Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Levny telesa na zarivky!!! - Klikni zde pro originální téma
WEBB
Ahoj,
potrebuju sehnat co nejlevnejs telesa (ty drzaky ) na zarivky, aby byly dlouhy do 1 m, tzn asi na 18W zarivky, klidne po dvou do jednoho drzaku, pokud nekdo o necem levnejsim vite, napiste to se, dik

Ja sem zatim objevil nejlevnejsi asi za 400 na 2x18 W

Webb
Deda Mraz
dělat se ti s tim asi nechce, co? Já jsem udělal tělo z hliníkový konzoly na závěsy (nevim cenu, měl jsem ji doma) a součástky mě stály 2x11,- Kč patice G13, 1x patice startér 5,70 Kč, startér OSRAM 12,- Kč, tlumivka philips 75,-. Dohromady teda s tou konzolí a nějakými těmi vodiči 150,- jeden komplet. Práce s tim byla poměrně snadná, do toho hliníku se dá řezat nožem na koberce, řekl bych že je to tloušťka tak 0,1 mm. Dá se to i vyleštit do zrcadlovýho lesku... :)
WEBB
Cauez

DedaMraz: taky me to napadlo, ale nevim kde sehnat ty patice...

SmallHolder: hele sorry, uz nevim, prochazel sem nabidku na netu a tam to bylo...

Dik
Deda Mraz
WEBB: hele patice koupíš v jakýkoliv elektře (samozřejmě čim větší prodejnu navštívíš, tím budeš mít lepší výběr). Je jich víc typů, doporučuju (kdybys je sehnal) takový z průhlednýho plastu, mě stály jak už jsem psal 11 Kč jedna. Montážní otvor (ten, co budeš muset vyřezat do těla svítilny) má tvar jednoduchýho obdélníku, což usnadňuje práci. Jinak viděl jsem i takový robustnější patice, ale jednak stály 50,- jedna a druhak se musely ještě přišoubovávat k podkladu... Přívodní vodiče se do patic jenom nastrčí (u těch průhlednejch právě dobře uvidíš, jestli už jsou dostatečně uvnitř. Zapojení zářivek je v příspěvku od viridise.
Deda Mraz
Ještě doplním, že možností je rovněž prolézt různé bazary a zastavárny. Já jsem teď narazil v jednom bazaru na zář. svítidlo 18W, celé od firmy Narva za 50,- Kč, tak jsem ho nemohl nekoupit... A hned jsem pro něj našel využití, dám ho na zadní stěnu pěstírny a lupnu do něj zářivkou trubici s UV světlem (pro terária) a budu s ní přisvěcovat ve finální fázi růstu :smoker:
ChutkaR
Čau já jsem kupoval tady http://www.elektro-paloucek.cz/aldo...oducts_id=12506
dymone
zdar
ja osobne mam toto: http://www.svitidla-osvetleni-elekt...-10/cz/d-75118/

a ja som ho kupil v globuse dokonca za 280kc .. c je myslim super cena.
spajk
dobrej shop je KV elektro.... www.kveletro.cz , maj tam vse co potrebujes a treba TL-D 865 18w na rust maj za 35Kc...patice G13 za 6Kc...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma