Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Žlounutí listů - HELP - Klikni zde pro originální téma
Break82
Čus groweři jsem cca v 8 týdnu pěstuji první rok outdoor Mazar a cca poslední 3 týdny uklízím po setmění do 17 stupňové garáže a to kvůli absolutní tmě a kvůli plísním. Teď mi začaly některé listy žloutnout a hnědnout jen nevím čím by to mohlo být, a přijde mi že se i zastavily ve vývoji květů.
myslel jsem si:

1.) málo hořčíku - cca 4x postřik podle grower.cz
2.) pro jistotu jsem dnes postříkal 10% mlékem kvůli plísním
3.) do garáže jsem přidal ventilátor,kytky zvedl do metrové výšky a vyvrtal větší diry pro odtok do květináčů (kalfas 30l, puda substrát na rajčata + perlit na dne perlinka a nani keramzit)
Ještě mě napadá jestli náhodou nejsou přehnojené. V růstu jsem hnojil slepičákem a teď v květu hnojím ATA PK 13-14 cca 3x týdně do každé zálivky (1ml na Litr) voda odstátá kohoutkovka + dešťovka 50% PH neměřím - umřel mi PHmetra je na reklamaci.
Přemýšlím ještě o prolití dešťovkou.

Každá rada drahá díky.
PS:foto kdyžtak dodám teď jsem zjistil že mam ko dotyk na telefonu ..kua...tak kdyžtak ráno z foťáku.
blazini
To ze spodne listy zltnu a opadavaju je v neskorsom stadiu kvetu normalne.
Break82
jenomže to nejsou jen ty spodní u největší kytky jsou to hned 2 největší listy pod vrcholovou palicí
Break82
zítra dám foto teď holky budit nebudu
blazini
Moze byt vysoke Ph ale ak ti to nerobilo doteraz tak skor by som tipoval ze ti to proste len finisuje . Hnojit by som uz nehnojil urcite.
Break82
Finišuje --nevím nemyslím květy nemají tu pravou šťávu prostě je to konec 7 max půlka 8 týdne z 11. Každopádně budu teď zalívat jen vodou a zítra koupím papírky na PH zálivky i výtoku změřím a uvidím. Každopádně díky
blazini
No ono popravde uz vela casu nemas dokym zacnu mrazy. Lepsie vyberat genetiky ktore su vhodne na von do nasich podmienok ako napriklad passion#1,mandala#1,serious6 alebo fast verzie ktore zacinaju kvitnut skorej.
Break82
to je mi jasný proto řeším co s tím jestli světlo a přesunout nastálo do garáže,nebo jestli jsem schopen dopěstovat když na noc uklízím.Každopádně je to 10 kytek cca 1,4m a docela rozrostlejch tak to světlo by stálo asi ranec.
Break82
Pridávám foto
Break82
2
Break82
3
Break82
4
jasse
Sice tomu nerozumím, ale nekvete Mazar cca osm až devět týdnů? Mě připadaj kytky na svůj věk v dobré kondici, (teda až na foto toho listu, tady neporadím, ale přikláněl bych se k té kontrole Ph) asi se jen pomalu nachyluje jejích čas.
Dain
ahoj, podle me se strachujes zbytecne...vzhledem k pocasi jake ted panuje a vzrustu kytek, tak sou stale olistene pomerne hodne a sou plne chlorofylu, takze odumreni par listu je vcelku zanedbatelne a verim ze ti to dobre dopadne, ale mozna by to mohlo byt nak takhle:
pravidelne hnojis na kvet a vlivem snizeni teploty a ubytku slunce se tvym kytkam zpomalil metabolismus takze si to lehce prehnojil, podivej se na http://loudclouds.co/wp-content/upl...e-cervantes.jpg je zde dost uzitecne info
vlevo P-phosphorus excess/deficiency tzn prebytek a nedostatek fosforu
skoro vsechny symptomy sedi na tvou fotku 3, sou spalene konecny listu, povadnuti a oslabeni spodnich listu (jak papir)i ty hnede fleky a to zloutnuti vrchnich pater sedi take...nadbytek drasliku vypada podobne...jinak preju at to jeste dojede vypadaj fakt dobre ale lepsi by byl naky detail palicky kvuli zralosti, mysim ze to das i bez lampy ma se vycasit ...tyjo a co to strikani mlikem to slysim prvne :O :D ale krasny guerilla styl keriky to vsechna cest jestli fakt prvni pest tak 1 s *
Break82
Ochrana biologickými prostředky

Kromě průběžných způsobů ochrany jsou i takové, které vyžadují nákup nebo výrobu specifických preparátů. Nejjednodušší je vyrobit si vlastní postřik z mléka. To se může zdát zvláštní, ale výzkum brazilských vědců říká, že to funguje. Použijeme odtučněné mléko, které naředíme v poměru 1:10 vodou. Tímto důkladně pokropíme celé rostliny, protože roztok nejenže chrání před plísní, ale zároveň se chová i jako listová výživa. Bohužel nemám k dispozici dostatečně rozsáhlé srovnávací testy, ale přinejmenším jsem při použití této metody nepozoroval zvýšenou citlivost na plíseň. Encyklopedie chorob a škůdců z nakladatelství Computer press doporučuje zejména přípravky Ibefungin a Trichodex, které jsou oba založeny na parazitických houbách, které napadají nechtěné plísně.
odo
Break82 - o tom mlieku som čítal aj ja. Dobre to funguje na uhorkovú pleseň.
Otázne je, či je vhodné postrekovať už dozrievajúce palice.
tominus 333
Zdar nechcu prudit ale tohle je dalsi zbytecny tema...tys kamo asi nevidel jeste zezloutlou kytku... tak tady neres dva zluty listy...co cekas ve 30l? a jeste tomu rika kalfas :D uz me nebavi jak se nekomu udela tecka na listu a hned musi zakladat tema...w posledni dobe je Grower sama nezajimava,nepodstatna picovina...sory ale je to tak :D
Break82
tominus 333: tak sry nic moc se ti omluvuji , ale prvni grow....a mel jsem o holky strach


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma