Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Venkovní teploty - problém? - Klikni zde pro originální téma
LJTx
Ahoj komunito,

od začátku dubna mám Shamana a BellaDonnu, hnojivo bylo na některé Ah a jinde Biobizz, snažil jsem se o ně fakt starat. Problém je, že rostlinky (některé) ne a ne začít tvořit paldy, jiné zas trochu.
Chtěl jsem je nechat všechny alespoň do října, ale nevím jak unesou ty teploty, co jsou teď. Tzn. když je přes den 14 a v noci 8, do toho pořád zataženo, skoro žádný sluníčko a prší občas, no prostě už žádný léto. Myslíte, že má smysl s tím čekat a nebo prostě sklidit to, co už se vytvořilo? Nechci, aby to ta zima celý domrvila.

Díky
Stonerka4200
Ahoj ja nechávam niekedy až do novembra do prvých mrazov napríklad teraz som zasadila AF a v pohode mi ešte niečo vyjde príde ešte babie leto tak trochu bude ešte teplo neboj budeš niečo mat určite nech sa ty darí :)
bruno.kudrna
Zdravím
Už zas začíná podzim-to je překvápko...Když klesne teplota pod 15 stupňů kytka začíná stagnovat a čeká co bude.Její další vývoj se hodně zpomalý.Takhle,ale musí být delší dobu ne že se na 2-3 dny ochladí a budeš hned plašit.
Sklízet to co se vytvořilo určitě ne e,jestli to není zralý bude to domrvený stejně.
Tohle se tu řeší každej rok.Počasí je to hodně důležitý,ale nikdo z nás s tím nic neudělá.I já bych byl moc rád za suchý,slunečný,teplý září....Nenaděláme nic-tohle je outdoor...
A ještě k tomu sklízení.Hlavně klid.Sklízet až v půlce řijna nebo na konci je přece úplně normální,podívej se tady po groweru kdy sklízí ostatní.Holt bydlíš v čr a tady to moc jinak nejde.Těch modelů co u nás dojedou do konce září moc není.Mají svoje mínusy takže každej to pěstit nechce.A nebo zatemňovat....
Pohlídej si plísně a buď v klidu,pěkně ještě bude.
Zdárek:sun:
LJTx
Díky moc za odpovědí! :)
PietroN
Souhlasím s Brunem i já sekám někdy koncem Října :)
Elda_23
I ja se pridavam, mel jsem dva dny po sobe teploty 2 nad nulou.. ale kytky z dutch passion jsem nechal, ptz nejsou dozraly, a ptz verim, ze jeste prijde babi leto.. i kdyz me letos kaceny sedly podruhy na vajicka driv (a to znamena ze zima prijde brzo), tak myslim, ze jeste prvni dva tydny v rijnu bude pocasi takovy, aby dozralo to, co se ted zabrzdilo.. uvidime..
shakes*89
Ja vsechny tyhle starosti s dozranim outu nakonec vyresil porizenim skleniku. Uz nekolik sezon nehlede na pocasi sklizim i tak na konci rijna. Jednou jsem dokonce sklizel 20.11. Samozrejme obcas se najde plisen a neco se musi vyhodit, ale je to venek. Letos jsem si myslel, ze kvuli rychlemu ochlazeni bude na kytkach prd, ale naopak.
tgun
Zdar, měl jsem letos top 44 a nechal jsem ji venku i při ranním mrazíku a přežila to. Ideální je ale skleník, nebo aspon tři kůly a obmotat fólií...něco jako týpí..
kostakosta88
Čau te dnes byla u nás ráno 7 hodin teplota -1
máte ještě cenu nechávat venku plíseň není žádná zatím teda
co myslíte mám to ještě nechat nebo seknout dík moc za radu
cervenakarkulka
Loni jsem pozoroval, jakmile přišly mrazíky tak kytky zastavili. Osobně už bych je venku bez skleníku netrápil.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma