tak ani cooltube není třeba, místnost to uchladi pasivně sama. Věř tomu že tvoje kvasnice dělaj placebo a jestli něco málo pomůžou tak víc dáš za ten cukr.
zajonc
tak po dlouhé době zase tady, sem zvedavy na tvuj grow presneji NYCD... ja ho měl s bluebery a byl dost potencionální...
sak koukej. http://grower.cz/forum/showthread.p...7137#post977137
mareckin
Zdravím a přeji pěkný večer Grower´s,

tak po 17 dnech růstu jsem to přepnul na 12/12 , holky mi přišli tak akorát narostlý, NYC i pěkně rozvětvený a nemůžu si se 170 cm a větší rezervou pro výbojku dovolit aby moc přerostly :)


... ohnul jsem kolínky co se mi zdálo na ohnutí a snad se mi aspoň trošku povedlo vyplnit prostor + použita síť .. jedna vetší větev se mi dokonce podařilo urvat při ohýbání i když jsem ji ohýbal stejně s citem jako ostatní tak prostě odpadla .. trošku jsem to nepobral že odpadla tak snadno ..



... podařilo se mi přepnout skoro přesně cca 20-25 minut rozdíl při přechodu na 12/12 aby světlo jelo od 18:00 do 06:00 a přes noc byla teplota co nejnižší ...


... co mě docela trápí je vlhkost .. i když ofuky a TTčko jedou na plno tak v boxu se samovolně drží okolo 65-70%(26 - 31 °C), odvlhčovačku sice mám ale do boxu ji nikam nevměstnám takže ji asi zítra zkusím pustit aspoň v místnosti kde je box, ale myslím, že by to snad mělo zabrat v boxu ji srazila klidně o 40% bez problému když jsem ji provizorně zkoušel ale to bylo bez holek, takže je to úplně něco jiného ...



Slibovaný UPDATE holkám se trošku zkomplikoval protože jsem chtěl vytáhnout vývod z místnosti do druhé místnosti a ven přes starý trubky od kotlu ale spoje se nepodařilo demontovat, takže je budu muset odřezat a věřím že teplota půjde o pár stupňů dolů .. snad se co nejdřív dokopu koupit novej rozbrus protože starej mi kamarád zapomněl jaksi vrátit takže tak ...






... nakonec ( jestli se se vůbec někdo dočetl až sem a neunudil se už u druhé věty :D ) už jen asi pár fotek když jsem holkám vymejval box před přepnutím, a prolil je nějakým tím litrem upravený vody bez hnojek + dokoupen BB BioHeaven, BB Bloom, BB TopMax který dostanou, až jim proschne substrát a už budu hnojit nejspíš jen na květ a kdyby jim něco scházelo, tak přidám i trochu BB Growu ...
mareckin
... poslední foto když byli venku, nechtěli se mi tahat nahoru a ve sklepě je jen světlo z boxu ...
LinChi
když budeš mít dost silný vítr uvnitř boxu / ofuk/ tak ti kytička v klidu vykvete až dokonce bez problému s plísní .. :) Odzkoušeno .. box 120*120*200 TTčko 183m3/h
pořádnej hurikán do stanu .. a kvetlo to i při 65% vlhkosti :) ( Nádrž s vodou na NFT prostě v boxu vlhkost níž ani nepustil :D )
mareckin
Tak doufám že se mi to povede taky, zatím je tam ofuk jeden 15 cm a druhý 40 cm který dělá pěknej hurikán :D ale až holky povyrostou tak nevím kam ho narvu :D
mareckin
Zdravím Grower´s,

přináším menší UPDATE z 2. dne květu ... přepnuto na 660W :flamer:

... teplotu se mi přes DEN podařila srazit na 26-27 °C , díky tomu že jsem se dokopal vyřešit odtah do vedlejší větrané místnosti (kotelny) se stále pootevřeným oknem, amatérsky rychle (ze zbytků FLEXI) splácané ale kupodivu velice účinné viz. Foto ...



... včerejší ZÁLIVKA:
3 dny odstátá voda odladěná na PH 6,6 =
3ml/l BB Bloom + 2ml/l Bio Heaven + 3ml/l BB TopMax = výsledné PH 6,2
poslední postřik BB LeafCoat + 2ml/l BB Aloe Vera, teď už bez postřiků a snažit se srážet vlhkost (65-70%), uvidíme jak zabere předchozí UPDATE místnosti na vlhkost (odvlhčovač ponechán v záloze, ale radši bych bez něj) :)





... prostor se celkem plní a holkám nevypadá že by něco chybělo, na jednom listu jsem viděl žluté (asi spálené) tečky .. nějak to neřeším, dalších 99,9% je bez vady



... klasicky pár fotek na závěr, většina fotek je podobná (moje možnosti focení v té zúžené místnost se starým litinovým kotlem, který bych asi musel rozřezat na 4 části abych ho od tam dostal) jsou docela špatné
Groot
Mas to moc pekny, jde poznat,ze sis s tim vyhral, dobre vetveni a ohybani. su zvedavy na vysledek :)
mareckin
Zdravím Grower´s,

něco málo ze 7. dne květu ... vypadá že holky přepnutí na 660W zvládají na jedničku a po přepnutí se košatí a rostou jedna báseň :)



Teplota DEN 26-30 °C (u vrcholků) , opět to začalo trochu haprovat tak jsem světlo zvedl úplně na vrch



ZÁLIVKA:
den odstátá voda + 1,2ml/l PH DOWN PH 6.9
3ml/l BB Bloom + 2ml/l Bio Heaven + 3ml/l BB TopMax + 2ml/l Alga A Mic + 2ml/l Aloe Vera =
PH 6,5
.. trošku jsem přidal ...
5 den bez postřiku (LeafCoat by měl vydržet 10-14 dní) takže za týden stříknu akorát LeafCoatem :)



VLHKOST: (65%) ustálila se, prozatím nechám tak a při pozdější části květu asi radši použiji odvhlčovač


... trošku mě trápí zalívání i když používám čerpadlo (300l/h) protože v tom malém prostoru se proplétat v sítí a ještě pod větvemi 12 holek je fakt něco .. takže příští kolo jsem se rozhodl pro amazon na 8 holek a teď se te pokusím vyřešit nejspíš kapiláry které budou zavedeny ke kytkám ty budou napojeny na hlavní rozvod ve stanu který bude zakončen spojkou kterou vždy napojím k hadici s čerpadlem abych nemusel zalívat každou kytku zvlášť jinak by brzo nějaká ta větvička přišla k úrazu a to rozhodně nechci
:leaf:


... trošku jsem poupravil ofuk aby nestínil holkám a vyplnil se pěkně prostor i pod ním :) ... kdybych přemýšlel, tak jsem to mohl udělat dávno ... no co už :D


... pár fotek .. menší reorganizace boxu, pokus o zachycení větvení NYC, celkový pohled v síti (před reorganizací) :)
mareckin
Jinak díky Groote, i já jsem velice zvědavý na můj první výsledek :)
mareckin
Zdravím Grower´s,



přináším menší UPDATE z 13. dne květu ...




ZÁLIVKA:
Komplet BB od Grow po BioHeaven (vše) 3ml/l




PH 6,5





VLHKOST (45-65%) vlhkost se ustálila a myslím že bude vyhovující pro květ :)






... od pátku toho víkendu až do pondělí jsem nebyl doma a holky zatím vždycky vydrželi bez problémů, ale tentokrát to bylo trochu jinak a bohužel už jim chyběla zálivka dřív než obvykle a trošku mi začali uvadat spodní listy, všechny hlavní větvě ale bez problémů, tak snad se to moc nepodepíše celkově .. :(






... pár fotek holek a jeden jediný vrcholek měl takto "spálené"? dva listy .. (viz poslední FOTO) netuším jestli to je světlem které je okolo cca 70 cm nad vrcholky nebo něčím jiným .. každopádně doufám že se to nebude šířit, pro jistotu postřik BB LeafCoat který by i údajně co jsem někde četl měl zvyšovat odolnost proti spálení apod ..
mareckin
... foto bez sítě
mareckin
Zdravím Grower´s,


20. den květu

... dneska jsem holky trochu pročesal, a GWS šel pryč na dobro, je mi ho líto ale přerostl do výšky všechny (skoro bez větvení) a akorát zabíral místo a vůbec neměl známky nakvétání, takže jsem radši udělal místo pro krásně rozvětvené NYC Dieseli viz. foto :)

PH 6,3

Vlhkost (60-65%) .. záhadně opět povyrostla ...

ZÁLIVKA: každé 2-3 dny pokaždé s BB Bloom 4ml/l a jednou týdně celý spectrum BioBizzu :)

Teplota: 27-32 °C ... zítra dokupuji nový odtah 570m3 a nynější dám jako přítah studeného vzduchu už mi došla trpělivost :cool:


... pár fotek tentokrát trošku jinak
mareckin
...
mareckin
Zdravím Grower´s,


po týdnu menší UPDATE z 27. dne květu :)




Teplota: 24-27 °C

Dokoupen nový odtah 573 m3/h a ze stávajícího je nyní přítah, není to 100% protože filtr je jen na 320 m3/h ale dojedu to už tak a na nové kolo bude nový :)




Zálivka: dnes jen BB Bloom 6ml/l , BB Grow 4ml/l

Aplikován poslední postřik BB LeafCoatem .. zalívám už každé dva dny protože začali hodně papat :D





Vlhkost: (55-60%) díky silnějšímu odtahu ..







...


mareckin
Zdravím Grower´s,


po týdnu další UPDATE ze 34. dne květu





Teplota: NOC 18°C - 22°C / DEN 25°C - 28°C

k ránu když se vypne lampa začala klesat, snad teď nebudu zase musit řešit přitápění .. :(





Zálivka: ve čtvrtek mi trochu ujela ruka a poslal jsem tam trochu více hnojek, pár listů to poznamenalo takže od soboty jen upravená voda na PH 6,5 a menší proplach ...





Vlhkost: (58% - 65%)






Dneska mi záhadným způsobem přestal těsnit spoj u kolene za filtrem, takže to začalo pěkně nasávat vůni a když jsem přišel domů, měl jsem celkem šok a musel jsem větrat jako blázen i když je to přes troje dveře (myslel jsem že dobře utěsněné) ze sklepa :D NYC Diesel se hold nezapře .. :)













... pár ulepenejch paliček
mareckin
Zdravím Grower´s,



menší ulepený UPDATE ze 43. dne květu






Teplota: NOC: 18°C DEN: 27°C






Zálivka: BB Bloom ... 3ml/l, BB Grow ... 2ml/l, Canna PK 13/14 ... 1,5ml/l


dokoupeno PK 13/14 a Final Solution na posledních 10-14 dní :)




Vlhkost: (58% - 65%)



upřímně mi připadne že poslední týden palice "stagnují" a moc se nenafukují ale třeba to je jen můj pocit, když to člověk vidí každý den, tak to nedokáže objektivně posoudit .. no uvidíme jestli to bude ještě kynout :)







... nějaká ta fotka a pokus o detail telefonem ve tmě :)
mareckin
Zdravím Grower´s,


něco málo ze 49. dne květu





Teplota: NOC: 18°C DEN: 29°C


pořád to nějak hapruje, asi vlivem toho když někomu doma je zima a přidá nějaký ten stupeň na topení a kotel začne víc dávat




Zálivka: BB Bloom ... cca 1,5ml/l(došlo balení), BB Grow ... 1ml/l, Canna PK 13/14 ... 2 ml/l



PH: 6,2





Vlhkost: 55%













Critical Kush už pěkně hnědne (dle odhadu víc ja 60% pestíků), zítra jedu pro mikroskop a začnu koukat na trichomy, potřeboval bych všechno sklidit naráz(nemám je ve sklepě kam jinam než do boxu dát), ale co jsem všude viděl tak NYCD sekali okolo 70. dne, což Critical dle odhadu vidím tak na 58-63 max .... zítra mrknu neznalým okem na trichomy a uvidím (snad) :D jak na tom co bude :)


















... foto více méně stejný, dneska menší prostřih, už to moc nekyne, žádný salámy z toho už asi nebudou ale s tím jsem tak trochu počítal přes všechny ty chyby co jsem nasekal ... věřím že pro příště se jich vyvaruji a půjde to líp :)
schu-zka
Fakt moc pekne ;)
Mamboo
Krasa, vsechno pekne v jedny lajne, roztazeny po cele plose... Good
Shock168
Velmi povedené ! Těšim se na konec :) doufám že bude report 😎
crazyben
Máš to moc pěkný. CK určitě bude dřív... sice se mi zdá že to nemáš tolik obsypaný ale vypadá to že to máš focený bez blesku, nebo aspoň neni tak silnej, takže asi zdání klame :D

54. den sice ze seeds ale orientačně dobrý, trichomy už začínali jantarovatět takže to čekej každym dnem :)
http://grower.cz/forum/image.php?at...99709&size=full
mareckin
Zdravím Grower´s,


UPDATE z 57. dne květu


V prvé řadě Vám chci poděkovat za kladné ohlasy a karmy, vážím si toho :) díky.




Zálivka: Final Solution .... 1,5ml/l (obden)





vůbec nevím jestli stihnu dostatečně flushovat, v sobotu jsem poprvé měl čas prozkoumat pořádně pod mikroskopem trichomy a ejhle ... kolem 40% už jich je mléčných a to jak na Kushi tak na NYCD, na některých se mi dokonce zdálo že je víc mléčných na NYCD jak na Kushi .. :D
7 denní FLUSH s Final Solutionem snad bude stačit když jsem jel BioBizz a ke konci trochu PK .. :/







no a z toho vyplývá že neděle/pondělí půjdou pod kudlu aby aspoň ten minimální flushing proběhl :) .. hold trošku jsem to nevychytal a nečekal že to dozraje tak brzy :D






zdá se mi, že od neděle se ještě krapátek při foukly :D









... foto už jen takhle, stejně to všechno žloutne a pak přidám už jen po ostříhání :)
mareckin
Zdravím Grower´s,


tak je to tu Den D ... 62. dne květu a holky už visí v boxu :)




Dnes jsem holky pokosil s tím že trichomy na CK už byla většina mléčná a na NYCD to bylo tak 50/50 s čirými.



Celkově bych můj první indoor shrnul jako pod až průměrný, osobně jsem čekal že to bude o něco horší a jsem vůbec rád že se to celkově povedlo dotáhnout až do konce i když výnos na 600W nebude nijak oslňující ale podprůměrný ( příště asi pojedu 400W ) a bude to bohatě stačit ... hold jsem si měl nechat poradit na začátku a nemusel jsem pořád tolik řešit teplotu která časteji vystřelovala přes
30 °C a i to a spousta dalších chyb co jsem udělal se podepíše na celkovém výnosu bez pochyb :/

__________________________________________________________________

Celkové shrnutí chyb, kterých bych se do příštího kola rád vyvaroval:


Ohýbat, ohýbat a ohýbat ... nebýt línej a dát si záležet i na zadních kytkách ke kterým se špatně dostávám a ne si vyhrát jen s 80% prostoru kam pořádně došáhnu :)


Snížit wattáž nebo doladit na 100% odtah + nový pacháč aspoň na 700m3 aby nebyli už více problémy s teplotou a s tím (podle mě) snížený i celkový výnos.


Netlačit tolik na pilu s hnojivy, povedlo se mi jednou možná dvakrát tam toho dát až moc a určitě i to trošku zabrzdilo rozvoj palic.


Ostříhat co jen nejvíce spodních větviček a paliček které nedosáhli až k síti ... tohle jsem asi podcenil ze všechno nejvíce protože jsem orval při zalívání hlavně kytky ve předu a na nich jsou právě vidět ty největší vrcholové palice :/
(ale aspoň bude co dát do kýble s ledem :D )


__________________________________________________________________


To je asi tak vše co mě teď napadlo, určitě to není všechno, takže klidně napište postřehy a kritiku budu za ni do dalšího kola jen rád :)

Příští kolo nejspíš vyzkouším Amazon 116, a v něm 10 kytek ...
model nejspíše Euforie pokud se mi povede sehnat pěkné klony :)

První smoke report (spodků): u CK který už byl testován (ne moji osobou) je prý velice energetický (normálně se na něm dá fungovat ale chvílemi měli chlapci problém se přestat smát :D ) a vůně je citrusová a svěží ... stav trvající tak hodinku a půl až dvě ...



Kdo bude chtít ať si klidně tipne ale nic zdárného to na 600W nebude :)


.. jinak velké díky všem za postřehy, karmy a po novém roce snad i v novém threadu, smoke report jsem ještě po usušení přidám z obou modelů :)




Slíbených pár ve spěchu odbytých fotek ze stříhání a sušení v boxu + jsem poprvé v životě zkoušel dělat hašiš přes led s kávovými filtry :) příště musím sehnat jemnější síto na první filtraci, i tak se to prý dalo vpohodě vykouřit a stav byl kvalitka, na to že to bylo jen ostříhaní listí a pár spodních mikro paliček před týdnem, tak jsem spokojen :)


L1st3r
Čau, za sebe musím říct, ze to mas luxusní. Výnos asi nebude k tomu 6kilu adekvatni , ale je to dáno malým prostorem. Kdybys to mel na větším prostoru, mohlo by tam byt k sedmi stovkám. Můj tip je tak 450g, třeba překvapíš a bude tam víc. Mít takový paldy tak jsem spoko. ;)
mareckin
Ahoj, děkuji moc :) s tím prostorem je to slabota, rád bych větší box, finance na něj jsou ale prostě místo kam jinam to dát nemám (cimra ve sklepě 230x90x185), tohle byl jediný kompromis s přítelkyní aby byl klid a jiný box tam prostě nenarvu :D
Pítr90
Zdary, tipnu 😉 vidím tam 360g, na první počin pěkný 😉
borecshot
Tak já ti dam za rovných 400g
Mike_Wazowski
440g,hezký
Lomidrevo
425,pekna praca
zahradník1
Čau, tipuju 390g, ale přeju víc.
Bouřekk
Tipuji za mně 372g ale přeju samozřejmě více :)
Witcher
455 :) moc pěknej grow
Shock168
433g
mareckin
Zdravím Grower´s,


takže nebudu to nijak natahovat, všechno bylo nastříháno do sklenic a nádob a

celkově toho bylo 375 gé a z toho cca 40 gé spodků

který rovnou šli do hashe spolu s okvětním listím a prostřihy za celou dobu, kterého bylo necelých 7 gramů tmavého (kvalitnějšího) a 12 gramů zelenějšího né tak kvalitního ale pořád vpohodě kouřitelného :)

Upřímně jsem čekal míň a na první grow jsem celkem spokojený protože vím že je hodně věcí co zlepšovat ...

Nejblíže tipovačce byl pokud dobře vidím Bouřekk a dostává K+ :)

Citronový nádech mi vane po baráku ještě teď :D

Tímto bych to tady uzavřel a všem děkuji za karmy, názory, a pochvaly :) Díky moc a Šťastný Nový rok.
kofein76
Zdar. Vôbec nevešaj hlavu nad výnosom. Máš kvalitné a hlavne svoje hulenie a to je na tom to najlepšie. Nech sa darí v novom roku:beer:
Bouřekk
Díky za K+ :) Nicméně se přikláním tady k názoru kofein76 pro příště můžeš alespoň změnit co si udělal třeba špatně nebo udělat něco jinak :) ale každá genetika je jiná :)
kilopaprik
pekny vysledek !


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma